کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-18 ساعت 23:22)sam.pey نوشته:  خیلی عوض شم Big Grin بگن تو اوون اولیه نیستی برووو دروغ نگو تو یکی دیگه ای Big Grin

مورد نداره

(2013-10-18 ساعت 23:30)zakieg نوشته:  سلام دوستان
من مادرم قبول شده ما هم دبي زندگي ميكنيم ما شناسنامه نداري
موقع مصاحبه حتما شناسنامه لازمه يا گواهي تولد باشه كافيه دوستان لطفا كنكم كنيد

بله لازمه
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: ali1220
این داستان ادرس وتلفنی که میخوای بری اونجا در امریکا چیه که افیسر میخواد ؟
ما هنوز نمیدونیم مثلا چه هتلی میریم یا .....
بچه هایی هستند که ویزا گرفتند اما من میبینم هنوزم حتی شهرشونو انتخاب نکردند این مرحله رو چه به سفارت دادند و چطور پاس کردند؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، ali1220
(2013-10-18 ساعت 23:43)mechanicalengineer نوشته:  این داستان ادرس وتلفنی که میخوای بری اونجا در آمریکا چیه که افیسر میخواد ؟
بچه هایی هستند که ویزا گرفتند اما من میبینم هنوزم حتی شهرشونو انتخاب نکردند این مرحله رو چه به سفارت دادند و چطور پاس کردند؟

دوست عزیز این همون آدرس و تلفنی هست که در بند های 10 و 11 فرم 230 بهشون اشاره شده بود و باید پر می کردیم، شما اگر دوستی، آشنایی اونجا دارین، ازش آدرس بگیرین و بدین، اگر هم ندارین از ایمیگرنجل کمک بگیرید....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ali1220 ، behfaza ، EKAM
(2013-10-18 ساعت 23:34)amaka747 نوشته:  
(2013-10-18 ساعت 23:22)sam.pey نوشته:  خیلی عوض شم Big Grin بگن تو اوون اولیه نیستی برووو دروغ نگو تو یکی دیگه ای Big Grin

مورد نداره

(2013-10-18 ساعت 23:30)zakieg نوشته:  سلام دوستان
من مادرم قبول شده ما هم دبي زندگي ميكنيم ما شناسنامه نداري
موقع مصاحبه حتما شناسنامه لازمه يا گواهي تولد باشه كافيه دوستان لطفا كنكم كنيد

بله لازمه
دوست عزیز
لطفا درست راهنمائی کنید بچه ها و کسانی که اینجا میان با یه راهنمائی غلط ممکن خطای نا بخشودنی انجام بدن و شانس بزرگی رو از دست بدن این دوست گرامی ما که میخاد بینی شو عمل کنه در صورتی که تغییرات عمده تو صورتش بده عکس های مدارک از جمله کارت ملی و پاسپورت رو باید عوض کنه تو ای زمان کم تعویض پاسپورت و کارت ملی یه ریسک بزرگه با این سیستم ما...پس اگه یه کم دقت کنید .... معلومه که سر تا پا مشکله
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: محبت
من توی فرمهام زدم آنکارا ولی چون توی روسیه هستم میخواهم مکان مصابحمو عوض کنم برای تغییر مکان مصاحبه برای افرای که کارنت نشدن چه کار باید کرد میشه یک راهنمایی کلی کنید
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان:
(2013-10-19 ساعت 10:39)amaka747 نوشته:  من توی فرمهام زدم آنکارا ولی چون توی روسیه هستم میخواهم مکان مصابحمو عوض کنم برای تغییر مکان مصاحبه برای افرای که کارنت نشدن چه کار باید کرد میشه یک راهنمایی کلی کنید
سلام
در تاپیک مربوط به تغییر مکان و زمان مصاحبه به طور کامل توضیح داده شده این کار با مکاتبه با kccامکان پذیر است
خدانگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ali1220 ، behfaza ، EKAM ، محبت
(2013-10-19 ساعت 01:00)aghaghia نوشته:  
(2013-10-18 ساعت 23:43)mechanicalengineer نوشته:  این داستان ادرس وتلفنی که میخوای بری اونجا در آمریکا چیه که افیسر میخواد ؟

دوست عزیز این همون آدرس و تلفنی هست که در بند های 10 و 11 فرم 230 بهشون اشاره شده بود و باید پر می کردیم، شما اگر دوستی، آشنایی اونجا دارین، ازش آدرس بگیرین و بدین، اگر هم ندارین از ایمیگرنجل کمک بگیرید....

دوستان افیسر بمن گفت این قسمت پزشکی و تمدیدشو خوب بخون روی برگه آبیه ! خوندمش دو تا سئال دارم حالا میخوام بدونم برای ارمنستان مدیکالش چقدر اعتبار داره ؟ و اینکه روش نوشته اعتبار ویزاتون بسته به مدیکاله ، یعنی اگه مدیکالتون مثلا
ماه اعتبار داشته باشه و بخوان ویزا بهمون بدن ، برای تمدید مدیکال باید وباره بریم پیش کریستین و 110 دلار بهش بدیم تا دوباره تمدید شه؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: محبت
مدیران و آدمین محترم میشه تاپیک تغییر زمان و یا محل مصاحبه رو باز کنید

تشکر کنندگان:
(2013-10-19 ساعت 11:50)amaka747 نوشته:  مدیران و آدمین محترم میشه تاپیک تغییر زمان و یا محل مصاحبه رو باز کنید

بازه که!

تغییر زمان و مکان مصاحبه
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، amaka747 ، محبت
با سلام
می خواستم بدونم چرا قسمت سفرنامه به امارات از بخش انجمن خصوصی 2014 پاک شده
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-10-19 ساعت 11:10)mechanicalengineer نوشته:  دوستان افیسر بمن گفت این قسمت پزشکی و تمدیدشو خوب بخون روی برگه آبیه ! خوندمش دو تا سئال دارم حالا میخوام بدونم برای ارمنستان مدیکالش چقدر اعتبار داره ؟ و اینکه روش نوشته اعتبار ویزاتون بسته به مدیکاله ، یعنی اگه مدیکالتون مثلا
ماه اعتبار داشته باشه و بخوان ویزا بهمون بدن ، برای تمدید مدیکال باید وباره بریم پیش کریستین و 110 دلار بهش بدیم تا دوباره تمدید شه؟

قبلا برای ایروان 1 سال بود که ظاهرا تبدیل شده به 6 ماه، بله اگر بخواین مدت ویزاتون همون 6 ماه باشه باید 2باره برین مدیکال رو از اول انجام بدید که همون هزینه رو هم 2باره باید بپردازید... وگرنه اگر مدیکالتون مثلا 4 ماه فرصت داشته باشه ویزاتون هم همون مدت رو داره... بهترین کار اینه که برای دکترتون یک ایمیل بفرستید و اعتبار مدیکال رو سوال کنید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ali1220
(2013-10-19 ساعت 12:59)mattin نوشته:  با سلام
با تشکر

سلام دوست عزیز، چرا قکر میکنین پاک شده؟!!!!!!!! این تاپیک سفرنامه به ابوظبی هست! لطفا دقت کنید Wink
تشکر کنندگان: behfaza ، ali1220 ، azadeh2014
(2013-10-19 ساعت 15:21)aghaghia نوشته:  
با تشکر

سلام دوست عزیز، چرا قکر میکنین پاک شده؟!!!!!!!! این تاپیک سفرنامه به ابوظبی هست! لطفا دقت کنید Wink

با سلام و احترام
ممنون که با سعه صدر پاسخ کاربرهای بی دقتی چون من را می دهید
ولی باور بفرمایید استاد در زیر مجموعه انجمن خصوص 2014 من این تاپیک ور ندارم من عکس رو آپلود کردم . ظاهرا تنظیمات User شاید نیاز به بازبینی داشته باشه
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
با تشکر

[عکس: 574584j0hwoi.html][/php]
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza
(2013-10-19 ساعت 15:39)mattin نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 15:21)aghaghia نوشته:  
با تشکر

با سلام و احترام
ممنون که با سعه صدر پاسخ کاربرهای بی دقتی چون من را می دهید
ولی باور بفرمایید استاد در زیر مجموعه انجمن خصوص 2014 من این تاپیک ور ندارم من عکس رو آپلود کردم . ظاهرا تنظیمات User شاید نیاز به بازبینی داشته باشه
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
با تشکر

[عکس: 574584j0hwoi.html][/php]

دوست عزیز من که نتونستم عکس شما رو ببینم، در این سایت http://upcity.ir/ آپلود کنید و عکس رو بذارید که لازم به دانلود کردنش نباشه ( لینک عکس با لینک برای انجمن رو مستقیما بذارید توی پستتون بدون نیاز به لینک کردن یا استفاده ار آیکون عکس)
تشکر کنندگان: ali1220 ، behfaza
دوستان هر گونه تغییری در قوانین مهاجرتی بوجود بیاد برای آینده هست، نه برای ما، پس لطفا با دادنِ این دست خبرها باعث ایجاد استرس بین دوستان نشین، امیدوارم برای سال اینده هم نباشه ولی خب الان چند وقتی هست که از پایان اجرای لاتاری صحبت میشه ولی الان هم برای لاتاری 2015 داره ثبت نام میشه و قوانینش هم مثل سال های گذشته هست و تغییری درش ایجاد نشده، مگر این که در هنگام اعلام نتایج در سال آینده، قوانینی براش در نظر بگیرن، فعلا که چیزی اعلام نشده...
تشکر کنندگان: tina_torabi ، ali1220 ، shimoda

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان