موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دقيقا درسته ، واسه من هم اينجوري رسيد.
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم
کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون
كلير : 8 جون بعد از 109 روز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام اینوارقام رو از یکی از سایتهای دولتیوامریکا دیدم. .تو سیاستشم میگهوهر کشوری تا سقف 3500 تا ویزا..که در خود سایت دی وی نوشته. اینطور که فهمیدم مجموع کیس نامبرها که خونده شدن در تمام سالهل جمع جبریش همون حدود 100 تا 120وهزاره.که 2012 120 هزار بود که بعد همه رو زده کارنت. افریق80000 اروپا 33000 اسیا 10000 سایر هم جمعا 120 هزارتا حدودا کلشونه.که در ماه اگوست نوشته در بولیتن..و در سپتامبر همه رو زده کارنت جز افریقا در اغلب سالها.
پس من نتیجه میگیرم احتمالا این همون 120 هزارتا لاباتارین که به نظر پارسال همهشون برای اینترویو دعوت شدن. مثلا اسیا تا 9800 هم دیدم زده تو جولای..که باز احتمالا همینطور ویزاهارو بین ایندافراددپخش میکنند تا عدد 46 الی 50دهزازتا پر بشه. ایا درست فهمیدم؟
یعنی با این ترتیب ما اسیاییها بر عکس افریقا تا بحال نبوده که تمام نامبرهامون خونده نشه.مگر اینکه فردی به زمان مصاحبه نرسه که خودبخود میندازنش 2 3 ماه دیرتر که اگه بد موقع باشه به سپتامبر میخوره و هیچی به هیچی.
این کل اطلاعات دریافتیم در تحقیقات دیروزه..منابع پیج بوبیتن ویزا..سایت دیوی..و اسیا ایمیگریشن فوروم.
CN:2014AS76XX- تعداد اعضای کیس 2نفر - مصاحبه 15جولای، انکارا- خانمم: ویزای یه ضرب - خودم AP سربازی معاف وپزشک بدون شغل دولتی E -اپدیتها 17 جولای و 28 جولای با ایمیل.
concentrated thoughts produce desired results
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید من پزشک عمومی هستم ایا لازمه دیپلمم رو ببرم.اخه فعلا مدرک خاصی بهمون نمیدند مگزر اینکه از دانشگاه بخریمش یا 7 سال کار کنیم برای دولت..ا
CN:2014AS76XX- تعداد اعضای کیس 2نفر - مصاحبه 15جولای، انکارا- خانمم: ویزای یه ضرب - خودم AP سربازی معاف وپزشک بدون شغل دولتی E -اپدیتها 17 جولای و 28 جولای با ایمیل.
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-29 ساعت 10:49)Dr.Mehrbod نوشته: ببخشید من پزشک عمومی هستم ایا لازمه دیپلمم رو ببرم.اخه فعلا مدرک خاصی بهمون نمیدند مگزر اینکه از دانشگاه بخریمش یا 7 سال کار کنیم برای دولت..ا
سلام
تمام دوستان با وجود داشتن مدارک بالاتر از دیپلم دیپلم را هم ترجمه کرده اند تا ببرند هر چند ملاک اخرین مدرکی است که شما در فرم ها ارسال می کنید
به هر حال در حال حاضر حداقل دیپلم را ترجمه کنید
خدانگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-29 ساعت 08:35)ali3875 نوشته: من 3 روز پیش با پست DHL مدارکمو برای سفارت آنکارا پست کردم الان که تو سایت DHL پیگیری کردم از تهران رفته امارات از اونجا لندن و بعد لایپزیک آلمان به نظرتون مسیرش برای رفتن به آنکارا درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گم نشه؟؟؟؟ دلشوره گرفتم
تلفن بزنید به دی اچ ال و اینو مطرح کنید شاید دفاتر ش اونجا هستند و باید از اونجاها عبور کنه
کیس نامبر :زیر پونصد ، دو نفر ، مصاحبه: اکتبر 2013 نتیجه : مراحل اداری و آپدیت : یکبار بعد از فرستادن ایمیل و بعد 4و 7و 8و 9 ایپریل بعدشم کلیر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
راجه میزان کارنت شدن اینو از سایت رسمی امریکا گرفتم وقتی میزنه کارنت یعنی دیگه ویزا نمیده و تا الان اسیا هنیشه بالای 9000 تا زده بوده ..If there is no number next to the region name, but rather the word
“CURRENT” that means that the State Department is no longer
giving out visas for those people from those regions.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-29 ساعت 12:07)Dr.Mehrbod نوشته: راجه میزان کارنت شدن اینو از سایت رسمی آمریکا گرفتم وقتی میزنه کارنت یعنی دیگه ویزا نمیده و تا الان اسیا هنیشه بالای 9000 تا زده بوده ..If there is no number next to the region name, but rather the word
وقتی می زنه CURREENT یعنی کل کیس های اون قاره تو اون تاریخ CURRENT شدن
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-29 ساعت 12:07)Dr.Mehrbod نوشته: راجه میزان کارنت شدن اینو از سایت رسمی آمریکا گرفتم وقتی میزنه کارنت یعنی دیگه ویزا نمیده و تا الان اسیا هنیشه بالای 9000 تا زده بوده ..If there is no number next to the region name, but rather the word
سلام
شما اگر پست های قبلی یا حداقل سفرنامه های سال قبل را بخوانید جواب سوال هایتان را پیدا می کنید دوست عزیز در طول این سالها همه شماره ها کارنت شدند می توانید از بولتن سال های قبل ببینید که ماه اخر را زده all حال پارسال دوستان با مشکل مواجه شدند و سقف درخواست بالا تر از میزان ویزای قانونی بود وبعضی ها ویزا نگرفتند
اما متاسفانه من معنی جمله شما که گفتید {وقتی میزنه کارنت یعنی دیگه ویزا نمیده} را متوجه نمی شوم بعد از کارنت شدن شما به مصاحبه دعوت می شوید
موفق باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ایا فرد برنده لاتاری میتونه تو 2015 هم ثبت نام کنه که اگه اینبار نشد دفعه بعد شاید شانس دوباره رو کنه؟ یا باعث حزف از کارنت یا ویزای حاضر میشه؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
راجع کارنا مطمین هستم ..معنیش یعنی پایان کار برای تمام شماره های بالاتر از اعلامهای قبلی
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-29 ساعت 12:40)Dr.Mehrbod نوشته: ایا فرد برنده لاتاری میتونه تو 2015 هم ثبت نام کنه که اگه اینبار نشد دفعه بعد شاید شانس دوباره رو کنه؟ یا باعث حزف از کارنت یا ویزای حاضر میشه؟؟؟
بله میتونید شرکت کنید مشکلی نداره
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-29 ساعت 14:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-29 ساعت 14:26 توسط مامان خانم.)
(2013-10-29 ساعت 12:43)Dr.Mehrbod نوشته: عزیز توی بولتن چیزی به نام آل ندیدم فقط یا شماره زده یا فقط نوشته کارنت..که ببینید مربوط به ماهای اخر 2012 رو که تمام کشورهرو کارنت زده..این یعنی تا قبل هرکی کارنت شد شد دیگه ییشتر نمیدن..
سلام
شما به بولتن ماه اگوست پارسال نگاه کنید متوجه منظور من می شوید از سال 2006 تا امروز این روند تکرار شده که همه شماره ها در ماه اخر کارنت می شوند در ضمن بهتر است تاپیک بولتن ویزا امسال را هم مطالعه کنید
خدانگهدار
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-27 ساعت 18:52)aghaghia نوشته: (2013-10-27 ساعت 16:30)shiraz_neda نوشته: سلام دوستان
گواهی موقت فوق لیسانس شوهرم را ترجمه کردن ولی روی یک برگ A4 معمولی بدون هیچ مهری . چیکار کنم بچه هااااا؟؟؟؟؟؟؟ چه نامه ای به kcc بفرستم کمک کنید . نمی دونم باید چیکار کنم .
ما باید چند روز دیگه ارمنستان باشیم .
یک مشکل دیگه هم پیش اومده. روز تولد همسرم رو تو شناسنامه من یک روز اشتباه زده . حالا باید بریم محضی خدا کنه برطرف بشه . وقت هم نداریم
دوست عزیز چرا به یک دارالترجمه دیگه سر نزدید؟!!!!! بعضی از دارالترجمه ها این کار رو انجام میدن بعضی نه شما باید جایِ دیگه ای مراجعه و سوال میکردید...
انشالله مشکل بعدی تون هم حل میشه...
مشکل شناسنامه حل شد . داالترجمه دیگری هم رفتیم میگن کلیه مدارکی که روی آن قید شده این مدرک ارزش ترجمه ندارد را نمی تونیم ترجمه کنیم و مهر .
فقط برای ما کپی برابر اصل کردن و ترجمه معمولی را منگنه کردن به آن . نمی دونم قبوله یا نه ؟؟
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person: