کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
[عکس: 12572450700641125380.jpg]
(2013-10-19 ساعت 16:06)aghaghia نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 15:39)mattin نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 15:21)aghaghia نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 12:59)mattin نوشته:  با سلام
می خواستم بدونم چرا قسمت سفرنامه به امارات از بخش انجمن خصوصی 2014 پاک شده
با تشکر

سلام دوست عزیز، چرا قکر میکنین پاک شده؟!!!!!!!! این تاپیک سفرنامه به ابوظبی هست! لطفا دقت کنید Wink

با سلام و احترام
ممنون که با سعه صدر پاسخ کاربرهای بی دقتی چون من را می دهید
ولی باور بفرمایید استاد در زیر مجموعه انجمن خصوص 2014 من این تاپیک ور ندارم من عکس رو آپلود کردم . ظاهرا تنظیمات User شاید نیاز به بازبینی داشته باشه
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
با تشکر

[عکس: 574584j0hwoi.html][/php]

دوست عزیز من که نتونستم عکس شما رو ببینم، در این سایت http://upcity.ir/ آپلود کنید و عکس رو بذارید که لازم به دانلود کردنش نباشه ( لینک عکس با لینک برای انجمن رو مستقیما بذارید توی پستتون بدون نیاز به لینک کردن یا استفاده ار آیکون عکس)
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza
(2013-10-19 ساعت 16:32)aghaghia نوشته:  دوستان هر گونه تغییری در قوانین مهاجرتی بوجود بیاد برای آینده هست، نه برای ما، پس لطفا با دادنِ این دست خبرها باعث ایجاد استرس بین دوستان نشین، امیدوارم برای سال اینده هم نباشه ولی خب الان چند وقتی هست که از پایان اجرای لاتاری صحبت میشه ولی الان هم برای لاتاری 2015 داره ثبت نام میشه و قوانینش هم مثل سال های گذشته هست و تغییری درش ایجاد نشده، مگر این که در هنگام اعلام نتایج در سال آینده، قوانینی براش در نظر بگیرن، فعلا که چیزی اعلام نشده...
ضمن تأیید صحبت های اقاقیای عزیز به عرض دوستان گرامی برسونم که با مراجعه به نشریات و روزنامه های آ م ر ی ک ا این موضوع بیشتر سامان دادن و سختگیری به مهاجران غیر قانونی (عمدتاً از مرز مکزیک ) و مسائل و مشکلات مربوط به آنها را هدف قرار داده . بنابراین برای روش های قانونی نظیر لاتاری هیچ تغییری روی نداده است .
با تشکر
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: amin arefi ، poem ، maryam_fo ، ali1220 ، tina_torabi ، محبت ، behfaza ، cello86 ، behzadkhatari ، zz24
(2013-10-19 ساعت 16:32)aghaghia نوشته:  دوستان هر گونه تغییری در قوانین مهاجرتی بوجود بیاد برای آینده هست، نه برای ما، پس لطفا با دادنِ این دست خبرها باعث ایجاد استرس بین دوستان نشین، امیدوارم برای سال اینده هم نباشه ولی خب الان چند وقتی هست که از پایان اجرای لاتاری صحبت میشه ولی الان هم برای لاتاری 2015 داره ثبت نام میشه و قوانینش هم مثل سال های گذشته هست و تغییری درش ایجاد نشده، مگر این که در هنگام اعلام نتایج در سال آینده، قوانینی براش در نظر بگیرن، فعلا که چیزی اعلام نشده...
سلام عقاقیا جان ،
خیلی ممنونم از راهنماییتون به خدا ما نمیخوایم به کسی استرس بدیم ، فقط میخوایم بدونیم وضعیت خودمون چه طوری میشه ، از اینکه ما ها رو راهنمایی میکنید و جواب میدید ممنونم ، امیدوارم که لاتاری کلا حذف نشه و ایرانی ها بتونن برن و زندگی بهتری رو تو آ م ر یکا داشته باشن .
شماره کیس:2014AS00005xxx
تاریخ رویت قبولی:1 jul
کنسولگری:ایروان
ارسال فرمهای سری اول: 06, 2013 Agu
اصلاح فرم و گرفتن تاییده اصلاحیه 24 , sep 2013
تعداد نفرات: 1نفر
کارنت شدن کیس:میاد به امید خدا Big Grin
مصاحبه:نکردن
دریافت ویزا:نگرفتم فعلا Tongue

تشکر کنندگان: aghaghia ، ali1220 ، محبت ، behfaza
(2013-10-19 ساعت 17:42)tina_torabi نوشته:  
سلام عقاقیا جان ،
خیلی ممنونم از راهنماییتون به خدا ما نمیخوایم به کسی استرس بدیم ، فقط میخوایم بدونیم وضعیت خودمون چه طوری میشه ، از اینکه ما ها رو راهنمایی میکنید و جواب میدید ممنونم ، امیدوارم که لاتاری کلا حذف نشه و ایرانی ها بتونن برن و زندگی بهتری رو تو آ م ر یکا داشته باشن .

مطمئنم که همینطوره دوست عزیز Smile ولی به این مسئله دقت کنید که الان مصاحبه ها شروع شده و یک سری از دوستان رفتن مصاحبه و ویزا هم گرفتن، اگر قرار بود تغییری بدن خب باید از اول اکتبر میدادن، نمیشه که به یک سری از برنده ها ویزا بدن و بعد به بقیه برنده های اون سال بگن، خب مقرراتمون عوض شده دیگه به شما ویزا نمیدیم... در کل ما هم امیدواریم که لاتاری قطع نشه و دوستانی که مایلند بتونند مهاجرت کنند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ali1220 ، ماتیتی ، behfaza ، ffrfar ، اصان ، tina_torabi ، amin arefi
(2013-10-13 ساعت 16:34)face book نوشته:  
(2013-10-13 ساعت 15:35)marsha نوشته:  
(2013-10-13 ساعت 02:38)pooya.n نوشته:  نکته اول: اصلا معلوم نیست دور دوم در کار باشه یا نه
نکته دوم: تمام دور دومی های 2013 ویزا گرفتن و اکثر کسانی که بهشون ویزا نرسید دور اولی بودن!
نکته سوم: فرض کنید من کیس نامبرم 7520 بود. کیس نامبر بعد از من چند بوده به نظرتون؟ 7521؟ نه! 7527!!!!! هرگز به دنبال یک لاجیک خاص در چینش کیس نامبرها نباشید.
خاکم ...

در مورد نکته دومتون باید عرض کنم که لطفا اینقدر مطمین حرف نزنید. کی میگه پارسال همه دور دومیها ویزا گرفتن؟؟؟؟ من خودم برنده دور دوم بودم و ویزا نگرفتم و در آنکارا هم شاهد بودم که اکثر کسایی که بهشون ویزا نرسید دارای کیس نامبرهای بالا یعنی همون دور دوم بودند!!!
سلام سئوالی برام پیش آمده ازmarsha عزیز و گرامی اینکه: شما که برنده دور دوم پارسال یا اکتبر2012 بودید چرا ارسال فرمهای سری اولتون طبق اطلاعات امضا تون، 5 می2013 انجام دادید چرا اینقدر دیر؟؟؟ یعنی زمان چک کردن قبولی 2014 در اوائل می2013 امدید 2013 رو چک کردید، وتا اون موقع چک نکرده بودید قبولی تون رو،درسته؟

دوم بالای نامه قبولی اولتون چه تاریخی درج شده بود؟ می یا اکتبر2012
سپاسگزارم اگه جواب بدین Wink
ما نمیدونستیم که اکتبر هم قرعه کشی میشه. تو می 2013 بعد از چک کردن 2014 گفتیم الکی دوباره 2013 رو هم چک کنیم که در عین ناباوری دیدیم قبول شدیم.
بالای نامه اول زده 1 می!!!!!
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: H Pier ، face book ، محبت ، ali1220 ، behfaza
(2013-10-20 ساعت 01:24)marsha نوشته:  
(2013-10-13 ساعت 02:38)pooya.n نوشته:  نکته اول: اصلا معلوم نیست دور دوم در کار باشه یا نه
نکته دوم: تمام دور دومی های 2013 ویزا گرفتن و اکثر کسانی که بهشون ویزا نرسید دور اولی بودن!
نکته سوم: فرض کنید من کیس نامبرم 7520 بود. کیس نامبر بعد از من چند بوده به نظرتون؟ 7521؟ نه! 7527!!!!! هرگز به دنبال یک لاجیک خاص در چینش کیس نامبرها نباشید.
خاکم ...

در مورد نکته دومتون باید عرض کنم که لطفا اینقدر مطمین حرف نزنید. کی میگه پارسال همه دور دومیها ویزا گرفتن؟؟؟؟ من خودم برنده دور دوم بودم و ویزا نگرفتم و در آنکارا هم شاهد بودم که اکثر کسایی که بهشون ویزا نرسید دارای کیس نامبرهای بالا یعنی همون دور دوم بودند!!!
سلام سئوالی برام پیش آمده ازmarsha عزیز و گرامی اینکه: شما که برنده دور دوم پارسال یا اکتبر2012 بودید چرا ارسال فرمهای سری اولتون طبق اطلاعات امضا تون، 5 می2013 انجام دادید چرا اینقدر دیر؟؟؟ یعنی زمان چک کردن قبولی 2014 در اوائل می2013 امدید 2013 رو چک کردید، وتا اون موقع چک نکرده بودید قبولی تون رو،درسته؟

ما نمیدونستیم که اکتبر هم قرعه کشی میشه. تو می 2013 بعد از چک کردن 2014 گفتیم الکی دوباره 2013 رو هم چک کنیم که در عین ناباوری دیدیم قبول شدیم.
عجب حکایتیه ها این اعلام دور دوم در اکتبر!!! تاریخ سربرگ نامه اول قبولی 1می بوده اما اکتبر اعلام شده!معلومه ایرانیهای شاغل اونجا ، وزارت خارجه شون رو هم تصرف کردند Cool
با این اوصاف دوستان قبولی 2013 میشه راهنمایی کنید که دیر ارسال کردن مدارک کدامیک از مراحل کارنتی (که فکر میکنم ثابت باشه )یا نامه دوم یا تاریخ مصاحبه شخص قبول شده رو به تاخیر میندازه که به زمان کلیر شدن یا ویزا نرسه؟؟؟تشکر
[font=Verdana]Que Sera, Sera[/font] Cool
تشکر کنندگان: محبت ، ali1220 ، sepideh_ ، behfaza
یه سوال . به نظرتون الان می تونم محل مصاحبمونو از آنکارا به ارمنستان تغییر بدم ؟ یا وایسم ببینم خودشون کجا می اندازن مارو ؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان:
خبری از اعلام مجدد لاتاری 2014 شده؟
تشکر کنندگان: رنگو
(2013-10-20 ساعت 01:24)marsha نوشته:  
خاکم ...

یعنی دوست عزیز شما از برنگان دور دوم 2013 بودید؟بعد برنده شدنتون رو در اردیبهشت رویت کردید؟خیلی دیر بوده که از مصاحبه عقب نموندید؟ویزا گرفتید؟

دوستان کسی میدونه ایا برندگان دور دوم 2014 اعلام شده یا نه؟ممنون میشیم اطلاع بدید...ایا اگر اعلام بشه فقط تو اکتبر میشه چک کرد یا ماه های بعد هم میشه؟
تشکر کنندگان:
دوستان کسی میدونه دور دوم برندگان 2014 کی اعلام میشه؟یا شده؟ممنون میشیم اطلاع بدید....بعد اینکه ایا اگر اعلام بشه فقط باید تو اکتبر چک کرد یا ماه بعدی هم میشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-20 ساعت 13:11)zz24 نوشته:  دوستان کسی میدونه دور دوم برندگان 2014 کی اعلام میشه؟یا شده؟ممنون میشیم اطلاع بدید....بعد اینکه ایا اگر اعلام بشه فقط باید تو اکتبر چک کرد یا ماه بعدی هم میشه؟

دوست عزیز فعلا که اعلام نشده ..تازه تو دوره اولش موندن و نامه دوم بچه هارو به کندی میدن
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: ali1220 ، zz24
سلام
من پارسال از طریق شرکتی که پول میگیرن ثبت نام کردم و c/n که به من دادن ***20141Z بود و توش حرف زد داشت ولی تا الان ندبدم کسی که تو شمارش حرف زد داشته باشه میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان:
(2013-10-20 ساعت 15:53)majid7 نوشته:  سلام
من پارسال از طریق شرکتی که پول میگیرن ثبت نام کردم و c/n که به من دادن ***20141Z بود و توش حرف زد داشت ولی تا الان ندبدم کسی که تو شمارش حرف زد داشته باشه میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟

عزیز جان پاسخ شما رو دوستان در همون جای اولی که مطرح کردید دادند.
این شماره ای که شما دارید کانفیرمیشن نامبر بوده و کیس نامبر نیست.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، shahryar7021 ، behfaza

سلام دوست عزیز
اگر شماره ای که شما دارید 16 رقم باشد کانفیرمیشن نامبر بوده و کیس نامبر نیست و اگر 14 رقم باشد کیس نامبر می باشد و می بایست ببینید از طریق چه کشوری شما را ثبت نام کرده است مثلاً AS جهت آسیا می باشد Big GrinBig Grin
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
تشکر کنندگان: ghafari88 ، aghaghia ، shahryar7021 ، behfaza
(2013-10-20 ساعت 16:27)ali1220 نوشته:  

سلام دوست عزیز
اگر شماره ای که شما دارید 16 رقم باشد کانفیرمیشن نامبر بوده و کیس نامبر نیست و اگر 14 رقم باشد کیس نامبر می باشد و می بایست ببینید از طریق چه کشوری شما را ثبت نام کرده است مثلاً AS جهت آسیا می باشد Big GrinBig Grin

مرسی از کمکتون در رایطه با ghafari88 که گفته بود دوستان جواب دادن من اون فروم رو کم کردم و دوباره اینجا پرسیدمBig Grin
فکر کنم آلمان بوده
حالا یه سوال فرقی میکنه یا شانسه بهتر هست اگه محل ثبت نام رو مثلا از کشور دیگه ای باشه؟Rolleyes
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان