کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-05 ساعت 09:29)hasti_rara نوشته:  با سلام و احترام
دوستان گرامی آیا اطلاع دارین که امسال هم مثل پارسال دو مرحله قبولی ها رو اعلام میکنند یا نه دیگه تمام شد ؟ و در صورتی که دو مرحله ای مثل پارسال اعلام میکنند کی جواب مرحله دوم میادش ؟

هنوز چیزی مشخص نیست دوست عزیز.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، hasti_rara ، محبت ، behfaza
با سلام
دوستان، دیپلم من در مدرسه گم شده اما نمی تونم این موضوع را به هیچ عنوان ثابت کنم. به اموزش و پروش مراجعه کردم گفتن فقط تائیدیه می دهیم. تاییدیه به نام دارالترجمه صادر شده و نوشته ارزش دیگری ندارد. نمی دونم با توجه به اینکه سفارت اصل مدرک دیپلم رو در روز مصاحبه می خواهد باید چکار کنم. البته من مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد را دارم
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، محبت ، behfaza
(2013-10-03 ساعت 20:04)morteza-dm نوشته:  درود
امکان انصراف برای ادامه مراحل اخذ ویزا وجود دارد ؟ منظورم اینه که میشه تعویق انداخت با برندگان لاتاری 2015 مراحل رو دنبال کرد ؟
بنده مدارکم رو ارسال کردم و تاییدیه هم اومد کیس نامبرم هم 7000 به بالاست واکسن ها رو هم زدم ولی برام مشکلی پیش اومده تا 18 ماه دیگه نمیتونم اقدامی کنم .
همون طور که دوستان گفتن امکان نداره اما من یه نکته رو خواستم یاد اوری کنم،شما با یه حساب کتاب کردن ساده و نوشتن اولویت های زندگی تون به راحتی میتونید تصمیم بگیرید لاتاری رو ادامه بدید یا نه ! اگر واقعا الویت شما رفتن به امریکا باشد برای اون مشکل راه حلی خواهید یافت.موفق باشید
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: zz24 ، محبت ، aghaghia ، behfaza
دوستان کسی اطلاع داره که برای کسانی که دیپلم ندارند دو سال سابقه کار شامل چه کارهایی می شه؟
دیگه اینکه اگر کسی برنده 2014 باشد و به دلیل ترس از نگرفتن ویزا در این سال، در لاتاری 2015 هم ثبت نام کند چه اتفاقی می افته؟
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان:
سلام یک سوال داشتم من تو فرمها بجای اینکه سفارت ناپل رو انتخاب کنم میلان رو زدم اطلاع نداشتم کیس لاتاری رو میلان انجام نمیده زیاد هم ایمیل نزنم فکر کنم بهتر باشه ایا خودشان این موضوع راتصحیح میکنند یا اینکه دوباره فرم رو اصلاح کنم

تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 11:01)newparmis نوشته:  با سلام
دوستان، دیپلم من در مدرسه گم شده اما نمی تونم این موضوع را به هیچ عنوان ثابت کنم. به اموزش و پروش مراجعه کردم گفتن فقط تائیدیه می دهیم. تاییدیه به نام دارالترجمه صادر شده و نوشته ارزش دیگری ندارد. نمی دونم با توجه به اینکه سفارت اصل مدرک دیپلم رو در روز مصاحبه می خواهد باید چکار کنم. البته من مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد را دارم

شما فقط نیاز به ارایه اخرین مدرک تحصیلی دارید که برای شما همان کارشناسی ارشد است بنابراین مشکلی ندارید.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: ffrfar ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-10-05 ساعت 11:09)hamid_nazanin نوشته:  سلام یک سوال داشتم من تو فرمها بجای اینکه سفارت ناپل رو انتخاب کنم میلان رو زدم اطلاع نداشتم کیس لاتاری رو میلان انجام نمیده زیاد هم ایمیل نزنم فکر کنم بهتر باشه ایا خودشان این موضوع راتصحیح میکنند یا اینکه دوباره فرم رو اصلاح کنم

به احتمال خیلی زیاد براساس روند کاری خودشون، اصلاح خواهند کرد.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، hamid_nazanin ، EKAM ، محبت ، ali1220 ، behfaza
(2013-10-05 ساعت 03:10)hamid_nazanin نوشته:  سلام یک سوال داشتم من تو فرمها بجای اینکه سفارت ناپل رو انتخاب کنم میلان رو زدم اطلاع نداشتم کیس لاتاری رو میلان انجام نمیده زیاد هم ایمیل نزنم فکر کنم بهتر باشه ایا خودشان این موضوع راتصحیح میکنند یا اینکه دوباره فرم رو اصلاح کنم
به نظر من بهتره خودتون فرم ها رو دوباره اپدیت کنید و با یک ایمیل که در ان اشتباه خودتون رو ذکر کردید اتچ کنید و بفرستید.چون ممکنه در روند کاری اونها جای دیگه ای رو برای شما برای مصاحبه انتخاب کنند که دست رسی اش برای شما سخت باشه.
(2013-10-05 ساعت 11:01)newparmis نوشته:  با سلام
دوست عزیز شما برای ارائه مدرک مدرک پیش دانشگاهی رو لازم دارید و همچنین اخرین مدرک تحصیلی اینقدر وسواس به خرج ندهید.
(2013-10-05 ساعت 11:07)newparmis نوشته:  دوستان کسی اطلاع داره که برای کسانی که دیپلم ندارند دو سال سابقه کار شامل چه کارهایی می شه؟
دیگه اینکه اگر کسی برنده 2014 باشد و به دلیل ترس از نگرفتن ویزا در این سال، در لاتاری 2015 هم ثبت نام کند چه اتفاقی می افته؟
سوال اول:دوسال سابقه کار حرفه ای ولی من به شما پیشنهاد میکنم چنانچه می خواید روند ساده تری رو طی کنید برید و مدرک بگیرید. خیلی از موسسات مختلف اگر بهشون بگید که برای مهاجرت می خوایید مدرک رو باهاتون خیلی همکاری میکنند.
سوال دوم: میتونید ثبت نام کنید و هیچ اتفاق خاصی نمی افته اما اگر کیس نامبر پایینی دارید شاید اصلا نیازی به این کار نباشد و به راحتی بعد از یکی دو ماه ویزا رو دریافت کنید .
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Tabassomshojaat ، ghafari88 ، kolange_edalat ، hamid_nazanin ، EKAM ، ali1220 ، aghaghia ، behfaza ، kamix
دیپلم کاردانشی ها باید چی کار کنن/؟ آیا راهی هست پیش دانشگاهی هم بگیریم؟ در کل چی کار کنیم که معادل 12 سال بشه. مرسی
اکثر مردم ترجیح می‌دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین دلیل...
تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 02:39)aghaghia نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 01:36)zz24 نوشته:  دوستان تاپیک کلیرنس 2013 بسته شد برای همین سوالم رو اینجا میپرسم
دوستانی که در 2013 قبول نشدن...بلخره کپی ازدواج یا کپی دیپلم یا مدارک دیگه ای مثل کپی پاسپورت... دست سفارت دادن دیگه(اونایی که کلیرنس خوردن) بعد از اینکه ویزا ندادن بهشون مدارک دست سفارت میمونه؟پس نمیدن؟خیلی ممنون میشم جواب بدید

خیر پس داده نمیشه...

خیلی ممنون ازتون ولی منظور دقیقم اینه که کسانی که ویزا گرفتن یا نگرفتن مدارکشون دست سفارت میمونه برا همیشه؟ایا تجدید نظری در بعدها صورت نمیگیره از این مدارک؟
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-05 ساعت 11:09)hamid_nazanin نوشته:  سلام یک سوال داشتم من تو فرمها بجای اینکه سفارت ناپل رو انتخاب کنم میلان رو زدم اطلاع نداشتم کیس لاتاری رو میلان انجام نمیده زیاد هم ایمیل نزنم فکر کنم بهتر باشه ایا خودشان این موضوع راتصحیح میکنند یا اینکه دوباره فرم رو اصلاح کنم

دوست عزیز سفارت که انتخابی نیست برای مصاحبه...مگه انتخابیه؟خودشون مصاحبتون رو تو یه سفارت میندازن دیگه...غیر از اینه؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 12:57)zz24 نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 11:09)hamid_nazanin نوشته:  
دوست عزیز سفارت که انتخابی نیست برای مصاحبه...مگه انتخابیه؟خودشون مصاحبتون رو تو یه سفارت میندازن دیگه...غیر از اینه؟

سفارت انتخابیه... مصاحبتون رو به نزدیکترین سفارت به میلان میندازن اما باز مکاتبه کنین به نظرم.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: ghafari88 ، studpk ، ali1220 ، محبت ، hamid_nazanin ، zz24 ، behfaza
(2013-10-05 ساعت 12:08)kolange_edalat نوشته:  دیپلم کاردانشی ها باید چی کار کنن/؟ آیا راهی هست پیش دانشگاهی هم بگیریم؟ در کل چی کار کنیم که معادل 12 سال بشه. مرسی

ملاک یک دیپلم 12 سالست ،
اگه دیپلم 11 ساله دارید تنها راهش اینه که با یه مدرک فوق دیپلم یا لیسانس اونو تکمیل کنید ...
دیپلم + فوق دیپلم + ریز نمرات فوق دیپلم (دروس پیش دانشگاهی)
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: مامان خانم ، Sam2014 ، H Pier ، ali1220 ، محبت ، behfaza
(2013-10-05 ساعت 11:07)newparmis نوشته:  دوستان کسی اطلاع داره که برای کسانی که دیپلم ندارند دو سال سابقه کار شامل چه کارهایی می شه؟
سلام
دوست خوبم جواب شما در این سایت هستش http://online.onetcenter.org/
و اما توضیحات کاملش رو در این پست سینامن عزیز بخونید http://mohajersara.com/thread-6438-post-...#pid322022
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: amin arefi ، behfaza ، sinamn
(2013-10-05 ساعت 12:57)zz24 نوشته:  

دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم، سفارت ناپل در ایتالیا مسئول انجام مصاحبه های لاتاری هست و اصلا موردی نداره که شما در این باره ازشون سوال کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hamid_nazanin ، zz24 ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان