کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
بچه ها یه خبری دارم از دوستانم که متاسفانه موفق به دریافت ویزا نشدن با وجود کیس نامبر پایین

دیشب با حال بد و خراب از ابوظبی برگشتن دوشنبه رفتن سفارت و گفتن برن داخل که افسر دوباره چک کنه اینها هم با خوشحالی که حتما ویزاشونو میدن اما پاس خالی رو بهشون دادن گفتن اینهایی که کلیرشون طول کشیده از نظر ما یه مشکلی داشتن که نمیتوانن ویزا دریافت کنند

به دوست من گفته بودن شما خیلی ایمیل به kcc میزدی و انگار از مسیله ای نگران بودی ما به کیس شما کمی مشکوک شدیم بنده خدا این دوست ما کمی عجول بود و همش نگران این بوده جوابی که بهش دادن و با اینکه قبول شده بودی چرا برای لاتاری 2014 ثبت نام کرده بودی حتما یه چیزی میدونستی

خلاصه حالشون خیلی خراب و 1 سال تلاش و زندگیشون از هم پاشید
بچه ها پس الکی ااتوو دستشون ندیدن و هر کی گفت تو زبانت خوبه این و برام ایمیل کن قبول نکنید مثل اینکه به ایرانیا سخت تر ویزا میدن و فقط منتظر کوچکترین بهانه ای هستن

زیاد هی بهشون گیر ندید و ایمیل بزنید برای چیزای جزیی صبر کردن خیلی بهتره

به امید ویزا گزفتن همه دوستان
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، محبت ، sharifian ، .YAS ، powerb ، cello86
(2013-09-25 ساعت 04:26)3rip نوشته:  ........
در تاپیک کلیرنس 2013 هم فکر می کنم یکی از مدیران مطلبی را در مورد ازدواج با فرد گرین کارتی نوشته بودند که اشتباه بود، یا حداقل فکر می کنم منظور را درست نرسانده بودند و ممکن بود خواننده دچار سوء تفاهم بشه و من به خاطر جو اون تاپیک اون اشتباه رو اصلاح نکردم. توی یکی از پاسخ ها نوشته شده بود ازدواج با شخص گرین کارتی یکسال به طول خواهد کشید که همسر به آمریکا بیاد، که این قضیه 100 درصد اشتباهه. من میدونم منظور ایشون اشخاصی هستند که بالفعل متاهل هستند و یک نفر از آن دو گرین کارت میگیرد، در اینصورت برای همسر می تواند اقدام کند و طی یک پروسه یکسال و خورده ای همسرش را به آمریکا بیاورد. درست مثل دوستان بازمانده از لاتاری که فقط یکی از دو زوج ویزا گرفته
ولی این قضیه نباید با ازدواج یک شخص مجرد گرین کارتی اشتباه گرفته شود، شخصی که بصورت مجرد به آمریکا میره و بعد تصمیم میگیره ازدواج کنه پروسه آوردن همسرش به آمریکا در بهترین حالت و حدا قل زمان کمه کم 3 سال طول خواهد کشید، کسانی رو میشناسم که تا 4 سال و خورده ای هم منتظر ماندند. با این تفاسیر ................
'

دوست عزيز من با تمام حرفاي شما كاملا موافقم. فقط اينو بگم كه بهتره يك سر به تاپيك "ازدواج با كسي كه گرين كارت دارد" بزنيد و اونجا متوجه ميشين كه كتگوري f2a الان چند ماهه كه كلا كارنت شده و ديگه صف انتظار وجود نداره. اون قضيه 3-4 سال انتظار براي قبل اين موضوع بود و الان زمان كل پروسه بين 1تا2 سال گفته ميشه كه البته خيليها معتقدن زير 1 سال ميشه كه اين بستگي به خودتون داره كه بتونيد مداركتونو سريع و كامل بفرستيد كه پروستون عقب نيفته.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، EKAM ، 3rip
(2013-09-25 ساعت 12:09)razasal90 نوشته:  بچه ها یه خبری دارم از دوستانم که متاسفانه موفق به دریافت ویزا نشدن با وجود کیس نامبر پایین

دیشب با حال بد و خراب از ابوظبی برگشتن دوشنبه رفتن سفارت و گفتن برن داخل که افسر دوباره چک کنه اینها هم با خوشحالی که حتما ویزاشونو میدن اما پاس خالی رو بهشون دادن گفتن اینهایی که کلیرشون طول کشیده از نظر ما یه مشکلی داشتن که نمیتوانن ویزا دریافت کنند

به دوست من گفته بودن شما خیلی ایمیل به kcc میزدی و انگار از مسیله ای نگران بودی ما به کیس شما کمی مشکوک شدیم بنده خدا این دوست ما کمی عجول بود و همش نگران این بوده جوابی که بهش دادن و با اینکه قبول شده بودی چرا برای لاتاری 2014 ثبت نام کرده بودی حتما یه چیزی میدونستی

خلاصه حالشون خیلی خراب و 1 سال تلاش و زندگیشون از هم پاشید
سلام
قابل توجه دوستانی که به هر دلیل کوچیک ایمیل میزنن و حساسیت ایجاد میکنن برا کیسشون وقابل توجه دوستانی که قبول شدن و میخوان مجدد ثبت نام کنن حالا به دلیل محکم کاری یا هرچی و دوستانی که فکر میکنن اون حضرات حواسشون نیست، که اتفاقا بدجور حواسشون جمعه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2013-09-25 ساعت 10:18)taleghani نوشته:  با سلام به تمام دوستان
با توجه به اتفاقات اخیر که متاسفانه برای دوستان 2013 پیش آمده ،می خواستم موضوعی را در این تاپیک مطرح کنم که شاید برای همه دوستان مفید باشد و آن بررسی کیس هایی است که فرم صورتی و دریافت cv , یا ستاره دار می باشند و اینکه چه مواردی منجر به دریافت این برگه ها می شوند ، تا شاید بتوانیم از مواردی که ناخواسته باعث موارد ذکر شده گردیده است جلوگیری کنیم. با تشکر
سلام
دوست خوبم متاسفانه هیچ کس نمیدونه موضوعات تحقیق کیسها در زمان کلیر شدنشون مربوط به چه چیزهائیست فقط حدسهائی زده شده مبنی بر نوع کار، تخصص اشخاص، سفرهای خارج از کشور و دلائلشون، و وابستگیشون به ارگانهای خاص و اما فقط و فقط تنها کاری که از دست بچه ها برمیاد و من بارها تاکید کردم در خصوصش اینه که مدارکتون کامل و بی نقص باشه تا نقص مدرک حداقل نخورید در مورد گذشته که کسی کاری از دستش برنمیاد هر کاری که میخواسته بکنه تا حالا کرده.

تشکر کنندگان: nasim ، .YAS ، aghaghia ، taleghani
سلام دوستان
ایا کسی میدونه لاتاری ۲۰۱۵ هم انجام میشه با نه؟
و ایا سری دوم برای برندگان لاتاری ۲۰۱۴ در ماه اکتبر اعلام میشه ؟ چه روزی ؟
mayamoor
تاریخ رویت قبولی : 1 june
تاریخ ارسال فرمها به کی سی سی: 8june
تاریخ دریافت نامه دوم : 21 oct
تاریخ مصاحبه: هفته اخر دسامبر
کنسولگری: ابوظبی
کلیرنس: انشالله بدون کلیرنس
به امید ویزای یکضرب
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-09-25 ساعت 14:51)mayamoor نوشته:  سلام دوستان
سلام
بله درسایت اعلام کرده لاتاری2015از 2اکتبر تا 3نوامبر برگزار خواهد شد و در خصوص مرحله دوم تا این لحظه زمانش مشخص نیست اما گفنه بودن در اکتبر مجددا کنترل کنید.

تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، H Pier ، زری وحدتی

دوست عزیز این لینک رو به دقت بخون.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، behfaza ، powerb ، زری وحدتی

1- طبق گفته ها و شنیده ها بله 2105 هم برگزار میشه
2-فعلاً مشص نیست. شاید اعلام بشه
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، behfaza ، H Pier ، زری وحدتی ، mayamoor
(2013-09-25 ساعت 14:03)محبت نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 10:30)nasim نوشته:  یه سوال رفقا . اگه به برنده اصلی ویزا ندن اما به مثلا به همسرش بدن ( مثل بچه ها ی 2013 که به یه تعدادی از افراد خوونواده داده بودن )، همسرش می توونه بدون برنده اصلی ورود به ا م ر ی ک ا رو داشته باشه؟؟ . Smile
سلام
بله میتونن برن Smile
سلام
شما مطمین هستید؟ چون در بدو ورود به امریکا بودن برنده ی اصلی الزامی است من در این مورد از خیلی ها سوال کرده ام
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: nasim ، studpk ، alitab ، aghaghia ، کسرا رهنورد ، زری وحدتی ، EKAM

اره دوست عزیز لاتاری 2015 انجام میشه و یک نکته دیگه که نمیدونم تا چه حد صحت داشته باشه و فقط شنیدم که لاتاری 2015 اخرین مرحله لاتاری خواهد بود اگر دوستان اطلاعی در این خصوص دارند اعلام کنند
در رابطه با اعلام برندگان سری دوم 2014 هنوز مشخص نیست .
..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، aghaghia ، زری وحدتی ، EKAM
(2013-09-25 ساعت 14:03)محبت نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 10:30)nasim نوشته:  یه سوال رفقا . اگه به برنده اصلی ویزا ندن اما به مثلا به همسرش بدن ( مثل بچه ها ی 2013 که به یه تعدادی از افراد خوونواده داده بودن )، همسرش می توونه بدون برنده اصلی ورود به ا م ر ی ک ا رو داشته باشه؟؟ . Smile
سلام
بلهم میتونن برن Smile

افراد كيس بدون برنده اصلي حق ورود به ا م ر ي ك ا را ندارند
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: ghafari88 ، studpk ، مامان خانم ، nasim ، alitab ، powerb ، behfaza ، aghaghia ، زری وحدتی ، EKAM ، 2014winner
بدون برنده اصلي ويزاي بقيه معني نداره. نميتونن وارد آمريكا بشن. منم مطمئنم
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: nasim ، behfaza ، زری وحدتی ، 2014winner
همسرم واسه ویزای شینگن حدودا 2 سال پیش اقدام کرده بود که ریجکت شد یعنی مهر سیاه توی پاسش. این مشکل ساز می توونه باشه ؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-09-25 ساعت 15:22)studpk نوشته:  بدون برنده اصلي ويزاي بقيه معني نداره. نميتونن وارد آمريكا بشن. منم مطمئنم
سلام
بله الان در این خصوص تحقیق کردم متوجه شدم فقط برنده اصلی باید باشه و در این خصوص یاد پدی افتادم و shahabpkکه خودشون موندن و برنده اصلی با فرزنداشون رفتن. اما تصور من این بود که خودشون برنده اصلی بودن و چون کلیرشون طول کشیده ویزا نگرفتن و خانواده گرفتن اونا رفتن و با توجه باینکه میدونستم بقیه اعضاء فقط با برنده اصلی میتونن وارد بشن و فقط برنده اصلی میتونه جدا از اعضاء خانواده بره و تصورم این بود که اگر بقیه اعضاء ویزا بگیرن و بدلیل نرسیدن ویزا به نفر اصلی بقیه میتونن برن.
اما 2سوال برام پیش میاد
1-اگر شخصی اعضاء خانواده ش ویزا بگیرن و نتونن ازش استفاده کنن پس چه لزومی داره همون موقع چند روز علاف شن تا ویزای بقیه رو بگیرن در صورتیکه یکیشون کلیرنس خورده؟
2-سهمیه ویزاهای اینچنینی که باطل میشه جریانش چی میشه؟

تشکر کنندگان: nasim ، ghafari88 ، behfaza ، aghaghia ، studpk ، EKAM ، زری وحدتی ، maryam_a

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان