کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-04 ساعت 02:10)kamix نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 20:48)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 20:22)hamid.eng نوشته:  دوستان در مورد پروسه گرفتن "ریز نمرات از دانشگاه آزاد " اگه اطلاعاتی دارند لطفاً بیان کنید
ممنون

تشریف می برید واحد دانشگاهیتون؛ قسمت فارغ التحصیلان ... درخواست می دید، یه مبلغی هم بانک ملی واریز می کنید و چند روز بعد ریز نمرات تائید شده سازمان مرکزی رو تحویل می گیرید.
کسانی که دانشجو هستن و تا مصاحبه درسشون تموم نشده باید ریز نمرات مقطع قبلی ببرن؟

دوستان اونا که درسشون تموم شده و مشمول هم هستن، چطور ریز نمرات میگیرن ؟؟؟ همون کارنامه ترم های تحصیلی که ریز نمرات توش قید شده کفاف نمیکنه ؟؟؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: محبت ، زری وحدتی
(2013-10-04 ساعت 14:08)studpk نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 20:22)hamid.eng نوشته:  دوستان در مورد پروسه گرفتن "ریز نمرات از دانشگاه آزاد " اگه اطلاعاتی دارند لطفاً بیان کنید
ممنون

تشریف می برید واحد دانشگاهیتون؛ قسمت فارغ التحصیلان ... درخواست می دید، یه مبلغی هم بانک ملی واریز می کنید و چند روز بعد ریز نمرات تائید شده سازمان مرکزی رو تحویل می گیرید.
کسانی که دانشجو هستن و تا مصاحبه درسشون تموم نشده باید ریز نمرات مقطع قبلی ببرن؟

بله حتما ببرين. منم موقع مصاحبه فوقم تموم نشده بود. ريز نمراتو ازم خواست. حتي يه چيزايي از روش زد تو كامپيوترش.

دوست عزیز من الان وسط درسمه یه ریزنمرات گرفتم از دانشگاه درواقع یه پیرینت ساده است که توش یه اضای معاون آموزشی هست . . همین کافیه بدم واسه ترجمه؟؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: ali1220 ، زری وحدتی
(2013-10-04 ساعت 17:58)pooyan1920 نوشته:  
ممنون

بله حتما ببرين. منم موقع مصاحبه فوقم تموم نشده بود. ريز نمراتو ازم خواست. حتي يه چيزايي از روش زد تو كامپيوترش.

دوست عزیز من الان وسط درسمه یه ریزنمرات گرفتم از دانشگاه درواقع یه پیرینت ساده است که توش یه اضای معاون آموزشی هست . . همین کافیه بدم واسه ترجمه؟؟؟

بله همین کافیه، البته فقط براتون ترجمه میکنند، مهر دادگستری و اینا نمیدونم بخوره یا نه بستگی به دانشگاه تون داره... واسه سراسری که باید وزارت علوم تایید کنه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: .YAS ، behfaza ، noobnoobi ، ali1220
(2013-10-04 ساعت 17:20)مامان خانم نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 16:26)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان ...برای کارمون باید از محل کار نامه اشتغال داشته باشیم? اگر بله ...چه مضمونی داشته باشه..فقط در حد گواهی اشتغال به کار کافیه?
سلام
تا جایی که می دانم گواهی اشتغال برای مصاحبه لازم نیست فقط
برای کسانی که دیپلم ندارند سابقه کار لازم است.
خدانگهدار

ميگن لازم نيست ولي من گرفتم تو سر برگ شركت بنام اشتغال بكار از چه تاريخي شروع و مشمول چه شماره بيمه اي هستم
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، .YAS ، behfaza ، مامان خانم ، ali1220 ، زری وحدتی
دوستان من دیپلم علوم تجربی دارم کافیه به مشکلی نمیخورم لطفا راهنمایی م کنین
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-10-04 ساعت 19:38)feel نوشته:  دوستان من دیپلم علوم تجربی دارم کافیه به مشکلی نمیخورم لطفا راهنمایی م کنین

اگه دیپلم 12 ساله باشه مشکلی نیست.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، محبت ، noobnoobi ، ali1220 ، زری وحدتی
All USCIS(U.S Citizenship and Immigration Services) offices worldwide are open. Activities continue despite Government Shutdown.

On the other hand The State Department had this announcement to make

In the event of a lapse in appropriations, the Department of State will continue passport and visa operations as well as provide critical services to U.S. citizens overseas.
Processing time for passport applications remain at four weeks or less for routine service and two weeks door-to-door for expedited service.
Customers planning to travel within two weeks or requiring passports to obtain foreign visas should make an appointment at the nearest passport agency.
Please check back for updates to the situation.

For more information please visit the DOS website: http://travel.state.gov/passport/passport_1738.html
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

(2013-10-04 ساعت 18:40)aghaghia نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 17:58)pooyan1920 نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 20:48)ghafari88 نوشته:  تشریف می برید واحد دانشگاهیتون؛ قسمت فارغ التحصیلان ... درخواست می دید، یه مبلغی هم بانک ملی واریز می کنید و چند روز بعد ریز نمرات تائید شده سازمان مرکزی رو تحویل می گیرید.

بله همین کافیه، البته فقط براتون ترجمه میکنند، مهر دادگستری و اینا نمیدونم بخوره یا نه بستگی به دانشگاه تون داره... واسه سراسری که باید وزارت علوم تایید کنه!

از همین ریزنمرات میشه به عنوان مدرکی برای اینکه در حال حاضر دانشجو هستم میشه استفاده کرد؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza ، kamix
(2013-10-04 ساعت 19:51)masoud z نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 19:38)feel نوشته:  دوستان من دیپلم علوم تجربی دارم کافیه به مشکلی نمیخورم لطفا راهنمایی م کنین

اگه دیپلم 12 ساله باشه مشکلی نیست.
سلام
و در صورت نداشتنش پیش دانشگاهی رو به دیپلمت اضافه کنی درست میشهSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، ali1220 ، behfaza
من مدرک دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی را دارم کارنامه دیپلم و پیش دانشگاهی را هم دارم آیا اینها کفایت می کند و آیا ریزنمرات همون کارنامه است؟
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
تشکر کنندگان: behfaza ، ali1220 ، زری وحدتی
(2013-10-04 ساعت 23:19)sauv نوشته:  من مدرک دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی را دارم کارنامه دیپلم و پیش دانشگاهی را هم دارم آیا اینها کفایت می کند و آیا ریزنمرات همون کارنامه است؟
سلام
بله همونه با تایید آموزش و پرورش
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: amin arefi ، ali1220 ، زری وحدتی ، behfaza
دوستان تاپیک کلیرنس 2013 بسته شد برای همین سوالم رو اینجا میپرسم
دوستانی که در 2013 قبول نشدن...بلخره کپی ازدواج یا کپی دیپلم یا مدارک دیگه ای مثل کپی پاسپورت... دست سفارت دادن دیگه(اونایی که کلیرنس خوردن) بعد از اینکه ویزا ندادن بهشون مدارک دست سفارت میمونه؟پس نمیدن؟خیلی ممنون میشم جواب بدید
تشکر کنندگان: ali1220 ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-10-05 ساعت 01:36)zz24 نوشته:  دوستان تاپیک کلیرنس 2013 بسته شد برای همین سوالم رو اینجا میپرسم
دوستانی که در 2013 قبول نشدن...بلخره کپی ازدواج یا کپی دیپلم یا مدارک دیگه ای مثل کپی پاسپورت... دست سفارت دادن دیگه(اونایی که کلیرنس خوردن) بعد از اینکه ویزا ندادن بهشون مدارک دست سفارت میمونه؟پس نمیدن؟خیلی ممنون میشم جواب بدید

خیر پس داده نمیشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ali1220 ، زری وحدتی ، zz24 ، behfaza
سلام یک سوال داشتم من تو فرمها بجای اینکه سفارت ناپل رو انتخاب کنم میلان رو زدم اطلاع نداشتم کیس لاتاری رو میلان انجام نمیده زیاد هم ایمیل نزنم فکر کنم بهتر باشه ایا خودشان این موضوع راتصحیح میکنند یا اینکه دوباره فرم رو اصلاح کنم

تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
با سلام و احترام
دوستان گرامی آیا اطلاع دارین که امسال هم مثل پارسال دو مرحله قبولی ها رو اعلام میکنند یا نه دیگه تمام شد ؟ و در صورتی که دو مرحله ای مثل پارسال اعلام میکنند کی جواب مرحله دوم میادش ؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، محبت ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان