کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-13 ساعت 03:16)آلیس-1980 نوشته:  
(2013-10-13 ساعت 03:02)zakieg نوشته:  سلام به همه دوستان !
ما از طریق مادرمون قبول شدیم میخواستم بدونم با فرزندهای مادرمون که ما بشایم که سن هامون 8 - 14 - 18 - 21 - 22 ( موقع ثبت نام اولیه 21 ساله بود ) هستن مصاحبه میکنن ؟ یا تو مصاحبه از پسراش مدرک تحصیلی یا چیزی دیگه ای میخوان ؟
کلا از فرزندها چه مدرک هایی میخوان ؟
از پدرم چه مدرک هایی میخوان ؟
لطفا جوابمو بدین لطفا خیلی مهمه Sad(
دوست عزیز تمام فرزندانی که شامل کیس می شوند و زیر 21 سال هستند باید در مصاحبه شرکت کنند و هر کسی که دیپلم داره بهتره با خودش ببره . پدرتون هم بهتره مدارک دیپلم به بالا اگه دارن همراه داشته باشن.این مدارک ضرورتا مورد نیاز نیستند ولی در بعضی موارد خواسته شده پس بهتره برای احتیاط همراهتون باشه.
موفق باشید.
خیلی ممنون دوست من Smile
ما که قبولی 2014 هستیم فعلا به خاطر بعضی از مشکلات نمیتونم مدارک رو بفرستیم , تا چه تاریخی ما میتونیم صبر کنیم ؟
کیس نامبر:***2014AS00017
رویت قبولی:من اصلا تو فکرش نبودمCool jun
تعداد افراد کیس:7 نفر
کارنت:????
مصاحبه:????
ویزا:????
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-10-13 ساعت 03:29)zakieg نوشته:  ما که قبولی 2014 هستیم فعلا به خاطر بعضی از مشکلات نمیتونم مدارک رو بفرستیم , تا چه تاریخی ما میتونیم صبر کنیم ؟

دوست گرامي شما واسه ارسال مداركتون تا سپتامبر 2014 فرصت داريد . ولي مطابق گفته دوستان باتجربه ، تعجيل همراه با دقت در ارسال مدارك، به نفعتون خواهد بود.
تشکر کنندگان: H Pier ، EKAM ، ali1220 ، محبت ، زری وحدتی
دوستان من مدرک دیپلمم هنرستان کارو دانش هست و رشته کامپیوتر. دیروز رفتم برای پش دانشگاهی ثبت نام کردم گفتن پیش "علوم انسانی" باید ثبت نام کنی منم مجبوری رفتم.

حالا این مشکل ساز نمیشه؟ مرسی
اکثر مردم ترجیح می‌دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین دلیل...
(2013-10-13 ساعت 10:27)kolange_edalat نوشته:  دوستان من مدرک دیپلمم هنرستان کارو دانش هست و رشته کامپیوتر. دیروز رفتم برای پش دانشگاهی ثبت نام کردم گفتن پیش "علوم انسانی" باید ثبت نام کنی منم مجبوری رفتم.

نه ، فقط پیش رو بذار تنگ دیپلمت که ان شاالله 12 سالت تکمیل بشه ...
نگفتن چقدر طول میکشه دوره-ش ؟؟؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: kolange_edalat ، ali1220 ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی ، alitab
ممکن نامه دوم 15th نیاد
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان:
(2013-10-13 ساعت 10:32)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-10-13 ساعت 10:27)kolange_edalat نوشته:  دوستان من مدرک دیپلمم هنرستان کارو دانش هست و رشته کامپیوتر. دیروز رفتم برای پش دانشگاهی ثبت نام کردم گفتن پیش "علوم انسانی" باید ثبت نام کنی منم مجبوری رفتم.

نه ، فقط پیش رو بذار تنگ دیپلمت که ان شاالله 12 سالت تکمیل بشه ...
نگفتن چقدر طول میکشه دوره-ش ؟؟؟

سلام، مرسی از پاسخگویتت. والا 24 واحد رو گفتن اگر خوب خر خونی کنی!! تا خرداد سال بعد می تونی بگیریTongue حالا نمی دونم میرسم تا اون موقع یا نهBig Grin
اکثر مردم ترجیح می‌دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین دلیل...
تشکر کنندگان: ali1220 ، محبت ، زری وحدتی ، mohammad19911991
بچه ها من کارنتی اکتبر بودم!هنوز نامه ی دومی برای من نیومده!!نگرانم دیگه!به نظرتون صبر کنم میاد یا خدا ی نکرده ممکنه مشکلی پیش اومده باشه یا مدارکم گم شده باشه که نامم نمیاد!!دوست ندارم ایمیل بزنم که نامه دومم چی شد و اینا قفل کنم روشون!اما به نظرتون چی کار کنم؟؟!!!
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
(2013-10-13 ساعت 01:07)face book نوشته:  سلام اگه پارسال یادتون باشه نوشته روی سایت مربوط به اعلام دور دوم بعضی اوقات حذف میشد و مرجع اطلاع رسانی درست و درمانی نداشت یادمه که دوست گرامی گل نهال از دور دومیها بود و ویزا هم گرفت و یادمه که بالای نامه قبولیشون که اصولا تاریخ می زد تاریخ 1 می زده بود!!!- اگه اشتباه کردم دوستان و گل نهال عزیز تصصیح بفرمایید- یعنی همش ابهام!!! فکر میکنید پارسال دور دوم چند نفر قبولی داشتیم تو مهاجر سرا؟؟؟10 نفر به زور!
اینم یه مرجع شلوغ:
http://forums.immigration.com/forumdispl...y-Visas-DV

خب دوست عزیز منم که دارم همینو میگم، چون مشخص نیست و کسی هم اعلام نکرده باید هر کسی میخواد بدونه دور دومی در کار هست یا نه، تا آخر اکتبر سایت رو چک کنه، چاره ی دیگه ای وجود نداره... در ضمن من پارسال عضو سایت نبودم از این مسئله مطلع نیستم ولی همونطور که گفتم بهترین مرجع خود سایت دی وی لاتاری هست، موفق باشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، Sam2014 ، behfaza ، araaaash ، آلیس-1980 ، ali1220 ، زری وحدتی
این لینک را مطالعه کنید، برای کسانی که سوال داشتند از چه منبعی می گید مدرک بانکی لازمه برای مصاحبه و ...، کلا این لینک مدارکی که یک ایرانی زمان مصاحبه باید ببره را گفته
http://www.travel.state.gov/visa/fees/fe...l?cid=9217
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، Sam2014 ، behfaza ، Lemony ، javadi436 ، آلیس-1980 ، ali1220
(2013-10-13 ساعت 15:22)amor92 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان و با آرزوي موفقيت براي همه
با توجه به اعلام اخير تعداد كارنتي ها كه اين ماه فقط 150 نفر هست در مقايسه با ماههاي قبل كه 1800 و 700 نفر بود. اگر قرار باشه ماههاي بعدي هر ماه 150 نفر اعلام بشه كه خيلي زمان كارنت شدن و بررسي ها طول ميكشه، شما اينطور فكر نمي كنيد؟
ممنون ميشم اگر كسي اطلاع و يا تجربه اي داره پاسخ بده.

دوست عزیز راجب این موضوع به اندازه کافی توی بولتن ویزا و کارنت شدن صحبت شده تا جایی که فعلا" مسدود شده اگه اونجا رو مطالعه کنید جواب سوالتون رو میگیرید
اما جهت اطلاع شما فرایند کارنت شدن یک روند هست و اگه اطلاعات سالهای گذشته رو مطالعه کنید میبیند که نسبت به دوره مشابه پارسال فقط 50 تا کمتره و انشاا.. توی ماه بعد جبران میشه Wink
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: محبت ، Sam2014 ، Lemony ، ali1220 ، behfaza ، زری وحدتی ، ماتیتی
(2013-10-13 ساعت 02:38)pooya.n نوشته:  نکته اول: اصلا معلوم نیست دور دوم در کار باشه یا نه
نکته دوم: تمام دور دومی های 2013 ویزا گرفتن و اکثر کسانی که بهشون ویزا نرسید دور اولی بودن!
نکته سوم: فرض کنید من کیس نامبرم 7520 بود. کیس نامبر بعد از من چند بوده به نظرتون؟ 7521؟ نه! 7527!!!!! هرگز به دنبال یک لاجیک خاص در چینش کیس نامبرها نباشید.
خاکم ...

در مورد نکته دومتون باید عرض کنم که لطفا اینقدر مطمین حرف نزنید. کی میگه پارسال همه دور دومیها ویزا گرفتن؟؟؟؟ من خودم برنده دور دوم بودم و ویزا نگرفتم و در آنکارا هم شاهد بودم که اکثر کسایی که بهشون ویزا نرسید دارای کیس نامبرهای بالا یعنی همون دور دوم بودند!!!
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: masuodrh ، pooya.n ، ali1220 ، exxedus ، behfaza ، زری وحدتی ، noobnoobi
(2013-10-13 ساعت 15:22)amor92 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان و با آرزوي موفقيت براي همه
با توجه به اعلام اخير تعداد كارنتي ها كه اين ماه فقط 150 نفر هست در مقايسه با ماههاي قبل كه 1800 و 700 نفر بود. اگر قرار باشه ماههاي بعدي هر ماه 150 نفر اعلام بشه كه خيلي زمان كارنت شدن و بررسي ها طول ميكشه، شما اينطور فكر نمي كنيد؟
ممنون ميشم اگر كسي اطلاع و يا تجربه اي داره پاسخ بده.

این اتفاق نمیوفته چون همه کارنتی های دور اول( که انشالا سری 2 اصلا نباشه) باید برن مصاحبه این روند سرعت میگیره نگران نباشیدWink
کیس نامبر: AS ***22
کنسولگری:انکارا--> ابوظبی

تشکر کنندگان: محبت ، aghaghia ، Sam2014 ، آلیس-1980 ، ali1220 ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-10-13 ساعت 15:35)marsha نوشته:  
(2013-10-13 ساعت 02:38)pooya.n نوشته:  نکته اول: اصلا معلوم نیست دور دوم در کار باشه یا نه
نکته دوم: تمام دور دومی های 2013 ویزا گرفتن و اکثر کسانی که بهشون ویزا نرسید دور اولی بودن!
نکته سوم: فرض کنید من کیس نامبرم 7520 بود. کیس نامبر بعد از من چند بوده به نظرتون؟ 7521؟ نه! 7527!!!!! هرگز به دنبال یک لاجیک خاص در چینش کیس نامبرها نباشید.
خاکم ...

در مورد نکته دومتون باید عرض کنم که لطفا اینقدر مطمین حرف نزنید. کی میگه پارسال همه دور دومیها ویزا گرفتن؟؟؟؟ من خودم برنده دور دوم بودم و ویزا نگرفتم و در آنکارا هم شاهد بودم که اکثر کسایی که بهشون ویزا نرسید دارای کیس نامبرهای بالا یعنی همون دور دوم بودند!!!
سلام سئوالی برام پیش آمده ازmarsha عزیز و گرامی اینکه: شما که برنده دور دوم پارسال یا اکتبر2012 بودید چرا ارسال فرمهای سری اولتون طبق اطلاعات امضا تون، 5 می2013 انجام دادید چرا اینقدر دیر؟؟؟ یعنی زمان چک کردن قبولی 2014 در اوائل می2013 امدید 2013 رو چک کردید، وتا اون موقع چک نکرده بودید قبولی تون رو،درسته؟

دوم بالای نامه قبولی اولتون چه تاریخی درج شده بود؟ می یا اکتبر2012
سپاسگزارم اگه جواب بدین Wink
[font=Verdana]Que Sera, Sera[/font] Cool
تشکر کنندگان: محبت ، آلیس-1980 ، ali1220 ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-10-13 ساعت 15:35)marsha نوشته:  
خاکم ...

مارشا جان
گفتم که
اکثرا
مثلا تو ایروان از حدود 40 نفری که بی ویزا موندن فقط یک نفر دور دومی بود. به این دلیل که آفیسر تعداد چکهای کلیرنس بچه های دور دوم رو به خاطر نزدیک شدن به پایان سپتامبر خیلی کم . منطقی زده بود.
تشکر کنندگان: maryam_a ، آلیس-1980 ، محبت ، ali1220 ، behfaza ، زری وحدتی
دوستان اگر بر فرض مثال دور دوم برندگان اعلام بشه از کدوم لینک باید ببینیم؟ در این لینک https://www.dvlottery.state.gov/ در ایین ترین قسمت صفحه نوشته Please click the link below to check DV-2014 and DV-2015 Entrant Status:
از اینجا؟

دوستان مرکز معتبری برای ثبت نام سراع ندارن؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان