کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-26 ساعت 00:35)hamedsafari نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 23:22)mehdir نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 22:23)hamedsafari نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 22:16)اصان نوشته:  یخواستم ببینم کسی از بچه های 2014 برای امسال هم ثبت نام کرده؟ اآیا لازمه؟

دقیقا من هم این سوالو دارم من برنده لاتاری 2014 هستم که میخوام ثبت نام کنم میخوام بدونم ثبت نام کنم یا نه اصلا مشکلی برام پیش نیاد؟؟
این موضوع از دو جنبه میشه بهش نگاه کرد یکی قانونیه که تا حالا مشکلی نداشته(به گفته دوستان توی تایپیک امسال و سال گذشته )
،جنبه دیگش یه جورایی شاید بشه گفت انسانی هست من فکر میکنم (به جز اونایی که خیلی شمارشون بالاست )شاید کار درستی نباشه چون اگه شما امسال موفق بشید و برید عملا" شانس رو از بقیه گرفتید

والا چه عرض کنم ولی تا حالا تاریخ نشون نداده گه کسی دو بار برنده بشه
من شمارم8XXXهستش و امیدوارم به یک ضرب
اتفاقا دوست عزیز در سال 2012 بود فک کنم که یکی از دوستان در همین مهاجرسرا برنده شده بودن در دوسال پیاپی.ولی به هرحال ثبت نام رکدن یا نکردن به عهده خود شماست.موفق باشید.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: aghaghia ، mehdir ، behfaza ، azadeh2014 ، noobnoobi
(2013-10-26 ساعت 01:34)aghaghia نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 23:06)sabor نوشته:  ببخشید سوالی راشتم. گفته شده نامه تمکن مالی برای آنکارا هم 15 روز قبل از مصاحبه همراه دیگر مدارک بدستشان برسد و هم روز مصاحبه همراه خودمان باشد. یعنی باید دوتا نامه تمکن مالی همزمان بگیریم یا کپی کنیم؟

كپي بگيرين ازش و كپي رو روز مصاحبه همراهتون داشته باشيد...
تاجایی که من یادم میاد میشه با دادن حدود10هزار تومن اضافه به جای یک تمکن مالی دو تا گرفت.(البته بانک پارسیان بود فک کنم) یعنی از همون صفحه براتون دوتا صادر میکنند.از بانکتون بپرسید .
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: aghaghia ، masuodrh ، behfaza ، mehdir
(2013-10-26 ساعت 20:04)majid7 نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 19:00)zz24 نوشته:  سلام
یه سوال خیلی مهم دارم اینکه شخصی ثبت نام کرده و کانفرمیشن نامبرش رو هم داره ...بعد بخواد منصرف بشه!!!میتونه منصرف بشه؟منظورم اینه که ثبت نام کرده باشه در لاتاری و هنوز جواب نیومده انصراف بده!ایا با ایمیل میشه؟
یا مثلا اگر شخصی کانفرمیشن نامبر ادم رو بدونه قبل از اعلام قبول ها میتونه مانع بشه؟یعنی میشه باعث انصراف بشه اگه کانفرمیشن نامبر رو بدونه؟از رو دشمنی؟

شما نمیتونی انصراف بدی مگر اینکه دوباره ثبت نام کنی این طوری از دور خارج میشیBig Grin یا اگه اسمت در اومد مرا حل بعدی رو انجام ندی
در مورد کانفرمیشن هم نباید به کسی بدی چون ممکنه باعث به وجود اومدن مشکل در مراحل بعدی برای گرفتن ویزا تون بشه

منظورم اینه که من دادم یکی برام ثبت نام کرده و پولی در قبالش گرفته.آیا میتونه مثلا مشکلی ایجاد کنه که کلا حذف بشه؟چون خودش در حضور من ثبت نام کرده برگه کانفرمیشن نامبر رو داد ....شک کردم ایا یعنی میتونن اینجور ادما که ثبت نام میکنن و پولی میگیرن بدون اینکه ما بدونیم مشکلی ایجاد کنن؟چجوری؟
تشکر کنندگان: battosai
سلام
بالاخره معلوم شد دور دوم اعلام ميكنن يا نه ؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان:
(2013-10-26 ساعت 21:54)kamix نوشته:  سلام

نه دوست عزیز دور دومی در کار نیست هم خودم ایمیل زدم بهkccهم بقیه دوستان
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، azadeh2014
[/quote]

منظورم اینه که من دادم یکی برام ثبت نام کرده و پولی در قبالش گرفته.آیا میتونه مثلا مشکلی ایجاد کنه که کلا حذف بشه؟چون خودش در حضور من ثبت نام کرده برگه کانفرمیشن نامبر رو داد ....شک کردم ایا یعنی میتونن اینجور ادما که ثبت نام میکنن و پولی میگیرن بدون اینکه ما بدونیم مشکلی ایجاد کنن؟چجوری؟
[/quote]

بله دوست عزیز کافیه که یکبار دیگه شما روثبت نام کنه اون وقت اتوماتیک حذف میشید نیازی به برگه کانفرمیشن هم نداره
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان:

پس بايد تسليت گفت به كساني كه منتظر قبولي در دوم بودن اميدوارم امسال٢٠١٥ قبول بشن
ولي از طرف ديگه براي بچه هايي كه دور اول قبول شدن خبر خوبيه چون احتمال تموم شدن ويزا تا آخر سپتامر كم ميشه
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در

تشکر کنندگان:
(2013-10-26 ساعت 22:24)kamix نوشته:  

پس بايد تسليت گفت به كساني كه منتظر قبولي در دوم بودن اميدوارم امسال٢٠١٥ قبول بشن
ولي از طرف ديگه براي بچه هايي كه دور اول قبول شدن خبر خوبيه چون احتمال تموم شدن ويزا تا آخر سپتامر كم ميشه

فكر ميكنم پارسال هم به خاطر همين قبوليه دور دوم بود كه به بعضيا ويزا نرسيد،بايد بگم كه با اين وجود ايشالا امسال همه ويزا ميرسه بهشون مثل سالهاي قبل از ٢٠١٣ پس ديگه استرس نداشته باشين وبه كاراتون با خيال راحت برسيد موفق باشيد
"اگر صخره در

تشکر کنندگان: cello86

[/quote]

بله دوست عزیز کافیه که یکبار دیگه شما روثبت نام کنه اون وقت اتوماتیک حذف میشید نیازی به برگه کانفرمیشن هم نداره
[/quote]

بستگی داره چه کسی و از کجا ثبت نام کرده باشید (مشکلی با شما نداشته باشه و...) مثلا من پارسال از طریق این شرکت هایی که پول میگیرن ثبت نام کردم ولی امسال خودم این کار رو کردم. و
بودن کسانی که از طریق این شرکت هایی که پول میگیرن ثبت نام کردم و قبول هم شدن.در هر صورت
نگران نباش به امید فردا
[عکس: 252421_LaieA_018.gif]
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: behfaza ، zz24
(2013-10-26 ساعت 22:28)kamix نوشته:  فكر ميكنم پارسال هم به خاطر همين قبوليه دور دوم بود كه به بعضيا ويزا نرسيد،بايد بگم كه با اين وجود ايشالا امسال همه ويزا ميرسه بهشون مثل سالهاي قبل از ٢٠١٣ پس ديگه استرس نداشته باشين وبه كاراتون با خيال راحت برسيد موفق باشيد

انشالله که به همه ویزا میرسه ولی تعداد برندگان امسال و پارسال یکی هست ، پارسال طی دو مرحله کلا 6029 نفر قبولی داشتیم امسال تو همون مرحله اول 6027 نفر رو اعلام کردن .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: alimomen ، behfaza
(2013-10-27 ساعت 06:39)Danial_4139 نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 22:28)kamix نوشته:  فكر ميكنم پارسال هم به خاطر همين قبوليه دور دوم بود كه به بعضيا ويزا نرسيد،بايد بگم كه با اين وجود ايشالا امسال همه ويزا ميرسه بهشون مثل سالهاي قبل از ٢٠١٣ پس ديگه استرس نداشته باشين وبه كاراتون با خيال راحت برسيد موفق باشيد

انشالله که به همه ویزا میرسه ولی تعداد برندگان امسال و پارسال یکی هست ، پارسال طی دو مرحله کلا 6029 نفر قبولی داشتیم امسال تو همون مرحله اول 6027 نفر رو اعلام کردن .

به نکته ظریفی اشاره کردید ممنون
میشه بفرمایید که منبع اطلاعاتیتون در رابطه با تعداد قبولیهای امسال(6027) کجاست؟
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: hamid.eng
(2013-10-27 ساعت 06:39)Danial_4139 نوشته:  

لطفاً بفرماييد كجا اين اطلاعات رو اعلام كردند؟
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان:
سلام
بنده در لاتاري 2014 شركت كردم ولي متاسفانه الان بعد از حدود 7 ماه متوجه شدم كه قبول شدم. تاريخ دعوت به سفارتم هم متناسب با case number ام گذشته اما من هنوز برگه هاي اوليه رو هم نفرستادم. Sad
راهي هست؟
ميشه الن تازه دو برگ درخواست اوليه رو پر كنم؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-10-27 ساعت 09:58)hamed.shirazi نوشته:  سلام
بنده در لاتاري 2014 شركت كردم ولي متاسفانه الان بعد از حدود 7 ماه متوجه شدم كه قبول شدم. تاريخ دعوت به سفارتم هم متناسب با case number ام گذشته اما من هنوز برگه هاي اوليه رو هم نفرستادم. Sad
راهي هست؟
ممنون

اول تبریک می گم بهتون.
بله آقای شیرازی. هیچ مشکلی نیست. با دقت تمام و در اسرع وقت فرم های 120 و 230 رو پر کنید و به همراه عکس براشون بفرستید. توصیه می کنم براشون ایمیل کنید. توضیحات لازم در خصوص پر کردن فرم ها و ارسال از طریق ایمیل در همین انجمن هست. می تونید مطالعه کنید تا با اطلاعات کافی اقدام کنید.
ضمناً نگران هم نباشید که کیس نامبرتون کارنت شده و گذشته. دیرتر دعوت به مصاحبه می شید اما .... می شید! Smile
شاد باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، hamed.shirazi
(2013-10-27 ساعت 09:58)hamed.shirazi نوشته:  سلام
راهي هست؟
ممنون

اتفاق مهمی نیفتاده فرمها رو پر کنید و با ایمیل بفرستید اگر حدود کیس نامبرتون رو بفرمایید بهتون میگم تو چه وضعیتی هستید
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: hamed.shirazi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان