کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-02 ساعت 09:45)farzadsmile نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 23:20)3rip نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 22:41)farzadsmile نوشته:  با سلام
يه سوالي بدجوري ذهن من رو مشغول کرده اون هم اينه که کساني که در سپاه يا ارتش کار مي کنند و شاغل هستند مي تونن برن مصاحبه و ويزا بگيرن؟

برای سفارت رفتن که مشکلی نداره
ولی برای گذرنامه گرفتن و خروج از کشور فکر میکنم شامل قوانینی میشن.
در مورد ارتش میدونم که ارتشی ها باید تا 5 سال بعد از بازنشستگیشون اگه میخوان از کشور خارج شن باید با حفاطت اطلاعات سازمان مربوطه هماهنگ کنن.
حالا کسی که هنوز در ارتش یا سپاه مشغول فعالیت هست رو نمیدونم، اما فکر میکنم گرفتن گذرنامه برای این افراد شرایط خاصی رو میطلبه

به نظر شما چقدر احتمال داره که روز مصاحبه ریجکت بشن؟

سلام
در هیچ سفرنامه ای چیزی در مورد رد شدن به خاطر شغل چیزی نوشته نشده نهایتا بودند کسانی که کلیر نشدند اما مستقیم ریجکت نشده اند
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، araaaash ، nasim ، pari pariaaa ، زری وحدتی
(2013-09-01 ساعت 13:31)shahryar7021 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 13:23)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 12:53)shahryar7021 نوشته:  بچه ها من تو تایپیک های مختلف گشتم ولی نتونسم چیزی در مورد دریافت پاس بعد از ورود به آمریکا پیدا کنم کسی میدونه چقد طول میکشه که علاوه بر گرین کارت پاس رو هم بدن و شرایطش چیه؟
ممنونم

اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم، می خواهید پاسپورت آمریکایی بگیرید. این امر مستلزم سیتیزن شدن شما هست که در تاپیک های مختلف راجع بهش زیاد صحبت شده. اما زمان بر هست و باید ساکن آمریکا باشید و مدت زمان خاص و شرایط خاصی رو رعایت کنید تا سیتیزن بشید. اون موقع می تونید پاس آمریکایی بگیرید.

دقیقا منظور من هم همین بود دوست خوبم میشه لطفا تایپیکشو بم معرفی کنید تا بتونم اطلاعات لازم رو کسب کنم

سیتیزن شیپ و سوالات مربوطه
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، behfaza ، محبت ، ojee ، زری وحدتی
(2013-09-01 ساعت 11:20)behfaza نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 10:15)nasim نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 09:43)zepehr1 نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 15:32)Tabassomshojaat نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 15:20)KIMIA2005 نوشته:  دوستان عزیز همین دیروز قیمت گرفتم از http://www.qatarairways.com بلیط ECONOMY یکطرفه واسه سه نفر از شیراز به دالاس 7200000 تومان

دوستان حتما یک سر به این سایت بزنید و قیمت بلیط به ا م ر ی ک ا رو داشته باشید از مزایای این سایت اینه که با کارتهای عضو شتاب هم میتونید انلاین بلیط رو خریداری و رزرو نمایید..
دوستان اگر خواستین با قطر برین، بدونبن که قطر فقط تا تگزاس میره. یعنی غربی ترین نقطه ای که به آمریکا میره تا تگزاس هست. بنابراین برای دوستایی که میخوان برن کالیفرنیا باید یک بلیط داخلی هم بگیرن که تا مثلا لوی انجلس میشه نفری 400 دلار (البته بدونه پول چمدان). در آمریکا همه پروازهای داخلی به ازای هر چمدان 50 پوندی باید پول بدین و معمولا غذای داخل هواپیما هم پولیه. اگر کسی خواست با قطر پرواز کنه به من پیام خصوصی بده که بهش بگم از کدوم آژانس بگیره که 20 تا 30 % از خود قطر ارزونتر بشه.
سلام
بهترین گزینه برای سفر به ا م ر ی ک ا انتخاب هواپیمایی ترکیش چون طول پرواز کمتری داره به عنوان مثال تهران لس آنجلس با ترکیش 19 ساعت و 35 دقیقس ولی با امارات و قطر 23 ساعت و 55 دقیقس.(سوال داشتین بپرسین)Big Grin
القطریه و الامارات از گرونترون خطوط هوایی هستند ! شاید بشه با هزینه کمتری رفت
ترکیش ایر ( پرواز از شهرستانها ) و قیمت های مناسب . اردیبهشت امسال با 700 $ از واشینگتون تا تهران یا اصفهان یا مشهد ... پروازداشت!

سلام
شما این قیمتها رو از کجا اوردین. ما که هر جا جستجو کردیم یک طرفه روی 4000 دلار یا بیشتر بود.
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
تشکر کنندگان: زری وحدتی
يه سوالي بدجوري ذهن من رو مشغول کرده اون هم اينه که کساني که در سپاه يا ارتش کار مي کنند و شاغل هستند مي تونن برن مصاحبه و ويزا بگيرن؟

سلام داداش
تا اونجا که من اطلاع دارم به نظامی ها فقط برای سفر زیارتی اون هم با کلی دنگ و فنگ اجازه خروج میدن.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: محبت ، زری وحدتی
(2013-09-02 ساعت 11:01)emy_viery نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 11:20)behfaza نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 10:15)nasim نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 09:43)zepehr1 نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 15:32)Tabassomshojaat نوشته:  دوستان اگر خواستین با قطر برین، بدونبن که قطر فقط تا تگزاس میره. یعنی غربی ترین نقطه ای که به آمریکا میره تا تگزاس هست. بنابراین برای دوستایی که میخوان برن کالیفرنیا باید یک بلیط داخلی هم بگیرن که تا مثلا لوی انجلس میشه نفری 400 دلار (البته بدونه پول چمدان). در آمریکا همه پروازهای داخلی به ازای هر چمدان 50 پوندی باید پول بدین و معمولا غذای داخل هواپیما هم پولیه. اگر کسی خواست با قطر پرواز کنه به من پیام خصوصی بده که بهش بگم از کدوم آژانس بگیره که 20 تا 30 % از خود قطر ارزونتر بشه.
سلام
بهترین گزینه برای سفر به ا م ر ی ک ا انتخاب هواپیمایی ترکیش چون طول پرواز کمتری داره به عنوان مثال تهران لس آنجلس با ترکیش 19 ساعت و 35 دقیقس ولی با امارات و قطر 23 ساعت و 55 دقیقس.(سوال داشتین بپرسین)Big Grin
القطریه و الامارات از گرونترون خطوط هوایی هستند ! شاید بشه با هزینه کمتری رفت
ترکیش ایر ( پرواز از شهرستانها ) و قیمت های مناسب . اردیبهشت امسال با 700 $ از واشینگتون تا تهران یا اصفهان یا مشهد ... پروازداشت!

سلام
شما این قیمتها رو از کجا اوردین. ما که هر جا جستجو کردیم یک طرفه روی 4000 دلار یا بیشتر بود.
چه عرض کنمSmile
اردیبهشت امسال آشنای ما از واشینگتون تا شهرستان (اصفهان ) با ترکیش ایر سفرکرده بود و به من گفت بلیطم کلا 700$ شد البته خودش هم گفت که گاهی اوقات که پروازها خلوتن اینطوری هست...
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی
(2013-09-02 ساعت 10:20)مامان خانم نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 09:45)farzadsmile نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 23:20)3rip نوشته:  

برای سفارت رفتن که مشکلی نداره
ولی برای گذرنامه گرفتن و خروج از کشور فکر میکنم شامل قوانینی میشن.
در مورد ارتش میدونم که ارتشی ها باید تا 5 سال بعد از بازنشستگیشون اگه میخوان از کشور خارج شن باید با حفاطت اطلاعات سازمان مربوطه هماهنگ کنن.
حالا کسی که هنوز در ارتش یا سپاه مشغول فعالیت هست رو نمیدونم، اما فکر میکنم گرفتن گذرنامه برای این افراد شرایط خاصی رو میطلبه

به نظر شما چقدر احتمال داره که روز مصاحبه ریجکت بشن؟

سلام
در هیچ سفرنامه ای چیزی در مورد رد شدن به خاطر شغل چیزی نوشته نشده نهایتا بودند کسانی که کلیر نشدند اما مستقیم ریجکت نشده اند

کسی به خاطر شغلش ریجکت نمیشه!!!! مگر مورد دار باشه!
کیس نامبر: AS ***22
کنسولگری:انکارا--> ابوظبی

تشکر کنندگان: محبت ، Aida.s ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-08-08 ساعت 21:20)rainyboy نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 17:58)5ina نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 17:54)rainyboy نوشته:  چند روز بود پست نداده بودم دلم تنگ شده بود Big Grin . میگم مگه کارنت بشیم . چقدر بعدش باید بریم مصاحبه؟ من رو آبان حساب کردما

آقا شما مهر یا آبان رفتنی هستی‌ Big Grin واکسن هارو بزن مدارکو ترجمه کن. بعده کارنت شدن ۳۰-۴۰ روز بد زمان مصاحبه‌رو میتونید بگیری

واکسنا امادس ولی هنوز ترجمه نکردم . مدرک ارشدو هنوز نگرفتم . یعنی نمره هام هنوز ثبت نشده . البته تو فرم ها زدم دانشجو هستم هنوز . ولی حتی مهرم باشه اوکی میشه . فقط فک کنم باید گواهی بانکم بگیرم . چند میلیون خوبه تو حساب باشه ؟

(2013-09-02 ساعت 00:21)behfaza نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 22:29)vmware نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 01:20)vmware نوشته:  دوستان بنده هم همه مدارک رو بصورت pdf تو یاهو attach کردم و Draft ذخیره کردم یه نسخه هم از همه مدارک بر روی دو تا flash مجزا همراهم داشتم البته از هیچکدوم استفاده ای نکردم چون لازم نشد اما برای آرامش خیال همراهم بود و اگه مشکلی پیش میومد براحتی یه کافی نت پرینت میگرفتم.

یه مطلبی هم خدمتتون عرض کنم شاید مفید باشه اینروزها نصب کی لاگرها و نرم افزار های جاسوسی توسط افراد مبتدی به شدت رواج پیدا کرده و این دوستان عزیز به علت اطلاعات و سواد کم کاری جزء مردم آزاری بلد نیستن با پیدا کردن نام کاربری و رمز عبور پایگاههای اطلاعاتی شما و تغییر اونها تنها دسترسی شما رو مسدود میکنند و این باعث از دست رفتن اطلاعات شما میشه .برای همین جددا توصیه میکنم تو کافی نت ها روی دستگاههای دوستانتون یا هر شخص غریبه ای از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور جددا خودداری فرمایید.CoolBig Grin

سلام
منظورتون اینه که حتی اگه بعداز تمام شدن کارمون در کافی نت یا هر کامپیوتر دیگه
Sign out کنیم باز هم کسی میتونه وارد اکانت ما بشه ؟

بله کاملا همینطوره
شما از همین سایتهای ایرانی میتونی نرم افزارهای ساده و سبک دانلود کنی نصب کنی رو سیستمت کارکردشون رو ببینی .
وقتی نصب میشه دو تا کار انجام میده یکی اینکه از صفحات مانیتور شما تصویر برداری میکنه و برای صاحب نصب کننده نرم افزار ارسال میکنه و کار دوم اینه که تمام دکمه ها و رمزهای عبور رو ثبت میکنه و ارسال میکنه .
کلا وقتی این نرم افزار ها نصب میشن دیگه اطلاعات خصوصی معنی نداره تمام اطلاعات شما با نصب کننده نرم افزار به اشتراک گذاشته میشه.
با اجازه شما سوال و جواب رو آپ میکنم رو فروم عمومی همه دوستان استفاده کنند.
با این اوصاف هیچ امنیتی وجود نداره ؟؟؟
یاهو استفاده از حروف بزرگ و کوچک رو در پسورد اجباری کرده اگه اشتباه نکنم. شاید اینجوری امن هست Cool ؟
[/quote]

دیدم بحث امنیت و اینا شده گفتم چند تا نکته بگم که حتما بدردتون میخوره سعی می کنم کوتاه توضیح بدم:
۱- لطفا کافی نت نرید حتی الامکان مگر اینکه مجبور باشید.
۲- اگر خواستین کافی نت برین . روی فلش یا هاردتون برنامه های پرتابل لازم رو داشته باشین . مثل مرورگر مسنجر دانلود منجر . اینجوری خطر هک شدن کمتر میشه.
۳- حتما سوال امنیتی که وقت ثبت ازتون پرسیده میشه رو (سایت هایی مثل یاهو) به خاطر داشته باشین . اگه یادتون نیست همین حالا که پسورد رو هک نکردن برین عوضش کنید. همچنین تاریخ تولد درست رو وارد کنین که بعدا با همین اطلاعات میتونین اکانت هک شده رو ریکاور کنین.
۴- بعضی از سرویس دهنده مثل یاهو به شمااجازه میدن یه اکانت متصل کنید (مثلا یه اکانت جیمیل)‌ که با اکانت بتونین رمز رو ریست کنید. این قابلیت رو فعال کنید
۵- در جیمیل میتونین ورود دو مرحله ای با تلفن همراه رو فعال کنید. دیگه اگر کسی رمز شما رو هم داشته باشه نمیتونه وصل شه به اکانتتون
۶- در فیس بوک trusted contact رو فعال کنید که ۵ نفر که بهشون اعتماد کامل دارین رو انتخاب می کنین و در صورت از دست رفتن رمز اونا به کمک شما میان
۷- نرم افزارهای کیلاگر خیلی خطرناکن . هر چند وقت یه task manager رو باز کنین و از قسمت process دنبال برنامه مشکوک در حال اجرا باشین . آنتی ویروس رو به روز و روشن نگه دارین
۸- آنتی ویروس رو یا رایگان استفاده کنین مثل Microsoft Defender یا نسخه اصلی استفاده کنین و کرک نکنین
۹- دسته بندی کنین همه چیزو. با ایمیلی که باهاش همه جا استفاده می کنین به KCC ایمیل نزنین. کارای شخصی رو مثلا با سایتهای سرگرمی قاطی نکنین .
۱۰- از کسی فایل دریافت نکنین . از هیچ کس . مخصوصا فایل اجرایی . مخصوصا توی مسنجر ها و اگر مجبور بودین بگیرین حتما قبل از اجرا با آنتی ویروس چکش کنین
۱۱- برنامه های مشکوک رو در Sandbox اجرا کنین
فعلا اینا رو یادم بود . امیدوارم استفاده کنین و توصیه های ایمنی رو جدی بگیرین Cool

تشکر کنندگان: محبت ، Aida.s ، banafsh14 ، behfaza ، noobnoobi ، .YAS ، KIMIA2005 ، nedafarsi ، HELIAA ، زری وحدتی ، maryam_a
سلام مصاحبه من 24 اکتبره (انکارا) حداقل از کی می تونم تمکن مالی بگیرم؟
نرم اونجا افیسر بگه زود گرفتی؟ یا دیرگرفتی؟ حالا بیا درستش کن؟!Tongue
واینکه اگه من روز مصاحبم ویزامو یک ضرب بگیرم خیلی شششششششییکککککککککک خوردم به 4 روز تعطیلی پشت سر هم (روز ملی استقلال ترکیه=28و29 اکتبر)SadSadSadSadSad حالا اگه سه تا پنج روز کاری هم واستم که ویزامم صادر بشه می شه حدود 8 تا 10 روز که بعد مصاحبه باید اونجا بمونم...... ولی اژانسی که رفتم می گه ما اونجا اشنا داریم اگه بهشون پول بدی همون روز ویزاتو میدددددددددددن؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این موضوع راسته یا دارن سرمو کلاه میزارنSad چون من در حال حاضر برای فیکس کردن تاریخ برگشت برای بلیط مشکل دارم واز طرفی چون مجردم می ترسم غبر از اژانس از طریق دیگه ای برم..RolleyesRolleyes
(2013-09-02 ساعت 21:30)aseman abi نوشته:  سلام مصاحبه من 24 اکتبره حداقل از کی می تونم تمکن مالی بگیرم؟
نرم اونجا افیسر بگه زود گرفتی؟ یا دیرگرفتی؟ حالا بیا درستش کن؟!

2هفته تا 20 روز قبلش...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-09-02 ساعت 21:30)aseman abi نوشته:  سلام مصاحبه من 24 اکتبره (انکارا) حداقل از کی می تونم تمکن مالی بگیرم؟
واینکه اگه من روز مصاحبم ویزامو یک ضرب بگیرم خیلی شششششششییکککککککککک خوردم به 4 روز تعطیلی پشت سر هم (روز ملی استقلال ترکیه=28و29 اکتبر)SadSadSadSadSad حالا اگه سه تا پنج روز کاری هم واستم که ویزامم صادر بشه می شه حدود 8 تا 10 روز که بعد مصاحبه باید اونجا بمونم...... ولی اژانسی که رفتم می گه ما اونجا اشنا داریم اگه بهشون پول بدی همون روز ویزاتو میدددددددددددن؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این موضوع راسته یا دارن سرمو کلاه میزارنSad چون من در حال حاضر برای فیکس کردن تاریخ برگشت برای بلیط مشکل دارم واز طرفی چون مجردم می ترسم غبر از اژانس از طریق دیگه ای برم..RolleyesRolleyes
20روز تا یک ماه قبل بهترین زمانش هم هر چه نزدیکتر به زمان مصاحبه بهتره در خصوص مورد دوم هم اصلا اطمینان نکنید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

سلام
گویا بعد از مصاحبه یک برگه ای میدن. مال بعضی ها سفیده مال بعضها آبی و مال بعضی دیگه صورتی. اینا یعنی چی؟
(2013-09-03 ساعت 01:08)forgiven نوشته:  سلام
گویا بعد از مصاحبه یک برگه ای میدن. مال بعضی ها سفیده مال بعضها آبی و مال بعضی دیگه صورتی. اینا یعنی چی؟
سلام
این برگه ها نشان دهنده‌ای وضعیت شما بعد از مصاحبه مثلا سفید به معنی ویزای یک ضرب و در 2012 آبی به معنی کلیرنس
خوردن بود اما پارسال صورتی همین معنا را داشت به هر حال وضعیت شما بعد از مصاحبه با این برگه ها مشخص می شود امیدوارم کسی هم ریجکت نشود
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، .YAS ، زری وحدتی ، forgiven
(2013-09-03 ساعت 01:08)forgiven نوشته:  سلام

دوست عزیز Big Grin کافیه یه مقدار از صفحه های قبلی رو مطالعه بفرمایید
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
(2013-09-02 ساعت 23:49)محبت نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 21:30)aseman abi نوشته:  سلام مصاحبه من 24 اکتبره (انکارا) حداقل از کی می تونم تمکن مالی بگیرم؟
20روز تا یک ماه قبل بهترین زمانش هم هر چه نزدیکتر به زمان مصاحبه بهتره در خصوص مورد دوم هم اصلا اطمینان نکنید.

دوست عزیز تا انجا که من اطلاع دارم و از مطالع بچه های 2013 متوجه شدم سفارت متعلق به ا م ر ی ک ا می باشد و از قوانین و تعطیلات us استفاده می کند نه از قوانین و تعطیلات کشور محل سفارت همانطر که می دانید سفارتخانه هر کشور در کشور دیگر جزء خاک آن کشور محسوب می شود پس بیشتر دقت کنید:rolleyes
تشکر کنندگان: behfaza ، ffrfar ، azadeh2014 ، محبت ، زری وحدتی
(2013-09-03 ساعت 11:55)ali1220 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 23:49)محبت نوشته:  

دوست عزیز تا انجا که من اطلاع دارم و از مطالع بچه های 2013 متوجه شدم سفارت متعلق به ا م ر ی ک ا می باشد و از قوانین و تعطیلات us استفاده می کند نه از قوانین و تعطیلات کشور محل سفارت همانطر که می دانید سفارتخانه هر کشور در کشور دیگر جزء خاک آن کشور محسوب می شود پس بیشتر دقت کنید:rolleyes
ویزا رو باید از عدلیه شون بگریم که اون 4 روز تعطیله!
تشکر کنندگان: saeedshafiee ، noobnoobi ، azadeh2014 ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان