کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-11 ساعت 02:20)Niyousha نوشته:  بچههاي ٢٠١٤ سفرنامه ندارن؟

دوست عزیز به انجمن خصوصی 2014 مراجعه کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، Niyousha ، nedaba ، ali1220 ، behfaza ، araaaash ، shayesteh
(2013-10-11 ساعت 02:13)گل نهال نوشته:  
(2013-10-11 ساعت 01:59)behfaza نوشته:  
(2013-10-11 ساعت 01:50)محبت نوشته:  
(2013-10-11 ساعت 01:41)behfaza نوشته:  میشه سوال بنده 482 در تاپیک سفر به اماراتو جواب بدین بیزحمت . در مورد روزهای کاری و تعطیلی سفارت ابوظبی .
سلام

با توجه به تعطیلی سفارت آمریکا و سفارت کانادا در هفته سوم مهرماه 92 کلیه پیکاپ ها در دبی و آنکارا با یک هفته تاخیر انجام میگردد.

لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت رسمی سفارت آمریکا و کانادا به آدرس زیر مراجعه فرمایید.

http://dubai.usconsulate.gov/dubai/holidays.html

http://www.canadainternational.gc.ca/tur...ssade.aspx

مربوط به این پست حاج مسعودZ http://mohajersara.com/thread-6813-post-...#pid431213
ببخشید چون درتاپیک امارات جوابی نگرفتم . اینجا باز میپرسم :
دوستان در سایت >>>>>>>
http://abudhabi.usembassy.gov/
گفته که : >>>>>>>
Sunday through Thursday
AM 8:00 - 17:00 PM (GMT+4)

یعنی تعطیلی سفارت فقط جمعه و شنبه هست و یکشنبه ها باز است ؟
بله سفارت ابوظبي جمعه ها و شنبه ها تعطيله و يكشنبه ها بازه

طبق اعلام سایت رسمی سفارت امریکا در ابوظبی روزهای 15 (سه شنیه )تا 17 اکتبر بعلت عید قربان سفارت تعطیل است . شما میتونید برای اطمینان یه زنگ به سفارت بزنید و تاریخی را که میخواهید مراجعه کنید چک کنید.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: ali1220 ، behfaza ، ghafari88 ، محبت
(2013-10-10 ساعت 23:39)تکتم نوشته:  سلام دوستای عزیز. من فرم ها رو برای kcc فرستادم ،شامل فرم 230 و 122 هست که 6 صفحه میشه همه رو بعد از پر کردن و پرینت گرفتن امضا کردم شماره کیس نامبر رو بالای همه نوشتم عکس 5* 5 رو بالای فرم 230 اسکن کردم و در نهایت هر 6 صفحه رو تبدیل به یک فایل pdf کرده و برای kcc فرستادم . جواب از kcc برام اومد که : Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review..

اما از دوستان گفتن باید barcode sheet و یک فایل عکس جدا گانه هم ضمیمه می کردم و می فرستادم .
سوالم اینه آیا این درسته ؟؟ و اینکه الان من باید چکار کنم؟؟ آیا مدارکم ناقصه؟؟ و یا اینکه لازمه دوباره مدارک رو بفرستم؟؟

نامه قیولی (بار کد شیت) و عکس را سریعا برایشان بفرستید و توضیح دهید (پیرو ایمیل مورخ...... جهت تکمیل پرونده....)
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
خانم اقاقیا :
دوست عزیز ما که هر کاری میکنیم متهم میشیم به سان/ سور/ چی بودن، هر تذکری هم میدیم به بعضی از دوستان بر میخوره، شما بگید ما چه کنیم، این وسط ما شدیم چوب 2سر طلا، از اونور پست کاربرا رو گزارش میکنند بعد که پست عدم تایید میشه میان میگن مدیرا حذفش کردن، والا ما موندیم با بعضی کاربرا چه کنیم، این وسط دیواری کوتاهتر از ما وجود نداره!!!!!!!

سرکارخانم اقاقیا
شما حقیقتا لطف میکنید. حذف پستهایی که مشابه ارسالهای بنده کم محتوا و یا نامرتبط هستند
بیشک برای ارتقای فضای اطلاعاتی و کمک رسانی سایت مفید و به عقیده بنده ضروری است.
سپاس فراوان دارم .
تشکر کنندگان: aghaghia ، pooyan1920 ، محبت
(2013-10-11 ساعت 13:38)behfaza نوشته:  خانم اقاقیا :
دوست عزیز ما که هر کاری میکنیم متهم میشیم به سان/ سور/ چی بودن، هر تذکری هم میدیم به بعضی از دوستان بر میخوره، شما بگید ما چه کنیم، این وسط ما شدیم چوب 2سر طلا، از اونور پست کاربرا رو گزارش میکنند بعد که پست عدم تایید میشه میان میگن مدیرا حذفش کردن، والا ما موندیم با بعضی کاربرا چه کنیم، این وسط دیواری کوتاهتر از ما وجود نداره!!!!!!!

سرکارخانم اقاقیا
شما حقیقتا لطف میکنید. حذف پستهایی که مشابه ارسالهای بنده کم محتوا و یا نامرتبط هستند
بیشک برای ارتقای فضای اطلاعاتی و کمک رسانی سایت مفید و به عقیده بنده ضروری است.
سپاس فراوان دارم .

ممنون از لطفتون، امیدوارم بقیه دوستان هم همین نظر رو داشته باشند، چون ما واقعا بین دوستان گیر کردیم افردی نظرشون مثل شماست و میگن سایت برای تبادل اطلاعاته چرا ما چندین صفحه خوش و بش رو بخونیم تا به جوابم برسیم، یکی هم میگه ما میخوایم اینجا استرس هامون رو تخلیه کنیم، این وسط هم همونطور که گفتم همه ما رو متهم میکنند، ولی من یا هر مدیر دیگه ای مجبور به رعایت قوانین سایت هستیم، امیدوارم دوستان درک کنند این موضوع رو، از شما و دیگر دوستان ممنونم، به امید این که امسال همه مون ویزا بگیریم Smile
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: Sam2014 ، sinamn ، آلیس-1980 ، amin arefi ، mehdikhosro ، behfaza
برای اقامت کانادا چطور میشه اقدام کرد اگه سایت یا تاپیک مخصوصی هست لطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون

تشکر کنندگان: ali1220
(2013-10-11 ساعت 15:26)sonnnna نوشته:  برای ثبت نام 2015 در قسمت line 1,2 باید ادرس کامل منزل نوشته شود؟
سلام

دوست خوبم به این تاپیک مراجعه کنید
شرکت در گرین کارت لاتاری ۲۰۱۵
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: sonnnna ، H Pier ، aghaghia ، studpk ، ali1220 ، behfaza
(2013-10-10 ساعت 23:35)mehrdad pharm نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 14:02)ehsan1095 نوشته:  [quote='farzadsmile' pid='430634' dateline='1381265556']
دوستان سلام
اين سوال رو قبلا هم مطرح کردم ولي جوابي نگرفتم.
در گذرنامه بنده حرف ق را به شکل gh نوشته اند در حالي که در روز ثبت نام با Q ثبت نام کردم. يعني مثلاً فاميل بنده که مقدم هست روز ثبت نام بنده به صورت MOQADAM ثبت نام کردم ولي الان که گذرنامه ام را گرفتم در گذرنامه به صورت MOGHADAM نوشته شده است.
اين در روز مصاحبه براي من مشکل ساز خواهد شد؟

من با مشكل تقريبا مشابه شما پاسپورتم را عوض كردم ولي چون هنوز زمان داشت رفتيم اداره گذرنامه و به اقاي رييس توضيح داديم او هم يك نامه براي تعويض پاسپورت به ما داد و در ان اسم را به نوعي كه ما ميخواستيم نوشت و دستور تعويض پاس را داد
[/quote
ملاك پاسپورت شماست دوست عزيز... ولي جاي نگراني نيست.من وهمسرم هم اين مشكل را داشتيم، به kcc ايميل بزنيد و مشكل را توضيح دهيد و در روز مصاحبه تا قبل از قسم خوردن شما ميتوانيد تمام اين اشتباهات غير عمدي را اصلاح نماييد.. جاي هيچ نگراني نيست.
تشکر کنندگان:
(2013-10-11 ساعت 15:34)sonnnna نوشته:  برای اقامت کانادا چطور میشه اقدام کرد اگه سایت یا تاپیک مخصوصی هست لطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون

دوست عزیز، به انجمن مهاجرت به کانادا مراجعه کنید...
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، sonnnna ، ali1220 ، behfaza
(2013-10-10 ساعت 23:35)mehrdad pharm نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 14:02)ehsan1095 نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 01:22)farzadsmile نوشته:  دوستان سلام
اين سوال رو قبلا هم مطرح کردم ولي جوابي نگرفتم.
در گذرنامه بنده حرف ق را به شکل gh نوشته اند در حالي که در روز ثبت نام با Q ثبت نام کردم. يعني مثلاً فاميل بنده که مقدم هست روز ثبت نام بنده به صورت MOQADAM ثبت نام کردم ولي الان که گذرنامه ام را گرفتم در گذرنامه به صورت MOGHADAM نوشته شده است.
اين در روز مصاحبه براي من مشکل ساز خواهد شد؟

من با مشكل تقريبا مشابه شما پاسپورتم را عوض كردم ولي چون هنوز زمان داشت رفتيم اداره گذرنامه و به اقاي رييس توضيح داديم او هم يك نامه براي تعويض پاسپورت به ما داد و در ان اسم را به نوعي كه ما ميخواستيم نوشت و دستور تعويض پاس را داد
ملاك پاسپورت شماست دوست عزيز... ولي جاي نگراني نيست.من وهمسرم هم اين مشكل را داشتيم، به kcc ايميل بزنيد و مشكل را توضيح دهيد و در روز مصاحبه تا قبل از قسم خوردن شما ميتوانيد تمام اين اشتباهات غير عمدي را اصلاح نماييد.. جاي هيچ نگراني نيست.
يعني شما مي فرماييد که الان که من مي خوام مدارک رو بدم براي ترجمه طبق اسم پاس بدم ترجمه يا طبق اون اسمي که روز ثبت نام نوشتم؟
تشکر کنندگان: ali1220 ، behfaza
با این وضع و اوضاع کشور مقصد که تو اخبار ها میشنویم تاثیری تو مهاجرت ها نمیزاره؟
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
هيچ راهي نيست كه تعداد برندگان ايراني مرحله اول لاتاري ببينيم؟نميدونم چرا ولي همش احساس ميكنم تعداد برنده هاي ايراني يا اونايي كه مدارك فرستادن از تعداد ويزايي كه براي ايران در نظر گرفتن كمتره...خيلي ديگه خوشبينم
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
تشکر کنندگان: ali1220 ، زری وحدتی
(2013-10-11 ساعت 17:54)Niyousha نوشته:  هيچ راهي نيست كه تعداد برندگان ايراني مرحله اول لاتاري ببينيم؟نميدونم چرا ولي همش احساس ميكنم تعداد برنده هاي ايراني يا اونايي كه مدارك فرستادن از تعداد ويزايي كه براي ايران در نظر گرفتن كمتره...خيلي ديگه خوشبينم

بله همینطوره..
6027 نفر از ایران برنده شدن که 7% از 50000 ویزا سقف سهمیه ایران است...
ممکن است مثل پارسال که 6029 نفر برنده بودن به افرادی ویزا نرسه... Sad
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: ali1220 ، محبت ، EKAM ، Niyousha ، noobnoobi ، behfaza ، زری وحدتی
دوستان و همقطارن عزیزبا عرض سلام و خسته نباشید
دو روزیست که پس از اعلام شدن بولتن ویزا و کارنت شدن شماره های دیگر ، موج منفی از جانب برخی از دوستان در تاپیک ها به راه افتاده که باعث تأسف است.ضمن قدردانی از همه پیشکسوتان ، مدیران سابق و فعلی ، اعضاء با تجربه و با سابقه که با تجربیات ، سفرنامه ها ، کامنت ها و راهنمایی های خود در راه سخت و ناهموار دوستان را یاری و تشویق نموده اند چند سطر زیر را از باب درددل و توصیه برادرانه می نویسم.
روی سخن من با عزیزانی است که بنظر می رسد نیمه خالی لیوان و جنبه منفی و مایوس کننده هرچیزی برایشان جذاب تر است! و خواسته یا ناخواسته این نیمه خالی را همه جا منتشر کرده و به همه چیز با عینک بدبینی می نگرند.
دوستان به باور من هدف این انجمن بسیار بالاتر و والاتر از آن است که به جای هم فکری و به اشتراک گذاشتن تجربیات و اطلاعات مفید با بار مثبت ، در آن از دغدغه هاو نگرانی های فردی با بار منفی و حدسیات بدبینانه سخن به میان بیاید.صد البته ابراز عقیده و نظر و پرسش و پاسخ در چارچوب قوانین هر انجمن آزاد است لیکن اثر این نظر و عقیده را نمی توان نادیده گرفت.
کاری نکنیم که خدای ناکرده برندگان لاتاری 2015 با خواندن این مطالب جور دیگری در باره ما قضاوت کنند و به جای اینکه امیدوار و پرانرژی پیش بروند ، در یاس و ناامیدی دست و پا بزنند.مگر دوستان سال های قبل چنین کردند؟
باید از خانم ها و آقایانی که این مسیر را طی کرده اند و حتی ویزا نگرفتند و با احساس مسئولیت و نیز با صفا و صمصیت به ما امید ، شهامت ، صبوری ، دقت و حس خوب مشارکت را یاد دادند خجالت کشیدو اگر چنین نبود مهاجرسرا دیگر در این جایگاه نبود.

خواهران نازنینم ، برادران خوبم :
1- زندگی پر است از جدال ، فراز و نشیب ، پیروزی و شکست ، تلخی و شیرینی و تغییر جهت و پیروز و موفق کسی است که اهل کارزار زندگی باشد . لاتاری گوشه ای از همین زندگی است و برای آن باید صبر داشت ، جدال کرد ، تلخی ها و شیرینی هایش را چشید و از همه مهمتر باید در زندگی مثبت فکر کرد و مثبت عمل کرد . کارتون گایور یادتون هست !!!! خلاصه سعی کنید " گلامپ" نباشید .
2- در کار گروهی و تیمی ، یاد بگیریم از کلمه من کمتر استفاده کنیم. در کار گروهی منفعت مشترک جمعی بر منفعت فردی اولویت دارد و هی نگوییم : چرا نامه دوم من نیومد .... پس من کی کارنت میشم .... چرا کلیر من طولانی شد .... من استرس دارم .... من اینو دارم ... من اونو ندارم .........من فلان ...... من که کیس نامبرم xxxx پس کی باید برم مصاحبه ..
عزیز توصیه می کنم اگه دنبال کار فردی هستی لطف کن فقط خواننده مهاجرسرا باش و برحسب نیاز از مطالبش استفاده کن و خواهشاً اینقدر موج منفی نده.
3- همانور که دوستان در پست های مختلف فرمودند ( اخیراً پستی را خواندم از آقای bayat_r که بنده خیلی ممنونشم ) به جای موج منفی و اعصاب خردکنی خود و دیگران در کنار زندگی روزمره تان که فعلاً جاری و باقیست ،کارهای مهم و اساسی را با دقت و حساسیت دنبال کنید. مدارکتون را تکمیل کنید و ترجمه ها را انجام دهید، واکسن هاتون را بزنید ،زبان انگلیسی خصوصاً مکالمه را با جدیت دنبال کنید ، در باره محل اقامت و کار و تحصیل و غیره تحقیق و مطالعه کنید ، حتی آیین نامه رانندگی ایالتی که می خواهید انشاله به سلامتی ساکن بشید را یاد بگیریدو ......
4- در مهاجر سرا همه به اوج قله فکر می کنند نه به شیب راه و پستی بلندی ها . راه را با هم کاری و هم فکری هم به سلامتی طی خواهند کرد. مهاجر سرایی ها یکدیگر را کامل می کنند نه اینکه ناامید و مایوس .
5- به جای شماتت کردن عواملی که در حیطه اختیار شما نیستند ( چرا kcc شماره های کمتری را کارنت کرد ، چرا اینقدر طولش میدهند ، چرا منو انداختن فلان سفارت ، چرا اوباما با کنگره لج کرده و دولت تعطیل شده ، چرا سهمیه آسیا اینجوریه ... چرا سهمیه اروپا اون جوریه .... نخواستم مملکت تون رو ..... وووو ) بر روی کارها و فعالیت هایی که در توان و در دایره اختیار شماست تمرکز کنید و با تلاش سعی کنید بی نقص و بی کم و کاست پیش بروید.
6- لطف کنید ، محبت کنید خانواده محترم و همچنین ما را از کلکسیون نظرات منفی و پر از ناامیدی و یاس خود محروم بفرمایید و آن ها را در دل خود نگهدارید.Big Grin
7- حوصله بفرمایید تاپیک های سال های قبل را مطالعه کنید و برای خود یادداشت تهیه کنید.( باور بفرمایید خیلی مفیده و بکارتون میاد)
8- این اتفاق بی نظیر که در زندگیتان افتاده به فال نیک بگیرید و از آن لذت ببرید.
9- بیاد داشته باشیم که تا وقتی ویزا در پاسپورت ثبت نشده در روند لاتاری هستیم .خوان اول برنده شدن ...و تا خوان آخر هنوز راهی در پیش است که به لطف پرودگار به سلامتی و با موفقیت طی خواهد شد . تا مهاجرتتون قطعی نشده تغییر در زندگیتون ندهید ( به قول دوستان از شغلتون استعفا ندهید و خانه و ماشین را نفروشید ). از اون بدتر یک بنده خدایی از آشنایان دور که خیلی احمقانه به بچه هایش می گفت : شما که می خواهید اونجا تحصیل کنید دیگه اینجا را ولش کنید!! Sad
10- به پیشکسوتان ، مدیران ، اعضا ء با تجربه و صاحب نظران احترام بگذاریم و از تجربیات و مطالب شان حسن استفاده را ببریم.
در پایان این برادر کوچک تان را به خاطر پر حرفی عفو می فرمایید . (یه کم دلمون پر بود)
موفق و پاینده باشید .
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
سلام

اطلاعیه مهم: فعالیتهای کنسولی آمریکا در دوره تعطیلی دولت فدرال"

وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا و آژانس توسعه بین المللی ایالات متحده آمریکا (USAID) موسسات مرتبط با امنیت ملی آمریکا بوده و گامهای لازم را برای ادامه فعالیت در جهت پیشرفت منافع ملی برداشته اند. علیرغم چالشهای به وجود آمده ناشی از تعطیلی دولت فدرال آمریکا، ما به فعالیت برای اعتلای منافع ملی و حفاظت از سلامت و امنیت شهروندان آمریکایی خارج از آمریکا ادامه می دهیم.

فعالیتهای انجام شده توسط اداره امور کنسولی وزارت امور خارجه، چه در محدوده داخل آمریکا و چه در خارج، مبتنی بر دریافت هزینه های لازم بوده و به روال سابق ادامه پیدا خواهند کرد. وزارت امور خارجه در گذشته به پشتوانه ترکیبی از دریافت وجوه پرداختی از سوی متقاضیان و بودجه دولتی فعالیتهای کنسولی را پیش می برد، اما اکنون این فعالیتها به طور کامل با پشتوانه مالی وجوه دریافتی انجام می شوند. به همین دلیل ما می توانیم بی تاثیر از ادامه شرایط تعطیلی دولت فدرال آمریکا، به فعالیتهای کنسولی خود همچنان ادامه دهیم.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Sam2014 ، javadi436 ، EKAM ، masoud z ، ali1220 ، amin arefi ، shayesteh ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان