کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-25 ساعت 22:23)Visas نوشته:  سلام به همه پیشکسوتان
یک سوال فنی. فکر کنم دیگه میدونید من دانشجو هستم (ترم 3 دانشگاه پیام نور) و فکر کنم میدونید که نمیتونم اصل مدارکی رو مانند دیپلم یا وضعیت سربازیم رو پیش خودم نگه دارم یعنی با خودم ببرم برای روز مصاحبه. آیا ممکنه به این خاطر برای من تو مصاحبه مشکلی پیش بیاد؟

چرا هیچکس سوال های منو رو نمیبینه؟ Sad
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینه‌ها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
تشکر کنندگان:
(2013-10-26 ساعت 09:19)Visas نوشته:  
یک سوال فنی. فکر کنم دیگه میدونید من دانشجو هستم (ترم 3 دانشگاه پیام نور) و فکر کنم میدونید که نمیتونم اصل مدارکی رو مانند دیپلم یا وضعیت سربازیم رو پیش خودم نگه دارم یعنی با خودم ببرم برای روز مصاحبه. آیا ممکنه به این خاطر برای من تو مصاحبه مشکلی پیش بیاد؟

سلام به شما هرچندبنده مبتدی هم نیستم چه برسد به پیشکسوت
ولی موارد زیادی نبوده که اصل مدارکو ( به استثنای دیپلم ) در سفارت بخواهند. به هر حال شما میتوانید از دانشگاه بپرسید که چطوری و در ازای چه مدرکی یا چه وثیقه ای یا چه روشی میتوانند مدارک شمارو به امانت بدهند به خود شما ! باید اکیدا و مرتبا پیگیری کنید . همیشه هم کارهایی که انجام میدهند مرجع قانونی ندارد ولی باید بفهمید آیا کارشان مثلا من در آوردی هست کما اینکه دردانشگاه به بنده گفتند که برو شش ماه دیگر برای دریافت اصل دانشنامه بیا
ولی با پیگیری توانستم بعداز سه هفته بگیرم البته بهشون ثابت کردم که حرفشون هیچ مرجع قانونی نداشت !
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-10-25 ساعت 21:05)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 21:00)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 11:10)nasim نوشته:  آقااااااا یه سواللللللل ! هزینه ها برای رفتن به آنکارا بیشتر از ایروان هست ؟؟؟؟؟/ فکر کنم بهتره کنسولگری و به ارمنستان تغییر بدم .( یا وایسم ببینم اونا کجا میندازن ما رو )

دوست عزیز اولا که باید صبر کنی اونا برات تعیین کنن و بعدش میتونی درخواست خودت رو بگید!
در مورد ارمنستان راستش من خودمم انکارا بودم و اونا برام زدم ایروان ولی الان راضیم چون هم شهر آروزمتریه ایروان و نسبتا کوچیکه و سفارتشم مثه اکارا شلوغ نیست !
در مورد انکارا شما هم پست مدارک زودتر رو دارید بعلاوه ثبت نام در سایت پست

این دوستمون بایستی قبل از اینکه کارنت بشن تقاضای تغییر سفارت رو بدهند
Big Grin بالاخره بنده چه بکنمممم ؟؟؟Big Grin
اگه الان مثلا تغییر بدم به ارمنستان ممکنه اونا خودشون وقتی کیسم کارنت شد دوباره به یه سفارت دیگه تغییر بدن؟؟؟
خداونداااااااااااااااااااا ما رو در این مسیر زندگی هم تنها نگذار . آمین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2013-10-26 ساعت 09:19)Visas نوشته:  

مشکل پیش میاد ، نقص مدرک می خوری و اگر ویزات یکضرب بوده باشه دیگه بهت ویزا یکضرب نمی دن تا وقت مدارکت را ببری کلا پروسه ات را طولانی تر می کنی، باید حتما اصل دیپلمت را ببری
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
با سلام خدمت دوستان
بنده دیروز به kcc ایمیل زدم راجبه دور دوم سوال پرسیدم که ایا هست یا نه
اونا در جواب من اینو فرستادن:
Thank you for your inquiry.

KCC has not been notified of a second drawing for the DV 2014 at this time
.
فکر نکنم دیگه دور دومی در کار باشه.
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، pooyan1920 ، behfaza ، nasim ، گل نهال ، aghaghia ، زری وحدتی
(2013-10-26 ساعت 10:46)nasim نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 11:10)nasim نوشته:  آقااااااا یه سواللللللل ! هزینه ها برای رفتن به آنکارا بیشتر از ایروان هست ؟؟؟؟؟/ فکر کنم بهتره کنسولگری و به ارمنستان تغییر بدم .( یا وایسم ببینم اونا کجا میندازن ما رو )

دوست عزیز اولا که باید صبر کنی اونا برات تعیین کنن و بعدش میتونی درخواست خودت رو بگید!
در مورد ارمنستان راستش من خودمم انکارا بودم و اونا برام زدم ایروان ولی الان راضیم چون هم شهر آروزمتریه ایروان و نسبتا کوچیکه و سفارتشم مثه اکارا شلوغ نیست !

اگه الان مثلا تغییر بدم به ارمنستان ممکنه اونا خودشون وقتی کیسم کارنت شد دوباره به یه سفارت دیگه تغییر بدن؟؟؟

خب اگر دوست داری بری ارمنستان تغییر بده چرا خودتو الکی دو دل می کنی خرجش یه نامه زدنه دیگه
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: ffrfar ، زری وحدتی
کسی می تونه با kcc مکاتبه کنه و بپرسه امسال دور دومی در کار هست یا نه ؟ چون خیلی از دوستان منتظرن. با تشکر از شما.
تشکر کنندگان:
(2013-10-26 ساعت 12:29)siavash64 نوشته:  کسی می تونه با kcc مکاتبه کنه و بپرسه امسال دور دومی در کار هست یا نه ؟ چون خیلی از دوستان منتظرن. با تشکر از شما.

سیاوش جان ... سه تا پست بالاتر یکی از دوستان نوشتند که مکاتبه کردند و جواب رو هم گذاشتند. خواهش می کنم اول مطالعه کنید بعد سوال مطرح کنید!
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ffrfar ، azadeh2014 ، nasim ، behfaza ، sepideh_ ، ali1220 ، زری وحدتی ، amin arefi
(2013-10-26 ساعت 12:22)iris نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 10:46)nasim نوشته:  

خب اگر دوست داری بری ارمنستان تغییر بده چرا خودتو الکی دو دل می کنی خرجش یه نامه زدنه دیگه

در این شک دارم که نامه بزنم بکنمش ارمنستان بعد توی نامه دوم بندازنمون یه جای دیگه . دیگه اون وقت هیچ کاری نمی شه بکنم
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
سلام من یه اشتباه خیلی بزگ کردم چیکار کنم
به جای family name: اسم کوچیکم نوشتم
به جای first name : تیک رو زدم و
به جای middle name: فامیلی نوشتم

اعصابم داغون شد آخه چرا این اشتباه کردم اه
موقع چک کردن باید کدوم رو وارد کنم؟
حلا اسمم در بیاد چیکار کنم؟
ممکنه اصلا از قرعه کشی رد کنن چو میتونن بفهمن ما ایرانی ها اسم این طوری نداریم
آه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
(2013-10-14 ساعت 14:45)مهدی 2014 نوشته:  ...
البته این رو هم مد نظر داشته باشید که موقع خروج از کشور هم بسیاری از ایرلاین ها به این موضوع حساسند و باید اون موقع هم پاستون 6 ماه اعتبار رو داشته باشه.
در کل به نظر من پاسی که رسید به 6 ماه اعتبار دیگه عملاً فاقد اعتبار هست.

سلام
من امروز پاسمو دادم پ +10 واسه تعویض. گفتن 10 روزه آماده می شه.
بخاطر اینکه کمی بیشتر از 1 سال از اعتبارش مونده بود مجبور شدیم بریم گذرنامه و پس از یه درخواست رسمی , یه تاییدیه بگیریم و به پ+10 ارایه بدیم.
اگه سوالی باشه در خدمتم.
بچه ها گفتن که بعد از گرفتن پاس جدید باید اسکن صفحاتشو بفرستم واسه سفارت مربوطه:
1- ممنون می شم کسی آدرس ایمیل سفارت ابوظبیو بده.
2- به نظرتون بهتر نیس که بذارم کلیر بشم و بعدش ایمیل اسکن جدید پاسمو بفرستم؟
ممنون
[/quote]

سلام دوستان
ما پاس جدیدو درست بعد از 10 روزی که گفته بودند, گرفتیم! (سورپرایز!)
بچه ها گفتن که بهتره اسکن صفحه اول پاس جدیدو بفرستیم سفارت مربوطه با توجه به اینکه شماره پاس عوض شده.
حالا به نظرتون بهتر نیست بذاریم کلیر بشیم بعد بفرستیم واسشون؟ (قبل گرفتن ویزا). راستش یه کم نگرانم که اگه الان بفرستم باعث تاخیر تو پروسه کلیر شدنمون بشه!! کسی قبلا تجربشو داشته؟
ممنون
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، Almond ، nasim ، behfaza ، ali1220 ، زری وحدتی ، amohammadiazar
(2013-10-26 ساعت 12:21)..... نوشته:  با سلام خدمت دوستان
بنده دیروز به kcc ایمیل زدم راجبه دور دوم سوال پرسیدم که ایا هست یا نه
اونا در جواب من اینو فرستادن:
Thank you for your inquiry.

KCC has not been notified of a second drawing for the DV 2014 at this time
.
فکر نکنم دیگه دور دومی در کار باشه.

پس منتظرهاش بیاید به هم تسلیت بگیم...من که خیلی امید بسته بودم به اکتبر! تسلیت به تمام کساییکه مثل من انتظار بیهوده کشیدنSad ........ بریم واسه 2015Tongue
تشکر کنندگان: hasti_rara ، behfaza ، ali1220 ، زری وحدتی ، قصه گو ، samansaba
(2013-10-26 ساعت 13:49)majid7 نوشته:  سلام من یه اشتباه خیلی بزگ کردم چیکار کنم
به جای family name: اسم کوچیکم نوشتم
به جای first name : تیک رو زدم و
به جای middle name: فامیلی نوشتم

اعصابم داغون شد آخه چرا این اشتباه کردم اه
موقع چک کردن باید کدوم رو وارد کنم؟
حلا اسمم در بیاد چیکار کنم؟
ممکنه اصلا از قرعه کشی رد کنن چو میتونن بفهمن ما ایرانی ها اسم این طوری نداریم
آه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه

دوست عزیز
عزیزم
بگذار اول قرعه کشی بشه ایشالاه قبول میشی.
بعد این چه فکریه که اونها میفهمند ایرانیها همچین اسم و فامیلی ندارند در نتیجه رد میکنند!!!! یعنی چی؟!؟! به حق چیزای نشنیده!!!!! کسی نمیاد که این چیزا رو حلاجی کنه که.
مگه شما تا حالا صفحه اعلام نتایج رو ندیدی؟ تو اون صفحه چیزایی که برای چک کردن لازمه یکی شماره پرونده ات هست که باید خوب مراقبش باشی گم نشه. مورد بعدی نام خانوادگی هست و مورد بعدی تاریخ تولد. فقط همینها. حالا شما میگی تو قسمت نام خانوادگی اومدی نام کوچک رو نوشتی ، خب موقع چک کردن چون دیگه باید توی اون قسمتی که نام خانوادگی میخواهد فقط نام کوچکت رو بنویسی به همان شکلی که موقع ثبت نام نوشته بودی.
مثلا اگر اسم شخصی شهداد شیرپرور هست و یه همچین اشتباهی مثل شما کرده، دیگه وقتی که میخواهد چک بکنه بجای Last/Family name (نام خانوادگی) باید بنویسه شهداد! خب پس چک کردن غیر ممکن نیست، پس این از این.

شما بگذار قبول بشی بعد اونوقت حواست باشه که اینجوری چک کنی، چون برای چک کردن از بین تمام اسمهای شما فقط فامیل رو میخواهد،همین. بعدا انشالاه وقتی قبول شدی اون موقع با KCC مکاتبه کن که موقع ثبت نام یه همچین اشتباهی کردی و بر طبق شناسنامه براشون مینویسی که چجوری اشتباه شده. آره بابام جان. نترس.
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
تشکر کنندگان: گل نهال ، shahryar7021 ، majid7 ، محبت ، sepideh_ ، behfaza ، mehdir ، Sam2014 ، ali1220 ، زری وحدتی ، aghaghia ، kamix
سلام دوستان سهميه ايران در لاتارى حدود ٦٠٠٠ فرم قبول شده است يا ٦٠٠٠ نفر؟
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-26 ساعت 19:00)zz24 نوشته:  سلام
یه سوال خیلی مهم دارم اینکه شخصی ثبت نام کرده و کانفرمیشن نامبرش رو هم داره ...بعد بخواد منصرف بشه!!!میتونه منصرف بشه؟منظورم اینه که ثبت نام کرده باشه در لاتاری و هنوز جواب نیومده انصراف بده!ایا با ایمیل میشه؟
یا مثلا اگر شخصی کانفرمیشن نامبر ادم رو بدونه قبل از اعلام قبول ها میتونه مانع بشه؟یعنی میشه باعث انصراف بشه اگه کانفرمیشن نامبر رو بدونه؟از رو دشمنی؟

شما نمیتونی انصراف بدی مگر اینکه دوباره ثبت نام کنی این طوری از دور خارج میشیBig Grin یا اگه اسمت در اومد مرا حل بعدی رو انجام ندی
در مورد کانفرمیشن هم نباید به کسی بدی چون ممکنه باعث به وجود اومدن مشکل در مراحل بعدی برای گرفتن ویزا تون بشه
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: aghaghia ، زری وحدتی ، zz24 ، behfaza ، azadeh2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان