کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
مثل اینکه تا شماره 2650 کارنت شدن درست میگم دوستان؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: محبت
(2013-10-12 ساعت 09:30)ali3875 نوشته:  مثل اینکه تا شماره 2650 کارنت شدن درست میگم دوستان؟

درست می گی علی آقا اما اگر قبل از پرسیدن سوال به تاپیک بولتن ویزا مراجعه کرده بودی جوابت رو قبل از پرسیدن پیدا کرده بودی.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، z55 ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-10-12 ساعت 04:36)اشکان 3D نوشته:  سلام به همه....
دوستانی که اسمشون درومد و برنده لاتری شدن چند وقت بد فراخوانده شدن برای مصاحبه؟؟
چند وقت بد از مصاحبه کلیرنس خوردن؟؟ و چقدر تول میکشه بدش ویزا رو بگیرن؟؟؟
من خاطرات بچه های دیگرو میخوندم اکثرا بد از مصاحبه 2 هفته بد میرفتن ویزاشون رو میگرفتن این درسته ؟؟؟
سلام
من از کیس نا مبر شما چیزی سر در نیاوردم تا شما را راهنمایی کنم. شما با توجه به کیس نا مبر به مصاحبه دعوت می شوید تا حالا تا شماره 2650 دعوت شده اند خدا نگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: محبت ، زری وحدتی
(2013-10-12 ساعت 03:08)aghaghia نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 01:51)zakieg نوشته:  سلام دوستان ما قبولشدگان 2014 هستیم از طریق مادرم و مادرم هیچگونه سابقه کاری و یا مدرک تحصیلی نداره به ما گفتن کسی که این چیز هارو نداشته باشه رد میشه !
راست میگن ؟
راهی هست که بتونم سابقه کاری یا یه مدرک درست کنم براش لطفا جواب بدین Smile

مادرتون باید حداقل دیپلم 12 ساله داشته باشند و یا سابقه کاری قابل قبول برای آمریکا، هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم و بعید میدونم همیچین کاری بتونید انجام بدید...
در ادامه توضیحات 'aghaghia عزیز :همونطور که گفتند "سابقه کاری قابل قبول " یعنی هر سابقه ای رو قبول نمیکنند این هم لینکی که بتونید چک کنید چه سوابقی قابل قبول هستند و چه حداقل های مد نظر اونها هست

http://www.onetonline.org/
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: nasim ، aghaghia ، زری وحدتی
(2013-10-12 ساعت 09:56)مامان خانم نوشته:  
دوستانی که اسمشون درومد و برنده لاتری شدن چند وقت بد فراخوانده شدن برای مصاحبه؟؟
من خاطرات بچه های دیگرو میخوندم اکثرا بد از مصاحبه 2 هفته بد میرفتن ویزاشون رو میگرفتن این درسته ؟؟؟
سلام
من از کیس نا مبر شما چیزی سر در نیاوردم تا شما را راهنمایی کنم. شما با توجه به کیس نا مبر به مصاحبه دعوت می شوید تا حالا تا شماره 2650 دعوت شده اند خدا نگهدار
دوست عزیزمون کانفیرمیشن نامبر مربوط به ثبت نام لاتاری 2015 را با کیس نامبر اشتباه گرفتند.
ایشان بهتره تاپیک "لاتاری از آغاز تا پایان" و همچنین تاپیک های مربوط به سال های قبل را مطالعه کنند تا انشااله بعد از برنده شدن مراحل بعدی را طی کنند.Wink
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟

دوست عزیز شما از برندگان 2014 هستین ؟ از امضاتون بوی 2015 به مشامممان می رسد
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: محبت ، ghafari88 ، مامان خانم ، behfaza
این رو در نظر داشته باشین که برای خروج از کشور برای آ م ر ی کا پاسپورت شما باید 6 ماه اعتبار داشته باشد ... بنا بر این الآن عوض کنید.
[/quote]

ممنون دوست عزیز از راهنماییت.
فک می کنم که منظور از 6 ماه , اعتبار ویزا تا موقع مصاحبه است. یعنی اینکه وقتی می ریم مصاحبه پاسمون باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشه. منطقی هم هست چون اکسپایر دیت ه ویزا 6 ماهه است پاس هم حداقل باید 6 ماه اعتبار داشته باشه.
ولی اگه کلیر بخوری دیگه این 6 ماه اعتبار پاس کافی نیست! در هر صورت از موقع کلیر شدن و گرفتن ویزا , پاس باید 6 ماه اعتبار داشته باشه که بتونی از زمان 6 ماهه ویزات برای ورود به آمریکا استفاده کنی.
اگه موردی هست لطفا اصلاح کنید.
ممنون
Required Documentation

At your interview you must bring the following;
Passport(s) valid for six months beyond the intended date of entry into the
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: sharifian ، ali1220 ، زری وحدتی
(2013-10-12 ساعت 10:53)مهدی 2014 نوشته:  این رو در نظر داشته باشین که برای خروج از کشور برای آ م ر ی کا پاسپورت شما باید 6 ماه اعتبار داشته باشد ... بنا بر این الآن عوض کنید.

فک می کنم که منظور از 6 ماه , اعتبار ویزا تا موقع مصاحبه است. یعنی اینکه وقتی می ریم مصاحبه پاسمون باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشه. منطقی هم هست چون اکسپایر دیت ه ویزا 6 ماهه است پاس هم حداقل باید 6 ماه اعتبار داشته باشه.
ولی اگه کلیر بخوری دیگه این 6 ماه اعتبار پاس کافی نیست! در هر صورت از موقع کلیر شدن و گرفتن ویزا , پاس باید 6 ماه اعتبار داشته باشه که بتونی از زمان 6 ماهه ویزات برای ورود به آمریکا استفاده کنی.
ممنون
Required Documentation

البته این رو هم مد نظر داشته باشید که موقع خروج از کشور هم بسیاری از ایرلاین ها به این موضوع حساسند و باید اون موقع هم پاستون 6 ماه اعتبار رو داشته باشه.
در کل به نظر من پاسی که رسید به 6 ماه اعتبار دیگه عملاً فاقد اعتبار هست.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، sharifian ، ali1220
(2013-10-12 ساعت 10:53)مهدی 2014 نوشته:  این رو در نظر داشته باشین که برای خروج از کشور برای آ م ر ی کا پاسپورت شما باید 6 ماه اعتبار داشته باشد ... بنا بر این الآن عوض کنید.

ممنون
Required Documentation

[/quote]
سلام
دوست خوبم خیلی پیچیده ش کردی
1- برای خروج از کشور باید پاس شما حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشه
2- تاریخ اعتبار ویزا هم 6 ماهه و شما تا زمان اکسپایرش باید وارد خاک آمریکا بشید
3- تاریخ کلیرنس مشخص نیست که بشه براش برنامه ریزی کرد از یک هفته تا سپتامبر
پس به شکل درستی باید برنامه ریزی کنید تا بواسطه عدم داشتن اعتبار کافی در پاسپورتتون دچار مشکل خروج از کشور نشیدSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: مامان خانم ، ali1220
(2013-10-11 ساعت 22:40)aghaghia نوشته:  
(2013-10-11 ساعت 22:21)مهدی 2014 نوشته:  با سلام و شب بخیر
ما مصاحبمون ابوظبی بود و متاسفانه کلیرنس خوردیم (سربازی). فک کنم با توجه به تجربیات بچه های 2013 , کلیرنس ما حدود 2 ماهی طول بکشه.
ما حدود 1 سال از اعتبار پاسپورتمون باقی مونده. چن تا سوال Smile
1- می تونم عوضش بکنم؟ اصلا لازمه که عوض بکنم؟
2- اگه پاسپورتم ممهور به مهر ویزای آ م ر ی ک ا بشه (ایشالا Big Grin ) و بعدش مجبور بشم عوضش بکنم (قبل ورود به آ م ر ی ک ا ) , تکلیف اون مهر چی میشه؟! پس بهتر نیست که الان عوضش کنم؟
3- اگه عوضش کنم شماره سریالش تغییر پیدا میکنه! مشکلی پیدا نمی کنه وقتی پاسارو دوباره بهشون دادیم؟
ممنون و موفق باشید.

دوست عزیز امیدوارم بزودی کلیر شین، پاسپورتتون رو الان عوض کنید خیلی بهتره تا بعد از این که ویزا توش خورد بخواین عوض کنید، بعد از این که پاستون رو عوض کردین، صفحه اطلاعاتش رو اسکن کنید و برای سفارت مربوطه ایمیل کنید و اطلاع بدید که پاستون عوض شده، موفق باشید...
ممنون از راهنمایی شما شماهم موفق باشید
تشکر کنندگان: ali1220
(2013-10-12 ساعت 10:26)mehdir نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 03:08)aghaghia نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 01:51)zakieg نوشته:  سلام دوستان ما قبولشدگان 2014 هستیم از طریق مادرم و مادرم هیچگونه سابقه کاری و یا مدرک تحصیلی نداره به ما گفتن کسی که این چیز هارو نداشته باشه رد میشه !
راست میگن ؟
راهی هست که بتونم سابقه کاری یا یه مدرک درست کنم براش لطفا جواب بدین Smile

مادرتون باید حداقل دیپلم 12 ساله داشته باشند و یا سابقه کاری قابل قبول برای آمریکا، هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم و بعید میدونم همیچین کاری بتونید انجام بدید...
در ادامه توضیحات 'aghaghia عزیز :همونطور که گفتند "سابقه کاری قابل قبول " یعنی هر سابقه ای رو قبول نمیکنند این هم لینکی که بتونید چک کنید چه سوابقی قابل قبول هستند و چه حداقل های مد نظر اونها هست

http://www.onetonline.org/
مرسی از شما
میشه بگین باید حداقل رتبه چنده ؟
نمیشه سابقه کاری از جایی خرید یا کاری کرد تا رد نشه ؟
کیس نامبر:***2014AS00017
رویت قبولی:من اصلا تو فکرش نبودمCool jun
تعداد افراد کیس:7 نفر
کارنت:????
مصاحبه:????
ویزا:????
تشکر کنندگان: ali1220
دوستان من رفتم از دانشگاه مقطع لیسانسم مدرک دیپلمم رو بگیرم اما اونا به من یه مدرک اصلی که گواهی فراغت از تحصیل در مقطع پیش دانشگاهی بود به من دادند یعنی بالای اون ننوشته پایان دوره تحصیلات متوسطه.بلکه نوشته پایان دوره پیش دانشگاهی!!یعنی من اصلا نمیدونم مدرک دیپلمم کجاست!!
به نظرتون این مدرک کافیه ؟ چون بالاخره مدرک پیش دانشگاهی بعد از دیپلمه دیگه!!!!
تشکر کنندگان: ali1220 ، Lemony
با سلام
از مدیران محترم سایت تقاضا می شود یک تاپیک بعنوان " در لاتری 2014 برنده شده اید اعلام کنید" اضافه شود مشابه 2013 که اگر کسی در اکتبر امسال 2013 ( سری دوم 2014 ) برنده شد ما متوجه بشویم که نتایج آمده است.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ali1220
(2013-10-12 ساعت 14:08)TI2012 نوشته:  با سلام
از مدیران محترم سایت تقاضا می شود یک تاپیک بعنوان " در لاتری 2014 برنده شده اید اعلام کنید" اضافه شود مشابه 2013 که اگر کسی در اکتبر امسال 2013 ( سری دوم 2014 ) برنده شد ما متوجه بشویم که نتایج آمده است.

دوستان می تونن از تاپیک زیر استفاده کنند:

خلاصه پیشرفت کار برندگان ۲۰۱۴
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، ali1220 ، محبت ، aghaghia ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-05-02 ساعت 02:08)ASALI نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 02:02)مهسا ح نوشته:  has not been selected Sad ولی یکی از دوستای صمیمیم برنده شد . اما متاسفانه هیچکسی رو انجا نداره و مساله اسپانسر فکرشو از الان مشغول کرده !

ما هم اسپانسر نداشتیم Wink
اینجا میتونین سوالاتتونو مطرح کنین

سلام دوست عزیز
اسپانسر نمی خواهد. فقط یک حساب بانکی تا 30 - 40 میلیون تومان کافی هست. البته برای هر نفر این مبلغ باید در نظر گرفته شود.
تشکر کنندگان: محبت ، ali1220 ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان