موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان بنده یک ترم رو به صورت ناقص در دانشگاه گذروندم. چند واحد بیشتر پاس نکردم. روزی که فرم ها را فرستادم در فرم تنها مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم رو به عنوان میزان تحصیلات نوشتم. آیا باید فرم ها را آپدیت کنم و دوباره بفرستم یا روز مصاحبه با خودم ببرم؟
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-30 ساعت 13:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-30 ساعت 17:42 توسط aghaghia.)
(2013-10-30 ساعت 10:44)farzadsmile نوشته: با سلام
دوستان بنده یک ترم رو به صورت ناقص در دانشگاه گذروندم. چند واحد بیشتر پاس نکردم. روزی که فرم ها را فرستادم در فرم تنها مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم رو به عنوان میزان تحصیلات نوشتم. آیا باید فرم ها را آپدیت کنم و دوباره بفرستم یا روز مصاحبه با خودم ببرم؟
سلام
نیازی به اپدیت کردن فرم ها نیست چون به هر حال شما از انجا فارغ التحصیل نشدید
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-30 ساعت 15:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-30 ساعت 15:41 توسط محبت.)
سلام
به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم، ابوالفضل حجازی، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران که در جمع خبرنگاران سخن میگفت، اظهار کرد: بخش خصوصی باید از فرصتی که دولت در روابط خارجی فراهم کرده است، استفاده کند.
کیش ـ نیویورک، مبدا و مقصد پرواز میان ایران و امریکا
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران، با اشاره به اینکه نخستین گام در شکل گیری روابط اقتصادی، راه اندازی پرواز مستقیم میان ایران و آمریکاست، اظهار کرد: گامهای خوبی در این زمینه برداشته شده و پیشنهاد ما این است که مبدا و مقصد این پرواز، کیش ـ نیویورک یا تهران ـ نیویورک باشد چرا که خیلی از توری است ها میتوانند بدون نیاز به ویزا وارد کیش شوند و درآمد توریستی خوبی برای ایران فراهم شود.
حجازی تصریح کرد: راه اندازی مسیر چارتر میان ایران و آمریکا زمینه سازی شده است و صحبتهایی نیز با مسوولین کشور انجام شده است. در این مرحله مقامات سازمان هواپیمایی کشوری منتظر مجوز مقامات آمریکایی هستند و دو شرکت هواپیمایی داخلی اعلام آمادگی کردهاند که در صورت اعطای مجوز، قراردادی را با شرکت داخلی برای فروش بلیط چارتری منعقد کنند.
وی افزود: اگر بخش خصوصی بتواند تحریم هوایی را در بخش پروازی به آمریکا لغو کند، کار بزرگی صورت گرفته است زیرا بسیاری از شرکتهای خارجی از این تحریم سود میبرند. برخی از کشورهای منطقه و غیر منطقه از گسترش روابط ایران و آمریکا نگران هستند.
دو شرکت هواپیمایی ایرانی قادر به پرواز به آمریکا هستند
حجازی خاطرنشان کرد: شرکتهای ماهان و آسمان هواپیمای قادر به پرواز مستقیم به ایالات متحده را در اختیار دارند که براساس ظرفیت اعلام شده، این پرواز، 34 صندلی تجاری و 180 صندلی اقتصادی دارد.
وی افزود: ایرانیان مقیم امریکا میتوانند به طور مستقیم بلیط این پرواز را بخرند و بدون ویزا وارد کیش شوند و سپس در صورت نیاز، از آنجا درخواست ویزا کنند و داخل کشور شوند.
عضو هیئت نمایندگی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: نخستین حرکت بخش اقتصادی برای کار تجاری با آمریکا، پرواز مستقیم است و به زودی خبرهای خوبی در این زمینه از دو طرف این پرواز، اعلام میشود.
اتاق بازرگانی ایران و آمریکا در ایالات متحده به ثبت رسیده است
حجازی خاطرنشان کرد: اتاق بازرگانی ایران و آمریکا، در ایالات متحده به ثبت رسیده است و در ایران نیز در حال پی گیری است و به زودی فعالیت خود را شروع میکند. این اتاق بازرگانی، تنها بخش روابط تجاری و اقتصادی را پی گیری میکند.
عضو هیئت نمایندگی اتاق بازرگانی ایران خاطرنشان کرد: یکی از انتخابهای خوب دولت، انتخاب آقای نهاوندیان به عنوان رییس دفتر است و امیدی که این دولت در بخش خصوصی ایجاد کرده است، یک ثباتی در بازار ایجاد کرده است که امیدواریم این امید، ثبات داشته باشد.
وی افزود: صحبتها حاکی از این است که در چند ماه آینده، کل تحریمهای ایران لغو شود. دولت آقای روحانی، دولت امید است و در چند ماهی که این دولت مشغول به کار شده است، امید زیادی در بخش خصوصی حاکم شده است.
این فعال اقتصادی خاطرنشان کرد: خواسته تمام فعالان اقتصادی، ثبات نرخ ارز است زیرا باعث میشود که فعال اقتصادی بتواند برای صادرات و واردات برنامه ریزی کند
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
اقا این دور دوم و گفتن یا نه دست اخر؟
کیس نامبر: AS ***22
کنسولگری:انکارا--> ابوظبی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کسی میدونه در ارمنستان برای مدارک پزشکی به کجا میشه مراجعه کرد؟؟
چون ما در ارمنستان هستیم تمام مدارک رو باید همینجا تهیه کنیم
ممنون.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا کمک کنید. من فرمهامو دارم آپدیت میکنم که همراه مدارکم به آنکارا بفرستم. الان برای امضا گیج شدم . فرم 122 رو امضا کنم و فرم 230 قسمت اول و دوم هیچکدوم رو امضا نکنم؟
2014AS7xx،یک نفر،ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، کلییرنس، آپدیتها: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه،15و30می،26،24،23،20،13،12،5،3 جون و 27 کلییر بعد از 192 روز، دریافت ویزا 11جولای
سفرنامه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-30 ساعت 21:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-30 ساعت 21:18 توسط Dr.Mehrbod.)
پارسال تا 9800 فقط وقط مصاحبه گرفتن و به بقیه شمارههای بالاتر نرسید؟ این جریان که میگین پازسال بعصیها ویزا نرسید بشون همینه ..؟ ا و سوال دوم انکه ایا تمام شمارههایی که اعلام شدن برای مصاحبه در صودت حایز بودن شدایط ممکنه ویزا بگیرند و این ربطی به تمام شدن ویزاها نداره؟ در واقع اگر مصاحبه میشی یعنی هنوز ویزا هست که بدن و اگر قبول نشدی به دلیل نبود ویزا نیست و دلایل دیگری داره؟.. کسی بوده پارسال که بهش وقت مصاحبه نرسیده باشه ...
سلام..من تازه فهمیدم برنده شدم..ایا با شماره بالایی که دارم ممکنه قبل از مصاحبه بگن ویزاها تمام شده و دیگه به مصاحبه ما نرسه..یا اینکه همه مصاحبه میشن و ازونا تعدادی قبول میشن بدون در نطر گرفتن ترتیب زمان ..یعنی ایا ممکنه ما اصلا به مصاحبه نرسیم..؟. 2 من در فرم قسمت شعل چی بنویسم چون بزشک هستم و زده بزشکان که تمایل به کار دارن شامل ویزا نمیشن میترسم بنویسم بزشک ردم کنن 3. لازمه تاریخ دقیق مدترس ابتدای و دتهنمایی و دبیرستان رو بدیم با اینکه یادمون نیست فقط حدودی میدونیم... 4 لازمه محلی در امریکا انتخاب شه..ایا موثره.. 5. ایا شماره 7600 خیلی بالاست..تا حالا شده کسی رو شمارشو نخونن واسه مصاحبه.. 6.اینکه تا ابان هنوز ایمیل فرمها رو نفرستادیم ایا باعث کم شدن شانس میشهش..اصلا به چه تزتیبی ویزاهارو میدن.. 7.ایا عکس منو خانمم باید روی هردو فرم باشه ...یعنی رو تمام فرمها هردو عکسمون... واقعا اینقد سوال دارم و نگرانم که نگید اگر کمکی کنید تا اخر عمر دعاگوتون خواهم بود..
CN:2014AS76XX- تعداد اعضای کیس 2نفر - مصاحبه 15جولای، انکارا- خانمم: ویزای یه ضرب - خودم AP سربازی معاف وپزشک بدون شغل دولتی E -اپدیتها 17 جولای و 28 جولای با ایمیل.
concentrated thoughts produce desired results