موضوعها: 13
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
2013-09-24 ساعت 17:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-24 ساعت 19:10 توسط aghaghia.)
دوستان لطفا حرفی از این که باید به کی سی سی فلان گفت بهمان گفت فعلا نزنید، اولا که اونا خودشون به صراحت اعلام کردن که داشتن گرین کارت یک امتیاز هست نه یک حق، پس اصلا نمیشه همچین کارهایی کرد و مثلا بگیم حق ما پایمال میشه و این حرفا چون اونا این مسئله رو به عنوان یک حق نمی بینند.
مشکل اینه که وضعیت طوری شده که خیلی از دوستان فقط میخوان یه گرین کارت داشته باشن ولی عملا به عنوان ویزای توریستی ازش استفاده کنند و حاضر نیستن کار و خونه، زندگی اینجا رو رها کنند و برن اونجا به طور دائم زندگی کنند، متاسفانه این دست از دوستان دارن حق دیگرانی رو که قصد دارن اونجا زندگی کنند رو دارن پایمال میکنند...
من خودم هم 2014 ای هستم و کیس نامبرم هم پایین نیست که فکر کنید نفسم از جای گرم بلند میشه و این حرفا رو میزنم، نه... این مسئله فقط روبرو شدن با واقعیت و دل نبستن 100% به لاتاری هست....
موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-24 ساعت 14:05)mattin نوشته: بچه ها سلام
یک سئوال ، شاید خنده دار به نظر بیاید ولی روز مصاحبه من مصادف شده با سالگرد ازدواج ما .
به نظر شما این می تونه یک نقطه مثبت محسوب بشه توی ایجاد فضای مثبت در جو حاکم بر مصاحبه و تاثیر گذار روی نظر آفیسر
همانطور که گفتم این فقط یک فرضیه هست ( شاید هم خنده دار )
ممنون میشم کامنت هاتون رو بدین
با تشکر
سلام
اولا به خاطر قبولیتون و کارنتتون و دریافت نامه دومتون بهتون تبریک میگم و دوما خیر متاسفانه ممکنه فقط یک تبریک و لبخند از جانب آفیسر نصیبتون بشه و در روند کاریش قطعا تاثیری نخواهد داشت
اما امیدوارم این یکی شدن تاریخها براتون شانس بیاره.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اصولا کسی که ثبت نام میکنه در لاتاری، تمام جوانب رو در نظر میگیره و بعد این کارو میکنه. این که یه عده هم هی اصرار دارن که بگن زندگی در آمریکا سخت هست، آیا میتونی بمونی، تحمل داری و از این حرفها عجیبه. مهاجرت در هر جا سخت هست و باید سختی رو که کسی که واقعا داره میره تحمل کنه.
این که بگیم چون یه عده رفتن اونجا نتونستن یا دلشون برای مامامنشون تنگ شده بقیه نرن تا بزارن ما بریم حرفی مضحک و خودخواهانهای هست. شرایط همه یکسان نیست، ما نمیتونیم از اینجا بگیم اقا زندگی ما چون سخت هست نیایید شما هم. (گشتیم نبود، نگردید نیست)
کاری به بقیه نداشته باشید؛ قسمت هر کس باشه میره و نباشه همین جا موندنیه. پس به جای اینکه بیاییم فاز منفی بدیم و بگیم آمریکا اونجور که فکر میکنید نیست و از این حرفها، بهتره اول به فکر خودمون باشیم. یو اس اگر سخت هست چرا ثبت نام میکنید(؟) اگر دوری سخته چرا سفر میکنید(؟)
اکثر مردم ترجیح میدهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین دلیل...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-24 ساعت 19:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-24 ساعت 19:26 توسط studpk.)
(2013-09-24 ساعت 19:10)mohamad92 نوشته: بله ممنون از راهنماییتون در اصل منم می خواستم بدونم این دوتا امتحان GREوزبانو میشه همونجا داد یا برای اپلای لازمه؟زبانم خوبه ولی مدرک ندارم.تقریبا 9ماه فرصت دارم.پس شما میگید ازالان بادانشگاهاصحبت کنم.
یه سوال دیگه ملاک پذیرششون معمولاچیه؟
دوست عزيز پيشنهاد ميكنم در مورد جزئيات گرفتن پذيرش به http://www.applyabroad.org/forum/forum.php مراجعه كنين و تاپيكهاي مربوط به آمريكا و امتحان GRE رو مصالعه كنين.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-24 ساعت 20:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-24 ساعت 20:07 توسط reza16.)
سلام به همه دوستان كسي اماري داره كه چند نفر كارنت شده ويزا نگرفته هستند؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-24 ساعت 21:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-24 ساعت 21:24 توسط محبت.)
(2013-09-24 ساعت 18:24)kage.omid نوشته: از دوستان خواهش مي كنم حتما پست آمريكا از خيال تا واقعيت رو بخونند http://mohajersara.com/thread-2678.html مخصوصا سه صفحه آخر تا ببينند اصلا تحمل موندن توي يو اس رو دارند و براشون به صرفه هست با توجه به شرايطي كه در ايران دارن آمريكا برن.من چيزي كه برداشت كردم از زندگي داخل يو اس اينه كه خيلي بايد صبر و تحمل سختي رو داشته باشي حتي با چند نفر از افرادي كه اونجا زندگي مي كنند صحبت كردم اونا هم همين حرفا رو تاييد مي كردند كه زندگي واقعا سخته البته تمام اين حرفارو زدم كه كسايي كه واقعا فكر ميكنند اونطرف ميري فقط قراره خوش بگذرونند به اين شكل نيست و با فكر تصميمشون رو بگيرن و با تصميم اشتباه حق ديگران را ضايع نكنند و اجازه بدن كساني واقعا تصميم به رفتن دارن برند.مثالش همين امسال كه دوستاني واقعا ميخواستن برن به خاطر بعضي ديگه از كساني كه نرفتن از سفر جا موندن و حقشون خورده شد.
پس بيايين با فكر تصميم بگيريم نه احساسات.
زندگی نتیجه تصمیماتی است که گرفته اید،
اگر از زندگی خود راضی نیستید، زمان آن است که تصمیمات بهتری بگیرید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
در مورد اعلام احتمالی نتایج جدید در ماه اکتبر من به kcc ایمیل زدم و پرسیدم و این جواب رو داد و مشخص نکرد که چی میشه؟
Thank you for your inquiry.
Please comply with the instructions provided on the website www.travel.state.gov .
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010