کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-01 ساعت 13:05)ara.y نوشته:  سلام کارت ملی من تاریخ اعتبارش تا پایان سال 92 هست آیا برای تعویضش باید اقدام کنم؟

ما كه با كارتهاي تاريخ گذشته رفتيم مصاحبه مشكلي هم نبود.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: H Pier ، ali1220 ، shayesteh ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 12:33)nasim نوشته:  دوستان یه آماری می خواستم بگیرم یعنی الان تدادی که 2013 ویزا گرفتن و تعدادی که نگرفتن چقدره ؟ کسی اطلاعی داره /.؟ Smile
این بهتون کمک میکنه
منتظرسرا
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: ghafari88 ، nasim ، رنگو ، behfaza ، ماتیتی
(2013-10-01 ساعت 13:08)farzadsmile نوشته:  با سلام خدمت دوستان
خانمی که باردار هست و فرزندش تا 3 الی 4 ماهه دیگه به دنیا می یاد الان برای ثبت نام اسم فرزندش رو باید بنویسه؟
با تشکر
به هيچ وجه اين كارو نكنين چون دروغ محسوب ميشه. ايشالا اگه اسمشون دراومد ميتونن اسم فرزندشونو در فرمها بنويسن تا به كيسشون اضافه بشه.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
تشکر کنندگان: ghafari88 ، EKAM
خانمی که باردار هست و فرزندش تا 3 الی 4 ماهه دیگه به دنیا می یاد الان برای ثبت نام اسم فرزندش رو باید بنویسه؟
با تشکر
سلام
خیر نمیتونه بنویسه. بعدا به سلامتی اگه قبول شدید طی فرمهای بعدی و یک ایمیل اصلاحش میکنید Smile ضمنا پیشاپیش تبریک و تولدش مبارک.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ghafari88 ، EKAM ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 13:10)studpk نوشته:  
با تشکر
به هيچ وجه اين كارو نكنين
یعنی بدون فرزند ثبت نام کنن؟ خوب اگر برنده شدن زمان مصاحبه چی بگن؟ مگه نمی گن که باید تمام اعضای خانواده ثبت نام بشوند؟
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-01 ساعت 13:05)ara.y نوشته:  سلام کارت ملی من تاریخ اعتبارش تا پایان سال 92 هست آیا برای تعویضش باید اقدام کنم؟

خیر. نیازی به تعویض نیست. البته کلاً اگر بخواهید هم به دلیل تاریخ انقضا تعویض نمی کنند.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 12:48)محبت نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 12:30)tina_torabi نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 11:25)محبت نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 11:18)angelio.asian نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 10:58)مامان خانم نوشته:  سلام
فکر نمیکنم اگر سفر نامه های سال های گذشته را بخوانید می بینید که کسانی بودند که با سفر به سوریه و عراق و حتی لبنان به راحتی ویزا گرفتند

مامان خانم درسته که اخرش ثابت می شه این بنده خدا سفر کاری داشته ولی نباید به مرحله کلیرنس زمان طولانی بخوره و گرنه درست میگید نتیجه کلیرنس خوب میاد ولی ایا تا نتیجه بیاد ویزا تموم نشده ؟
سلام
شما مطمئنید حالا این بنده خدا این سوال رو کرده بواسطه اینکه بره یا خیر ، یا قبلا این سفر رو رفته و میخواد بدونه مشکل داره یا نه، فکر کنم بد نباشه صاحب سوال هم روشن کنه این قضیه رو Wink
من سال گذشته رفتم افغانستان و الان برنده لاتاری هستم و میخوام برم آمریکا از اون کارم هم اومدم بیرون به خاطر اینکه نمیخواستم برم افغانستان و فقط یک بار رفتم اونجا و ویزایی که بهم دادن توریستی بوده و اینکه نامه دارم از محل کار قبلبم که به صورت کاری بوده ( نامه رو برای خود سف ارت نوشتن) پس از اومدن از افغانستان دیگه نرفتم سر کار و استعفا دادم . Sad به نظرتون مشکل داره ؟ راستی من پاس جدید گرفتم و مهر ویزام تو اون نیست میشه به افسر بگم که جایی نرفتم ؟ اصلا ازم مطمئنا میپرسن که رفتم خارج یا نه ؟ میشه نپرسن؟ Sad
سلام
دوست خوبم توصیه میشه به هیچ عنوان دروغی حین مصاحبه گفته نشه و در صورت پرسش بطور ساده و خلاصه پاسخ سوال داده بشه.
من دوست ندارم دروغ بگم نه به آفیسر نه به کس دیگه ولی دوست دارم برم آم ری کا یه سوال دیگه بپرسم ؟ چه قدر احتمال پرسیدن اینکه به کجا مسافرت کردید هست ؟
تشکر کنندگان: محبت ، ojee ، behfaza
با تشکر

برای شما تاپیک جداگانه برای دریافت جوابتون وجود داره.
تولد فرزند بعد از قبول شدن در لاتاری
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: studpk ، ghafari88 ، kamix ، behfaza ، ماتیتی
(2013-10-01 ساعت 13:12)farzadsmile نوشته:  
با تشکر
یعنی بدون فرزند ثبت نام کنن؟ خوب اگر برنده شدن زمان مصاحبه چی بگن؟ مگه نمی گن که باید تمام اعضای خانواده ثبت نام بشوند؟

ایشون که هنوز جزء اعضا خونواده نشده ! Tongue
ایشالا هروقت به دنیا اومد به کیسشون اضافه ش می کنن. ( جوجه رو! Cool )
راستی پیشاپیش مبارک باشه.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: farzadsmile ، studpk ، محبت ، sepideh_ ، ali1220 ، kamix ، EKAM ، behfaza
با تشکر
در حال حاضر هنوز بچه به دنيا نيومده كه. اسم بچه در فرمهاب بعد از قبولي مياد (اونموقع ديگه به سلامتي دنيا اومده). روز مصاحبه هم ترجمه شناسنامه بچه تحويل داده ميشه
تشکر کنندگان: farzadsmile ، محبت ، ali1220 ، kamix ، EKAM ، behfaza
با تشکر
سلام
دوست خوبم فرزند از زمانیکه بدنیا میاد، فرزند محسوب میشه یعنی دارای شناسنامه که شد و نه الان و گفتم که در صورت برنده شدن در فرمهای جدید و با ارسال مدارکش و یک ایمیل ساده همه چیز حل میشه و برای این موارد رجوع کنید به این لینک http://mohajersara.com/thread-5186.html

تشکر کنندگان: ali1220 ، behfaza ، ماتیتی
(2013-10-01 ساعت 13:13)tina_torabi نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 11:18)angelio.asian نوشته:  مامان خانم درسته که اخرش ثابت می شه این بنده خدا سفر کاری داشته ولی نباید به مرحله کلیرنس زمان طولانی بخوره و گرنه درست میگید نتیجه کلیرنس خوب میاد ولی ایا تا نتیجه بیاد ویزا تموم نشده ؟
سلام
شما مطمئنید حالا این بنده خدا این سوال رو کرده بواسطه اینکه بره یا خیر ، یا قبلا این سفر رو رفته و میخواد بدونه مشکل داره یا نه، فکر کنم بد نباشه صاحب سوال هم روشن کنه این قضیه رو Wink
من سال گذشته رفتم افغانستان و الان برنده لاتاری هستم و میخوام برم آمریکا از اون کارم هم اومدم بیرون به خاطر اینکه نمیخواستم برم افغانستان و فقط یک بار رفتم اونجا و ویزایی که بهم دادن توریستی بوده و اینکه نامه دارم از محل کار قبلبم که به صورت کاری بوده ( نامه رو برای خود سف ارت نوشتن) پس از اومدن از افغانستان دیگه نرفتم سر کار و استعفا دادم . Sad به نظرتون مشکل داره ؟ راستی من پاس جدید گرفتم و مهر ویزام تو اون نیست میشه به افسر بگم که جایی نرفتم ؟ اصلا ازم مطمئنا میپرسن که رفتم خارج یا نه ؟ میشه نپرسن؟ Sad
سلام
دوست خوبم توصیه میشه به هیچ عنوان دروغی حین مصاحبه گفته نشه و در صورت پرسش بطور ساده و خلاصه پاسخ سوال داده بشه.
من دوست ندارم دروغ بگم نه به آفیسر نه به کس دیگه ولی دوست دارم برم آم ری کا یه سوال دیگه بپرسم ؟ چه قدر احتمال پرسیدن اینکه به کجا مسافرت کردید هست ؟

از ما موقع مصاحبه فقط پرسیدن که آیا جایی بیشتر از 6 ماه بودیم یا نه چند بار هم این سوال رو تاکید کردن روش به خاطر مساله سوءپیشینه وقتی ما گفتیم که نه فقط توریستی جاهای مختلف رفتیم گفتن نه کاری با سفرهای توریستی نداریم و اصلا نپرسیدن کجا رفتین ولی بازم همه چی بستگی به آفیسره داره شاید یه آفیسر حتی در مورد سفرهای توریستیتون هم سوال کنه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: محبت ، tina_torabi ، ali1220 ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 13:13)tina_torabi نوشته:  من دوست ندارم دروغ بگم نه به آفیسر نه به کس دیگه ولی دوست دارم برم آم ری کا یه سوال دیگه بپرسم ؟ چه قدر احتمال پرسیدن اینکه به کجا مسافرت کردید هست ؟

بله دقیقا به همین خاطر که برامون مشکلی پیش نیاد عرض کردم خدمتتون... آ.م ری کا ییها به خاطر دروغ رئیس جمهورشونم که باشه بازخواست میکنن و چه بسا محاکمه.
شما که از خودتون مطمئن هستین... با صداقت بروید جلو همه چی حله..
آفیسر مانند یک روانشناس عمل خواهد کرد (البته من اینطور فکر میکنم) و سوالات متفرقه ممکن است بپرسد اما خوب یک سری سوالت رو تین هم از همه پرسیدند.Smile
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: محبت ، tina_torabi ، nasim ، sepideh_ ، ali1220 ، EKAM ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 13:13)tina_torabi نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 11:18)angelio.asian نوشته:  مامان خانم درسته که اخرش ثابت می شه این بنده خدا سفر کاری داشته ولی نباید به مرحله کلیرنس زمان طولانی بخوره و گرنه درست میگید نتیجه کلیرنس خوب میاد ولی ایا تا نتیجه بیاد ویزا تموم نشده ؟
سلام
سلام
سلام
احتمالش زیاده اما معمولا خودشون بررسی میکنن قطعا این موضوع رو.

تشکر کنندگان: H Pier ، EKAM ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 13:15)studpk نوشته:  
با تشکر
در حال حاضر هنوز بچه به دنيا نيومده كه. اسم بچه در فرمهاب بعد از قبولي مياد (اونموقع ديگه به سلامتي دنيا اومده). روز مصاحبه هم ترجمه شناسنامه بچه تحويل داده ميشه

ما هم دقیقا همین شرایط رو داشتیم موقع ثبت نام لاتاری من هنوز باردار بودم و ما هیچ چیزی از بچه ها ننوشتیم یعنی درواقع چی باید نوشت هنوز نه شناسنامه دارن نه اسم رسمی دارن نه جنسیتشون صد در صده وقتی در لاتاری برنده شدیم موقع فرستادن فرمها برای بچه ها هم فرم پر کردیم کپی شناسنامشون رو به همراه یک نامه که در اون توضیح داده بودیم همراه فرمها فرستادیم به کی سی سی
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: studpk ، ghafari88 ، farzadsmile ، ali1220 ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان