موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من کیس نامبرم 2300 هست اما هنوز ایمیلی دریافت نکردم کمی نگرانم. ممکنه بگید ایا راهی برای چک کردنش هست یا نه؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-05 ساعت 14:58)rox_ana نوشته: سلام دوستان
من کیس نامبرم 2300 هست اما هنوز ایمیلی دریافت نکردم کمی نگرانم. ممکنه بگید ایا راهی برای چک کردنش هست یا نه؟
سلام
برگه قبولیتون رو چک کنید و ببینید نامه دوم اومده یا خیر و بگم خدمتتون هم که برای خیلیها هنوز نیومده که حتی سری اول کارنت شدن، به هر حال تماسی با kcc بگیرید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من شخصی رو که قراره برم پیشش اول کار، از دوستان پدرم هست شغلش رو نمی دونم چی هست و نمی دونم اگر ازش بپرسم به من راستش رو بگه اگر آفیسر از شغل ایشون بپرسه چی بگم به نظر شما؟
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظار
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دو ستان عزیز
کسی هست که سری دوم یعنی اکتبر 2013 برنده شده باشد ؟
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-05 ساعت 11:12)masoud z نوشته: (2013-10-05 ساعت 11:01)newparmis نوشته: با سلام
دوستان، دیپلم من در مدرسه گم شده اما نمی تونم این موضوع را به هیچ عنوان ثابت کنم. به اموزش و پروش مراجعه کردم گفتن فقط تائیدیه می دهیم. تاییدیه به نام دارالترجمه صادر شده و نوشته ارزش دیگری ندارد. نمی دونم با توجه به اینکه سفارت اصل مدرک دیپلم رو در روز مصاحبه می خواهد باید چکار کنم. البته من مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد را دارم
شما فقط نیاز به ارایه اخرین مدرک تحصیلی دارید که برای شما همان کارشناسی ارشد است بنابراین مشکلی ندارید.
سلام
من هم دقیقا شرایط شما را دارم ومدارک. دیپلمم مفقود شده خیلی پرس و جو کردم ریزه نمرات را هم داشتم همه دوستان گفتند ترجمه. آخرین مدرک یا همان فوق لازم است. خدا نگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی خبری از دور دوم برندگان نداره اصلا همچین چیزی هست یا سر کاریم؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-05 ساعت 17:41)h4x نوشته: دوستان کسی خبری از دور دوم برندگان نداره اصلا همچین چیزی هست یا سر کاریم؟
سلام
دوست خوبم کسی این موضوع رو نمیدونه اما فعلا خبری نیست .
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-05 ساعت 16:39)TI2012 نوشته: دو ستان عزیز
کسی هست که سری دوم یعنی اکتبر 2013 برنده شده باشد ؟
سلام
دوست خوبم وقتی هنوز نتیجه ای اعلام نشده پس قطعا برنده ای وجود نخواهد داشت
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من قبل از لیسانسی که الان دارم میخونم یه رشته دیگه قبول شده بودم و سه سال هم درس خوندم ولی نیمه کاره ولش کردم و دوباره این رشته ای که الان دارم میخونم رو کنکور دارم..تو مدارک تحصیلی هم اون سه سال رو ننوشتم چون به نظرم مهم نبود..به نظرتون روز مصاحبه این قضیه رو به آفیسر بگم و تصحیح اش کنم؟..در ضمن ریز نمراتشم دارم
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-05 ساعت 21:02)cello86 نوشته: دوستان من قبل از لیسانسی که الان دارم میخونم یه رشته دیگه قبول شده بودم و سه سال هم درس خوندم ولی نیمه کاره ولش کردم و دوباره این رشته ای که الان دارم میخونم رو کنکور دارم..تو مدارک تحصیلی هم اون سه سال رو ننوشتم چون به نظرم مهم نبود..به نظرتون روز مصاحبه این قضیه رو به آفیسر بگم و تصحیح اش کنم؟..در ضمن ریز نمراتشم دارم
سلام
خیر نیازی نیست، اونا سوابق تحصیلی نافرجام رو که لازم ندارن سوابق هر چیزی رو که در فرمهاتون زدید رو ارائه بدید