موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه . .
یه سوال بسیار مهم داشتم . . میشه که عکسی که با فرم ها ارسال کردم با عکس پاسپورتم و عکسی که می خوام برای مدیکال و سفارت استفاده کنم یکی باشه؟؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد 
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 00:54)H Pier نوشته: (2013-09-26 ساعت 00:45)Natasha9 نوشته: (2013-09-26 ساعت 00:40)cello86 نوشته: (2013-09-26 ساعت 00:18)cello86 نوشته: دوستان منم در واقع مشکل مشابه دارم..من دقیقا وسط درسم هستم و قصد داشتم بقیه شو برم اونور ادامه بدم ..حالا اگه آفیسر پرسید چی بگم؟..از اونجایی که توصیه کردن که حرفی از ادامه تحصیل نزنید چون کلیرنستون طولانی میشه نمی دونم چیکار کنم..از طرفی کیس نامبر بالایی دارم و هر مسئله ای که کلیرنس رو طولانی بکنه خطر نزدیک تر میشه..باید چه جوری توجیهشون کنم؟
سلام دوست خوبم. به نظرم هیچ چیز به اندازه ی پاسخهای غیر واقعی شما کیس شما رو به خطر نمی اندازه. کمی آرامش قلبی داشته باشین و حقیقت رو به عنوان برگ برنده تون در مقابل آفیسر رو کنین. هیچ اتفاقی هم نخواهد افتاد.
به امید موفقیت.
اگر قصد ادامه تحصیل در آم ر ی کا رو دارین .. مدرک دانشگاهی اینجا از طریق دانشگاههای بلاد کفر تایین سطح میشه و حتی این امکان داره به شما بگن از ترم 1 یا 2 شروع به تحصیل کنین.... بنابراین مدارک تحصیلی در اینجا چندان اعتباری در بلاد کفر ندارد... و اگر بخواهید آنجا به کار مشغول شوید باز هم مدرک تحصیلی اینجا ارزشی برای کارفرما های آنجا ندارد اما خوب بی تاثیر هم نیست...
اصلا نمخواستم که شما رو مایوس کنم.. فقط خواستم با دید بازتر و همینطور با تحقیقات به جلو حرکت کنید.
در نهایت برای شما موفقیت را آرزو دارم.
ممنون دوست عزیز..من هم همین نظر رو دارم به خاطر همین تصمیم دارم که درسمو همین جا نصفه کاره بذارم و اونور ادامه بدم..مهم هم نیست تا چند واحد قبول کنن ولی من ترجمه ریز نمراتم رو براشون ارسال می کنم.
من فقط و فقط از طولانی شدن کلیرنس و اتفاقهای بعدش می ترسم و میخوام تا حد ممکن جلوی این کار رو بگیرم. حداقل اون چیزهایی که دست خودمه
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 01:01)pooyan1920 نوشته: سلام بر همه . .
یه سوال بسیار مهم داشتم . . میشه که عکسی که با فرم ها ارسال کردم با عکس پاسپورتم و عکسی که می خوام برای مدیکال و سفارت استفاده کنم یکی باشه؟؟؟
سلام
خیر دوست عزیز عکسی که برای مدیکال و خصوصا سفارت میخواهید ارائه بدید باید جدید باشه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 01:01)sorooosh نوشته: (2013-09-26 ساعت 00:57)H Pier نوشته: (2013-09-26 ساعت 00:52)sorooosh نوشته: سلام به همگی
یه چیزی که من هنوزم درست متوجه نشدم!
میشه بعد از مصاحبه و گرفتن ویزا 6ماه ایران باشیم بعد بریم برای فعال کردن گرین کارت و برگردیم ایران و دوباره 6ماه بعد بریم اونجا؟؟؟
بله دقیقا
شما هر سال میتوانید 6 ماه از خاک آمریکا دور باشید.. که سال اول که از اولین ورودتون به آ م ری کا (فعال سازی گرین کارت) محاسبه میشود. از همان ابتدا سهمیه 6 ماه اول رو استفاده میکنید.. (حائز اهمیت است که جدیدا دولت آم ر ی کا رو این موارد سخت گیرتر شده است) اما این کار قانونا میشه.. و بودند از اعضای پارسال که اینکار رو انجام دادند.
پاینده باشید.
پس درواقع 1سال بعد از دریافت ویزا فرصت هست تا برنامه ریزی کنیم و اولین 6ماه رو آغاز کنیم؟
سلام
خیر 1سال بعد دریافت ویزا فرصت ندارید شما اعتبار ویزات بعد از صدور 6ماه هست و تا اون زمان فرصت دارید اولین ورودتون رو به خاک آمریکا ثبت کنید.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 01:26)محبت نوشته: (2013-09-26 ساعت 01:01)sorooosh نوشته: (2013-09-26 ساعت 00:57)H Pier نوشته: (2013-09-26 ساعت 00:52)sorooosh نوشته: سلام به همگی
میشه بعد از مصاحبه و گرفتن ویزا 6ماه ایران باشیم بعد بریم برای فعال کردن گرین کارت و برگردیم ایران و دوباره 6ماه بعد بریم اونجا؟؟؟
بله دقیقا
شما هر سال میتوانید 6 ماه از خاک آمریکا دور باشید.. که سال اول که از اولین ورودتون به آ م ری کا (فعال سازی گرین کارت) محاسبه میشود. از همان ابتدا سهمیه 6 ماه اول رو استفاده میکنید.. (حائز اهمیت است که جدیدا دولت آم ر ی کا رو این موارد سخت گیرتر شده است) اما این کار قانونا میشه.. و بودند از اعضای پارسال که اینکار رو انجام دادند.
پاینده باشید.
پس درواقع 1سال بعد از دریافت ویزا فرصت هست تا برنامه ریزی کنیم و اولین 6ماه رو آغاز کنیم؟
سلام
خیر 1سال بعد دریافت ویزا فرصت ندارید شما اعتبار ویزات بعد از صدور 6ماه هست و تا اون زمان فرصت دارید اولین ورودتون رو به خاک آمریکا ثبت کنید.
سپاسگزارم دوستان دقیقا سوالم اینه که بعد از ثبت اولین ورود و فعال سازی گرین کارت میشه برگردیم و 6ماه ایران بمونیم؟
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 02:11)sorooosh نوشته: (2013-09-26 ساعت 01:26)محبت نوشته: (2013-09-26 ساعت 01:01)sorooosh نوشته: (2013-09-26 ساعت 00:57)H Pier نوشته: (2013-09-26 ساعت 00:52)sorooosh نوشته: سلام به همگی
بله دقیقا
پاینده باشید.
سلام
سپاسگزارم دوستان دقیقا سوالم اینه که بعد از ثبت اولین ورود و فعال سازی گرین کارت میشه برگردیم و 6ماه ایران بمونیم؟
سلام
بله شما حداکثر برای اینکه گرین کارتتون باطل نشه 6 ماه میتونید خاک آمریکا رو ترک کنید و برای اینکه بیشتر بخواهید بیرون باشید میبایست پاس سفید بگیرید .
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من اینو از سفارت مجازی آمریکا پرسیدم و اینو به من جواب دادن :
To: Virtual US Embassy Tehran
Subject: سوال در مورد لاتاري 2014
سلام
اگر كسي برنده لاتاري شده (مثلا 2014) باشه و فرم هاي مربوطه هم ارسال كرده باشه
و منتظر مصاحبه باشد مي تواند براي سال 2015 هم در لاتاري ثبت نام كند يا خير؟
اگر پاسخ دهيد خيلي ممنون مي شم
با تشكر
=====================جواب اونا
### عزیز،
از تماستان با ما سپاسگزاریم.
شما می توانید هر چند بار که مایلید در قرعه کشی گرین کارت شرکت کنید.
موفق باشید.
سفارت مجازی تهران
وزارت امور خارجه آمریکا
=================================================
حالا دوستان شما چی می گید ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 01:01)pooyan1920 نوشته: سلام بر همه . .
بله ممکنه دوست عزیز منتها باید مشخصات خواسته شده برای فرمت عکس ها بطور مثال 5*5 بودن و ....رعایت شده باشه و بیشتر از6 ماه اززمان گرفتن عکس نگذشته باشه. موفق باشید.
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-26 ساعت 10:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-26 ساعت 10:10 توسط Natasha9.)
(2013-09-26 ساعت 09:39)kamranh نوشته: سلام دوستان من اینو از سفارت مجازی آمریکا پرسیدم و اینو به من جواب دادن :
سلام
با تشكر
### عزیز،
موفق باشید.
سفارت مجازی تهران
وزارت امور خارجه آمریکا
البته شما شرایط خودتون رو بهتر می دونید اما پروسه ی دریافت ویزاتون الان که در مسیرش هستید بسیار محتمل تر و در دسترس تر به نظر میرسه تا احتمال قبولی مجدد (خوش شانسی مجدد!!!!)
به هر صورت به نظرم این حرکت عدم اطمینان شما به سرنوشت مهاجرتیتون رو می رسونه و همونطور که بچه ها دیروز در کامنتهاشون تبادل نظر داشتن این نوع عدم اطمینان و مکاتبات پی در پی با کی سی سی سر هر پرسش کوچیکی در اونها نسبت به کیس شما ایجاد شبهه می کنه.
به نظرم بهتره اول از شانسی که در دستانتونه استفاده کنید تا اینکه به دلایل واهی از دستش بدین.
اینا نظرات شخصی منه و هیچچچچچ ارزش قانونی ای نداره. خیالتون تخت
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 09:39)kamranh نوشته: سلام دوستان من اینو از سفارت مجازی آمریکا پرسیدم و اینو به من جواب دادن :
سلام
با تشكر
### عزیز،
موفق باشید.
سفارت مجازی تهران
وزارت امور خارجه آمریکا
چی میتونیم بگیم دوست عزیز
ولی زمانی که کیس نامبرتون پایینه و مشکل خاصی هم برای گرفتن ویزا ندارین و بطور کلی همه چیز رو روال طبیعی پیش میره و شما به سلامتی ویزاتونو بگیرین فکر نمی کنید در صورت قبولی مجدد جای ذوست عزیز دیگری رو اشغال کردین
موفق باشید.
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ایا سری دوم برای برندگان لاتاری ۲۰۱۴ در ماه اکتبر اعلام میشه ؟ چه روزی ؟