کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
ایا امسال بر عکس پارسال چند کشور اسیایی از لاتاری حدف شدن مثل چین و هند و پاکستان اگر بله بنابرین ویزا به ماها بیشتر میرسه؟ خواهش میکنم..هزااار بار به سوالاتم در بالا جواب بدین هیچ کسی نیست بهم کمک کنه لطفا کمکم کنیییید
CN:2014AS76XX- تعداد اعضای کیس 2نفر - مصاحبه 15جولای، انکارا- خانمم: ویزای یه ضربBig Grin - خودم AP سربازی معاف وپزشک بدون شغل دولتی E -اپدیتها 17 جولای و 28 جولای با ایمیل.

concentrated thoughts produce desired results
تشکر کنندگان: nedaba
(2013-10-30 ساعت 21:18)Dr.Mehrbod نوشته:  سلام..من تازه فهمیدم برنده شدم..ایا با شماره بالایی که دارم ممکنه قبل از مصاحبه بگن ویزاها تمام شده و دیگه به مصاحبه ما نرسه..یا اینکه همه مصاحبه میشن و ازونا تعدادی قبول میشن بدون در نطر گرفتن ترتیب زمان ..یعنی ایا ممکنه ما اصلا به مصاحبه نرسیم..؟
1.دوست عزیز بر عکس چیزی که فکر میکنید همه کارنت میشن و به مصاحبه میرن، حالا اگر ویزایی باقی مونده باشه که ویزا میگیرن وگرنه که خب مشخصه دیگه میگن ویزا تمام شد و دیگه به کسی ویزا تعلق نمی گیره، این اتفاقی بود که پارسال افتاد و خود کی سی سی هم در نامه برنده شدنتون عنوان کرده که برنده شدن معنیش این نیست که حتما به شما ویزا تعلق خواهد گرفت!
2. شما باید خقیقت رو بنویسید در هر مرحله از پروسه ویزا گرفتن که متوجه بشن دروغ گفتنین نتیجه خوبی برای شما نخواهد داشت... میتونید در قستمی از فرم 230 که ازتون میپرسه چه کاری میخواین اونجا انجام بدین بنویسین هر کاری که گیر بیارم انجام میدم، در ضمن پزشک های زیادی داشتیم که لاتاری بردن و ویزا هم گرفتن...
3. سالش رو باید دقیق بنویسید به خصوص دبیرستان حالا راهنمایی و دبستان خیلی مهم نیست.
4. شما بالاخره باید یه آدرس اونجا بدین الان هم که ندین در مراحل بعد باید این کار رو انجام بدین...
5. کسی نمیتونه در این مورد اظهار نظر کنه! 6. خیر، دوست عزیز شما چون هنوز چند ماه فرصت دارید بهتره تاپیک ها رو مطالعه کنید به نفع خودتونه، تا یکی 2 ماه دیگه هم که فرم هاتون رو بفرستید هیچ اتفاقی نمیوفته!
7. خیر، شما اگر 2 نفر هستید، یک فرم 122 باید پر کنید برای برنده و 2 فرم 230 برای هر یک از شما، و روی فرمی که متعلق به خودتونه عکس خودتون و روی فرم همسرتون هم عکس ایشون باشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-10-30 ساعت 21:22)Dr.Mehrbod نوشته:  ایا امسال بر عکس پارسال چند کشور اسیایی از لاتاری حدف شدن مثل چین و هند و پاکستان اگر بله بنابرین ویزا به ماها بیشتر میرسه؟ خواهش میکنم..هزااار بار به سوالاتم در بالا جواب بدین هیچ کسی نیست بهم کمک کنه لطفا کمکم کنیییید

دوست عزیز این کشور ها چند سالی هست که حذف شدن ولی سهمیه ایران همون 7% از کل ویزاها یا 3500تا هست، در ضمن شما کیس نامبر نسبتا بالایی دارید و چند ماه وقت دارید، هر گونه اطلاعاتی بخواین در سایت وجود داره فقط وقت بذارید و مطالعه کنید!
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، ojee ، زری وحدتی ، maryam_a ، hamedmas ، محبت ، niloo-kh ، amohammadiazar ، nedaba ، ali1220
(2013-10-30 ساعت 21:22)Dr.Mehrbod نوشته:  ایا امسال بر عکس پارسال چند کشور اسیایی از لاتاری حدف شدن مثل چین و هند و پاکستان اگر بله بنابرین ویزا به ماها بیشتر میرسه؟ خواهش میکنم..هزااار بار به سوالاتم در بالا جواب بدین هیچ کسی نیست بهم کمک کنه لطفا کمکم کنیییید

ببین
کلا 50000 تا ویزا می دن که شامل کیس برنده و خانواده اش می شه ، من قبلا خودم فکر می کردم افراد خانواده شامل نمی شه ولی الان با خوندن این سایت http://travel.state.gov/pdf/DV_2015_Inst..._Farsi.pdf که توضیحات ثبت نام 2015 هست متوجه شدم کل ویزاها 50000 تاست
بنابراین در 2014
6027 نفر ایرانی مشمول گرفتن ویزای دی وی 2014 هستند، تعداد سهمیه هر کشور 3500 تا ویزا هست، یعنی به 3500 تا ایرانی ویزای دی وی تعلق می گیره ( مثلا اگر یه کیسی خانواده 4 نفره هستند و ویزا گرفتند 4 تا ویزا از این 3500 تا کم می شه)

قبلا سوال پرسیده بودی راجع به کارنت شدن، ببین وقتی در ماههای اخر جولای، اگوست بولتن ویزا برا اسیا می زنه کارنت یعنی هر تعداد شماره ای که تا حالا برا کارنت اعلام نکردیم و باقی ماندند دیگه این ماه منتظر نامه دوم برا مصاحبه باشند.
تا 2013 همچین چیزی نبوده که یه تعداد شماره ای را اعلام نکنند برا مصاحبه
اتفاقی که پارسال افتاد این بود که فکر کنم 10 روز قبل از 30 سپتامبر اعلام کردند سهمیه ویزای ایرانی ها تمام شده بود اینطور نبود که یه سری اصلا نرن مصاحبه تمام بچه های 2013 مصاحبه رفته بودند ولی کلیرنس طولانی خورده بودند ( کلیرنس یعنی تحقیق بیشتری باید راجع به کیسشون می شده)
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
سلام
برای یادگیری زبان دو راه به مدت 4 ماهه که دارم تجربه میکنم:
1- لغت: از نرم افزار پرآموزی (نرم افزاری که بر اساس جعبه لایتنر کار مینه و بسیا بسیار قویه)
2- effortless English که میتونید از انتشارات جنگل تهیه کنید و بهترین روشیه که من تو عمرم دیدم.
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
تشکر کنندگان: H Pier ، مامان خانم ، aghaghia ، maryam_a ، ali1220 ، pari pariaaa ، محبت ، azadeh2014 ، nedaba ، رژین ، nasim
زمانیکه فرمها رو فرستادم برای کی سی سی مقطع لیسانس بودم و اعلام کردم و الان در حال حاضر ترم اول کارشناسی ارشد هستم حالا می خواستم دوستان بگن من الان به سفارت این موضوع را اعلام کنم یا روز مصاحبه.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان: niloo-kh
(2013-10-31 ساعت 00:47)علی1369 نوشته:  زمانیکه فرمها رو فرستادم برای کی سی سی مقطع لیسانس بودم و اعلام کردم و الان در حال حاضر ترم اول کارشناسی ارشد هستم حالا می خواستم دوستان بگن من الان به سفارت این موضوع را اعلام کنم یا روز مصاحبه.

می تونید روز مصاحبه هم اطلاع بدید اگر دوست دارید که بگید!
تشکر کنندگان: majid7 ، behfaza ، ali1220 ، محبت ، niloo-kh ، ojee ، nedaba
(2013-10-31 ساعت 00:47)علی1369 نوشته:  زمانیکه فرمها رو فرستادم برای کی سی سی مقطع لیسانس بودم و اعلام کردم و الان در حال حاضر ترم اول کارشناسی ارشد هستم حالا می خواستم دوستان بگن من الان به سفارت این موضوع را اعلام کنم یا روز مصاحبه.
هم الان می تونید با ایمیل اطلاع بدین و هم زمان مصاحبه
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: ali1220 ، محبت ، niloo-kh ، ojee ، behfaza ، kage.omid
(2013-10-31 ساعت 01:01)majid7 نوشته:  
هم الان می تونید با ایمیل اطلاع بدین و هم زمان مصاحبه

دوستان یه سوال درباره سایت سیس داشتم که تو تاپیکش گذاشتم ولی جوابی نگرفتم
من مصاحبه رو انجام دارم و کلیرنس خوردم و فرم 9 سوالبی رو هم پاسخشو دادم بهشون و تشکر کردند حالا تو سایت سیس کدم رو که وارد میکنم میگه نامعنبره ! میخوام بدونم اینکه میگن سیس تو امریکاست و بعد از یه فاصله زمانی از سفارت مدارک میره اونجا و کد معتبر میشه درسته یا نه و چرا کدم تو سیس نمیشناسه >
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: niloo-kh ، ojee
لطفا راهنمایی کنید Sad من برای تغییر تاریخ مصاحبه به خود kcc ایمیل زدم ولی مثل اینکه باید ارطریق سایت سفارت مربوطه عمل میکردم
درسته؟؟؟؟
ما در ارمنستان هستیم و من الان در سایت سفارت آمریکا در ارمنستان گشتم ولی متوجه نشدم از چه طریق میشه عمل کرد
لطفا راهنماییم کنید Sad
ممنون.
تشکر کنندگان: niloo-kh ، ojee
سلام
بهتره که فراموش کنی دانشجوی ارشدی و در این مورد چیزی رو نگی شاید نخواستی ادامه بدی و ضمنا نکته مثبتی نیست در مصاحبه لاتاری اعلام کردنش و خودش یکی از عوامل کلیرنس میتونه باشهSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: niloo-kh ، ojee ، مامان خانم ، behfaza ، nedaba ، noobnoobi
(2013-10-31 ساعت 13:10)ana3 نوشته:  لطفا راهنمایی کنید Sad من برای تغییر تاریخ مصاحبه به خود kcc ایمیل زدم ولی مثل اینکه باید ارطریق سایت سفارت مربوطه عمل میکردم
درسته؟؟؟؟
ما در ارمنستان هستیم و من الان در سایت سفارت آمریکا در ارمنستان گشتم ولی متوجه نشدم از چه طریق میشه عمل کرد
لطفا راهنماییم کنید Sad
ممنون.

برای تغییر مصاحبه بعد از اینکه محل مصاحبتونو بهتون اعلام کردند دیگه به kccکاری ندارید و باید به خود سفارت مربوطه ایمیل بزنید که من میخوام زمان مصاحبمو تغییر بدم . نکته ای که هست اینه که برای اینکه معمولا قبول کنن باید یه بازه 15 تا یکماهه تعیین کنید و نه روزه خاصی ! این متن بهتون کمک میکیکنه برای درخواست :

عنوان ایمیلتون May i reschedule my interview appointment
[align=left][align=left]
Dear sir /madam,
with all due to respect, I have to inform you that I was selected for the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2013???.
Our appointment at the Embassy of … is on .../.../.... . I respectfully want to ask if it is possible to postpone the interview date to .../.../... for our DV lottery case.
Sincerely yours,

Applicant Name:
Case Number:
Date of Birth:
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: H Pier ، ojee ، behfaza ، nedaba
(2013-10-31 ساعت 13:31)محبت نوشته:  
سلام
بهتره که فراموش کنی دانشجوی ارشدی و در این مورد چیزی رو نگی شاید نخواستی ادامه بدی و ضمنا نکته مثبتی نیست در مصاحبه لاتاری اعلام کردنش و خودش یکی از عوامل کلیرنس میتونه باشهSmile
منم موافقم به صحبت امین مهاجر عزیز.خصوصا اگر اسم رشته شما حساس باشه بهتره نگید فوق لیسانس دارید. مثلا به مکانیک سیالات خیلی حساس هستن و حتما کیلیر می خورن.
CN:20138xxx/ دونفر / آنکارا / مصاحبه آخر آگوست/ یکضرب/کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ojee ، Sam2014 ، behfaza
سلام دوستان
همونطور كه ميدونيد روز مصاحبه عكس 5*5 جديد جزء مداركي كه بايد به افسر بديم. خواستم بدونم از اين عكس واسه گرين كارت استفاده ميكنن يا براي ويزا و يا احياناً هردو؟

ممنون ميشم جواب بديد.
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان:
(2013-10-31 ساعت 14:54)niloo-kh نوشته:  
(2013-10-31 ساعت 13:31)محبت نوشته:  
سلام
منم موافقم به صحبت امین مهاجر عزیز.خصوصا اگر اسم رشته شما حساس باشه بهتره نگید فوق لیسانس دارید. مثلا به مکانیک سیالات خیلی حساس هستن و حتما کیلیر می خورن.
به نظرم نگید بهتره چون که اگر به سلامتی ویزا گرفتید، به احتمال زیاد مجبور میشید انصراف بدین!چون که 2 سال زمان نیاز دارید تا مدرک ارشدتون رو بگیرید!
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان