کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-28 ساعت 03:14)reza_top60 نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 22:03)hamedmas نوشته:  سلام دوستان
من مدرک ليسانسو آزاد کردم
اما فوق لسانس را بايد پول بدم تازه بهم گفت ريز نمرات نميده
به نظرتون چيکار کنم ريز نمراتو بگيرم ؟؟
آيا مدرک فوق موقتش کافيه ؟

حامد جان چون برنده اصلی خودت هستی و مدرکت هم فوق لیسانس هست که همین یکی از دلایل کلیرنس خوردن میشه پس حتما ریز نمرات رو هم به همراه مدرک فوق لیسانت بگیر و ترجمه کن. دقت کن به اینکه مدارک تحصیلی نفرات اصلی رو حسابی چک میکنن.وقت نداریم ها آخر های دی مصاحبه داریم ها
رضاجان ممنونم
اما براي گرفتن مدرک 2.5 خرج داره
ترجيح ميدم الان موقتمو ارائه کنم
اما نمي دونم چجوري بايد ريز نمراتم آزاد کنم
Sad
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know
تشکر کنندگان: ali1220 ، behfaza
(2013-10-28 ساعت 17:40)sabor نوشته:  دوستان من در فرمها هم قسمت مدرک تحصیلی رو پر کردم هم شغلی رو، حالا برای ارسال مدارک به آنکار هم ترجمه مدرکو و هم ترجمه گواهی کار رو باید بفرستم؟

اگر تحصیلات تون در حد دیپلم 12 ساله و یا پیشدانشگاهی و یا بالاتره نیازی به گواهی کار نیست، اونو بعدن میتونید روز مصاحبه با خودتون داشته باشید که اگر خواستن ارائه بدین، که معمولا نمیخوان، گواهی کار برای کسانی است که تحصیلات دیپلم فنی و هنرستان 11 ساله و یا تحصیلات کمتر از دیپلم دارن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: sabor ، ojee ، behfaza
(2013-10-28 ساعت 12:12)m_yek نوشته:  سلام خسته نباشی
همراه مدارک ریزنمرات هم پست کنیم یا روز مصاحبه ارائه بدیم ؟

سلام دوست عزیز، ممنونم.
خیر نیازی به ریز نمرات نیست، فقط روز مصاحبه همراهتون باشه و اگر آفیسر ازتون خواست نشون بدید، خودتون ارائه ندید چون جزو مدارک درخواستی نیست...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، artam2 ، behfaza ، m_yek
سلام دوستان عزيز مادر من يكي از برنده گان لاتاري ٢٠١٤امريكا است ما در ٢٤نوامبر مصاحبه داريم
سوال من اين است كه آيا از اطفال زير سنين ١٦ ١٤ ١٣ نيز در مصاحبه سوال ميشود
لطفا پاسخ بدهيد
تشکر کنندگان:
(2013-10-28 ساعت 20:39)bashir ahmad نوشته:  سلام دوستان عزيز مادر من يكي از برنده گان لاتاري ٢٠١٤امريكا است ما در ٢٤نوامبر مصاحبه داريم
لطفا پاسخ بدهيد

باید حتما همه اعضای کیس در مصاحبه حضور داشته باشند، حتی اگه نوزاد باشه... معمولا سوال خاصی نمیشه، ممکنه مثلا آفیسر بپرسه دوست دارین برین آمر یکا و چرا، همین سوال خاصی نمیپرسن...
تشکر کنندگان: ojee ، amohammadiazar
(2013-10-27 ساعت 22:58)ana3 نوشته:  دوستان من متوجه نمیشم در ویزا بولتن دقیقا باید چیکار کنم Sad لطفا دوستانی که میدونن راهنمایی کنن
با تشکر

ببینید شما وقتی قبول شدید یه کیس نامبر بهتون میدن که باید این سایت ویزا بولتن رو چک کنید تا وقتی که عدد شما کمتر از اون عددی باشه که اونجا اعلام میکنه اونوقته که شما اصلاحا کارنت میشید و منتظر میشید براتون یه ایمیل برای تعیین محل و وقت مصاحبه بیاد !
مثلا اگه کیس شما 2200باشه و تو سایت اعلام کنه تا 2400 ، شما الان کارنت شدید و باید منتظر نامه مصاحبه خودتون باشید که ایندفه به ایمیلتون میاد و زده کدوم کشور و چه روز و ساعتی مصاحبتونه!
بهر حال کارای واکسن زدنتون رو موازیش شروع کنید تا دچار هزینه ای زیاد اونجا نشید چون زمانبره !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: ojee ، amohammadiazar ، behfaza
(2013-10-28 ساعت 20:12)aghaghia نوشته:  
(2013-10-28 ساعت 17:40)sabor نوشته:  دوستان من در فرمها هم قسمت مدرک تحصیلی رو پر کردم هم شغلی رو، حالا برای ارسال مدارک به آنکار هم ترجمه مدرکو و هم ترجمه گواهی کار رو باید بفرستم؟

اگر تحصیلات تون در حد دیپلم 12 ساله و یا پیشدانشگاهی و یا بالاتره نیازی به گواهی کار نیست، اونو بعدن میتونید روز مصاحبه با خودتون داشته باشید که اگر خواستن ارائه بدین، که معمولا نمیخوان، گواهی کار برای کسانی است که تحصیلات دیپلم فنی و هنرستان 11 ساله و یا تحصیلات کمتر از دیپلم دارن...

اقاقیای عزیز ازت ممنونم. یه سوال دیگه داشتم. در مدارک آنکارا نوشته شده اگر اشکالی در فرمهاتون دارید تصحیح شده آنها را همراه با دیگر مدارک 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت بفرستید. از آنجا که من یک مورد تصحیحی دارم میخواستم ببینم فرمهامو آپدیت کنم و با دیگر مدارکم بفرستم یا نه با خودم روز مصاحبه ببرم؟
2014AS7xx،یک نفر،ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، کلییرنس، آپدیتها: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه،15و30می،26،24،23،20،13،12،5،3 جون و 27 کلییر بعد از 192 روز، دریافت ویزا 11جولای
سفرنامه
تشکر کنندگان: ojee ، amohammadiazar ، behfaza
(2013-10-28 ساعت 20:53)sabor نوشته:  اقاقیای عزیز ازت ممنونم. یه سوال دیگه داشتم. در مدارک آنکارا نوشته شده اگر اشکالی در فرمهاتون دارید تصحیح شده آنها را همراه با دیگر مدارک 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت بفرستید. از آنجا که من یک مورد تصحیحی دارم میخواستم ببینم فرمهامو آپدیت کنم و با دیگر مدارکم بفرستم یا نه با خودم روز مصاحبه ببرم؟

خواهشم میکنم، اگر میخواهید فرم هاتون رو آپدیت کنید خب همین الان با بقیه مدارک بفرستید... ولی اگر نفرستادید روز مصاحبه هم میتونید ببرید...
تشکر کنندگان: behfaza ، behdist ، sabor
(2013-10-28 ساعت 20:44)aghaghia نوشته:  
(2013-10-28 ساعت 20:39)bashir ahmad نوشته:  سلام دوستان عزيز مادر من يكي از برنده گان لاتاري ٢٠١٤امريكا است ما در ٢٤نوامبر مصاحبه داريم
لطفا پاسخ بدهيد

باید حتما همه اعضای کیس در مصاحبه حضور داشته باشند، حتی اگه نوزاد باشه... معمولا سوال خاصی نمیشه، ممکنه مثلا آفیسر بپرسه دوست دارین برین آمر یکا و چرا، همین سوال خاصی نمیپرسن...

دوستان این سایت ایروان برای کلیر شدنو من نگاه میکنم کدهایی که میزنه چطور خونده میشه مثلا ماله من 2014AS با چهار تا صفر بعدش عدد چهاررقمیه ولی اونجا کداش اینطوریه :YRV2012768044 داستانش چیه ؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2013-10-28 ساعت 21:15)mechanicalengineer نوشته:  دوستان این سایت ایروان برای کلیر شدنو من نگاه میکنم کدهایی که میزنه چطور خونده میشه مثلا ماله من 2014AS با چهار تا صفر بعدش عدد چهاررقمیه ولی اونجا کداش اینطوریه :YRV2012768044 داستانش چیه ؟؟

این کیس ها لاتاری نیستند، ازدواجی، خانوادگی و دیگر کیس ها هستند که پرونده شون در ایروان تشکیل شده...
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
دوستان من دیپلم نظری دارم رشته علوم تجربی دارم به نظرتون به مشکل بر میخورم؟؟میشه راهنمایی کنید.
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-28 ساعت 22:19)feel نوشته:  دوستان من دیپلم نظری دارم رشته علوم تجربی دارم به نظرتون به مشکل بر میخورم؟؟میشه راهنمایی کنید.
شما مگه دوازده سال تحصیلی رو با موفقیت نگذروندین و دارای دیپلم نیستین ؟ چه مشکلی آخه ؟ مثلااینکه نظام قدیم باشه ؟ اتفاقا دیپلم نظام قدیم همون مدرکیه که عمه ریکاییها خیلی خوب میشناسنش.Big Grin
تشکر کنندگان: feel ، محبت
(2013-10-28 ساعت 22:19)feel نوشته:  دوستان من دیپلم نظری دارم رشته علوم تجربی دارم به نظرتون به مشکل بر میخورم؟؟میشه راهنمایی کنید.

نه اگه پیش داری مسال حله اگه مساله دیگی هست بگو تا راهنمایی کنیم
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
سلام به همگی
من چند تا مشکل داشتم بعد پیام دادم به سفارت آمریکا تو ایروان و بهشون گفتم ترم 3 دانشگاه هستم و نمیتونم اصل دیپلمم رو ازشون بگیرم تا وقتی که فارغ التحصیل بشم ولی میتونم کپی برابر با اصل گواهی موقت دیپلم و اینا رو براشون ببرم. بعد در مورد مدرک معافیت تحصیلی هم گفتم که نمیتونم اصل اون رو هم بگیرم و این جوابیه که سفارت بهم داد:

Dear inquirer,

Please be advised that you must bring your original high school diploma or Pish daneshgahi diploma along with the translation in order to receive your visa. Temporary diploma or certified copies are not accepted. Concerning the military card you need to have your original military card along with a notary translation
.
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینه‌ها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
تشکر کنندگان: kage.omid
(2013-10-28 ساعت 20:52)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 22:58)ana3 نوشته:  دوستان من متوجه نمیشم در ویزا بولتن دقیقا باید چیکار کنم Sad لطفا دوستانی که میدونن راهنمایی کنن
با تشکر

ببینید شما وقتی قبول شدید یه کیس نامبر بهتون میدن که باید این سایت ویزا بولتن رو چک کنید تا وقتی که عدد شما کمتر از اون عددی باشه که اونجا اعلام میکنه اونوقته که شما اصلاحا کارنت میشید و منتظر میشید براتون یه ایمیل برای تعیین محل و وقت مصاحبه بیاد !
مثلا اگه کیس شما 2200باشه و تو سایت اعلام کنه تا 2400 ، شما الان کارنت شدید و باید منتظر نامه مصاحبه خودتون باشید که ایندفه به ایمیلتون میاد و زده کدوم کشور و چه روز و ساعتی مصاحبتونه!
بهر حال کارای واکسن زدنتون رو موازیش شروع کنید تا دچار هزینه ای زیاد اونجا نشید چون زمانبره !

ممنون جوابتون کامل بود Smile حالا سوالی که دارم اینه که تو سایت ( در قسمت ویزا بولتن)دقیقا کجا رو باید چک کنم ؟ اگه لینک بذارید ممنون میشم
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان