کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-25 ساعت 04:49)H Pier نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 04:13)Niyousha نوشته:  دوستان وقت ويزاي من ٢٠ اذر (١١دسامبر) هست من مداركمو كي بفرستم به انكارا؟

وقت مصاحبتون منظورتونه؟
در راهنمای سایت لاتری نوشته حداقل 15 روز قبل از مصاحبه بایستی مدارک رو ارسال کنین.

بله همونBig Grinيعني ١٥ روز قبل بايد دستشون باشه يا ١٥ روز مانده به وقت مصاحبه مدارك بفرستيم؟
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
(2013-10-25 ساعت 04:49)H Pier نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 04:13)Niyousha نوشته:  دوستان وقت ويزاي من ٢٠ اذر (١١دسامبر) هست من مداركمو كي بفرستم به انكارا؟

وقت مصاحبتون منظورتونه؟
در راهنمای سایت لاتری نوشته حداقل 15 روز قبل از مصاحبه بایستی مدارک رو ارسال کنین.
با سلام
اولاً مطالب زیر مربوط به مصاحبه در سفارت آنکارا است . ( گفتم تا مورد اعتراض دوستان عزیز و حساس قرار نگیره) و از وب سایت رسمی سفارت آ م ر ی ک ا قابل دریافته . سایت لاتاری کاربرد خودش را دارد.
شما با مراجعه به
INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS
و در صفحه اول فایل PDF دو نکته بسیار مهم را ملاحظه می فرمایید.
1- مدارک شما باید حتماً 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت واصل شده باشه نه اینکه 15 روز قبل پست کنید و مثلاً 8 روز قبل از مصاحبه بدستشون برسه.( محاسبه مدت زمان پروسه حمل مرسوله توسط سرویس پستی از ایران تا آنکارا فراموش نشه)
To be able to pre-screen a Diversity Visa (DV) file and complete the visa interview on the same day, beneficiaries are required to submit their documents at least 15 days prior to their interviews.
2- چنانچه موفق به ارسال مدارک در موعد مقرر و مورد نظر سفارت نشوید و یا به دستشون نرسه ، امکان مصاحبه در روز تعیین شده برای شما مقدور نخواهد بود و شما با مشکل مواجه می شوید.
IMPORTANT: If you fail to send your complete documentation, we will not be able to interview you on your scheduled date.
بنابراین توصیه می کنم قدری زودتر اقدام بفرمایید تا خیالتان آسوده باشه (دقیقه 90 نشه) و ثبت نام CSC را هم فراموش نکنید.
موفق باشید و پاینده.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
(2013-10-22 ساعت 11:10)nasim نوشته:  آقااااااا یه سواللللللل ! هزینه ها برای رفتن به آنکارا بیشتر از ایروان هست ؟؟؟؟؟/ فکر کنم بهتره کنسولگری و به ارمنستان تغییر بدم .( یا وایسم ببینم اونا کجا میندازن ما رو )

دوست عزیز اولا که باید صبر کنی اونا برات تعیین کنن و بعدش میتونی درخواست خودت رو بگید!
در مورد ارمنستان راستش من خودمم انکارا بودم و اونا برام زدم ایروان ولی الان راضیم چون هم شهر آروزمتریه ایروان و نسبتا کوچیکه و سفارتشم مثه اکارا شلوغ نیست !
در مورد انکارا شما هم پست مدارک زودتر رو دارید بعلاوه ثبت نام در سایت پست
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: محبت ، nasim ، زری وحدتی ، amin arefi
(2013-10-25 ساعت 21:00)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 11:10)nasim نوشته:  آقااااااا یه سواللللللل ! هزینه ها برای رفتن به آنکارا بیشتر از ایروان هست ؟؟؟؟؟/ فکر کنم بهتره کنسولگری و به ارمنستان تغییر بدم .( یا وایسم ببینم اونا کجا میندازن ما رو )

دوست عزیز اولا که باید صبر کنی اونا برات تعیین کنن و بعدش میتونی درخواست خودت رو بگید!
در مورد ارمنستان راستش من خودمم انکارا بودم و اونا برام زدم ایروان ولی الان راضیم چون هم شهر آروزمتریه ایروان و نسبتا کوچیکه و سفارتشم مثه اکارا شلوغ نیست !
در مورد انکارا شما هم پست مدارک زودتر رو دارید بعلاوه ثبت نام در سایت پست

این دوستمون بایستی قبل از اینکه کارنت بشن تقاضای تغییر سفارت رو بدهند
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Almond ، behfaza ، محبت ، زری وحدتی
یخواستم ببینم کسی از بچه های 2014 برای امسال هم ثبت نام کرده؟ اآیا لازمه؟
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
تشکر کنندگان: hamedsafari ، زری وحدتی
(2013-10-25 ساعت 22:16)اصان نوشته:  یخواستم ببینم کسی از بچه های 2014 برای امسال هم ثبت نام کرده؟ اآیا لازمه؟

دقیقا من هم این سوالو دارم من برنده لاتاری 2014 هستم که میخوام ثبت نام کنم میخوام بدونم ثبت نام کنم یا نه اصلا مشکلی برام پیش نیاد؟؟
تشکر کنندگان: Almond ، اصان
سلام به همه پیشکسوتان
یک سوال فنی. فکر کنم دیگه میدونید من دانشجو هستم (ترم 3 دانشگاه پیام نور) و فکر کنم میدونید که نمیتونم اصل مدارکی رو مانند دیپلم یا وضعیت سربازیم رو پیش خودم نگه دارم یعنی با خودم ببرم برای روز مصاحبه. آیا ممکنه به این خاطر برای من تو مصاحبه مشکلی پیش بیاد؟
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینه‌ها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
تشکر کنندگان:
(2013-10-25 ساعت 22:23)hamedsafari نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 22:16)اصان نوشته:  یخواستم ببینم کسی از بچه های 2014 برای امسال هم ثبت نام کرده؟ اآیا لازمه؟

دقیقا من هم این سوالو دارم من برنده لاتاری 2014 هستم که میخوام ثبت نام کنم میخوام بدونم ثبت نام کنم یا نه اصلا مشکلی برام پیش نیاد؟؟

دوستان چرا به خودتون لااقل لطف نمي كنيد و چند تا پست قبل تر رو بخونيد!!!!!!!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، KIMIA2005 ، mehdir ، محبت ، زری وحدتی
ببخشید سوالی راشتم. گفته شده نامه تمکن مالی برای آنکارا هم 15 روز قبل از مصاحبه همراه دیگر مدارک بدستشان برسد و هم روز مصاحبه همراه خودمان باشد. یعنی باید دوتا نامه تمکن مالی همزمان بگیریم یا کپی کنیم؟
2014AS7xx،یک نفر،ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، کلییرنس، آپدیتها: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه،15و30می،26،24،23،20،13،12،5،3 جون و 27 کلییر بعد از 192 روز، دریافت ویزا 11جولای
سفرنامه
تشکر کنندگان: زری وحدتی

این موضوع از دو جنبه میشه بهش نگاه کرد یکی قانونیه که تا حالا مشکلی نداشته(به گفته دوستان توی تایپیک امسال و سال گذشته )
،جنبه دیگش یه جورایی شاید بشه گفت انسانی هست من فکر میکنم (به جز اونایی که خیلی شمارشون بالاست )شاید کار درستی نباشه چون اگه شما امسال موفق بشید و برید عملا" شانس رو از بقیه گرفتید
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: محبت ، exxedus ، behfaza ، زری وحدتی ، kamix ، اصان
(2013-10-25 ساعت 23:22)mehdir نوشته:  

این موضوع از دو جنبه میشه بهش نگاه کرد یکی قانونیه که تا حالا مشکلی نداشته(به گفته دوستان توی تایپیک امسال و سال گذشته )
،جنبه دیگش یه جورایی شاید بشه گفت انسانی هست من فکر میکنم (به جز اونایی که خیلی شمارشون بالاست )شاید کار درستی نباشه چون اگه شما امسال موفق بشید و برید عملا" شانس رو از بقیه گرفتید

والا چه عرض کنم ولی تا حالا تاریخ نشون نداده گه کسی دو بار برنده بشه
من شمارم8XXXهستش و امیدوارم به یک ضرب
تشکر کنندگان: H Pier ، exxedus ، behfaza ، زری وحدتی ، اصان
از این دور دوم خبری نشد دوستان؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-26 ساعت 00:51)pooya.n نوشته:  از این دور دوم خبری نشد دوستان؟

ایم طور که بوش میاد دور دومی نبوده یا حداقل اسم ما در نیومده
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: pooya.n ، behfaza ، ali1220 ، زری وحدتی
(2013-10-26 ساعت 00:51)pooya.n نوشته:  از این دور دوم خبری نشد دوستان؟
پويا جان بنظر مياد كه امسال ٩٩٪ دور دومي در كار نبوده به چند دليل:
پارسال تو ماه اكتبر چندين بار كي سي سي به دوستان در جواب ايميل و تلفن گفته بود كه ٢٢ اكتبر اعلام ميشه و حتي بعد از اون تاريخ هم به دوستان گفته بوده كه ٢٢ ام اعلام شده
پارسال وقتي نتيجه را چك ميكرديم مينوشت برنده نشديد و تا اكتبر كانفرميشنتون را نگه داريد ولي امسال فقط ميگه قبول نشديد
پارسال از روز ٢٣ اكتبر برندگان دور دوم در سايت ظاهر شدند ولي امسال نه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: battosai ، pooya.n ، mehdir ، aghaghia ، lottery_23 ، KIMIA2005 ، behfaza ، azadeh2014 ، nasim ، ali1220 ، زری وحدتی ، kamix ، H Pier
(2013-10-25 ساعت 23:06)sabor نوشته:  ببخشید سوالی راشتم. گفته شده نامه تمکن مالی برای آنکارا هم 15 روز قبل از مصاحبه همراه دیگر مدارک بدستشان برسد و هم روز مصاحبه همراه خودمان باشد. یعنی باید دوتا نامه تمکن مالی همزمان بگیریم یا کپی کنیم؟

كپي بگيرين ازش و كپي رو روز مصاحبه همراهتون داشته باشيد...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، H Pier ، KIMIA2005 ، behfaza ، ali1220 ، Sam2014 ، زری وحدتی ، mehdir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان