کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-12 ساعت 19:20)nelly afshar نوشته:  ببخشید کدوم سایت گفته اکتبر احتمالا برنده های اضافی اعلام میشه
https://www.dvlottery.state.gov/
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، behfaza
من خودم پیگیر نتایج دور دوم هستم و عقیده دارم که اعلام نشده ولی بعضی از دوستان و همکاران که از نظر خودشون در امر لاتاری حرفه ای هستنSmileSmileSmile میگن دور دوم هم اعلام شده وقتی شنیدم یه جورایی دپرس شدم چون که تا الان خودم حس میکنم که فعلا خبری نیست واعلام نشده چون حداقل یک نفر باید اعلام میکرد که قبول شده مگه میشه دور دوم اعلام شده باشه و حتی یکنفر هم توی هیچ سایتی اعلام برنده شدن نکرده باشه مگه اینکه از ایران اصلا کسی برنده نشده که این غیر ممکنه !!!!!!!!!!!!!!!!WinkWinkWinkWinkWink
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

(2013-10-12 ساعت 20:04)2014families lottery winners نوشته:  من خودم پیگیر نتایج دور دوم هستم و عقیده دارم که اعلام نشده ولی بعضی از دوستان و همکاران که از نظر خودشون در امر لاتاری حرفه ای هستنSmileSmileSmile میگن دور دوم هم اعلام شده وقتی شنیدم یه جورایی دپرس شدم چون که تا الان خودم حس میکنم که فعلا خبری نیست واعلام نشده چون حداقل یک نفر باید اعلام میکرد که قبول شده مگه میشه دور دوم اعلام شده باشه و حتی یکنفر هم توی هیچ سایتی اعلام برنده شدن نکرده باشه مگه اینکه از ایران اصلا کسی برنده نشده که این غیر ممکنه !!!!!!!!!!!!!!!!WinkWinkWinkWinkWink

دوست عزیز خدای نکرده نمیخام ناامیدتون کنم ولی واقعیت اینه که به فرض قبول شدن در مرحله دوم با توجه به مسایل پیش اومده واسه 2013 و اینکه به افرادی که دور دوم قبول میشن کیس نامبر بالایی تعلق میگیره و اینکه اکثرا افراد کلیرنس میخورن شانس خیلی کمتر میشه بنظرم شما تمرکزتونو بیشتر روی 2015 بگذارید ایشالا قبول میشید والا آش دهن سوزی هم نیست درسته خدا لطف کرده وقبول شدیم ولی ما که تا اینجا از قبولی جز استرس چیزی ندیدیم خدا آخر و عاقبتش رو به خیر کنه(بازم خدا رو شکر)
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: ماتیتی ، محبت
دوستان سلام من یه سوالی داشتم اون هم این هست که الان قراره که 2500 نفر اول آسیا برن برای مصاحبه 2014 ، سوال من این هست که آیا این 2500 نفر از برندگان ایران هست یا اینکه کشور های دیگه آسیایی در این دسته هستند ؟
تشکر کنندگان:
[quote='tina_torabi' pid='432315' dateline='1381599915']
دوستان سلام من یه سوالی داشتم اون هم این هست که الان قراره که 2500 نفر اول آسیا برن برای مصاحبه 2014 ، سوال من این هست که آیا این 2500 نفر از برندگان ایران هست یا اینکه کشور های دیگه آسیایی در این دسته هستند ؟

خودتون دارید میگید آسیا...
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: tina_torabi ، محبت ، exxedus ، زری وحدتی
(2013-10-12 ساعت 22:15)tina_torabi نوشته:  دوستان سلام من یه سوالی داشتم اون هم این هست که الان قراره که 2500 نفر اول آسیا برن برای مصاحبه 2014 ، سوال من این هست که آیا این 2500 نفر از برندگان ایران هست یا اینکه کشور های دیگه آسیایی در این دسته هستند ؟
سلام
از کل آسیا هستند نه فقط از ایران
خدانگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: ali1220 ، tina_torabi ، EKAM ، محبت ، exxedus ، زری وحدتی
یه سوال دیگه من تو 2014 قبول شدم و خیلی نا امید هستم میخوام تو 2015 هم شرکت کنم آیا میتونم ؟ تاثیر تو روند کاریم تو 2014 داره یا نه ؟ من این قسمت از پی دی اف راهنمای 2015 رو خوندم
15. I’m already registered for an immigrant visa in another category. Can I still apply for the DV
Program?

Yes.
چیزی که هست این هست که تو اینجا نگفته که سال گذشته یا سالهای گذشته لاتاری یا همون دی وی . گفته in another category آیا این به این مفهوم هست که اونایی که برای درس یا به صورت سرمایه گذاری یا موارد دیگر ، کسی میتونه این رو برای من روشن کنه ؟
مرسی از اینکه منو هی راهنمایی میکنید .
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-10-12 ساعت 22:24)tina_torabi نوشته:  یه سوال دیگه من تو 2014 قبول شدم و خیلی نا امید هستم میخوام تو 2015 هم شرکت کنم آیا میتونم ؟ تاثیر تو روند کاریم تو 2014 داره یا نه ؟ من این قسمت از پی دی اف راهنمای 2015 رو خوندم
15. I’m already registered for an immigrant visa in another category. Can I still apply for the DV
Program?

Yes.
چیزی که هست این هست که تو اینجا نگفته که سال گذشته یا سالهای گذشته لاتاری یا همون دی وی . گفته in another category آیا این به این مفهوم هست که اونایی که برای درس یا به صورت سرمایه گذاری یا موارد دیگر ، کسی میتونه این رو برای من روشن کنه ؟
مرسی از اینکه منو هی راهنمایی میکنید .

in another category اینجا منظور ویزای غیر لاتاری است و سوال بالا به این معنی است (من قبلا برای ویزاها از نوع دیگر ثبت نام کرده ام ایا می توانم در ویزای لاتاری 2015 شرکت کنم) بدیهی است پاسخ بله است حتی اگر زمان این(قبلا) سال جاری باشد.
شما اگر در لاتاری سال قبل هم شرکت کرده ای میتوانید در 2015 شرکت کنید . حتی در مورد قبول شدگان 2014 هم منعی جهت شرکت در لاتاری 2015 مشاهده نشده.
موفق باشید.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: tina_torabi ، EKAM ، محبت ، ali1220 ، زری وحدتی
با سلام به دوستان
اگر پس از مصاحبه به ما کلیرنس بخوره و با توجه به اینکه انقضای مدیکال 6 ماه پس از انجام آزمایشات است، آیا در زمان دریافت ویزا(مثلا 2 ماه بعد از مصاحبه) می توان مدیکال را دوباره تمدید کرد تا 6 ماه فرصت برای ورود به ام ر ی ک ا داشته باشیم؟ (هم ترکیه و هم امارت)
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان:
(2013-10-12 ساعت 22:52)atriana نوشته:  با سلام به دوستان
اگر پس از مصاحبه به ما کلیرنس بخوره و با توجه به اینکه انقضای مدیکال 6 ماه پس از انجام آزمایشات است، آیا در زمان دریافت ویزا(مثلا 2 ماه بعد از مصاحبه) می توان مدیکال را دوباره تمدید کرد تا 6 ماه فرصت برای ورود به ام ر ی ک ا داشته باشیم؟ (هم ترکیه و هم امارت)

دوست عزیز خودتون می گید اعتبار مدیکال 6 ماه هست در انکار پس اگر خدای نکرده شخصی کلیرنسش بیشتر از 6 ماه طول بکشه و بعد ویزا بشه باید برای دریافت ویزا دوباره مدیکال بده و اعتبار ویزا در انکار از زمان مدیکال شروع میشه و 6ماه است
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، ali1220 ، زری وحدتی
(2013-10-12 ساعت 23:06)naftoonbazoft1 نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 22:52)atriana نوشته:  با سلام به دوستان

دوست عزیز خودتون می گید اعتبار مدیکال 6 ماه هست در انکار پس اگر خدای نکرده شخصی کلیرنسش بیشتر از 6 ماه طول بکشه و بعد ویزا بشه باید برای دریافت ویزا دوباره مدیکال بده و اعتبار ویزا در انکار از زمان مدیکال شروع میشه و 6ماه است

لازم بذكره مديكال مجدد شامل واكسنها نميشه
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: masuodrh ، محبت ، exxedus ، ali1220 ، behfaza ، Lemony ، زری وحدتی
(2013-10-12 ساعت 19:08)aghaghia نوشته:  دوستان هنوز که برای 2014 دور دومی اعلام نشده، اگر اعلام شده بود در خود سایت دی وی لاتاری اعلام میشد، در ضمن شما می تونید تا اخر ماه اکتبر هفته ای 1 بار سایت رو چک کنید که مطمئن بشید، سال قبل در ماه اکتبر اعلام شده بود، در خود سایت هم زده بود قبلا که کیس های اضافه احتمالا در ماه اکتبر اعلام میشن، پس تا پایان ماه هر هفته وضعیت خودتون رو چک کنید، ولی هیچ خبری در مورد دور دوم تا به حال نبود و هیچ کس اعلام نکرده که برنده شده...

سلام اگه پارسال یادتون باشه نوشته روی سایت مربوط به اعلام دور دوم بعضی اوقات حذف میشد و مرجع اطلاع رسانی درست و درمانی نداشت یادمه که دوست گرامی گل نهال از دور دومیها بود و ویزا هم گرفت و یادمه که بالای نامه قبولیشون که اصولا تاریخ می زد تاریخ 1 می زده بود!!!- اگه اشتباه کردم دوستان و گل نهال عزیز تصصیح بفرمایید- یعنی همش ابهام!!! فکر میکنید پارسال دور دوم چند نفر قبولی داشتیم تو مهاجر سرا؟؟؟10 نفر به زور!
اینم یه مرجع شلوغ:
http://forums.immigration.com/forumdispl...y-Visas-DV
[font=Verdana]Que Sera, Sera[/font] Cool
تشکر کنندگان: محبت ، behzadkhatari ، ali1220 ، exxedus ، mani.iht ، زری وحدتی
نکته اول: اصلا معلوم نیست دور دوم در کار باشه یا نه
نکته دوم: تمام دور دومی های 2013 ویزا گرفتن و اکثر کسانی که بهشون ویزا نرسید دور اولی بودن!
نکته سوم: فرض کنید من کیس نامبرم 7520 بود. کیس نامبر بعد از من چند بوده به نظرتون؟ 7521؟ نه! 7527!!!!! هرگز به دنبال یک لاجیک خاص در چینش کیس نامبرها نباشید.
خاکم ...
تشکر کنندگان: گل نهال ، H Pier ، exxedus ، ramaya ، mehdir ، ali1220 ، aghaghia ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی ، اشکان 3D
سلام به همه دوستان !
ما از طریق مادرمون قبول شدیم میخواستم بدونم با فرزندهای مادرمون که ما بشایم که سن هامون 8 - 14 - 18 - 21 - 22 ( موقع ثبت نام اولیه 21 ساله بود ) هستن مصاحبه میکنن ؟ یا تو مصاحبه از پسراش مدرک تحصیلی یا چیزی دیگه ای میخوان ؟
کلا از فرزندها چه مدرک هایی میخوان ؟
از پدرم چه مدرک هایی میخوان ؟
لطفا جوابمو بدین لطفا خیلی مهمه Sad(
کیس نامبر:***2014AS00017
رویت قبولی:من اصلا تو فکرش نبودمCool jun
تعداد افراد کیس:7 نفر
کارنت:????
مصاحبه:????
ویزا:????
تشکر کنندگان: pooya.n ، زری وحدتی
(2013-10-13 ساعت 03:02)zakieg نوشته:  سلام به همه دوستان !
ما از طریق مادرمون قبول شدیم میخواستم بدونم با فرزندهای مادرمون که ما بشایم که سن هامون 8 - 14 - 18 - 21 - 22 ( موقع ثبت نام اولیه 21 ساله بود ) هستن مصاحبه میکنن ؟ یا تو مصاحبه از پسراش مدرک تحصیلی یا چیزی دیگه ای میخوان ؟
کلا از فرزندها چه مدرک هایی میخوان ؟
از پدرم چه مدرک هایی میخوان ؟
لطفا جوابمو بدین لطفا خیلی مهمه Sad(
دوست عزیز تمام فرزندانی که شامل کیس می شوند و زیر 21 سال هستند باید در مصاحبه شرکت کنند و هر کسی که دیپلم داره بهتره با خودش ببره . پدرتون هم بهتره مدارک دیپلم به بالا اگه دارن همراه داشته باشن.این مدارک ضرورتا مورد نیاز نیستند ولی در بعضی موارد خواسته شده پس بهتره برای احتیاط همراهتون باشه.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: H Pier ، EKAM ، ali1220 ، محبت ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان