کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-28 ساعت 23:21)majid7 نوشته:  
(2013-10-28 ساعت 22:19)feel نوشته:  دوستان من دیپلم نظری دارم رشته علوم تجربی دارم به نظرتون به مشکل بر میخورم؟؟میشه راهنمایی کنید.

نه اگه پیش داری مسال حله اگه مساله دیگی هست بگو تا راهنمایی کنیم

پیش ندارم
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، behfaza
(2013-10-22 ساعت 18:17)mattin نوشته:  با سلام به نظر شما اگر پنجم آذز ماه مصاحبه داشته باشید در ابوظبی چند روز قبل باید از ایران بلیط بگیریم

(2013-10-28 ساعت 23:45)feel نوشته:  
(2013-10-28 ساعت 22:19)feel نوشته:  دوستان من دیپلم نظری دارم رشته علوم تجربی دارم به نظرتون به مشکل بر میخورم؟؟میشه راهنمایی کنید.

پیش ندارم
سلام
شما ملزم هستید که مدرکی مبنی بر 12سال تحصیل. ارایه دهید که در سال های گذشته نظام قدیم دیپلم و نظام جدید تا پیش دانشگاهی را شامل می شود. حال اگر چنین مدارکی ندارید دنبال گرفتنش باشید خیلی از دوستان همین کار را می کنند
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، behfaza
(2013-10-28 ساعت 23:45)feel نوشته:  

پیش ندارم
اگر دیپلم شما برای رشته نظری نظام قدیم هست مشکلی نداره(چهارم دبیرستان) اما اگر نظام جدید هست باید پیش رو داشته باشید.
یعنی به مقطعی برسید که مجاز به ورود به دانشگاه باشید.ساده تر بگم باید 12سال درس خونده باشید از اول ابتدایی تا اخرش بشمارید معلوم میشه
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: ojee ، aghaghia ، محبت ، behfaza
(2013-10-28 ساعت 23:29)Visas نوشته:  سلام به همگی
من چند تا مشکل داشتم بعد پیام دادم به سفارت آمریکا تو ایروان و بهشون گفتم ترم 3 دانشگاه هستم و نمیتونم اصل دیپلمم رو ازشون بگیرم تا وقتی که فارغ التحصیل بشم ولی میتونم کپی برابر با اصل گواهی موقت دیپلم و اینا رو براشون ببرم. بعد در مورد مدرک معافیت تحصیلی هم گفتم که نمیتونم اصل اون رو هم بگیرم و این جوابیه که سفارت بهم داد:

Dear inquirer,

Please be advised that you must bring your original high school diploma or Pish daneshgahi diploma along with the translation in order to receive your visa. Temporary diploma or certified copies are not accepted. Concerning the military card you need to have your original military card along with a notary translation
.
دوست عزیز سعی کنید برید دانشگاه و با گذاشتن وثیقه متقاعدشون کنید که یکی 2 هفته مدرکتون رو بهتون بدن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، گل نهال ، مامان خانم ، Visas ، behfaza ، ali1220 ، noobnoobi
(2013-10-28 ساعت 23:40)ana3 نوشته:  
(2013-10-28 ساعت 20:52)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 22:58)ana3 نوشته:  دوستان من متوجه نمیشم در ویزا بولتن دقیقا باید چیکار کنم Sad لطفا دوستانی که میدونن راهنمایی کنن
با تشکر

ببینید شما وقتی قبول شدید یه کیس نامبر بهتون میدن که باید این سایت ویزا بولتن رو چک کنید تا وقتی که عدد شما کمتر از اون عددی باشه که اونجا اعلام میکنه اونوقته که شما اصلاحا کارنت میشید و منتظر میشید براتون یه ایمیل برای تعیین محل و وقت مصاحبه بیاد !
مثلا اگه کیس شما 2200باشه و تو سایت اعلام کنه تا 2400 ، شما الان کارنت شدید و باید منتظر نامه مصاحبه خودتون باشید که ایندفه به ایمیلتون میاد و زده کدوم کشور و چه روز و ساعتی مصاحبتونه!
بهر حال کارای واکسن زدنتون رو موازیش شروع کنید تا دچار هزینه ای زیاد اونجا نشید چون زمانبره !

ممنون جوابتون کامل بود Smile حالا سوالی که دارم اینه که تو سایت ( در قسمت ویزا بولتن)دقیقا کجا رو باید چک کنم ؟ اگه لینک بذارید ممنون میشم
سلام
این پست جوابتون رو داده http://mohajersara.com/thread-6455-post-...#pid325801
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: aghaghia ، مامان خانم ، behfaza ، setareye sobh ، ali1220 ، ffrfar ، masoud z
سلام.من دیپلم هنرستان دارم(فنی وحرفه ایی)یعنی کلا 11 سال میشه.حالا که پیش دانشگاهی ندارم چی کار کنم.تو شرایط ذکر شده دیپلم 12 ساله.چه کنم؟؟؟Sad
تشکر کنندگان:
(2013-10-29 ساعت 00:55)fakhrozaman نوشته:  سلام.من دیپلم هنرستان دارم(فنی وحرفه ایی)یعنی کلا 11 سال میشه.حالا که پیش دانشگاهی ندارم چی کار کنم.تو شرایط ذکر شده دیپلم 12 ساله.چه کنم؟؟؟Sad

باید برین توی این دوره های شبانه شرکت کنید و مدرک پیش بگیرین، اگر موقع مصاحبه هم مدرک تون رو نداشته باشین، نقص مدرک میخورید و تا سپتامبر 2014 وقت دارید مدرک رو بهشون برسونید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، مامان خانم ، behfaza ، ali1220
این سایت ceac میشه بگید برای چه موردی هست؟ آیا الان باید بریم تو سایتش یا بعد از مصاحبه و چگونه باید کل کیس نامبر را وارد کنیم
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
سلام

مدیرکل سازمان ثبت احوال استان تهران گفت: ‌زیرساخت‌های کارت‌ ملی هوشمند در استان تهران فراهم شده است، در مرحله نخست افرادی که وارد سن ۱۵ سال می‌شوند از آذر امسال می‌توانند کارت ملی هوشمند خود را دریافت کنند.
وی ادامه داد: نرخ تغییر شناسنامه ۱۵ هزار تومان و صدور شناسنامه ناشی از فقدان ۲۰ هزار تومان است که در نوبت سوم فقدان شناسنامه برای صدور آن ۱۰۰ هزار تومان دریافت می‌شود.
قشمی افزود: نرخ صدور کارت شناسایی اولیه ۲ هزار تومان است که اگر دچار فقدان شود در مراحل بعدی ۱۵ هزار تومان دریافت می‌شود.
وی گفت: در این کارت اثر انگشت، امضای دیجیتالی و عکس صاحب کارت ثبت شده است.

تشکر کنندگان: مامان خانم ، behfaza ، ali1220 ، kiana11 ، azadeh2014 ، noobnoobi ، ffrfar ، masoud z ، aghaghia
(2013-10-29 ساعت 01:03)علی1369 نوشته:  این سایت ceac میشه بگید برای چه موردی هست؟ آیا الان باید بریم تو سایتش یا بعد از مصاحبه و چگونه باید کل کیس نامبر را وارد کنیم
سلام
الان شما بهش نیازی ندارید و در زمان مصاحبه یا بعدش کیس شما رو میشناسه و روند بررسی کیستون رو شما میتونید ببینید که با آپدیت شدن کیس متوجه میشید که دارن روی پرونده تون کار میکنن و در نهایت ایشود میشید و تشریف میبرید ویزاتون رو میگیرید و امیدوارم گذرتون خیلی به کلیرنس و این سایت نیفته و یکضرب ویزا رو بزنید تو رگWink

تشکر کنندگان: علی1369 ، behfaza ، ali1220 ، iris ، ffrfar
سلام دوستان عزیز
ایا کسی هست که هفته اخر دسامبر مصاحبه داشته باشه و مثل من فرزند زیر ۲۱ سال و مشمول داشته باشه ؟
اگر کسی هست لطفاً اینحا یا بصورت خصوصی برای من پیام بذارید تا اشنا بشیم واین راه نه چندان هموار و با هم طی طریق کنیم ، سپاسگزار خواهم شد . Smile
mayamoor
تاریخ رویت قبولی : 1 june
تاریخ ارسال فرمها به کی سی سی: 8june
تاریخ دریافت نامه دوم : 21 oct
تاریخ مصاحبه: هفته اخر دسامبر
کنسولگری: ابوظبی
کلیرنس: انشالله بدون کلیرنس
به امید ویزای یکضرب
تشکر کنندگان: behfaza ، ghafari88 ، ali1220
ایمیلی از یکی از دوستانم دریافت کردم تحت یک مقاله علمی بنام(شانس نوعي انرژي) .از انجاییکه موضوع شانس با لاتاری ارتباط مستقیم داره فکر کردم برای دوستان بخصوص 2015 ها مفید باشه. البته من فقط خلاصه قسمت نتیجه گیری این مقاله را اینجا میارم ضمن اینکه واقعا تاپیک مناسیتری در تاپیکهای لاتاری پیدا نکردم.

خيلي وقتها وقتي به چيزي كه معتقد هستيم به سرمان مي آيد انرژي افكار ما در محيط پخش مي شود و روي همه چيز تاثير مي گذارد .
هزاران پديده ديگر كه علت همه آنها انرژي است . در مورد شانس هم همينطور است :
وقتي ما احساس كنيم خوش شانس هستيم بر روي محيط و جهان هستي تاثير مي گذاريم . فكر ما احساس ما و باور هاي ما باعث مي شود انرژي هايي در دنيا پخش شود كه ما را به سمت خوش شانسي هدايت كند . و همين طور هم بدشانسي هر انساني كه معتقد است بسيار بد شانس است هميشه بدشانسي مي آورد . بين افرادي كه مي شناسيم خيلي ها را مي بينيم كه به بدشانسي خود معتقد هستند و همچنان بد شانسي مي آورند . بهتر است از اين به بعد فكر كنيم خوش شانسيم . بهر حال اگر هم هيچ تاثيري نداشته باشد اين فايده را دارد كه روحيه بهتري براي زندگي داريم و در خیلي از موقعيتها از اعتماد به نفس بهتري برخوردار خواهيم بود . :

"ما انسانها هماني هستيم كه در كودكي آينده خود را تصور مي كرديم "

شما در كودكي چه طور خود بزرگي خود را تصور مي كرديد آيا هم اكنون همان نيستيد ؟
موفق باشید
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

من 3 روز پیش با پست DHL مدارکمو برای سفارت آنکارا پست کردم الان که تو سایت DHL پیگیری کردم از تهران رفته امارات از اونجا لندن و بعد لایپزیک آلمان به نظرتون مسیرش برای رفتن به آنکارا درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گم نشه؟؟؟؟ دلشوره گرفتم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ali1220
(2013-10-29 ساعت 08:35)ali3875 نوشته:  من 3 روز پیش با پست DHL مدارکمو برای سفارت آنکارا پست کردم الان که تو سایت DHL پیگیری کردم از تهران رفته امارات از اونجا لندن و بعد لایپزیک آلمان به نظرتون مسیرش برای رفتن به آنکارا درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گم نشه؟؟؟؟ دلشوره گرفتم

دوست عزیز لطفا امضاتونو کامل کنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: ali1220 ، noobnoobi
(2013-10-29 ساعت 08:35)ali3875 نوشته:  من 3 روز پیش با پست DHL مدارکمو برای سفارت آنکارا پست کردم الان که تو سایت DHL پیگیری کردم از تهران رفته امارات از اونجا لندن و بعد لایپزیک آلمان به نظرتون مسیرش برای رفتن به آنکارا درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گم نشه؟؟؟؟ دلشوره گرفتم

نگران نباش دوست عزیز. برای ما و بیشتر دوستایی که با دی اچ ال فرستادن همین بود. بسته شما نصف دنیا رو دور میزنه تا برسه همین بیخ گوشمون تو آنکارا.
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
تشکر کنندگان: mehdikhosro ، behfaza ، ali1220 ، azadeh2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان