کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-04 ساعت 12:07)negarin60 نوشته:  می دونید آخرین سری مصاحبه ها حدودا کی می افته؟
سلام
در جولای همه کیسهای آسیا کارنت شدن اما شماره کیس شما چنده توی امضاتون درست مشخص نیست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: negarin60 ، مامان خانم ، behfaza ، noobnoobi
(2013-09-04 ساعت 12:43)محبت نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 12:07)negarin60 نوشته:  می دونید آخرین سری مصاحبه ها حدودا کی می افته؟
سلام
در جولای همه کیسهای آسیا کارنت شدن اما شماره کیس شما چنده توی امضاتون درست مشخص نیست.

من 3100 هستم حدودا. می خوام بدونم اونایی که کیس نامبرشون بالاست حدودا چه ماهی می افتند. می خوام درخواست تغییر زمان مصاحبه بدم
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi
(2013-09-04 ساعت 12:46)negarin60 نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 12:43)محبت نوشته:  
سلام

من 3100 هستم حدودا. می خوام بدونم اونایی که کیس نامبرشون بالاست حدودا چه ماهی می افتند. می خوام درخواست تغییر زمان مصاحبه بدم
حداکثر آگوست 2014

تشکر کنندگان: negarin60 ، مامان خانم ، behfaza ، noobnoobi
(2013-09-04 ساعت 11:35)shahryar7021 نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 11:27)aghaghia نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 10:50)رامین اهوازی نوشته:  دوستان سلام
اجاره نامه خونه ای که توش نشستم رو اگر ترجمه کنم تو مصاحبه به کارم میاد به نظرتون؟ سی میلیون پول پیش دادم. فقط یه چیزی، اینکه بصورت دستی تمدیدش کردیم. میشه ترجمه ش کرد. کسی اطلاع دقیق داره؟ ممنون میشم

سند 6 دانگ خونه هم که داشته باشید اونقدرا به کارتون نمیاد چه برسه اجاره نامه... به دنبال حساب بانکی باشید. در ضمن حالا شما فرم ها رو پر کنید بفرستید تا بعد که بخواین برین مصاحبه و تمکن مالی ببرید چند ماه طول میکشه!
اقاقیای عزیز
با وجود اسپانسر نیازی به تمکن مالی نیست؟درسته؟

اگر اسپانسر داشته باشید، خیر نیازی به ارائه حساب بانکی نیست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، behfaza ، محبت ، آلیس-1980 ، زری وحدتی ، رژین ، afshin4749
اجاره نامه خونه ای که توش نشستم رو اگر ترجمه کنم تو مصاحبه به کارم میاد به نظرتون؟ سی میلیون پول پیش دادم. فقط یه چیزی، اینکه بصورت دستی تمدیدش کردیم. میشه ترجمه ش کرد. کسی اطلاع دقیق داره؟ ممنون میشم

سند 6 دانگ خونه هم که داشته باشید اونقدرا به کارتون نمیاد چه برسه اجاره نامه... به دنبال حساب بانکی باشید. در ضمن حالا شما فرم ها رو پر کنید بفرستید تا بعد که بخواین برین مصاحبه و تمکن مالی ببرید چند ماه طول میکشه!
اقاقیای عزیز
آخه این تمکن مالی رو چطور میشه به دست آورد؟؟؟ بعضی ها می خوان یا خونه بفروشن یا رهن بدن و تا مصاحبه که این کار رو نمی کنند موقع رفتن این کار رو می کنند. پس تکلیف چیه موقع مصاحبه اینقدر پول تو حساب نیست آخه؟؟؟؟؟؟؟!!!!
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، behfaza ، noobnoobi ، زری وحدتی
(2013-09-04 ساعت 13:36)negarin60 نوشته:  

اقاقیای عزیز
آخه این تمکن مالی رو چطور میشه به دست آورد؟؟؟ بعضی ها می خوان یا خونه بفروشن یا رهن بدن و تا مصاحبه که این کار رو نمی کنند موقع رفتن این کار رو می کنند. پس تکلیف چیه موقع مصاحبه اینقدر پول تو حساب نیست آخه؟؟؟؟؟؟؟!!!!

هیچ کد.م از ما این مبلغ و نداریم ! حالا یا بعضی ها نقدا در حسابشون نیست یا بعضی های دیگه هم مثل بنده اصلا اینقد پول ندارن ! تنها راهش اینه که از یک یا چند نفر برای یکی دو روز قرض بگیریم تا بتوونیم تمکن بگیریم . بعدش به صاحب اصلی بر می گردونیم . این تنها راهه !
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2013-09-04 ساعت 13:36)negarin60 نوشته:  آخه این تمکن مالی رو چطور میشه به دست آورد؟؟؟ بعضی ها می خوان یا خونه بفروشن یا رهن بدن و تا مصاحبه که این کار رو نمی کنند موقع رفتن این کار رو می کنند. پس تکلیف چیه موقع مصاحبه اینقدر پول تو حساب نیست آخه؟؟؟؟؟؟؟!!!!

باید بلاخره از یه جایی جور کنید، قرض کنید و ..... چی بگم؟!!!!! به هر حال همه ما وقتی ثبت نام میکنیم باید به این قضیه، یعنی بعد مالی قضیه هم فکر کنیم، با دست خالی که نمیشه رفت، اون ها هم که نمیتونن بگن پول نداری، اشکال نداره بفرما، ما هم بهتون گرین کارت میدیم هم پول؟!
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
سلام دوستان ميخواستم بدونم اين كه ميگن دوباره يه سري ديگه اكتبر اعلام ميشن كه برنده شدن صحت داره يكي ديگه اين كه شرايط لاتاري 2015 كي اعلام ميشه پارسال برا 2014كي اعلام شد ؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
(2013-09-05 ساعت 03:34)kamix نوشته:  سلام دوستان ميخواستم بدونم اين كه ميگن دوباره يه سري ديگه اكتبر اعلام ميشن كه برنده شدن صحت داره يكي ديگه اين كه شرايط لاتاري 2015 كي اعلام ميشه پارسال برا 2014كي اعلام شد ؟

بله اگه ظرفیت داشته باشن یه سری رو اکتبر اعلام میکنن.
شرایطش مثل سالهای قبل هست افراد بالای 21 سالی که حداقل دیپلم و یا .... و زمانش هم اگه مثل روال سال های گذشته باشه اواسط مهر هست.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، زری وحدتی ، محبت ، behfaza
سلام دوستان عزیز :

یک سوال داشتم من وقتی فرم ها رو پر کردم ادرسی رو که اعلام کردم الان عوض شده ایا لازم است الان اعلام کنم به کی سی سی یا روز مصاحبه ؟

باتشکر

تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-05 ساعت 13:10)hamid_nazanin نوشته:  سلام دوستان عزیز :
یک سوال داشتم من وقتی فرم ها رو پر کردم ادرسی رو که اعلام کردم الان عوض شده ایا لازم است الان اعلام کنم به کی سی سی یا روز مصاحبه ؟
باتشکر
سلام دوست عزیز. روز مصاحبه میتونید این کار رو انجام بدید...
تشکر کنندگان: hamid_nazanin ، KIMIA2005 ، محبت ، behfaza ، EKAM
(2013-09-04 ساعت 13:36)negarin60 نوشته:  

اقاقیای عزیز
دوست عزیز: اگر بتوانی به کمک یکی از دوستان یا اقوام بصورت موقت(دو سه روز )مبلغی (حدالامکان مقدارش زیر خط فقردر امریکا نباشد) را در حسابتان داشته باشید سپس گواهی مربوطه را از بانک بخواهید وبرای مصاحبه ببرید. موفق وپیروز باشید
Case Number2014as5###/رویت قبولی 2می/رسیدمدارک15می/تعداد 2نفر/مصاحبه آوریل/ویزا؟؟؟/ صبوری وشکیبایی وخواست الهی[font=Arial][/font][/size][/b]
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، noobnoobi
سلام دوستان عزیز
میشه لطفا درباره سایت سیس کمی اطلاعات بدین ؟
کیس: 2014AS000019XX | کنسولگری: آنکارا ----> ابوظبی | تاریخ روئت قبولی : 1 می | تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 22 می | تعداد نفرات: 3 | تاریخ مصاحبه: هفته سوم ماه NOV Wink | ویزای یکضرب | حرکت به آمریکا : فروردین 93 فعلا شهر LA | همسفرا پیغام بگذارند
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-05 ساعت 15:52)amir-fazli نوشته:  سلام دوستان عزیز
میشه لطفا درباره سایت سیس کمی اطلاعات بدین ؟
سلام
دوست خوبم این سایت مربوط میشه به بعد از مصاحبه و کلیرنس خوردن و شما روند بررسی پرونده صدور ویزاتون رو میتونین کنترل کنید و الان کاری باهاش ندارید.

تشکر کنندگان: behfaza ، tenese ، KIMIA2005 ، ffrfar ، noobnoobi ، EKAM
سلام

دوستان کسی که در اروپا زندگی میکنه میتونه ساپورت مالی رو از بانک همین جا بگیره ؟ همین جا پول تو حساب بزاره ؟

ممنون

تشکر کنندگان: noobnoobi ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان