کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-23 ساعت 20:55)Sam2014 نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 17:57)sabor نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 16:19)mattin نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 14:50)aghaghia نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 12:32)ali3875 نوشته:  این فرم contact information را باید پر کنیم و با مدارک به سفارت در آنکارا ارسال کنیم؟ ضمنا فرم 2 صفحه اس لطف کنید راهنمائی کنید

بله همینطوره، صفحه قبلی که اطلاعاتی هست که در فرم 230 هم دادین، چیز جدیدی نداره که برای توضیح دادن... اطلاعات شغلی، تحصیلی، خدمت سربازی و مسافرت های خارجی یا سکونت خارج از کشور رو ازتون خواسته...

با سلام و تشکر حضور اقاقیای عزیز
جدا از بحث فرم contact Information به نظرم فرمی که در مسیر قرارگرفته به هنگام شده نیست . چرا که در این فرم در قسمت Visa Fee میزان 440 $ برای هر فرد ذکر شده است . در صورتیکه در حال حاضر مبلف 330 $ می باشد
با تشکر

اقاقیای عزیز این فرمcontact information دیگر چیست؟ این جدای از contact information sheet است؟ این که یک صفحه است. لطفا کامل توضیح بده. خیلی ممنون، ببخش خیلی اذیتت می کنم.
دوست عزیز با سلام و با کسب اجازه از اقاقیای عزیز
این تصویر فرم یک برگی Contact Information Sheet
[عکس: 52371321418036205661.jpg]
این فرم در صفحه آخر INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS می باشد و از سایت سفارت آ م ر ی ک ا در آنکارا قابل دریافت است.
لینک فایل
موفق باشید.اما
دوستان این آدرسی که تو آمریکا خواسته باید آدرسی که گرین کارت به آنجا بره را باید پر کنیم یا آدرسی که میخواهیم برای زندگی اونجا بمونیم.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، آلیس-1980
(2013-10-24 ساعت 16:39)علی1369 نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 16:19)mattin نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 14:50)aghaghia نوشته:  بله همینطوره، صفحه قبلی که اطلاعاتی هست که در فرم 230 هم دادین، چیز جدیدی نداره که برای توضیح دادن... اطلاعات شغلی، تحصیلی، خدمت سربازی و مسافرت های خارجی یا سکونت خارج از کشور رو ازتون خواسته...

با سلام و تشکر حضور اقاقیای عزیز
جدا از بحث فرم contact Information به نظرم فرمی که در مسیر قرارگرفته به هنگام شده نیست . چرا که در این فرم در قسمت Visa Fee میزان 440 $ برای هر فرد ذکر شده است . در صورتیکه در حال حاضر مبلف 330 $ می باشد
با تشکر

اقاقیای عزیز این فرمcontact information دیگر چیست؟ این جدای از contact information sheet است؟ این که یک صفحه است. لطفا کامل توضیح بده. خیلی ممنون، ببخش خیلی اذیتت می کنم.
این فرم در صفحه آخر INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS می باشد و از سایت سفارت آ م ر ی ک ا در آنکارا قابل دریافت است.
لینک فایل
موفق باشید.
دوستان این آدرسی که تو آمریکا خواسته باید آدرسی که گرین کارت به آنجا بره را باید پر کنیم یا آدرسی که میخواهیم برای زندگی اونجا بمونیم.
آدرسی که در فرم های 230 و 122 به منظور زندگی مرقوم فرمودید. در فرم 230 بند شماره 10
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: ali1220 ، زری وحدتی ، آلیس-1980
(2013-10-24 ساعت 16:52)Sam2014 نوشته:  
(2013-10-24 ساعت 16:39)علی1369 نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 16:19)mattin نوشته:  با سلام و تشکر حضور اقاقیای عزیز
با تشکر

لینک فایل
موفق باشید.
آدرسی که در فرم های 230 و 122 به منظور زندگی مرقوم فرمودید. در فرم 230 بند شماره 10
این مطالب و فرم برای آنکارا است.. و بهتره در تاپیک مربوط به خودش عنوان بشه تا دوستانی که ابوظبی و ایروان مصاحبه دارند دچار استرس نشن و با خودشون بگن که وای این چیه؟Sad
(اگه اشتباه میگم مدیر محترم تصحیح بفرمایند)
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ali1220 ، behfaza ، aghaghia ، Sam2014 ، mehdir ، iris ، زری وحدتی ، آلیس-1980
سلام
سفارت انتخابی بنده برای مصاحبه غیر از ایروان و انکارا و ابوظبی هست که در فرم dsp 122 هم قید کردم. اما از اونجایی که kcc مکان مصاحبه چند تا از دوستان رو تغییر داده حالا برای بنده سوال شده که برای تغییر محل مصاحبه باید صبر کنیم کارنت بشیم نامه دوم بیاد ببینیم مکان مصاحبه رو کجا زدند بعد ایمیل بزنیم و محل رو عوض کنیم یا از همین الان باید ایمیل بزنیم؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-10-24 ساعت 17:14)farzadsmile نوشته:  سلام
سفارت انتخابی بنده برای مصاحبه غیر از ایروان و انکارا و ابوظبی هست که در فرم dsp 122 هم قید کردم. اما از اونجایی که kcc مکان مصاحبه چند تا از دوستان رو تغییر داده حالا برای بنده سوال شده که برای تغییر محل مصاحبه باید صبر کنیم کارنت بشیم نامه دوم بیاد ببینیم مکان مصاحبه رو کجا زدند بعد ایمیل بزنیم و محل رو عوض کنیم یا از همین الان باید ایمیل بزنیم؟

اگر ساکن کشور دیگه ای هستید و سفارت در اون کشور رو در فرم هاتون درخواست دادید، نگران نباشید. همون سفارت می افتید. اگر یک در صد نیفتادید، بله، بعد از اومدن نامه دوم و مشخص شدن این موضوع مکاتبه کنید تا سفارتتون رو عوض کنند.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: mehdir ، ali1220 ، behfaza ، Almond ، محبت ، زری وحدتی
چند صفحه قبل نوشته 22 اکتر دوباره قرعه کشی شده ایا صحت داره؟

تشکر کنندگان:
(2013-10-24 ساعت 18:02)sonnnna نوشته:  چند صفحه قبل نوشته 22 اکتر دوباره قرعه کشی شده ایا صحت داره؟

دوست عزیز نگفتن امسال قرعه کشی شده، گفتن پارسال 22 اکتبر دور دوم رو اعلام کردند، امسال تا به الان خبری نبوده، بهترین کار اینه که 2باره سایت رو چک کنید، اگر قبول شده باشید خب مشخص میشه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ghafari88 ، Sam2014 ، behfaza ، sonnnna ، ali1220 ، زری وحدتی
(2013-10-24 ساعت 11:46)mehdir نوشته:  اقاقیای عزیز
منظورتون از مسافرت های خارجی بیش از 6 ماه هست ؟ چون من راستش یادم نمیاد توی فرم230 چیزی از مسافرت های خارچی که به صورت چند روزه بوده نوشته باشم ؟
دوست عزیز گفتم که ای فرم برای گذشته بوده و عوض شده، این قسمت رو اگر لازم باشه خودشون بهتون میگن که لیست مسافرت هاتون رو بهشون بدین و شامل تمام سفرهاتون میشه حتی توریستی...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: behfaza ، mehdir ، محبت ، ali1220 ، amohammadiazar ، زری وحدتی
دوستان ارجمند با سلام
خدارا شکر که نامه دوم دوستانی که کارنت شده بودند و منتظر بودند داره بدستشون می رسه.
این موج مثبت رو به فال نیک بگیریم.
برای همه دوستان عزیزم از درگاه ایزد منان می خواهم و آرزو می کنم:
سلامتی و عافیت عنایت کند.
سربلندی و عزت عطا کند.
همه زودتر به آرزوهای زیباشون برسنند.
نامه دوم همه خیلی زود به دستشون برسه.
با آرامش و اعتماد به نفس به سلامتی مصاحبه را انجام بدهند.
انشااله ویزای یک ضرب بزنند تو رگ Big GrinBig Grin

صفای همه دوستانی که یک الهی آمین اساسی از ته ته دلشون میگن
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ماتیتی ، aghaghia ، behfaza ، banafsh14 ، sonnnna ، H Pier ، قصه گو ، محبت ، m_yek ، rtt ، ramaya ، niloosin ، زری وحدتی
دوستان مى خواستم راهنمايي كنيد به چه صورت ميشه امضا براى اسم در مهاجر سرا درست كرد؟
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
(2013-10-24 ساعت 22:45)Morteza1350 نوشته:  دوستان مى خواستم راهنمايي كنيد به چه صورت ميشه امضا براى اسم در مهاجر سرا درست كرد؟

دوست عزیز به کنترل پنل اکانتتون که زیر اسم کاربری تون هست برید و در منو سمت راست، گزینه تغییر امضا رو انتخاب کنید و در کادری که باز میشه، امضاتون رو بسازید...
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، ali1220 ، زری وحدتی
سلام دوستان من متاسفانه نتونستم جواب سوالمو توی سایت پیدا کنم.میخواستم بدونم من که برنده2014 هستم میتونم برای 2015 هم دوباره ثبت نام کنم یا خیر؟و آیا مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: محبت
(2013-10-25 ساعت 00:54)gema نوشته:  سلام دوستان من متاسفانه نتونستم جواب سوالمو توی سایت پیدا کنم.میخواستم بدونم من که برنده2014 هستم میتونم برای 2015 هم دوباره ثبت نام کنم یا خیر؟و آیا مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

بله میتونید ثبت نام کنید...
تشکر کنندگان: gema ، ffrfar ، Soap McTavish ، ali1220 ، محبت ، nasim ، زری وحدتی
دوستان وقت ويزاي من ٢٠ اذر (١١دسامبر) هست من مداركمو كي بفرستم به انكارا؟
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
(2013-10-25 ساعت 04:13)Niyousha نوشته:  دوستان وقت ويزاي من ٢٠ اذر (١١دسامبر) هست من مداركمو كي بفرستم به انكارا؟

وقت مصاحبتون منظورتونه؟
در راهنمای سایت لاتری نوشته حداقل 15 روز قبل از مصاحبه بایستی مدارک رو ارسال کنین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: Niyousha ، behfaza ، محبت ، ali1220 ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان