موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ایا امسال بر عکس پارسال چند کشور اسیایی از لاتاری حدف شدن مثل چین و هند و پاکستان اگر بله بنابرین ویزا به ماها بیشتر میرسه؟ خواهش میکنم..هزااار بار به سوالاتم در بالا جواب بدین هیچ کسی نیست بهم کمک کنه لطفا کمکم کنیییید
CN:2014AS76XX- تعداد اعضای کیس 2نفر - مصاحبه 15جولای، انکارا- خانمم: ویزای یه ضرب - خودم AP سربازی معاف وپزشک بدون شغل دولتی E -اپدیتها 17 جولای و 28 جولای با ایمیل.
concentrated thoughts produce desired results
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای یادگیری زبان دو راه به مدت 4 ماهه که دارم تجربه میکنم:
1- لغت: از نرم افزار پرآموزی (نرم افزاری که بر اساس جعبه لایتنر کار مینه و بسیا بسیار قویه)
2- effortless English که میتونید از انتشارات جنگل تهیه کنید و بهترین روشیه که من تو عمرم دیدم.
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
زمانیکه فرمها رو فرستادم برای کی سی سی مقطع لیسانس بودم و اعلام کردم و الان در حال حاضر ترم اول کارشناسی ارشد هستم حالا می خواستم دوستان بگن من الان به سفارت این موضوع را اعلام کنم یا روز مصاحبه.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-31 ساعت 00:47)علی1369 نوشته: زمانیکه فرمها رو فرستادم برای کی سی سی مقطع لیسانس بودم و اعلام کردم و الان در حال حاضر ترم اول کارشناسی ارشد هستم حالا می خواستم دوستان بگن من الان به سفارت این موضوع را اعلام کنم یا روز مصاحبه.
سلام
بهتره که فراموش کنی دانشجوی ارشدی و در این مورد چیزی رو نگی شاید نخواستی ادامه بدی و ضمنا نکته مثبتی نیست در مصاحبه لاتاری اعلام کردنش و خودش یکی از عوامل کلیرنس میتونه باشه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-31 ساعت 13:31)محبت نوشته: (2013-10-31 ساعت 00:47)علی1369 نوشته: زمانیکه فرمها رو فرستادم برای کی سی سی مقطع لیسانس بودم و اعلام کردم و الان در حال حاضر ترم اول کارشناسی ارشد هستم حالا می خواستم دوستان بگن من الان به سفارت این موضوع را اعلام کنم یا روز مصاحبه.
سلام
بهتره که فراموش کنی دانشجوی ارشدی و در این مورد چیزی رو نگی شاید نخواستی ادامه بدی و ضمنا نکته مثبتی نیست در مصاحبه لاتاری اعلام کردنش و خودش یکی از عوامل کلیرنس میتونه باشه
منم موافقم به صحبت امین مهاجر عزیز.خصوصا اگر اسم رشته شما حساس باشه بهتره نگید فوق لیسانس دارید. مثلا به مکانیک سیالات خیلی حساس هستن و حتما کیلیر می خورن.
CN:20138xxx/ دونفر / آنکارا / مصاحبه آخر آگوست/ یکضرب/کالیفرنیا
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
همونطور كه ميدونيد روز مصاحبه عكس 5*5 جديد جزء مداركي كه بايد به افسر بديم. خواستم بدونم از اين عكس واسه گرين كارت استفاده ميكنن يا براي ويزا و يا احياناً هردو؟
ممنون ميشم جواب بديد.
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
lموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد