کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-22 ساعت 16:48)ramram نوشته:  می خواستم مطمئن شم که واقعا سر کار نیستیمو توی اکتبر مرحله دومی هم هست.اخه تا چند روز پیش همه میگفتن توی صفحه اصلی نوشته در حالی که عمو احسان تا جاییکه من دیدیم در جواب ارش گفتن شاید اکتبر اعلام کنند که مرحله دومی هم هست یا نه! این یعنی حرفشونو پس گرفتن و کنسلش کردن!!!!!!!! اگر چنین چیزی صحت داره لطفا بگید کجا باید بخونیمش؟مرسی

بله. اون متن رو که گذاشته بودند من هم دیدم که برداشتند .... اما خوب حساب و کتاب نداره. در هر صورت این چند باری هم که اعلام کردند شاید دوباره اعلام بشه، موعدش رو اکتبر گفتند.
تصور می کنم باید تا اکتبر صبر کرد ببینیم چی میشه.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، pari pariaaa
(2013-09-22 ساعت 15:51)مامان خانم نوشته:  سلام
اقاقیای عزیز یادم می آید در پست های قبلی بعضی دوستان یک سری مسایل آمار و احتمال ارایه می دادند که مثلا تا چه شماره ای باید امیدوار باشد که من متاسفانه چون آنها را نخواندم پس اصلا هیچ نت برداری هم نکردم اما ظاهرا حرف دوستان تا حدود زیادی غلط نبوده فقط می خواستم بدانم بچه هایی که امسال با بدشانسی مواجه شدند بیشتر در کیس نامبرهای بالا بوده اند؟ یا هر رده ای را شامل می شد ممنون

سلام دوست عزیز ربطی به بالا یا پایین بودن کیس نامبر نداشته، بودن کسانی بودن که با کیس نامبر پایین هم موفق به گرفتن ویزا نشدند، یعنی تقریبا ربطی به کسی نامبر نداره! در ضمن هر حرفی که دوستان میزنن همه حدس و گمان هست، هیچ کس نمیتونه ادعا کنه که من میدونم به چه کیس نامبری ویزا میرسه به چه کیس نامبری نه! چیزی که مسلمه که در خود سایت هم اعلام شده که قبولی در لاتاری به منزله دریافت حتمیِ ویزا نیست و در هر مرحله ای که سقف ویزای هر کشوری پر بشه، دیگر نه کسی کارنت میشه و نه کسی به مصاحبه دعوت میشه و یا اگر هم همه به مصاحبه برن تا روی که ویزا باشه به متقاضیان ویزا میدن بعدش دیگه ظاهرا نمیشه کاری کرد!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: مامان خانم ، gbtm ، sepideh_ ، EKAM ، H Pier ، maryam_a
اینا که نتونستن ویزا بگیرن از کیس نامبرای شماره بالا بودن یا شماره تاثیری نداره؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
(2013-09-22 ساعت 15:42)derakht01 نوشته:  سلام به همه دوستان

کاشکی میشد از دوستان پیشکسوت، اتفاقی رو که برای بچه های 2013 افتاد رو توضیح میدادند که چه اقداماتی این دوستان باید یا میتونستند انجام بدهند که این نتیجه رو نگیرند؟

هیچ اقدام خاصی نمیشه انجام داد جز این که کسانی که کلیر میشن، حتی یک عضو از اعضای کیس، بلافاصله بره ویزاشون بگیره، اینجوری باز میشه امید داشت با استفاده ار ویزا های خانوادگی بقیه اعضای کیس رو هم با خودش بتونه ببره، همین... بقیه موارد غیر قابل پیش بینی هست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: gbtm ، Shahabpk ، behfaza ، ffrfar ، maryam_a ، pari pariaaa
سلام. دوستان راسته که دیگه قرار هست ویزای گونه گونی برداشته بشه و امسال دیگه ثبت نام نمیکنه؟
ش کیس: 2018XXXXXXXXXX
نامه قبولی:
کنسولگری:
فرمها:
کارنت شدن:
نامه دوم:
مصاحبه:
کلیرنس:
ویزا:
هزینه ها:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
به رویاهات فکر کن... Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2013-09-22 ساعت 17:07)tomalaki نوشته:  سلام. دوستان راسته که دیگه قرار هست ویزای گونه گونی برداشته بشه و امسال دیگه ثبت نام نمیکنه؟
نه درست نیست می توانید اطلاعیه اش را روی سایت ببینید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: EKAM ، tomalaki ، H Pier ، maryam_a
(2013-09-22 ساعت 16:55)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 16:48)ramram نوشته:  می خواستم مطمئن شم که واقعا سر کار نیستیمو توی اکتبر مرحله دومی هم هست.اخه تا چند روز پیش همه میگفتن توی صفحه اصلی نوشته در حالی که عمو احسان تا جاییکه من دیدیم در جواب ارش گفتن شاید اکتبر اعلام کنند که مرحله دومی هم هست یا نه! این یعنی حرفشونو پس گرفتن و کنسلش کردن!!!!!!!! اگر چنین چیزی صحت داره لطفا بگید کجا باید بخونیمش؟مرسی

بله. اون متن رو که گذاشته بودند من هم دیدم که برداشتند .... اما خوب حساب و کتاب نداره. در هر صورت این چند باری هم که اعلام کردند شاید دوباره اعلام بشه، موعدش رو اکتبر گفتند.
تصور می کنم باید تا اکتبر صبر کرد ببینیم چی میشه.

ممنون از راهنمایی تون.به یاد دارید که در چه روزی از اکتبر پارسال نتایج مرحله دوم را اعلام کردند..اوایل اکتبر بود یا اواخرش
تشکر کنندگان:
(2013-09-22 ساعت 16:57)aghaghia نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 15:51)مامان خانم نوشته:  سلام
اقاقیای عزیز یادم می آید در پست های قبلی بعضی دوستان یک سری مسایل آمار و احتمال ارایه می دادند که مثلا تا چه شماره ای باید امیدوار باشد که من متاسفانه چون آنها را نخواندم پس اصلا هیچ نت برداری هم نکردم اما ظاهرا حرف دوستان تا حدود زیادی غلط نبوده فقط می خواستم بدانم بچه هایی که امسال با بدشانسی مواجه شدند بیشتر در کیس نامبرهای بالا بوده اند؟ یا هر رده ای را شامل می شد ممنون

سلام دوست عزیز ربطی به بالا یا پایین بودن کیس نامبر نداشته، بودن کسانی بودن که با کیس نامبر پایین هم موفق به گرفتن ویزا نشدند، یعنی تقریبا ربطی به کسی نامبر نداره! در ضمن هر حرفی که دوستان میزنن همه حدس و گمان هست، هیچ کس نمیتونه ادعا کنه که من میدونم به چه کیس نامبری ویزا میرسه به چه کیس نامبری نه! چیزی که مسلمه که در خود سایت هم اعلام شده که قبولی در لاتاری به منزله دریافت حتمیِ ویزا نیست و در هر مرحله ای که سقف ویزای هر کشوری پر بشه، دیگر نه کسی کارنت میشه و نه کسی به مصاحبه دعوت میشه و یا اگر هم همه به مصاحبه برن تا روی که ویزا باشه به متقاضیان ویزا میدن بعدش دیگه ظاهرا نمیشه کاری کرد!!!!
سختی کار در این است که تا هفته پیش فکر می کردم حداقل بیشتر از هفتاد درصد راه لاتاری را جلو رفته ام اما امروز دیگر به هیچ چیز جز شانس معتقد نیستم خدا به همه ما کمک کند که واقعا به آن محتاجیم حداقل کاش سیستمی بود که وقتی مطمئن بودند ویزا ی کافی موجود نیست دعوتی هم برای مصاحبه نبود
امیدوارم همگی موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: aghaghia ، H Pier ، ffrfar ، behfaza ، maryam_a ، ali1220 ، EKAM ، pari pariaaa ، amin arefi ، cello86 ، Rasoul_j
با سلام
خدایا خودت به داد بچه های 2013 که پشت در ویزای آمریکا موندن صبر و حوصله بده که بتونن روحیه ، زمان وهزینه و فرصت های از دست رفته طی یک سال گذشته رو از دست دادن رو جبران کنن
طی این یک سال گذشته از چه فرصتها گذشتند به هوای رسیدن به دنیای بهتر .
بچه های 2013 به خدا نمی خوام دلداریتون بدم و با گفتن جمله های گلیشه ایی از جمله " حالتون رو درک می کنم و یا اینکه با شما ابراز همدردی می کنم " از سر این موضوع بگذرم چرا که این فقط شما هستید که احوال تون رو می فهمید و دیگر هیچ کس .
بچه های 2014 این لحظات رو ببین چرا که همین دوستانی که الان فکر می کنند دنیا به آخر رسیده ، زمانی من وشمایی بودند که استرس و شادی قبول شدن و رسیدن و یا نرسیدن نامه دوم و کلیر شدن را مز مزه و با یکدیگر تقسیم می کردند.
به خدا از خواندن تاپیکهای شما دوستان 2013 به حدی متاثر شدم و بغض گلوم رو گرفت که شیرینی دریافت نامه دوم به کامم تلخ شد
دوستان من بعد از اعلام نتایج وقتی دیدم اسمم در نیومده نیومدم سایت تا به الان. 2ساعتی داشتم پست ها رو میخوندم. اولا واقعا بابت بچه های 2013 ناراحت شدم. امیدوارم که روحیه اشون رو نبازن. گرچه من یکی نمیتونم اون ها رو درک کنم. ولی زندگی هنوز ادامه داره. زیاد نباید ناراحت شد، امید داشته باشید. فعلا که خود آمریکا میخواد بیاد ایران.
دوستان یه پرسش، توی پست ها میخوندم که قراره اکتبر مرحله ی دومی باشه. هرچی گشتم نفهمیدم یعنی چی. کسی میتونه بگه چیه؟
به امید قبولی همه در DV2015 و وقت مصاحبه در سفارت آمریکا توی تهران Smile
ش کیس: 2018XXXXXXXXXX
نامه قبولی:
کنسولگری:
فرمها:
کارنت شدن:
نامه دوم:
مصاحبه:
کلیرنس:
ویزا:
هزینه ها:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
به رویاهات فکر کن... Rolleyes
تشکر کنندگان: athenaa ، ffrfar ، behfaza ، 3rip ، pari pariaaa ، alirezaghodrat
(2013-09-22 ساعت 17:35)mattin نوشته:  با سلام
خدایا خودت به داد بچه های 2013 که پشت در ویزای آمریکا موندن صبر و حوصله بده که بتونن روحیه ، زمان وهزینه و فرصت های از دست رفته طی یک سال گذشته رو از دست دادن رو جبران کنن
طی این یک سال گذشته از چه فرصتها گذشتند به هوای رسیدن به دنیای بهتر .
بچه های 2013 به خدا نمی خوام دلداریتون بدم و با گفتن جمله های گلیشه ایی از جمله " حالتون رو درک می کنم و یا اینکه با شما ابراز همدردی می کنم " از سر این موضوع بگذرم چرا که این فقط شما هستید که احوال تون رو می فهمید و دیگر هیچ کس .
بچه های 2014 این لحظات رو ببین چرا که همین دوستانی که الان فکر می کنند دنیا به آخر رسیده ، زمانی من وشمایی بودند که استرس و شادی قبول شدن و رسیدن و یا نرسیدن نامه دوم و کلیر شدن را مز مزه و با یکدیگر تقسیم می کردند.
به خدا از خواندن تاپیکهای شما دوستان 2013 به حدی متاثر شدم و بغض گلوم رو گرفت که شیرینی دریافت نامه دوم به کامم تلخ شد

متین جان ما هم با شما و دوستان 2013 ای که هنوز منتظرند همدردیم Sad باز هم دعا میکنم براشون که در این فرصت باقیمانده تا آخر سپتامبر همه شون دست جمعی ایشالله ویزا بگیرند و نتیجه زحماتشونو به شادی ببینند. Rolleyes
تشکر کنندگان: aghaghia ، maryam_a ، EKAM ، pari pariaaa ، ali1220
javid733 عزیزم برای بچه های ۲۰۱۳ در صفحه کلیرنس شون نوشته:

خداوند هيچگاه شما را تهى رها نخواهد كرد. او هر چيزى را كه از دست ميدهيد جايگزين خواهد كرد. اگر از شما ميخواهد چيزى را زمين بگذاريد،به اين دليل است كه ميخواهد چيز بهترى را برداريد.
تشکر کنندگان: aghaghia ، maryam_a ، ghafari88 ، EKAM ، ماتیتی ، Rasoul_j
سلام بچه ها، من از برنده گان ۲۰۱۴ هستم ولی‌ تو این روزها، سخت کار بچه های ۲۰۱۳ را پیگیری کردم. اینجا و الان فکر می‌کنم لازمه چند تا نکته رو با بچهای امسال در میان بذارم. حتما سوالی‌ که برای همهٔ ۲۰۱۴ ایها پیش اومده اینه که مگه افراد سال قبل چه شرایطی داشتن که الان حدود ۶۰ نفر به این وضعیت دچار شدن. ببینید، به صورت کلی‌، اون چیزی که باعث شده تا این دوستان ویزا نگیرن فقط و فقط طولانی‌ شدن مراحل کاریه اونها بوده. همه میدونیم که منظور از مراحل کاری، مراحل زیر می‌باشد:
۱. زمان مصاحبه
۲. پروسه کلیرنس
۳. دریافت ویزا
پر واضح هست که در صورت طولانی‌ شدن هر یک از عوامل بالا، احتمال اینکه به شما ویزا نرسه بیشتر و بیشتر می‌شه. توجه داشته باشید فاکتور اول اتفاقا دقیقا به کیس نامبر شما برمی‌گرده !!! اگر چه در این میان، دوستانی بودند که با کیس نامبر‌های پائین بهشون ویزا نرسیده، ولی‌ مسلما پروسهٔ کلیرنس اونها طولانی‌ بوده و متأسفانه تا الان نتونستن ویزا بگیرن. جالب اینکه، افرادی بودن که کیس نامبر‌های بالا داشتن، ولی‌ بخاطر اینکه کلیرنس طولانی‌ نخوردند، تونستند سریع ویزا بگیرند. قاعدتا، کیس نامبر‌های بالا، اگر به کلیرنس طولانی‌ بخورند، احتمال تمام شدن ویزا برای اونها بیشترین هست. در آخر اینکه، در مورد فاکتور اول و دوم ( زمان مصاحبه + پروسه کلیرنس ) کاری از شما ساخته نیست ، ولی‌ در مورد فاکتور سوم یعنی‌ دریافت ویزا ، باید این مطلب رو مد نظر داشته باشین که در صورت دریافت کلیرنس هر چه سریع تر برای گرفتن ویزا اقدام کنید. در واقع این تنها کاریه که دست شما هست و اختیارش دارید. این نصیحت دوستان ۲۰۱۳ هم بوده و هست اگر خونده باشید. به هر حال، مطمئنم همه ما نگران احوال اونها هستیم و امیدواریم هر چه سریع تر خبر خوبی‌ بشنویم Smile . بچه‌های ۲۰۱۴، یکم هم از نگرانیهاتون کم کنید، مدارک تون رو آماده کنید و امیدتون با خدا باشه، ولی‌ لازم دونستم که این مطلب رو عنوان کنم.
اين چند روز با ديدن پستهاي بچه هاي 2013 حال خوشي ندارم..... Sad
خيلييييييييييي ناراحت كننده‌ست...
تشکر کنندگان: Elahe. ، EKAM
(2013-09-22 ساعت 19:04)siavash64 نوشته:  احتمالا بچه های ۲۰۱۳ که هنوز ویزا نگرفتن سفارت آنکارا بودن چون سفارت آنکارا سخت تر ویزا می ده .

خير!! سفارت ابوظبي هم همون متن سفارت آنكارا رو براي ايرانيان گذاشته مبني بر اينكه ويزا تمااااااام شد!!! Sad
تشکر کنندگان: aghaghia ، pari pariaaa ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان