کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-24 ساعت 22:13)H Pier نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 21:22)محبت نوشته:  زندگی نتیجه تصمیماتی است که گرفته اید،
اگر از زندگی خود راضی نیستید، زمان آن است که تصمیمات بهتری بگیرید.

حالا که بحث شده منم نظر خودمو میگم...
بله مهاجرت هرکجا هم که باشد سخت است... رفتن به سرزمین آرزوها مانند این است که وارد حوضچه آب سرد میشوید دوستان تحمل و صبر در ابتدا سخت است و چه بسا که خیلی ها در همان ابتدا قصد برگشتن دارند... چرا؟ برای اینکه میپنداشتند آنجا هم به مانند خانه پدری گرم و نرم و شاید هم وارد هالیوود شوند... اما پس از گذشت زمانی که تحمل و صبر پیشه کردند کم کم با جامعه آ.مر.ی.کا وفق پیدا کرده و راه های پیشرفت رو جستجو میکنند.
مطمئا باشید کسی که با تحقیق و پشتکار راهی شود موفق میشود... اما در نهایت باز غربت است و نمیشود کاری کرد..
به هر حال به شخصه به یاد امتحانات پایان ترم میفتم که بعضی ها که از جلسه امتحان بیرون می آیند مغرور و بعضی کلافه و پریشون... امید دارم همه دوستانم را با غرور در سرزمین دیگر ببینم....
(ببخشید اگه اینطور مینویسم... اینطوری راحت ترم)
پاینده باشید.
Cool

من بخشی از صحبتهای خانم سمیرا در سایت http://americandream.mihanblog.com/ تحت عنوان" حرفهای سمیرا در مورد آمریکا پس از 7 ماه زندگی در لس آنجلس" را عینا در زیر می اورم. بنظرم نوشته دارای پختگی و درک لازم ولی محدود از جامعه هدف هست. نمیدانم ذکر نوشته سایرین از سایت دیگران با مقررات سایت مهاجر سرا منطبق هست یا نه ولی اگر نیست مدیریت محترم خانم اقاقیا حسب صلاحدید خود لطفا انرا حذف نماید. البته این متن در جو و ماههای قبل از خرداد 92 را شامل میشود. حتی مطمئن نیستم کیس خود ما شامل کدام گروه است اما اگر خدا بخواهد ما تا آخر فرایند لاتاری را ادامه خواهیم داد. ولی به هر حال اگر هم قسمت مورد ما نبود و وضعیت 2013 تکرار شد دنیا به اخر نمیرسد و راضی خواهیم بود به رضای حق تعالی. ایران هم زیباست. اما بخشی از متن خانم سمیرای محترم:
اولین مشخصه‌هاى زندگى آمریکایی تفاوت زیادی با تصورات قبلى من نداشت؛ فرودگاه‌هاى عظیم خیابون‌ها، پل‌ها و بزرگراه‌هاى حیرت انگیز، خونه‌هاى بزرگ، فروشگاه‌ها و مال‌هاى پر زرق و برق، آدم هاى بسیار فربه تنبل، كار سخت، رفاه زیاد، فردگرایی، خودخواهى، لبخند، ترس و احترام؛‌
اما این یک تصویر كلى است، یک تصویر خیلی کلی، واقعیت اما جایی بسیار دور از این پنجره است، واقعیت مهاجرانی که هنوز بومى نشده‌اند؛ كسانى مثل من، كسانى كه به هر دلیلی زندگی آمریکایی را انتخاب كرده‌اند، من با توجه به شناخت فعلى این طبقه‌بندى را براى این مهاجرین قایل شده‌ام؛

كسانى كه براى تحصیل به اینجا آمده‌اند؛ كه به نظر شرایطی مشابه یک زندگی دانشجویی در هر جای دیگه دنیا دارند؛ اگر پولى داشته باشند كه فبها و اگر نه كه خوب سختى‌هاى كار و تحصیل و مابقی قضایا؛

دوم كسانى كه در ایران موقعیت شغلى مناسبى نداشته‌اند؛ به هر دلیل، ولى مایل هستند كه كار كنند و زندگى متوسطى داشته باشند، می‌توانند یک کار معمولى با درآمد معمولى داشته باشند و در كنار آن یک زندگى معمولى را هم اداره كنند، این گروه در ایران امكان داشتن یک زندگى معمولى را با داشتن یک كار معمولى هرگز نمی توانستند داشته باشند؛ من فكر مى‌كنم این گروه برنده هستند؛‌
سوم كسانى كه عاشق زرق و برق و زندگى لوكس هستند و خودشان هم از پس این زندگی بر می‌آیند، این افراد معمولا در هر جایی خوش مى‌گذرانند حتى در ایران، و خوب البته اینجا خیلی براىشان بهتر است؛

بازندگان اما گروه چهارم هستند؛ این گروه در ایران وضعیت شغلى و جایگاه اجتماعى خوبى داشته‌اند، احتمالا به همان نسبت زندگى یا بعبارتى وضعیت اقتصادى خیلی درخشانى نداشته‌اند؛ اما یک آرامش نسبى داشته‌اند؛ این گروه چنانچه به هر دلیل زندگى در آمریکا را انتخاب كنند باید از خیر پایگاه اجتماعى خودشان بگذرند؛ اید بدانند كه با آن سابقه كارى و دك و پز اجتماعى اینجا برایشان تره هم خورد نمى‌كنند؛ تحصیلاتشان باید تکمیل شود و سابقه کاریشان در ایران به هیچ دردی نمی‌خورد و باید همه چیز را از اول شروع كنند؛ مثل ژاپنى‌ها؛ مثلا كسى كه در ایران براى خودش كارى داشته و اعتبارى داشته و دفتر و دستكى بهم زده بوده اینجا حداقل براى چند سال اول باید با كارگرى بگذراند؛ و اگر توى ذوقش نخورد و انگیزه‌اش را براى ادامه از دست ندهد می‌تواند تحصیل كند ، حالا بماند كه با داشتن تحصیلات هم همچنین تغییر فاحشی در زندگیش رخ نخواهد داد؛ این وضعیت برای مجردها و یا زوج‌های جوان به مراتب راحت‌تر است اما هر چه ابعاد خانواده بزرگتر باشد دردسر بیشتری در انتظار خواهد بود؛ به همه این دردسرها باید سختى دورى از خانواده را هم اضافه كرد؛

اگر قرار بود براى دیگران نسخه‌اى بنویسم مى گفتم؛
اگر سرپرست خانواده هستید و به هر درى زده‌اید و به جایی نرسیده‌اید دست زن و بچه را بگیرید و به هر كلكى هست خودتان را به اینور آب برسانید؛

اگر مسوولیتی ندارید و دلتان می‌خواهد خوش بگذرانید و افق و آینده‌اى براى خودتان بسازید سعی کنید به هر كلكى هست پذیرشی از یکی از دانشگاه‌های اینجا بگیرید و خودتان را به اینور آب برسانىد و بعد از پایان تحصیلات با دست پر برگردید؛
اگر پول و پله زیادی دارید و نمی‌دونید چطوری خرجش کنید معطل نکنید و خودتان را به اینور آب برسانید و پول روى پول بسازید؛

اگر كار خوبى دارید و از آن مهمتر اعتبارى به هم زده‌اید و با دوستان و خانواده‌تان خوشید و براى خودتان زندگى ساخته‌اید و دارید غم بنزین و گندکاری‌های دولت و گرانى و قسط بانك و برنامه‌های بی سر و ته تلویزیون و آزادى بیان و این چیزها را می‌خورید بنشینید سرجایتان و از زندگی‌تان تا جایی که میتوانید لذت ببرید؛ اینجا همه اون سختى‌ها هست مضاف بر اینکه خبرى از كار خوب و اعتبار و لذت بردن از همنشینی با دوستان و خانواده نیست؛
این لب مطلبى بود كه در این مقطع از زندگى به آن رسیده‌ام، شاید در آینده نه چندان دور واقعیت‌های دیگری را ببینم؛
خواه پند گیرید خواه ملال؛
سلام
من از کسی شنیدم مثل اینکه جلوی ویزا هارو گرفتن و گفتن اونایی که وقت مصاحبه گرفتن نباید برن ... این درست هست یا نه؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-09-24 ساعت 20:38)ماتیتی نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 19:10)mohamad92 نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 14:32)inforfang نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 14:17)mohamad92 نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 23:31)ماتیتی نوشته:  سلام
تائید نظر دوستان، اصلا یکی از بهترین شرایط را داشتن لیسانس وکارشناسی ارشد قوی ما فراهم میکنه برای کسی که بخواهد پی اچ دی بگیره. اگر سابقه خوب باشه هم فاند میگیره هم درس میخونه تا یواش یواش جا بیافته. من مورد میشناسم که با یک پی اچ دی بخاطر کمک هزینه و بقول دوستمون فاند رفته برای یک پی اچ دی دیگه که بتونه مستقر بشه.
با ارزوی موفقیت

سلام دوست عزیز یک سوال داشتم
من برنده امسال هستم وترم آخره ارشد.برای ادامه تحصیلم واسه دکترا اونجا بایداز ایجا اقدام کنم یا وقتی رفتم آمریکا؟چه مدارکی نیازه؟زبان؟grmچیه gmrنمی دونم اسم دقیقشو.اونم لازمه؟

مبارکه دوست عزیز

اسم اون مدرک GRE هستش که معمولا برای ادامه تحصیل در آمریکا نیاز است. همچنین نیاز به مدرک زبان بین المللی مثل IELTS یا TOEFL داری. به نظر شخصی من شما وقت رو تلف نکن و از اینجا مقدمات کار یعنی تماس با دانشگاه ها و اساتید رو انجام بده و شرایطت رو بگو و اگر شرایطت مناسب بود و پذیرفته شدی ، بقیه موارد مثل امتحانات و پذیرش و غیره رو اونجا می توانی پی گیر باشی.

بله ممنون از راهنماییتون در اصل منم می خواستم بدونم این دوتا امتحان GREوزبانو میشه همونجا داد یا برای اپلای لازمه؟زبانم خوبه ولی مدرک ندارم.تقریبا 9ماه فرصت دارم.پس شما میگید ازالان بادانشگاهاصحبت کنم.
یه سوال دیگه ملاک پذیرششون معمولاچیه؟

برای ملاک هر چی درس خونتر و سابقه قویتر شانس پذیرش در رقابت بیشتر. تابع رشته و سابقه دانشگاه ایران و دانشگاه مقصد و رشته اینده و البته شانس هم هست. مسلمه مدرک زبان و مدرک موید قابلیت علمی در ان حوزه برای قضاوت در مورد متقاضی پی اچ دی مهمه بخصوص اگر متقاضی فاند باشه. اگر فاند هم نخواهید که خیلی اسانتر.Shy

البته نمیدانم جای این صحبتها در این تاپیک هست یا نه ولی این را هم یادم رفت بگویم که برای این راه مانند مهاجرت باید خوب فکر کرد چون اگر فرایند اخذ پذیرش را شروع کردید بعد از مدتی آرزوی ادامه تحصیل در ینگه دنیا که خیلی هم محقق شدنش اسان و بی هزینه نیست مثل خوره بجان می افتد و رهایتان نمیکند و پیشرفتتان در همینجا را هم کند میکند.Cool
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، زری وحدتی ، mohamad92
(2013-09-24 ساعت 22:50)reza.sa نوشته:  سلام
من از کسی شنیدم مثل اینکه جلوی ویزا هارو گرفتن و گفتن اونایی که وقت مصاحبه گرفتن نباید برن ... این درست هست یا نه؟
سلام
برای عزیزان 2013 بله متاسفانه
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: behfaza ، reza.sa ، EKAM ، زری وحدتی
(2013-09-24 ساعت 22:24)matinam نوشته:  سلام
در مورد اعلام احتمالی نتایج جدید در ماه اکتبر من به kcc ایمیل زدم و پرسیدم و این جواب رو داد و مشخص نکرد که چی میشه؟

Thank you for your inquiry.

Please comply with the instructions provided on the website www.travel.state.gov .

دوست عزیز جواب شما رو درست داده اند اما با این دید جواب داده اند که شما خودتون آدرس دقیقتر رو در سایت پیدا خواهیند کرد.
اینم لینک مربوطه از اون سایت.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: behfaza ، matinam ، محبت ، EKAM ، زری وحدتی
(2013-09-24 ساعت 22:50)reza.sa نوشته:  سلام

جلوی ویزا رو نگرفتند سهمیه ایران از ویزای گوناگونی برای برندگان 2013 به اتمام رسید متاسفانه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: behfaza ، ماتیتی ، reza.sa ، محبت ، studpk ، EKAM ، کسرا رهنورد ، azadeh2014
دوستان مجرد خواهش ميكنم تا قبل از دريافت ويزا فكر ازدواجو از سرتون خارج كنيد نه خارج كنيم Shy بزاريم به همه ويزا برسه Tongue يك سال دندون بجيگر بگيريم از كيس ازدواجي به وصال برسيمWink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
(2013-09-25 ساعت 00:13)EKAM نوشته:  دوستان مجرد خواهش ميكنم تا قبل از دريافت ويزا فكر ازدواجو از سرتون خارج كنيد نه خارج كنيم Shy بزاريم به همه ويزا برسه Tongue يك سال دندون بجيگر بگيريم از كيس ازدواجي به وصال برسيمWink
مرسی از اینکه به فکر مجردها هستی
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، m_yek ، زری وحدتی
(2013-09-24 ساعت 13:53)studpk نوشته:  منم به همين آدرس كه گذاشتين ميرم چيزي در مورد قرعه كشي دوباره نميبينم!!! متني كه من ميبينم
Welcome

The U.S. Department of State Electronic Diversity Visa Entrant Status Check for Diversity Visa Program for DV- 2014 is available until September 30, 2014. The Entrant Status Check for DV-2013 applicants will remain open until September 30, 2013.

Entrant Status Check Instructions

Please be sure to have the Entrant's Confirmation Number, Last/Family Name, and Year of Birth in order to check the entrant status online.

Please click on the link below to continue.

يهجورايي به نظرم مياد متن شما بايد قبل از 1 مي نوشته شده باشه. به خاطر جمله بنديش ميگم..

بله درسته من هم چیزی نمی بینم ........ این متن الان وجود نداره
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: studpk ، زری وحدتی
دوستان عزیز به احتمال قوی ۳۸۰۰ ویزا برای سال ۲۰۱۳ به ایرانیها داده شده که این تعداد ۷% کل ویزاها هست. البته بعضی‌ دوستان میگن ۷% از ۵۰۰۰۰ ویزا میشود ۳۵۰۰ ویزا ولی‌ من فکر می‌کنم ۷% رو از ۵۵۰۰۰ ویزا حساب میکنند یعنی‌ ۳۸۰۰ ویزا، چون در سال‌های گذشته بعضی‌ از کشورهای آفریقا نزدیک به ۳۸۰۰ ویزا هم در یک سال گرفتند، البته تا چند ماه آینده کی‌ سی‌ سی‌ اعلام می‌کنه که چند تا ویزا به ایران داده، ولی‌ مطلبی که من می‌خوام بگم رو شاید بعضی‌ از دوستان جدی نگیرند، اما با این حال من حرفمو اینجا میگم. دوستان مجرد که در لاتاری برنده شدن اینو باید بدونند که اگر قصد دارند ازدواج کنند و با همسرشون به مصاحبه برند و هر دو نفر ویزا رو بگیرند، در نهایت ممکن هست که در ماه سپتامبر ۲۰۱۴ سهمیه ۷% ویزا برای ایران پر بشه و تعدادی از دوستانشون نتونند ویزا بگیرند، پس بهتر هست که این عزیزان به صورت مجرد ویزا رو بگیرند و وقتی‌ به آمریکا رفتند برای همسرشون از طریق ازدواج اقدام کنند. خیلی‌ ممنون
تشکر کنندگان: alitab ، H Pier ، himmlisch ، aghaghia ، battosai ، 3rip ، KIMIA2005 ، ali1220 ، banafsh14 ، EKAM ، sysmaster ، pv-n ، azadeh2014 ، Rasoul_j ، محبت ، زری وحدتی ، رژین ، rtt
کسرا جان این قضیه ازدواج اونقدر تعدادش بالا نیست که تاثیری در ویزاها داشته باشه. اگر تاثیری داشت در سالهای گذشته هم این اتفاق می افتاد، امسال ویزاها تمام شد چون kcc بیشتر از سالهای قبل (فکر می کنم 6000 نفر) برنده از ایران اعلام کرد و قرعه کشی 2 مرحله ای بود. تعداد برنده ها نسبت به سهمیه ویزا اونقدر زیاد بود که حتی اگر دوستان متاهل هم طلاق می گرفتند و مجردی برای رفتن به مصاحبه اقدام می کردند باز هم ویزا کم می آمد.

از طرفی همونطور که گفتم واقعا من تا حالا ندیدم کسی به قصد امریکا ازدواج کرده باشه، این دوستانی که می بینید بعد از قبول شدن در لاتاری ازدواج می کنند کسانی هستند که قبل از لاتاری هم با هم در ارتباط بودند منتهی شاید برنامه ازدواجشان انقدر زود نبوده، ولی به دلیل برنده شدن در لاتاری مجبور شدن زود ازدواج کنند. نمونه های زیادی رو من در دوستانم در سال 2012 دیدم که این اتفاق براشون افتاد. خب شما تصور کن دو نفر که همدیگرو دوست دارند و می خواهند با هم ازدواج کنند هم احساس و هم منطق بهشون میگه که اولویت با خودشونه نه افراد دیگه. دور از واقعیته که من یا خود شما شخصی را دوست داشته باشیم و بخواهیم باش ازدواج کنیم ولی به خاطر اینکه شاید به بقیه ویزا نرسه با او شخص ازدواج نکنیم و ازدواجمون رو موکول کنیم به بعد از گرین کارت گرفتن.
در تاپیک کلیرنس 2013 هم فکر می کنم یکی از مدیران مطلبی را در مورد ازدواج با فرد گرین کارتی نوشته بودند که اشتباه بود، یا حداقل فکر می کنم منظور را درست نرسانده بودند و ممکن بود خواننده دچار سوء تفاهم بشه و من به خاطر جو اون تاپیک اون اشتباه رو اصلاح نکردم. توی یکی از پاسخ ها نوشته شده بود ازدواج با شخص گرین کارتی یکسال به طول خواهد کشید که همسر به امریکا بیاد، که این قضیه 100 درصد اشتباهه. من میدونم منظور ایشون اشخاصی هستند که بالفعل متاهل هستند و یک نفر از آن دو گرین کارت میگیرد، در اینصورت برای همسر می تواند اقدام کند و طی یک پروسه یکسال و خورده ای همسرش را به امریکا بیاورد. درست مثل دوستان بازمانده از لاتاری که فقط یکی از دو زوج ویزا گرفته
ولی این قضیه نباید با ازدواج یک شخص مجرد گرین کارتی اشتباه گرفته شود، شخصی که بصورت مجرد به امریکا میره و بعد تصمیم میگیره ازدواج کنه پروسه آوردن همسرش به امریکا در بهترین حالت و حدا قل زمان کمه کم 3 سال طول خواهد کشید، کسانی رو میشناسم که تا 4 سال و خورده ای هم منتظر ماندند. با این تفاسیر به نظر من هم عقل و هم احساس حکم میکنه که آدم در درجه اول به فکر آن کسی باشه که بهش تعهد احساسی داره، نه به اینکه شاید ویزا برای دیگران کم بیاید.

اما در مورد کسانی که مجرد هستند و شخص خاصی هم در زندگی احساسی شان نیست من با شما موافقم، دور از انصافه که شانس دیگران را برای گرفتن ویزا کم کنند. و روی دیگر سکه برای این عزیزان اینست که با خود فکر کنند در این فرصت کم چقدر امکان دارد تا شخص ایده آل زندگی شان را پیدا کنند؟ و از کجا می توانند اطمینان پیدا کنند که آن شخصی که در آن مدت کوتاه باش آشنا شدند قرار است همسر خودشان شود و نه همسرِ امریکا؟!!!
متاسفانه نمونه های زیادی در اینجا میشه دید که این ازدواج های سر سری در امریکا به سرانجام خوبی نرسیده، چون پایه اون ازدواج عشق دوطرفه نبوده، یک از دو طرف عشقش عشق به امریکا بوده.

ولی در کل این قضیه تمام شدن ویزا در سال 2014 هم محتمل خواهد بود، خب چیزی که معلومه اینه که نمیشه به kcc گفت قرعه کشی مرحله دوم را برگزار نکن، چون به هر حال kcc روند قانونی خودش را طی میکند و چه ما خوشمان بیاید و چه خوشمان نیاید تعداد برنده های زیادی را اعلام میکنند.
پس تنها راهی که باقی میمونه اینه که خود بچه ها رعایت انصاف کنند و مراعات دوستان بعد از خودشون رو بکنند، لازمه ی این کار اینه که تا جایی که امکان داره وقت مصاحبه خودشون رو عقب نندازن، و دیگر اینکه به محض اینکه کلیر شدن برای دریافت ویزا اقدام کنند و دیر به سفارت مراجعه نکنند. اصن بعضی موقه ها لازمه آدم عجله کنه، من به محض اینکه کلیر شدنم رو توی سایت دیدم اولین بلیط به آنکارا رو گرفتم و رفتم Big Grin
(2013-09-25 ساعت 04:26)3rip نوشته:  کسرا جان این قضیه ازدواج اونقدر تعدادش بالا نیست که تاثیری در ویزاها داشته باشه. اگر تاثیری داشت در سالهای گذشته هم این اتفاق می افتاد، امسال ویزاها تمام شد چون kcc بیشتر از سالهای قبل (فکر می کنم 6000 نفر) برنده از ایران اعلام کرد و قرعه کشی 2 مرحله ای بود. تعداد برنده ها نسبت به سهمیه ویزا اونقدر زیاد بود که حتی اگر دوستان متاهل هم طلاق می گرفتند و مجردی برای رفتن به مصاحبه اقدام می کردند باز هم ویزا کم می آمد.

از طرفی همونطور که گفتم واقعا من تا حالا ندیدم کسی به قصد آمریکا ازدواج کرده باشه، این دوستانی که می بینید بعد از قبول شدن در لاتاری ازدواج می کنند کسانی هستند که قبل از لاتاری هم با هم در ارتباط بودند منتهی شاید برنامه ازدواجشان انقدر زود نبوده، ولی به دلیل برنده شدن در لاتاری مجبور شدن زود ازدواج کنند. نمونه های زیادی رو من در دوستانم در سال 2012 دیدم که این اتفاق براشون افتاد. خب شما تصور کن دو نفر که همدیگرو دوست دارند و می خواهند با هم ازدواج کنند هم احساس و هم منطق بهشون میگه که اولویت با خودشونه نه افراد دیگه. دور از واقعیته که من یا خود شما شخصی را دوست داشته باشیم و بخواهیم باش ازدواج کنیم ولی به خاطر اینکه شاید به بقیه ویزا نرسه با او شخص ازدواج نکنیم و ازدواجمون رو موکول کنیم به بعد از گرین کارت گرفتن.
در تاپیک کلیرنس 2013 هم فکر می کنم یکی از مدیران مطلبی را در مورد ازدواج با فرد گرین کارتی نوشته بودند که اشتباه بود، یا حداقل فکر می کنم منظور را درست نرسانده بودند و ممکن بود خواننده دچار سوء تفاهم بشه و من به خاطر جو اون تاپیک اون اشتباه رو اصلاح نکردم. توی یکی از پاسخ ها نوشته شده بود ازدواج با شخص گرین کارتی یکسال به طول خواهد کشید که همسر به آمریکا بیاد، که این قضیه 100 درصد اشتباهه. من میدونم منظور ایشون اشخاصی هستند که بالفعل متاهل هستند و یک نفر از آن دو گرین کارت میگیرد، در اینصورت برای همسر می تواند اقدام کند و طی یک پروسه یکسال و خورده ای همسرش را به آمریکا بیاورد. درست مثل دوستان بازمانده از لاتاری که فقط یکی از دو زوج ویزا گرفته
ولی این قضیه نباید با ازدواج یک شخص مجرد گرین کارتی اشتباه گرفته شود، شخصی که بصورت مجرد به آمریکا میره و بعد تصمیم میگیره ازدواج کنه پروسه آوردن همسرش به آمریکا در بهترین حالت و حدا قل زمان کمه کم 3 سال طول خواهد کشید، کسانی رو میشناسم که تا 4 سال و خورده ای هم منتظر ماندند. با این تفاسیر به نظر من هم عقل و هم احساس حکم میکنه که آدم در درجه اول به فکر آن کسی باشه که بهش تعهد احساسی داره، نه به اینکه شاید ویزا برای دیگران کم بیاید.

اما در مورد کسانی که مجرد هستند و شخص خاصی هم در زندگی احساسی شان نیست من با شما موافقم، دور از انصافه که شانس دیگران را برای گرفتن ویزا کم کنند. و روی دیگر سکه برای این عزیزان اینست که با خود فکر کنند در این فرصت کم چقدر امکان دارد تا شخص ایده آل زندگی شان را پیدا کنند؟ و از کجا می توانند اطمینان پیدا کنند که آن شخصی که در آن مدت کوتاه باش آشنا شدند قرار است همسر خودشان شود و نه همسرِ آمریکا؟!!!
متاسفانه نمونه های زیادی در اینجا میشه دید که این ازدواج های سر سری در آمریکا به سرانجام خوبی نرسیده، چون پایه اون ازدواج عشق دوطرفه نبوده، یک از دو طرف عشقش عشق به آمریکا بوده.

ولی در کل این قضیه تمام شدن ویزا در سال 2014 هم محتمل خواهد بود، خب چیزی که معلومه اینه که نمیشه به kcc گفت قرعه کشی مرحله دوم را برگزار نکن، چون به هر حال kcc روند قانونی خودش را طی میکند و چه ما خوشمان بیاید و چه خوشمان نیاید تعداد برنده های زیادی را اعلام میکنند.
پس تنها راهی که باقی میمونه اینه که خود بچه ها رعایت انصاف کنند و مراعات دوستان بعد از خودشون رو بکنند، لازمه ی این کار اینه که تا جایی که امکان داره وقت مصاحبه خودشون رو عقب نندازن، و دیگر اینکه به محض اینکه کلیر شدن برای دریافت ویزا اقدام کنند و دیر به سفارت مراجعه نکنند. اصن بعضی موقه ها لازمه آدم عجله کنه، من به محض اینکه کلیر شدنم رو توی سایت دیدم اولین بلیط به آنکارا رو گرفتم و رفتم Big Grin

از عزیزان پیشکسوت و دوستان خوب ۲۰۱۳ که در این موقعیت به فکر ما ۲۰۱۴ ها هستند بسیار ممنونیم و ازشون تشکر می کنیم.
با توجه به اینکه فضای فعلی حاکم بر ۲۰۱۳ و مشکلات سختی که در آخرین لحظات برای اونها پیش آمد به اینجا هم کشیده شده بود، این پست ها بسیار مفید بودند. باز هم متشکریم
جمع بندی که من از صحبت های عزیزان می کنم این هست که: منطقی تصمیم بگیریم و سریع عمل کنیم!
تشکر کنندگان: EKAM ، sysmaster ، ghafari88 ، sharifian ، azadeh2014 ، behfaza ، محبت ، زری وحدتی ، رژین
با سلام به تمام دوستان
با توجه به اتفاقات اخیر که متاسفانه برای دوستان 2013 پیش آمده ،می خواستم موضوعی را در این تاپیک مطرح کنم که شاید برای همه دوستان مفید باشد و آن بررسی کیس هایی است که فرم صورتی و دریافت cv , یا ستاره دار می باشند و اینکه چه مواردی منجر به دریافت این برگه ها می شوند ، تا شاید بتوانیم از مواردی که ناخواسته باعث موارد ذکر شده گردیده است جلوگیری کنیم. با تشکر
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، cello86 ، زری وحدتی ، میما
یه سوال رفقا . اگه به برنده اصلی ویزا ندن اما به مثلا به همسرش بدن ( مثل بچه ها ی 2013 که به یه تعدادی از افراد خوونواده داده بودن )، همسرش می توونه بدون برنده اصلی ورود به ا م ر ی ک ا رو داشته باشه؟؟ . Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان:
دوستانی که کیس هاشون تغییراتی داشته ( مثل کارنتی و مشخص شدن زمان و مکان مصاحبه ) لطفاً اطلاعاتشون رو برای دوست عزیزمون خانوم زری وحدتی ارسال کنند تا در جدول برندگان به روز بشه ...
خیلی خیلی ممنونم ازتون
Wink
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، ojee ، aghaghia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان