موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
اینا که نتونستن ویزا بگیرن از کیس نامبرای شماره بالا بودن یا شماره تاثیری نداره؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. دوستان راسته که دیگه قرار هست ویزای گونه گونی برداشته بشه و امسال دیگه ثبت نام نمیکنه؟
ش کیس: 2018XXXXXXXXXX
نامه قبولی:
کنسولگری:
فرمها:
کارنت شدن:
نامه دوم:
مصاحبه:
کلیرنس:
ویزا:
هزینه ها:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
به رویاهات فکر کن...
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 17:07)tomalaki نوشته: سلام. دوستان راسته که دیگه قرار هست ویزای گونه گونی برداشته بشه و امسال دیگه ثبت نام نمیکنه؟
نه درست نیست می توانید اطلاعیه اش را روی سایت ببینید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 16:57)aghaghia نوشته: (2013-09-22 ساعت 15:51)مامان خانم نوشته: سلام
اقاقیای عزیز یادم می آید در پست های قبلی بعضی دوستان یک سری مسایل آمار و احتمال ارایه می دادند که مثلا تا چه شماره ای باید امیدوار باشد که من متاسفانه چون آنها را نخواندم پس اصلا هیچ نت برداری هم نکردم اما ظاهرا حرف دوستان تا حدود زیادی غلط نبوده فقط می خواستم بدانم بچه هایی که امسال با بدشانسی مواجه شدند بیشتر در کیس نامبرهای بالا بوده اند؟ یا هر رده ای را شامل می شد ممنون
سلام دوست عزیز ربطی به بالا یا پایین بودن کیس نامبر نداشته، بودن کسانی بودن که با کیس نامبر پایین هم موفق به گرفتن ویزا نشدند، یعنی تقریبا ربطی به کسی نامبر نداره! در ضمن هر حرفی که دوستان میزنن همه حدس و گمان هست، هیچ کس نمیتونه ادعا کنه که من میدونم به چه کیس نامبری ویزا میرسه به چه کیس نامبری نه! چیزی که مسلمه که در خود سایت هم اعلام شده که قبولی در لاتاری به منزله دریافت حتمیِ ویزا نیست و در هر مرحله ای که سقف ویزای هر کشوری پر بشه، دیگر نه کسی کارنت میشه و نه کسی به مصاحبه دعوت میشه و یا اگر هم همه به مصاحبه برن تا روی که ویزا باشه به متقاضیان ویزا میدن بعدش دیگه ظاهرا نمیشه کاری کرد!!!!
سختی کار در این است که تا هفته پیش فکر می کردم حداقل بیشتر از هفتاد درصد راه لاتاری را جلو رفته ام اما امروز دیگر به هیچ چیز جز شانس معتقد نیستم خدا به همه ما کمک کند که واقعا به آن محتاجیم حداقل کاش سیستمی بود که وقتی مطمئن بودند ویزا ی کافی موجود نیست دعوتی هم برای مصاحبه نبود
امیدوارم همگی موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-22 ساعت 17:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-22 ساعت 17:39 توسط mattin.)
با سلام
خدایا خودت به داد بچه های 2013 که پشت در ویزای آمریکا موندن صبر و حوصله بده که بتونن روحیه ، زمان وهزینه و فرصت های از دست رفته طی یک سال گذشته رو از دست دادن رو جبران کنن
طی این یک سال گذشته از چه فرصتها گذشتند به هوای رسیدن به دنیای بهتر .
بچه های 2013 به خدا نمی خوام دلداریتون بدم و با گفتن جمله های گلیشه ایی از جمله " حالتون رو درک می کنم و یا اینکه با شما ابراز همدردی می کنم " از سر این موضوع بگذرم چرا که این فقط شما هستید که احوال تون رو می فهمید و دیگر هیچ کس .
بچه های 2014 این لحظات رو ببین چرا که همین دوستانی که الان فکر می کنند دنیا به آخر رسیده ، زمانی من وشمایی بودند که استرس و شادی قبول شدن و رسیدن و یا نرسیدن نامه دوم و کلیر شدن را مز مزه و با یکدیگر تقسیم می کردند.
به خدا از خواندن تاپیکهای شما دوستان 2013 به حدی متاثر شدم و بغض گلوم رو گرفت که شیرینی دریافت نامه دوم به کامم تلخ شد