موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-28 ساعت 03:14)reza_top60 نوشته: (2013-10-27 ساعت 22:03)hamedmas نوشته: سلام دوستان
من مدرک ليسانسو آزاد کردم
اما فوق لسانس را بايد پول بدم تازه بهم گفت ريز نمرات نميده
به نظرتون چيکار کنم ريز نمراتو بگيرم ؟؟
آيا مدرک فوق موقتش کافيه ؟
حامد جان چون برنده اصلی خودت هستی و مدرکت هم فوق لیسانس هست که همین یکی از دلایل کلیرنس خوردن میشه پس حتما ریز نمرات رو هم به همراه مدرک فوق لیسانت بگیر و ترجمه کن. دقت کن به اینکه مدارک تحصیلی نفرات اصلی رو حسابی چک میکنن.وقت نداریم ها آخر های دی مصاحبه داریم ها
رضاجان ممنونم
اما براي گرفتن مدرک 2.5 خرج داره
ترجيح ميدم الان موقتمو ارائه کنم
اما نمي دونم چجوري بايد ريز نمراتم آزاد کنم
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز مادر من يكي از برنده گان لاتاري ٢٠١٤امريكا است ما در ٢٤نوامبر مصاحبه داريم
سوال من اين است كه آيا از اطفال زير سنين ١٦ ١٤ ١٣ نيز در مصاحبه سوال ميشود
لطفا پاسخ بدهيد
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-28 ساعت 22:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-28 ساعت 22:20 توسط feel.)
دوستان من دیپلم نظری دارم رشته علوم تجربی دارم به نظرتون به مشکل بر میخورم؟؟میشه راهنمایی کنید.
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من چند تا مشکل داشتم بعد پیام دادم به سفارت آمریکا تو ایروان و بهشون گفتم ترم 3 دانشگاه هستم و نمیتونم اصل دیپلمم رو ازشون بگیرم تا وقتی که فارغ التحصیل بشم ولی میتونم کپی برابر با اصل گواهی موقت دیپلم و اینا رو براشون ببرم. بعد در مورد مدرک معافیت تحصیلی هم گفتم که نمیتونم اصل اون رو هم بگیرم و این جوابیه که سفارت بهم داد:
Dear inquirer,
Please be advised that you must bring your original high school diploma or Pish daneshgahi diploma along with the translation in order to receive your visa. Temporary diploma or certified copies are not accepted. Concerning the military card you need to have your original military card along with a notary translation
.
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟