کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-25 ساعت 15:41)محبت نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 15:22)studpk نوشته:  بدون برنده اصلي ويزاي بقيه معني نداره. نميتونن وارد آمريكا بشن. منم مطمئنم
سلام
بله الان در این خصوص تحقیق کردم متوجه شدم فقط برنده اصلی باید باشه و در این خصوص یاد پدی افتادم و shahabpkکه خودشون موندن و برنده اصلی با فرزنداشون رفتن.

یعنی چی ؟یعنی ویزا رو اگه به شخص دوم بدن ولی به برنده اصلی ندن اونی که ویزا داره بره اونجا راش نمیدن وارد بشه ؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-09-25 ساعت 15:04)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 14:51)mayamoor نوشته:  سلام دوستان
ایا کسی میدونه لاتاری ۲۰۱۵ هم انجام میشه با نه؟
و ایا سری دوم برای برندگان لاتاری ۲۰۱۴ در ماه اکتبر اعلام میشه ؟ چه روزی ؟

اره دوست عزیز لاتاری 2015 انجام میشه و یک نکته دیگه که نمیدونم تا چه حد صحت داشته باشه و فقط شنیدم که لاتاری 2015 اخرین مرحله لاتاری خواهد بود اگر دوستان اطلاعی در این خصوص دارند اعلام کنند
بله کیمیا جان . گویا این موضوع صحت دارد هرچند هنوز هم نمیتوان یقین پیدا کرد ( یا تمایلی به باور آن نیست ). خصوصا هموطنانی که ساکن آن بلاد غربت هستند به کرات به این قضیه اشاره میکنند . حقیقتا نمیشود گفت که دور از ذهن است چون مدتهاست که در محافل رسمی و حتی قانونگذاری آن دوستان فرنگی در موردش بحث و تبادل نظر میکنند.
به امید آن روزی که مردم دنیا برای دیدار از وطن عزیز ما صف بکشند و ما احترام دیرینه به نوع بشر و مهماندوستیمان را به بهترین وجه به ایشان نشان دهیم...
دور نیست اگر بخواهیم ...
تشکر کنندگان: aghaghia ، زری وحدتی ، KIMIA2005 ، sepideh_ ، محبت ، EKAM
(2013-09-25 ساعت 15:41)محبت نوشته:  1-اگر شخصی اعضاء خانواده ش ویزا بگیرن و نتونن ازش استفاده کنن پس چه لزومی داره همون موقع چند روز علاف شن تا ویزای بقیه رو بگیرن در صورتیکه یکیشون کلیرنس خورده؟
2-سهمیه ویزاهای اینچنینی که باطل میشه جریانش چی میشه؟

آقای محبت عزیز، اگر برنده اصلی کلیر نشه، بقیه اعضای کیس رو هم کلیر نمی کنند، این مواردی که دیدن یکی یا چند نفر (معمولا خانم و بچه ها) اعضای کیس ویزا گرفتند و رفتند، برنده همه خانم ها بودند که کلیر شده بودند، یکی 2 مورد داشتیم که خانم ها کلیر نشده بودند که باز برنده اصلی نبودند، بنابراین همسر و بچه ها ویزا گرفتند، پس اصولا تا برنده اصلی کلیر نشه، بقیه اعضا هم کلیر نمیشن و ویزا دریافت نمی کنند....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-09-25 ساعت 15:41)محبت نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 15:22)studpk نوشته:  بدون برنده اصلي ويزاي بقيه معني نداره. نميتونن وارد آمريكا بشن. منم مطمئنم
سلام
بله الان در این خصوص تحقیق کردم متوجه شدم فقط برنده اصلی باید باشه و در این خصوص یاد پدی افتادم و shahabpkکه خودشون موندن و برنده اصلی با فرزنداشون رفتن. اما تصور من این بود که خودشون برنده اصلی بودن و چون کلیرشون طول کشیده ویزا نگرفتن و خانواده گرفتن اونا رفتن و با توجه باینکه میدونستم بقیه اعضاء فقط با برنده اصلی میتونن وارد بشن و فقط برنده اصلی میتونه جدا از اعضاء خانواده بره و تصورم این بود که اگر بقیه اعضاء ویزا بگیرن و بدلیل نرسیدن ویزا به نفر اصلی بقیه میتونن برن.
اما 2سوال برام پیش میاد
1-اگر شخصی اعضاء خانواده ش ویزا بگیرن و نتونن ازش استفاده کنن پس چه لزومی داره همون موقع چند روز علاف شن تا ویزای بقیه رو بگیرن در صورتیکه یکیشون کلیرنس خورده؟
2-سهمیه ویزاهای اینچنینی که باطل میشه جریانش چی میشه؟
اگر برنده اصلی‌ کلیر نشه، اصلا هیچ ویزای برای اون کیس صادر نمی‌شه!
تشکر کنندگان: studpk ، زری وحدتی ، KIMIA2005 ، aghaghia ، محبت ، maryam_a
(2013-09-25 ساعت 15:53)afshinghwink نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 15:38)amir rad نوشته:  سلام:
کسی هست بدونه برای سابقه کار، سوابق بیمه هم لازمه بگیریم از اداره بیمه ترجمه کنیم یا نه؟یا همون گواهی سابقه کار از جایی که سر کاربودیم کفایت میکنه برا سفارت؟؟

دوست خوبمSmile
برای مصاحبه لاتاری فقط از شما رزومه میخوان...سوابق بیمه ..گواهی سابقه کار نیازی نیست
موفق باشی

سابقه كار هم ميتونيد ببرين ولي ديگه نيازي به بيمه نيست
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، KIMIA2005 ، محبت ، behfaza
با توجه به اینکه ما جزو گروه اول مصاحبه هستیم(نوامبر) امکان اینکه به ما ویزا نرسه کمتره
درست میگم؟ البته اگه خدایی نکرده اتفاق بچه های 2013 برامون بیفته
اساتید فن نظر بدن لطفا
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
(2013-09-25 ساعت 18:18)ali3875 نوشته:  با توجه به اینکه ما جزو گروه اول مصاحبه هستیم(نوامبر) امکان اینکه به ما ویزا نرسه کمتره
اساتید فن نظر بدن لطفا

دوست عزیز امیدواریم مشکل دوستان 2013 بزودی حل شه و همگی ویزاشون رو بگیرند و این اتفاق برا دوستان 2014 به هیچ عنوان تکرار نشود و همگی به امید خدا براحتی ویزاشون رو دریافت کنند...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: studpk ، rezagh ، محبت ، behfaza ، کسرا رهنورد ، EKAM ، maryam_a ، azadeh2014 ، رژین
(2013-09-25 ساعت 15:37)nasim نوشته:  همسرم واسه ویزای شینگن حدودا 2 سال پیش اقدام کرده بود که ریجکت شد یعنی مهر سیاه توی پاسش. این مشکل ساز می توونه باشه ؟؟؟؟؟؟

سلام
فک نکنم مشکلی پیش بیاد چون من هم سال 2004 ویزای شینگن نتونستم بگیرم و مهر قزمز زدن تو پاسم ولی سال بعد موفق شدم ک گرفتم ،چون برای هرکسی ممکنه به دلیلی حتی نقص مدرک هم ممکنه ویزا نگیری این مسله خاصی نیست
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: محبت ، maryam_a
(2013-09-25 ساعت 18:42)amjad نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 10:39)shazad نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 10:18)taleghani نوشته:  
برداشت شده از سفرنامه عموسعید (۲۰۱۲/مبتنی بر رویکرد سفارت آنکارا)
ا­ برگه سفيد:
2 برگه آبی:
3 برگه صورتی:
­4 برگه قرمز:
از بين این چهار برگه رنگی دو گروه ویزا نمی گيرن: قرمزها و آبی هایی که کلير نميشن تا روز آخر. ­ فرم معروف به 9 سئوالی برای کسانی که در رشته های حساس تخصص یا دکترا دارند ارسال می شود.
با سلام
رنگ برگه ها بیانگر هیچ چیز نیست دوست محترم و سفرت در هر کشور بر حسب فرمهای موجود از یک رنگ استفاده میکنه .شما یا در روز مصاحبه با ارائه پاس و فرم ثبت نام درپست (در آنکارا) ویزا میگیرید ویا فرم (refusal sheet (OF-194(فرم نقص مدارک) -نقص مدارک میتونه فقط ارائه اصل یک مدرک یا ترجمه یه مدرک دیگه در مراجعه بعدی باشه و میتونه بیانگر شمول متقاضی در پروسه چکینگ باشه یا هردو ، بر حسب مورد یک یا چند بند در اون برگه توسط افسر مصاحبه کننده علامت گذاری میشه- در مورد مشمولین فرم 9 سوالی هم هیچ نسخه واحدی نمیشه ارائه داد ولی پیچیدگیهای شغلی و تحصیلات و هم چنین پستهای سازمانی سطح بالا احتمال رو بالا میبره-موفق باشید
دوست ارجمند خیلی از برگه آبی گرفته ها الان آمریکا تشریف دارن و به قول دوست عزیزمون درمورد رنگ و اینکه کلیرنس در چه سطحی و با چه روالی طی می شود هم نمیشه نسخه واحد و مشخصی ارایه داد.
انشااله همگی موفق می شوند..
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: EKAM ، studpk ، زری وحدتی ، 2014winner
کسی هست بدونه برای سابقه کار، سوابق بیمه هم لازمه بگیریم از اداره بیمه ترجمه کنیم یا نه؟یا همون گواهی سابقه کار از جایی که سر کاربودیم کفایت میکنه برا سفارت؟؟

دوست عزیز من تایپیک سال گذشته رو خوندم و بچه های سالهای گذشته میگفتن که لازم نیست و تاکید هم داشتن که بقیه هم این کار رو نکنند تا بابی جدید برای سفارت ها باز نشه
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، studpk ، زری وحدتی ، 2014winner ، amir rad
(2013-09-25 ساعت 18:18)ali3875 نوشته:  با توجه به اینکه ما جزو گروه اول مصاحبه هستیم(نوامبر) امکان اینکه به ما ویزا نرسه کمتره
اساتید فن نظر بدن لطفا
سلام
البته احتمال کلیرنس طولانی غیر محتمل نیست اما هر چی شماره کیس بالاتر میره به خطر نزدیکتر میشه اما داشتیم کلیرنس بیش از 6 ماه و البته بستگی به شرایط شخص داره و پیچیدگی پرونده ش. شما و همه دوستان باید بهترین و بیشترین تلاشتون رو بکنید و نتیجه هر چند مهمه اما متاسفانه ما تصمیم گیرنده ش نیستیم و فقط باید این چند نکته رو رعایت کنیم
1- همواره وقبل از انجام هر کاری مشورت کنیم با دوستان خوبمون
2- مطالعه کافی داشته باشیم در هر زمان ممکن
3- تقویت مناسب زبان خصوصا محاوره
4- تهیه تمام مدارک لازم و حتی مدارک جانبی به شکل مناسب و با دقت کامل
5- آمادگی روحی و روانی کامل جهت برخورد با آفیسر
6- ایجاد شرایط مناسب مالی با در نظر گرفتن احتمال برگشت و اینکه پلهای پشت سر رو نباید کاملا تخریب کرد
7- ایجاد آمادگی روحی جهت جدا شدن از خانواده، هم برای خودتان و هم خانواده خصوصا عزیزانتان ( اینم بگم من حتی جدا شدن از مزار پدرم برام سخته )
8- ایجاد روحیه مناسب برای انجام کارهایی در آمریکاکه شاید در شان شما نباشه و متاهلین ممکنه هر دو مجبور به کار باشن پس باید ایجاد آمادگی بشه
9- تا زمانیکه ویزا در پاستون نخورده هرگز تغییرات اساسی در زندگی و اموالتون ندید
در پایان برای همه آرزوی موفقیت دارم
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2013-09-25 ساعت 19:42)mehdir نوشته:  

دوست عزیز من تایپیک سال گذشته رو خوندم و بچه های سالهای گذشته میگفتن که لازم نیست و تاکید هم داشتن که بقیه هم این کار رو نکنند تا بابی جدید برای سفارت ها باز نشه
سلام
بهتره که همراهتون باشه و فقط در صورتیکه آفیسر ازتون مطالبه کرد ارائه بدید. البته در تمام موارد میبایست دوستان این مطلب رو رعایت کنن که فقط به سوال پرسیده شده مفید و مختصر توضیح بدن و فقط مدارک خواسته شده رو ارائه بدن و میبایست به هیچ وجه اطلاعات کیسشون رو پیچیده نکنن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Natasha9 ، behfaza ، amjad ، EKAM ، maryam_a ، ojee ، ali1220 ، studpk ، زری وحدتی
(2013-09-25 ساعت 20:09)محبت نوشته:  

سلام
بهتره که همراهتون باشه و فقط در صورتیکه آفیسر ازتون مطالبه کرد ارائه بدید. البته در تمام موارد میبایست دوستان این مطلب رو رعایت کنن که فقط به سوال پرسیده شده مفید و مختصر توضیح بدن و فقط مدارک خواسته شده رو ارائه بدن و میبایست به هیچ وجه اطلاعات کیسشون رو پیچیده نکنن

با توجه به تاپیک های سال های پیشین فقط از یک نفر خواسته بودن اونم به علت اینکه دیپلم نخواست و گواهی سابقه کار ازش خواستن،لطفا اگر از شما نخواستن سعی نکنید ارایه بدین که این موضوع یه باب تاز ه ای بشه واسه افیسرها
تشکر کنندگان: maryam_a ، azadeh2014 ، زری وحدتی ، amir rad
(2013-09-25 ساعت 20:09)محبت نوشته:  

سلام

با توجه به تاپیک های سال های پیشین فقط از یک نفر خواسته بودن اونم به علت اینکه دیپلم نداشت لطفا سعی نکنید تا از شما همچین مدرکی رو نخواسته ارایه بدین که این موضوع یه باب تاز ه ای بشه واسه افیسرها
تشکر کنندگان: Sam2014 ، maryam_a ، محبت ، زری وحدتی
دوستان من دانشجوی سال اخر کارشناسی هستم. و میخوام وقتی ویزا گرفتم یک مدت کوتاه برم قبل از باطل شدن ویزام و برگردم و درسم رو تموم کنم و بعد از اینکه درسم تموم شد برای همیشه برم ( الیته چیزی نمونده کلا 30 واحد این دو ترم دارم با پایان نامه)
اگه افیسر ازم پرسید درست تموم نشده چجوری میخوای بری؟! من چی بگم؟! اگه این مطلبو بگم یک وقت فک نکنه خیلی مشتاق رفتن نیستم؟؟!!
تشکر کنندگان: زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان