موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
دوستان اگه کسی کارت ملی اش رو گم کنه تو فرودگاه برای خروج یا ورود به کشور مشکلی پیش می آد براش؟؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید دوستان من این سوال رو دیروز تو تاپیک سربازی گذاشتم ولی انگار کسی به اونجا سر نمیزنه. میشه لطفن جواب من رو بدید اگه میدونید؟
همسر من با معافیت تحصیلی 4 سال پیش از کشور خارج شد و وثیقه هم گذاشت. امسال مهلت معافیت تموم میشد و باید بر میگشتیم ایران که تونستیم با استفاده از قانون جدید مهر خروج و ورود به ایران رو بگیریم و سه سال دیگه خارج از ایران بمونیم. حالا سوال من اینه که با توجه به اینه معافیت تحصیلی همسر من تموم شده و به خاطر این مهر جدید هم احتمالا وثیقه رو بردارن، ما برای مصاحبه باید چه مدرکی رو نشون بدیم؟ در قسمت سربازی "نه " زده شده..حتما سوال میشه برای سربازی و حتما باید مدرک نشون داده بشه برای این "نه"؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-24 ساعت 09:01)ارمیتا نوشته: ببخشید دوستان من این سوال رو دیروز تو تاپیک سربازی گذاشتم ولی انگار کسی به اونجا سر نمیزنه. میشه لطفن جواب من رو بدید اگه میدونید؟
همسر من با معافیت تحصیلی 4 سال پیش از کشور خارج شد و وثیقه هم گذاشت. امسال مهلت معافیت تموم میشد و باید بر میگشتیم ایران که تونستیم با استفاده از قانون جدید مهر خروج و ورود به ایران رو بگیریم و سه سال دیگه خارج از ایران بمونیم. حالا سوال من اینه که با توجه به اینه معافیت تحصیلی همسر من تموم شده و به خاطر این مهر جدید هم احتمالا وثیقه رو بردارن، ما برای مصاحبه باید چه مدرکی رو نشون بدیم؟ در قسمت سربازی "نه " زده شده..حتما سوال میشه برای سربازی و حتما باید مدرک نشون داده بشه برای این "نه"؟
فیش وثیقه خروج از کشور و معافیت تحصیلی رو (هر 2 رو ) ترجمه کنین و محض اطمینان با خودتون ببرین سفارت.من نبرده بودم و به طرز ناباورانه ای افیسر ازم خواست و نتیجه اش شد 6 ماه انتظار برای کلیرنس
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-24 ساعت 10:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-24 ساعت 10:05 توسط ارمیتا.)
خیلی ممنونم از توضیحتون.. میتونم دو سوال دیگه بپرسم؟
1-نامه وثیقه که دست ما نیست و دست بانکه..یعنی روزی که تو بانک سفته گذاشتیم از ما نامه رو گرفت..باید بریم از بانک دوباره بگیریم و کپی اونو ببریم؟
سوال دوم این که کلا اگه مدرکی برای نشون دادن معافیت نداشته باشی، ویزا رد میشه صد در صد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سایتی که نتایج قبولی رو برای لاتاری 2014 نشون میده می خوام یکی از دوستان تازه اطلاع بیدا کرده نتیجه ها رو زدند
مرسی
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-24 ساعت 11:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-24 ساعت 19:45 توسط aghaghia.)
(2013-10-24 ساعت 10:27)angelio.asian نوشته: سلام
سایتی که نتایج قبولی رو برای لاتاری 2014 نشون میده می خوام یکی از دوستان تازه اطلاع بیدا کرده نتیجه ها رو زدند
مرسی
سلام
http://www.dvlottery.state.gov/ESC/
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-24 ساعت 11:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-24 ساعت 11:32 توسط mehdir.)
[quote='pooyan1920' pid='436248' dateline='1382564255']
سلام به همگی
دوستان اگه کسی کارت ملی اش رو گم کنه تو فرودگاه برای خروج یا ورود به کشور مشکلی پیش می آد براش؟؟؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز تا جایی که من یادم میاد مدرک ورود وخروج پاسپورت هست و کسی توی فرودگاه بین المللی کارت ملی از شما درخواست نمیکنه
F2A -
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-23 ساعت 14:50)aghaghia نوشته: (2013-10-23 ساعت 12:32)ali3875 نوشته: این فرم contact information را باید پر کنیم و با مدارک به سفارت در آنکارا ارسال کنیم؟ ضمنا فرم 2 صفحه اس لطف کنید راهنمائی کنید
بله همینطوره، صفحه قبلی که اطلاعاتی هست که در فرم 230 هم دادین، چیز جدیدی نداره که برای توضیح دادن... اطلاعات شغلی، تحصیلی، خدمت سربازی و مسافرت های خارجی یا سکونت خارج از کشور رو ازتون خواسته...
اقاقیای عزیز
منظورتون از مسافرت های خارجی بیش از 6 ماه هست ؟ چون من راستش یادم نمیاد توی فرم230 چیزی از مسافرت های خارچی که به صورت چند روزه بوده نوشته باشم ؟
F2A -
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-24 ساعت 11:59)shazad نوشته: (2013-10-24 ساعت 00:21)KIMIA2005 نوشته: (2013-10-23 ساعت 23:00).YAS نوشته: (2013-10-23 ساعت 21:03)mehdir نوشته: دوستان با تجربه مدیران گرامی
خواهشا" در صورت امکان نظرتون رو راجب شرکت های اسمی که ثبت میشن وکاری نمیکنند اما بعضی از افراد بازرس یا هیئت مدیره اسمی هستند رو بگید چون این شرکت ها با یه سرچ ساده توی گوگل پیدا میشن . تجربه سالهای گذشته در برخورد با این مسئله چظور بوده ؟؟؟
ممنون از راهنمایی هاتون .
دوست عزیز وقتی شما خودتون شخصا میتونین رایگان و بدون واسطه ثبت نام کنین وهمچنین دوستان خوب بدون منت در مهاجرسرا همراهیتون میکنن ودر کمک دریغ ندارن چراباید ازطریق شرکتها ثبت نام کنید
نکته سر گفتن و نگفتن هست اگه کسی که سابقه داره عنوان نگنه قطعا" خی
دوست عزیز منظورشون ثبت نام لاتاری نیست سوالشون در مورد افرادی است که نامشون فقط اسمی در شرکت بعنوان بازرس یا اعضای هیئت مدیره ثبت شده ولی عملا کاری انجام نداده اند . میخوان بدونند در مراحل بررسی و تحقیق در مورد کیس مشکلی بوجود نخواهد امد ؟
با اطمینان نمیتونم به این سوال جواب بدم بنابراین مدیران و دوستان پیشکسوت نظر خودشون رو اعلام کنند
ما هم یک جورایی چنین شرایطی داریم
برادر همسر من دو سه درصد سهام به خواهرش داده و اسم اونو تو شرکت به عنوان عضو هیئت مدیره و بازرس آورده. شرکت تقریبا نیمه فعال بوده که الان هم کاملا غیرفعال هست.
مطالب بالا به استناد برداشت ها و نظرات شخصی من نوشته شده است.
نکته اینه که اگه اعلام نشه از اونجایی همه اعلامیه ثبت شرکت ها توی اینترنت هست ممکنه پنهان کاری تلقی بشه از طرفی اگه هم اعلام بشه عملا" کسانی که هستند نه کاری انجام دادند نه درآمدی داشتند و جایی هم توی فرم برای اینجور مسائل دیده نشده
نگرانی از پر کردن سابقه کاری نیست نگرانی از متهم شدن به پنهان کاریه
F2A -
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS