کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-25 ساعت 21:31)siminzakavand نوشته:  دوستان من دانشجوی سال اخر کارشناسی هستم. و میخوام وقتی ویزا گرفتم یک مدت کوتاه برم قبل از باطل شدن ویزام و برگردم و درسم رو تموم کنم و بعد از اینکه درسم تموم شد برای همیشه برم ( الیته چیزی نمونده کلا 30 واحد این دو ترم دارم با پایان نامه)
اگه افیسر ازم پرسید درست تموم نشده چجوری میخوای بری؟! من چی بگم؟! اگه این مطلبو بگم یک وقت فک نکنه خیلی مشتاق رفتن نیستم؟؟!!
بگید ریز نمرات واحدهای پاس شده رو ترجمه میکنم و میبرم برای ادامه تحصیل تا مقاطع بالاتر در همین رشته و در کنارش کار و کسب تجربه برای اینکه در کشور جدیدم مفید باشم.
مگه غیر از اینه؟!!!!Wink
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-09-25 ساعت 22:34)amjad نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 21:31)siminzakavand نوشته:  دوستان من دانشجوی سال اخر کارشناسی هستم. و میخوام وقتی ویزا گرفتم یک مدت کوتاه برم قبل از باطل شدن ویزام و برگردم و درسم رو تموم کنم و بعد از اینکه درسم تموم شد برای همیشه برم ( الیته چیزی نمونده کلا 30 واحد این دو ترم دارم با پایان نامه)
اگه افیسر ازم پرسید درست تموم نشده چجوری میخوای بری؟! من چی بگم؟! اگه این مطلبو بگم یک وقت فک نکنه خیلی مشتاق رفتن نیستم؟؟!!
بگید ریز نمرات واحدهای پاس شده رو ترجمه میکنم و میبرم برای ادامه تحصیل تا مقاطع بالاتر در همین رشته و در کنارش کار و کسب تجربه برای اینکه در کشور جدیدم مفید باشم.
مگه غیر از اینه؟!!!!Wink

یعنی این که بگم درسمو اینجا ول میکنم؟! اگه بگم اونجا ادامه تحصیل میخوام بدم که حساب مالیه بیشتری میخواد...
(2013-09-25 ساعت 22:49)siminzakavand نوشته:  یعنی این که بگم درسمو اینجا ول میکنم؟! اگه بگم اونجا ادامه تحصیل میخوام بدم که حساب مالیه بیشتری میخواد...

شما مصاحبه تون کیه؟ شما وقتی برین مصاحبه اگر یکضرب بگیرین 6 ماه وقت دارین تا برین، توی همین 6 ماه تقریبا 1 ترم و نیم از تحصیلات شما میگذره، اگر مصاحبه تون هم یکی 2 ماه آینده باشه که تقریبا درستون تمام شده، خود افیسر هم به این موضوع واقفه و اصلا نیازی به پنهان کاری نیست، خیلی راحت بگید یک ترم از درسم مونده، میرم و باز برمیگردم درسم رو تمام میکنم بعد برای همیشه میمونم...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، H Pier ، ojee ، ali1220 ، studpk ، behfaza ، EKAM ، زری وحدتی
(2013-09-25 ساعت 23:57)aghaghia نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 22:49)siminzakavand نوشته:  یعنی این که بگم درسمو اینجا ول میکنم؟! اگه بگم اونجا ادامه تحصیل میخوام بدم که حساب مالیه بیشتری میخواد...

شما مصاحبه تون کیه؟ شما وقتی برین مصاحبه اگر یکضرب بگیرین 6 ماه وقت دارین تا برین، توی همین 6 ماه تقریبا 1 ترم و نیم از تحصیلات شما میگذره، اگر مصاحبه تون هم یکی 2 ماه آینده باشه که تقریبا درستون تمام شده، خود افیسر هم به این موضوع واقفه و اصلا نیازی به پنهان کاری نیست، خیلی راحت بگید یک ترم از درسم مونده، میرم و باز برمیگردم درسم رو تمام میکنم بعد برای همیشه میمونم...

در تکمیل صحبت های اقاقیای عزیز .. سیمین زکاوند چرا انقد اصرار داری صحبت از درس خوندن کنی؟
بعد از این فرصت 6 ماهه که اقاقیا فرمودند.. اگر شما از بابت هزینه بلیط مشکلی ندارین. بعد از این 6 ماه 1 سفر چند روزه میتونین به آ.م.ر.ی.ک.ا برای فعال سازی گرین کارت داشته باشین و برگردین و باز 6 ماه دیگر فرصت دارید تا برگشت به سرزمین آرزوها.Wink
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، siminzakavand ، studpk ، behfaza ، EKAM ، زری وحدتی
(2013-09-26 ساعت 00:18)erfan786 نوشته:  سلام
میشه بگین کسی که 2 تا اسم داره یعنی تو شناسنامه علی و تو خونه صداش میکنن داریوش تو کدوم فرم باید ذکر بشه

اینکار چه لزومی داره؟ اما اگه خیلی اصرار دارید... من قسمت 37 فرم 230 رو یادمه که نام مستعار میخواست.
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: Natasha9 ، محبت ، behfaza ، EKAM ، زری وحدتی
(2013-09-26 ساعت 00:20)H Pier نوشته:  

در تکمیل صحبت های اقاقیای عزیز .. سیمین زکاوند چرا انقد اصرار داری صحبت از درس خوندن کنی؟
بعد از این فرصت 6 ماهه که اقاقیا فرمودند.. اگر شما از بابت هزینه بلیط مشکلی ندارین. بعد از این 6 ماه 1 سفر چند روزه میتونین به آ.م.ر.ی.ک.ا برای فعال سازی گرین کارت داشته باشین و برگردین و باز 6 ماه دیگر فرصت دارید تا برگشت به سرزمین آرزوها.Wink

من فک میکردم بگم میخوام درس بخونم بهتر از اینه که بگم کار میخوام بکنم که با راهنمایی شما وستای عزیز متوجه اشتباهم شدم Big Grin
تشکر کنندگان: aghaghia ، H Pier ، محبت ، ali1220 ، behfaza ، EKAM ، زری وحدتی
دوستان!این قضیه کیس یا کلیر ستاره دار چیه؟
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-09-26 ساعت 00:31)siminzakavand نوشته:  

من ماه اکتبر مصاحبه دارم. مرسی از راهنماییتون دوستان

شما طی تعطیلات عید میتونید برید و برگردید، و به آفیسر هم خیلی راحت بگید که میرم گرین کارتم رو فعال میکنم، بر میگردم درسم رو تمام میکنم و بعد برای همیشه میرم آ مر یکا میمونم...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: siminzakavand ، H Pier ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-09-26 ساعت 00:31)raihaneh.az90 نوشته:  دوستان!این قضیه کیس یا کلیر ستاره دار چیه؟

اگر همه افراد کیس کلیر نشن، یعنی فردی که برنده شده کلیر بشه ولی همسرش نشه، میگن ستاره دار کلیر شده، معمولا خانم هایی که برنده اصلی هستند کلیر میشن با فرزندان ولی آقا کلیر نمیشه، یکی 2 نمونه برعکس رو هم داشتیم...
تشکر کنندگان: ojee ، H Pier ، azadeh2014 ، محبت ، taleghani ، studpk ، behfaza ، raihaneh.az90 ، shayesteh
(2013-09-26 ساعت 00:40)cello86 نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 00:18)cello86 نوشته:  دوستان منم در واقع مشکل مشابه دارم..من دقیقا وسط درسم هستم و قصد داشتم بقیه شو برم اونور ادامه بدم ..حالا اگه آفیسر پرسید چی بگم؟..از اونجایی که توصیه کردن که حرفی از ادامه تحصیل نزنید چون کلیرنستون طولانی میشه نمی دونم چیکار کنم..از طرفی کیس نامبر بالایی دارم و هر مسئله ای که کلیرنس رو طولانی بکنه خطر نزدیک تر میشه..باید چه جوری توجیهشون کنم؟

سلام دوست خوبم. به نظرم هیچ چیز به اندازه ی پاسخهای غیر واقعی شما کیس شما رو به خطر نمی اندازه. کمی آرامش قلبی داشته باشین و حقیقت رو به عنوان برگ برنده تون در مقابل آفیسر رو کنین. هیچ اتفاقی هم نخواهد افتاد.
به امید موفقیت.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: aghaghia ، azadeh2014 ، cello86 ، H Pier ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-09-26 ساعت 00:45)Natasha9 نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 00:18)cello86 نوشته:  دوستان منم در واقع مشکل مشابه دارم..من دقیقا وسط درسم هستم و قصد داشتم بقیه شو برم اونور ادامه بدم ..حالا اگه آفیسر پرسید چی بگم؟..از اونجایی که توصیه کردن که حرفی از ادامه تحصیل نزنید چون کلیرنستون طولانی میشه نمی دونم چیکار کنم..از طرفی کیس نامبر بالایی دارم و هر مسئله ای که کلیرنس رو طولانی بکنه خطر نزدیک تر میشه..باید چه جوری توجیهشون کنم؟

سلام دوست خوبم. به نظرم هیچ چیز به اندازه ی پاسخهای غیر واقعی شما کیس شما رو به خطر نمی اندازه. کمی آرامش قلبی داشته باشین و حقیقت رو به عنوان برگ برنده تون در مقابل آفیسر رو کنین. هیچ اتفاقی هم نخواهد افتاد.
به امید موفقیت.
بگین میرین گرین کارتتون رو فعال میکنید، بعد پاس سفید میگیرید و بر میگیردید تحصیلاتتون رو در ایران کامل می کنید، بعد برای کار بر میگردید اونور، البته باز هم به موقعیت خودتون بر میگرده، ولی اگر میتونید تمکن مالی بالا نشون بدید به مشکلی بر نمیخورید...
تشکر کنندگان: cello86 ، ali_yari5 ، ali1220 ، behfaza ، زری وحدتی
سلام به همگی
یه چیزی که من هنوزم درست متوجه نشدم!
میشه بعد از مصاحبه و گرفتن ویزا 6ماه ایران باشیم بعد بریم برای فعال کردن گرین کارت و برگردیم ایران و دوباره 6ماه بعد بریم اونجا؟؟؟
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
(2013-09-26 ساعت 00:45)Natasha9 نوشته:  

به امید موفقیت.

اگر قصد ادامه تحصیل در آم ر ی کا رو دارین .. مدرک دانشگاهی اینجا از طریق دانشگاههای بلاد کفر تایین سطح میشه و حتی این امکان داره به شما بگن از ترم 1 یا 2 شروع به تحصیل کنین.... بنابراین مدارک تحصیلی در اینجا چندان اعتباری در بلاد کفر ندارد... و اگر بخواهید آنجا به کار مشغول شوید باز هم مدرک تحصیلی اینجا ارزشی برای کارفرما های آنجا ندارد اما خوب بی تاثیر هم نیست...
اصلا نمخواستم که شما رو مایوس کنم.. فقط خواستم با دید بازتر و همینطور با تحقیقات به جلو حرکت کنید.
در نهایت برای شما موفقیت را آرزو دارم.
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: cello86 ، محبت ، ali1220 ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-09-26 ساعت 00:52)sorooosh نوشته:  سلام به همگی
میشه بعد از مصاحبه و گرفتن ویزا 6ماه ایران باشیم بعد بریم برای فعال کردن گرین کارت و برگردیم ایران و دوباره 6ماه بعد بریم اونجا؟؟؟
بله دقیقا
شما هر سال میتوانید 6 ماه از خاک آمریکا دور باشید.. که سال اول که از اولین ورودتون به آ م ری کا (فعال سازی گرین کارت) محاسبه میشود. از همان ابتدا سهمیه 6 ماه اول رو استفاده میکنید.. (حائز اهمیت است که جدیدا دولت آم ر ی کا رو این موارد سخت گیرتر شده است) اما این کار قانونا میشه.. و بودند از اعضای پارسال که اینکار رو انجام دادند.
پاینده باشید.Shy
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: محبت ، ali1220 ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-09-26 ساعت 00:57)H Pier نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 00:52)sorooosh نوشته:  سلام به همگی
بله دقیقا
شما هر سال میتوانید 6 ماه از خاک آمریکا دور باشید.. که سال اول که از اولین ورودتون به آ م ری کا (فعال سازی گرین کارت) محاسبه میشود. از همان ابتدا سهمیه 6 ماه اول رو استفاده میکنید.. (حائز اهمیت است که جدیدا دولت آم ر ی کا رو این موارد سخت گیرتر شده است) اما این کار قانونا میشه.. و بودند از اعضای پارسال که اینکار رو انجام دادند.
پاینده باشید.Shy

پس درواقع 1سال بعد از دریافت ویزا فرصت هست تا برنامه ریزی کنیم و اولین 6ماه رو آغاز کنیم؟
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان