کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-27 ساعت 22:03)hamedmas نوشته:  سلام دوستان
من مدرک ليسانسو آزاد کردم
اما فوق لسانس را بايد پول بدم تازه بهم گفت ريز نمرات نميده
به نظرتون چيکار کنم ريز نمراتو بگيرم ؟؟
آيا مدرک فوق موقتش کافيه ؟

کار از مهکم کاری عیب نمیکنه تهران نیست که بگی فردا میارم
هرچیزی که فکر میکنی ممکنه بخوان با خودت ببر .
حتی اگه شده دمپایی دوستان خیلی اشاره داشتن به این موضوعBig Grin
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: mehdir ، H Pier ، reza_top60 ، hamedmas
ولی کلا یه چیزی رو تو این چند وقت فهمیدم که اونم اینه..این عبارت کار از محکم کاری عیب نمیکنه خودش داره کار دستمون میده..اصلا همین ریز نمره بردن رو خود بچه ها باب کرذن به مرور زمان
لطفا هی محکم کاری جدید تعریف نکنید دیگه..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، محبت ، arezoo00
من نميدونم منظور از اينكه نوشته ترجمه نه اصل مداركو بايد پست كنيم تركيه يعني چي دقيقا؟ يعني اصل ترجمه رو بايد نفرستيم و ازش كپي بگيريم يا اصل شناسنامه رو نبايد بفرستيم؟
روز مصاحبه هم ترجمه تحويل ميديم .يعني از هر مدرك دو سري ترجمه كنيم؟
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
تشکر کنندگان:
(2013-10-27 ساعت 22:03)hamedmas نوشته:  سلام دوستان
من مدرک ليسانسو آزاد کردم
اما فوق لسانس را بايد پول بدم تازه بهم گفت ريز نمرات نميده
به نظرتون چيکار کنم ريز نمراتو بگيرم ؟؟
آيا مدرک فوق موقتش کافيه ؟

حامد جان چون برنده اصلی خودت هستی و مدرکت هم فوق لیسانس هست که همین یکی از دلایل کلیرنس خوردن میشه پس حتما ریز نمرات رو هم به همراه مدرک فوق لیسانت بگیر و ترجمه کن. دقت کن به اینکه مدارک تحصیلی نفرات اصلی رو حسابی چک میکنن.وقت نداریم ها آخر های دی مصاحبه داریم ها
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، محبت ، ali1220 ، hamedmas
Exclamation 
(2013-10-27 ساعت 23:44)Danial_4139 نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 20:48)mehdir نوشته:  این آمار پارسال هم سرش کلی بحث بود اما به نظرم یه جای این موضوع نمیخونه شایدم تفسیر ماها از اطلاعات اونها اشتباه هست چون درسته که پارسال به خیلی ها ویزا نرسید، اما آیا میشه گفت که به 50 درصد ویزا نرسیده ؟ یه جای کار میلنگه !!!!!

ما هنوز نمیدونم این 6027 نفر شامل خود بنده ها میشه یا با خانوادهاشون به این تعداد میرسن ، اگر شامل خود بنده ها بشه که خیلی جالب نیست چون خیلی از کیس ها متاهلن و بچه هم دارن کافیه 1000 نفر اول برن تا ویزا ها تمام بشه ولی اگر با خانواده این تعداد اعلام شده باشه شرایط امیدوار کننده هست اینجور نهایتا 10% نتونن ویزا بگیرن .
سلام محض یاداوری بحثهای قدیمی:
طبق قانون 7% که میشه50000*7%=3500 حداکثر ویزا /نفر کشور مربوطه که نفرات طبق افراد موجود در کیس هنگام ثبت نام هستند ضرب در ضریب تقریبی حدود2میباشندکه اعداد اعلام شده رو تولید میکنند(6029) و افزوده شدن بچه و ازدواجی ها و دور دومیها تعدادی رو از گردونه دریافت ویزا مثل پارسال خارج میکنه منبع مطالب هم موضوعات کلیرنس 2013 میباشد مخصوصا اخرین صفحات!!!
اما قضیه 6029 نفرمجموع تعداد نفرات کارنتی هاست نه اونهایی که ویزا میگیرند تو همون لینکی که گذاشته بودید نوشته بود که حدود105000 (یا حتی به گفته های در سال گذشته : 120000تا140000)نفر رجیستر شده از قبولی نامه های اولی که همون قضیه دو برابر ظرفیت 50000تا ،سقف کلی ویزا یا همون 3500*2که حدودای6027 میباشد ،البته ظریب 2 متغیر هست برای کشور های مختلف توجه داشتید که آمارهای این چند سال اخیر تعداد نفر ویزایی1600-1900-2300-2600واخیرا3500 بوده و یه دفعه به 6000 که نمیرسه!!!
این دردسرها و حتی موضوع زاپاس دور دوم از عدم استقبال و اطلاع2011 ایها و بهم خوردن نتایج 2012 حاصل شده 2013، هم که آخرشو دیدید چه مشکلی پیش آمد. نامه اولتون رو خوب خوندید؟؟؟ تاکید کرده ویزا تضمینی نیست -تاکید کرده بجنبید که ویزا نپره از دستتون مثل بعضی از قبولیای 2013 اما اول تا آخرش شانسیه Big Grin شاید متن یکم گنگ و پیچیده و نااشنا یا نا مطمئن باشه براتون اما چکیده کلی مطالب سایت و تجربیات خودم و مطالب تکراری دوستان دراین چند سال هست مثالش هم با اجازه :گل نهال ، دور دومی بود و ناپلئونی سپتامبر2013 ویزا گرفت اما کاربری بنام مارشا یا اونهای دیگه که دور اولی بودند متاسفانه موندگار شدند Shy دعا کنید ویزا که گرفتین عاقبت به خیر بشید و همونی باشه که ایده آلتون بوده من یکی اگه روزی قبول بشم بعد 10 سال که خودش سفر نامه داره! واسه پست کردن نامه ثبت نام، والا دیگه دارم به شک می افتم که قسمت و ایده آلم بوده یا نه
!!!Cool
[font=Verdana]Que Sera, Sera[/font] Cool
(2013-10-28 ساعت 01:27)Niyousha نوشته:  من نميدونم منظور از اينكه نوشته ترجمه نه اصل مداركو بايد پست كنيم تركيه يعني چي دقيقا؟ يعني اصل ترجمه رو بايد نفرستيم و ازش كپي بگيريم يا اصل شناسنامه رو نبايد بفرستيم؟

دوست عزیز، اصل ترجمه هایی رو که از دارالترجمه میگیرید باید بفرستید، کپی ترجمه ها ارزشی نداره! مدارک اصل رو هم روز مصاحبه باید همراه داشته باشید، بعضی از دوستان برای اطمینان خاطر بیشتر 2 سری ترجمه می کنند که به هر حال اگر در سفارت هم نیاز نباشه، وقتی تشریف میبرید اونور برای کار پیدا کردن نیازتون میشه... روز مصاحبه فقط اصل مدرک رو میبینن برای تطابق دادن با ترجمه ها و کپی که به ترجمه ها متصله... به هیچ عنوان اصل مدارک خودتون رو پست نکنید، امیدوارم متوجه شده باشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: m_yek ، nasim ، گل نهال ، محبت ، behfaza ، ali1220 ، amin arefi ، ramaya ، amohammadiazar ، noobnoobi ، Niyousha
(2013-10-27 ساعت 22:58)ana3 نوشته:  دوستان من متوجه نمیشم در ویزا بولتن دقیقا باید چیکار کنم Sad لطفا دوستانی که میدونن راهنمایی کنن
با تشکر

دوست عزیز، قرار نیست کاری بکنید، این پـــــــست رو مطالعه کنید تا بهتر متوجه عملکرد بولتن ویزا بشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، nasim ، گل نهال ، behfaza ، ali1220 ، amin arefi
سلام دوستان
مدرک پیش دانشگاهی بنده هنوز آماده نیست. آیا می تونم با گواهی موقت پیش دانشگاهی برم برای مصاحبه؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-28 ساعت 07:51)aghaghia نوشته:  
(2013-10-28 ساعت 01:27)Niyousha نوشته:  من نميدونم منظور از اينكه نوشته ترجمه نه اصل مداركو بايد پست كنيم تركيه يعني چي دقيقا؟ يعني اصل ترجمه رو بايد نفرستيم و ازش كپي بگيريم يا اصل شناسنامه رو نبايد بفرستيم؟

دوست عزیز، اصل ترجمه هایی رو که از دارالترجمه میگیرید باید بفرستید، کپی ترجمه ها ارزشی نداره! مدارک اصل رو هم روز مصاحبه باید همراه داشته باشید، بعضی از دوستان برای اطمینان خاطر بیشتر 2 سری ترجمه می کنند که به هر حال اگر در سفارت هم نیاز نباشه، وقتی تشریف میبرید اونور برای کار پیدا کردن نیازتون میشه... روز مصاحبه فقط اصل مدرک رو میبینن برای تطابق دادن با ترجمه ها و کپی که به ترجمه ها متصله... به هیچ عنوان اصل مدارک خودتون رو پست نکنید، امیدوارم متوجه شده باشید...
سلام خسته نباشی
همراه مدارک ریزنمرات هم پست کنیم یا روز مصاحبه ارائه بدیم ؟
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: Niyousha
(2013-10-28 ساعت 11:23)farzadsmile نوشته:  سلام دوستان
مدرک پیش دانشگاهی بنده هنوز آماده نیست. آیا می تونم با گواهی موقت پیش دانشگاهی برم برای مصاحبه؟
کسی نیست جواب بده به ما؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-28 ساعت 13:03)farzadsmile نوشته:  
(2013-10-28 ساعت 11:23)farzadsmile نوشته:  سلام دوستان
کسی نیست جواب بده به ما؟

اصل دیپلم و همون موقت پیش رو ارائه بدین و با توجه به تاریخ فارغ التحصیلیتون اگه سوالی شد توضیح بدین که هنوز اماده نیست. من لیسانسم اماده نبود و اینکار رو کردم.جای نگرانی نیست.
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، kurosh2100
(2013-10-27 ساعت 22:11)laleh84000 نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 22:02)محبت نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 21:48)laleh84000 نوشته:  سلام دوستان
‍‍.پدر و مادر من .پارسال لاتاری برنده شدند . اما کیس نامبر بالا دارند آیا ثبت نام مجدد مشکل ساز خواهد بود؟ کسی اطلاعی داره؟
سلام
خیر مشکلی وجود نداره و در هیچ قانونی منعی براش نیست.

ممنون از پاسختون
کیس نامبر پدرم حدود ۶۸۰۰ هست و من با این وضع کارنت شدن ها نگران شدم

نگران وضعیت کارنت شدن نباش به همین زودی شدت میگیره و متمرکز شو بر روی این مطلب که تمام مدارکتون کامل باشه و به مسائل دیگه مهاجرت رسیدگی کن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، amin arefi ، cello86 ، ali1220 ، behfaza ، arezoo00
سهمیه ایران هرسال چند نفره ؟
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان:
(2013-10-28 ساعت 16:38)majid7 نوشته:  سهمیه ایران هرسال چند نفره ؟
3500 ويزا يعني 7 درصد كل ويزاها (50000)
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان:
دوستان من در فرمها هم قسمت مدرک تحصیلی رو پر کردم هم شغلی رو، حالا برای ارسال مدارک به آنکار هم ترجمه مدرکو و هم ترجمه گواهی کار رو باید بفرستم؟
2014AS7xx،یک نفر،ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، کلییرنس، آپدیتها: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه،15و30می،26،24،23،20،13،12،5،3 جون و 27 کلییر بعد از 192 روز، دریافت ویزا 11جولای
سفرنامه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان