کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
سلام دوستان
من کیس نامبرم 2300 هست اما هنوز ایمیلی دریافت نکردم کمی نگرانم. ممکنه بگید ایا راهی برای چک کردنش هست یا نه؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 14:58)rox_ana نوشته:  سلام دوستان
من کیس نامبرم 2300 هست اما هنوز ایمیلی دریافت نکردم کمی نگرانم. ممکنه بگید ایا راهی برای چک کردنش هست یا نه؟
سلام
برگه قبولیتون رو چک کنید و ببینید نامه دوم اومده یا خیر و بگم خدمتتون هم که برای خیلیها هنوز نیومده که حتی سری اول کارنت شدن، به هر حال تماسی با kcc بگیرید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: amin arefi ، behfaza
(2013-10-05 ساعت 13:23)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 12:08)kolange_edalat نوشته:  دیپلم کاردانشی ها باید چی کار کنن/؟ آیا راهی هست پیش دانشگاهی هم بگیریم؟ در کل چی کار کنیم که معادل 12 سال بشه. مرسی

ملاک یک دیپلم 12 سالست ،
اگه دیپلم 11 ساله دارید تنها راهش اینه که با یه مدرک فوق دیپلم یا لیسانس اونو تکمیل کنید ...
دیپلم + فوق دیپلم + ریز نمرات فوق دیپلم (دروس پیش دانشگاهی)

مرسی بابت پاسخگویی. پس این داستان معادل سازی چی هست ؟

کسانی که دارای مدرک دیپلم 11 ساله فنی و حرفه ای یا کارو دانش و فوق دیپلم هستند و قصد دریافت نامه معادل سازی فوق دیپلم با پیش دانشگاهی رو دارند.

در تایپیک "لاتاری از اغاز تا پایان."
اکثر مردم ترجیح می‌دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین دلیل...
تشکر کنندگان: amin arefi ، behfaza
سلام من شخصی رو که قراره برم پیشش اول کار، از دوستان پدرم هست شغلش رو نمی دونم چی هست و نمی دونم اگر ازش بپرسم به من راستش رو بگه اگر آفیسر از شغل ایشون بپرسه چی بگم به نظر شما؟
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 16:25)chaymon نوشته:  سلام من شخصی رو که قراره برم پیشش اول کار، از دوستان پدرم هست شغلش رو نمی دونم چی هست و نمی دونم اگر ازش بپرسم به من راستش رو بگه اگر آفیسر از شغل ایشون بپرسه چی بگم به نظر شما؟

خیلی مهم نیست و اصلاً این موضوعی نیست که بخواید بخاطرش نگران باشید؛ اما اگر هم ازتون پرسیدن بگید تصور می کنم فلان کاره باشن. همین. توضیح اضافه هم ندید. مطمئن باشید آفیسر بهتون گیر نمی ده که چرا مطمئن نبودی و این ها ...
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: amin arefi ، محبت ، behfaza
دو ستان عزیز

کسی هست که سری دوم یعنی اکتبر 2013 برنده شده باشد ؟
تشکر کنندگان: zz24 ، behfaza
(2013-10-05 ساعت 11:12)masoud z نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 11:01)newparmis نوشته:  با سلام
دوستان، دیپلم من در مدرسه گم شده اما نمی تونم این موضوع را به هیچ عنوان ثابت کنم. به اموزش و پروش مراجعه کردم گفتن فقط تائیدیه می دهیم. تاییدیه به نام دارالترجمه صادر شده و نوشته ارزش دیگری ندارد. نمی دونم با توجه به اینکه سفارت اصل مدرک دیپلم رو در روز مصاحبه می خواهد باید چکار کنم. البته من مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد را دارم

شما فقط نیاز به ارایه اخرین مدرک تحصیلی دارید که برای شما همان کارشناسی ارشد است بنابراین مشکلی ندارید.
سلام
من هم دقیقا شرایط شما را دارم ومدارک. دیپلمم مفقود شده خیلی پرس و جو کردم ریزه نمرات را هم داشتم همه دوستان گفتند ترجمه. آخرین مدرک یا همان فوق لازم است. خدا نگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: amin arefi ، محبت ، behfaza ، HodHod Golestani
دوستان کسی خبری از دور دوم برندگان نداره اصلا همچین چیزی هست یا سر کاریم؟
تشکر کنندگان:
من هم دقيقا مشكل شما رو دارم
همون تاييديه آموزش و پرورش رو كه مستقيم واسه دار الترجمه ميفرسته گرفتم از سر ناچاري....
دو سه ماه قبل هم توي مهاجر سرا مطرح كردم بعضي از پيشكسوت ها گفتن همون خوبه نگران نباشSad
خدايا آخر و عاقبت ما رو با جناب آفي-سر بخير بگردان...Big Grin
(2013-10-05 ساعت 11:01)newparmis نوشته:  با سلام
دوستان، دیپلم من در مدرسه گم شده اما نمی تونم این موضوع را به هیچ عنوان ثابت کنم. به اموزش و پروش مراجعه کردم گفتن فقط تائیدیه می دهیم. تاییدیه به نام دارالترجمه صادر شده و نوشته ارزش دیگری ندارد. نمی دونم با توجه به اینکه سفارت اصل مدرک دیپلم رو در روز مصاحبه می خواهد باید چکار کنم. البته من مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد را دارم
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، ali1220 ، HodHod Golestani
(2013-10-05 ساعت 17:41)h4x نوشته:  دوستان کسی خبری از دور دوم برندگان نداره اصلا همچین چیزی هست یا سر کاریم؟
سلام
دوست خوبم کسی این موضوع رو نمیدونه اما فعلا خبری نیست .

تشکر کنندگان: ماتیتی ، مامان خانم ، behfaza ، EKAM ، amin arefi ، ali1220 ، noobnoobi
(2013-10-05 ساعت 16:39)TI2012 نوشته:  دو ستان عزیز

کسی هست که سری دوم یعنی اکتبر 2013 برنده شده باشد ؟
سلام
دوست خوبم وقتی هنوز نتیجه ای اعلام نشده پس قطعا برنده ای وجود نخواهد داشتSmile

تشکر کنندگان: مامان خانم ، behfaza ، amin arefi ، noobnoobi ، sepideh_ ، HodHod Golestani
دوستان من قبل از لیسانسی که الان دارم میخونم یه رشته دیگه قبول شده بودم و سه سال هم درس خوندم ولی نیمه کاره ولش کردم و دوباره این رشته ای که الان دارم میخونم رو کنکور دارم..تو مدارک تحصیلی هم اون سه سال رو ننوشتم چون به نظرم مهم نبود..به نظرتون روز مصاحبه این قضیه رو به آفیسر بگم و تصحیح اش کنم؟..در ضمن ریز نمراتشم دارم
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 15:17)kolange_edalat نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 13:23)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 12:08)kolange_edalat نوشته:  دیپلم کاردانشی ها باید چی کار کنن/؟ آیا راهی هست پیش دانشگاهی هم بگیریم؟ در کل چی کار کنیم که معادل 12 سال بشه. مرسی

ملاک یک دیپلم 12 سالست ،
اگه دیپلم 11 ساله دارید تنها راهش اینه که با یه مدرک فوق دیپلم یا لیسانس اونو تکمیل کنید ...
دیپلم + فوق دیپلم + ریز نمرات فوق دیپلم (دروس پیش دانشگاهی)

مرسی بابت پاسخگویی. پس این داستان معادل سازی چی هست ؟

کسانی که دارای مدرک دیپلم 11 ساله فنی و حرفه ای یا کارو دانش و فوق دیپلم هستند و قصد دریافت نامه معادل سازی فوق دیپلم با پیش دانشگاهی رو دارند.

در تایپیک "لاتاری از اغاز تا پایان."

هر دو روش کارسازه ،
اون کار هم میتونین انجام بدین،
من با خیلی از دوستان 2013 که با دیپلم و فوق دیپلم رفتن حرف زدم ، برای هیچکدومشون مشکلی پیش نیومده بود ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، behfaza ، محبت ، amin arefi ، HodHod Golestani
بچه ها این ریز نمرات دیپلم و پیش رو مثله دانشگاه باید بریم بگیریم یا همون کارنامه نیم صفحه ای قبوله ؟ Big Grin البته من ترجمه کردم ولی این کارنامه پیش دانشگاهیم نیم صفحه ایه و هیچ امضایی هم نداره Big Grin
راستی برای اثبات دانشجو بودن ترجمه کارت دانشجویی و ریز نمرات لاتین غیر رسمی خود دانشگاه کافیه؟

تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 21:02)cello86 نوشته:  دوستان من قبل از لیسانسی که الان دارم میخونم یه رشته دیگه قبول شده بودم و سه سال هم درس خوندم ولی نیمه کاره ولش کردم و دوباره این رشته ای که الان دارم میخونم رو کنکور دارم..تو مدارک تحصیلی هم اون سه سال رو ننوشتم چون به نظرم مهم نبود..به نظرتون روز مصاحبه این قضیه رو به آفیسر بگم و تصحیح اش کنم؟..در ضمن ریز نمراتشم دارم
سلام
خیر نیازی نیست، اونا سوابق تحصیلی نافرجام رو که لازم ندارن سوابق هر چیزی رو که در فرمهاتون زدید رو ارائه بدید

تشکر کنندگان: مامان خانم ، EKAM ، behfaza ، ffrfar ، amin arefi ، behdist ، noobnoobi ، HodHod Golestani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان