موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-31 ساعت 01:54)farshadm999 نوشته: (2013-12-31 ساعت 01:17)masoud z نوشته: (2013-12-31 ساعت 00:39)ماتیتی نوشته: (2013-12-31 ساعت 00:25)farshadm999 نوشته: (2013-12-31 ساعت 00:17)KIMIA2005 نوشته: دوست عزیز شما در حال حاضر آمریکا هستید ؟؟
خیر سوئد زیست میکنم، ایشالا اگه خدا بخواد ۱ ضرب قراره بریم آمریکا اگه نخواست هم که ....
شما که در سوید با ان سیستم نیمه سوسیالیستی و تامین اجتماعی قوی نسبت به سایر کشورها گلایه دارید چگونه میخواهید در سیستم بی رحم سرمایه داری آمریکا دوام بیارید؟ شاید به امید پیدا کردن شغل و درامد بیشتر!! به هر حال امیدوارم در مورد آمریکا تحقیق کامل را کرده باشی تا خدایی نکرده از چاله به چاه نباشه.ضمنا شما که در سوید زندگی میکنی قاعدتا در همان کشور میبایستی مصاحبه بشی که از هر لحاظ براتون بهتره چرا ابوظبی؟
موفق باشید.
گلایمون که بخاطر شرایط سوئد نیست بالاخره هر جایی خوبیو بعدی داره، آمریکا وضعیتش خیلی از اینجاها بهتره اروپا وقت تلف کردنه. در مورد مصاحبه متأسفانه خانومم برندهٔ اصلی هستن و مشکل زبان دارن بخاطر این ترجیح میدیم ابوظبی باشه که مصاحبه فارسی باشه.
ما بارسلونا زندگی میکنیم و رفتیم مادرید برای مصاحبه. خوبی خیلی داشت، یکیش اینکه اصلا از ما کارت پایان خدمت نخواست، همین توی ترکیه برای خیلیها دلیل کلیرنس هستش،
اگر هم یک نفر از خونواده توی سفارت به انگلیسی صحبت کنه کافیه، اونها خودشون میدونند که لاتاری برنده شده، یعنی اینکه جریان شانس هست و بعدا میری میسازی همه چیز رو، سخت نمیگیرند،
ما اینجا میتونستیم انگلیسی یا اسپانیای صحبت کنیم، ضمنا اگر هم مدت زیادی سوئد زندگی کردی، دیگه اصلا سخت نمیگیرند، میگن که طرف خودش بهتر میدونه جای جدید چیجوری شروع کنه.
براتون آرزوی موفقیت میکنم و ویزای یکضرب.
***Case No: 2014000]- کنسولگری: مادرید - تعداد: ۳ نفر - تاریخ رویت: ۹ می - ارسال مدارک: ۱۹ جون - کارنت: نیمهٔ آگوست ۲۰۱۳- تاریخ مصاحبه: 3 دسامبر- ویزا یک ضربمقصد:لوس انجلس-تاریخ ورود :7 آوریل
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-31 ساعت 20:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-31 ساعت 20:52 توسط nazanin fatemi.)
من هم سال میلادی را به همه دوستان مهاجرسرا تبریک می گم....به امید خبرهای خوب و خوشایند در این سال برای همه دوستان مهاجر..
بال پرواز نداریم.......ولی فکر پرواز داریم
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
فکرشو بکنید....به سلامتی سال دیگه همچین شبی بیرون از خونه هامون به همراه دوستان جدید خارجیمون داریم به آتیش بازی سال نو نگاه می کنیم . و از اونجا پیغام میدیم به دوستان 2015 که عزیزان نگران نباشید ، کار شما هم جور میشه...انشالله تا اون موقع همه با تنی سالم و روحیه ای شاد و یه کار مناسب با حقوق خوب و ساکن یه خونه دلخواه (اجاره ای یا شخصی) در کنار خانواده هامون به استقبال سال نو بریم. خداوندا تنهامون نذار!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز mitramin براتون یه پیغام خصوصی فرستادم ، حتما چک کن. ممنون
خوشحالم.
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آیا برای لاتاری 2014 مرحله دومی اعلام شده یا نه ؟ اگر نشده خبر دارید اعلام میشه یانه ؟اگر آره زمانش چه وقته؟
ممنون
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-31 ساعت 23:09)negar_karimi6 نوشته: سلام آیا برای لاتاری 2014 مرحله دومی اعلام شده یا نه ؟ اگر نشده خبر دارید اعلام میشه یانه ؟اگر آره زمانش چه وقته؟
ممنون
امسال مرحله دومی اعلام نمی شه ....
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-01 ساعت 00:27)negar_karimi6 نوشته: (2013-12-31 ساعت 23:27)Visas نوشته: (2013-12-31 ساعت 08:39)Visas نوشته: سلام به همه دوستان
چند تا سوال. اول اینکه بعد از ورود به آمریکا چطور باید اون ادرسی رو که تو فرم ها نوشته بودیم رو عوض کنیم؟ و اینکه آیا کسی که هنوز گرین کارتش به دستش نرسیده میتونه تو آمریکا کار کنه یا نه؟
یکی نیست جواب ما رو بده؟
سلام من جواب شما روبا اطمینان میدم
برای تغییر آدرس اصلا ذهنتونو مشغول نکنید اگر هنوز مصاحبه نرفتید آدرس جدید رو روز مصاحبه به افیسر بدید به دوشکل
یا اینکه همون فرم مربوط به ادرس رو از نو دانلود کنید و آدر س جدید رو وارد کنید یا روی برگه ای تمیز آدرس جدید رو بنویسید و روز مصاحبه به افیسر بدید اگر هم مصاحبه رفتید که باز نگرانی نداره روزی که به فرودگاه آمریکا میرسید یعنی به اولین فرودگاهی که تو آمریکا وارد میشید وقتی اون پاکت زرد رو که سفارت داده بهشون تحویل میدید بگید آدرسو میخوام عوض کنن دیگه اونا راهنماییتون میکنن
پس ذهنتونو روی مسائلی که راه حلش به این راحتیه نزارید
و اما سوال بعدیتون
داشتن سوشیال مهمه برای کار کردن نه داشتن گرین کارت
چون هر اپلیکیشنی درسایت بخواید پر کنید ازشما شماره سوشیال نامبر رومیحوان و اگر نداشته باشید نمی نونید به مرحله بعدی درخواست کار برید
و در آخر هستن کسانی که قوم و خویشی دارند که بند پ ( پارتی ) رو در کمال خوش شانسی در مورد شما به مرحله اجرا میزارن و بهتون کار میدند تا زمانیکه سوشیال نامبرتون بیاد
خوب یکی اینکه من تمام مراحل رو گذروندم. وقتی هم وارد آمریکا شدم همچنان آدرس ثابتی نداشتم که بخوام عوضش کنم تو فرودگاه .حالا باید چیکارش کنم؟ بعد در مورد کار من در حال حاضر هیچ تخصصی ندارم. یعنی اگه بخوام تو مثلا فروشگاه کار کنم بازم نیاز به سوشال نامبر هست؟
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینهها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان خوب خودم؛
اینجا، تهران، الان من تازه بیدار شدم... داره برف می باره... امروزم که اولین روز کریسمس2014 هستش و هوا هم هوای برفی و ...
به امید خدا آرزو می کنم سال دیگه کریسمس رو توی آمریکا باشیم و با دوستامون جشن بگیریم...
فقط امید هستش که آدمو زنده نگه می داره...
موفق باشین
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تبریک سال نو میلادی به همه دوستان
کریسمس برفی تون مبارک و با امید به کریسمس 2015 در آ م ر ی ک ا
شاد و خندون باشید
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-01 ساعت 11:29)taleghani نوشته: سلام دوستان خوبم و تبریک سال نو میلادی
بامید داشتن سالی پر ازسلامتی و خبرهای خوش برای همه
می خواستم بدونم اگر اظهار کنیم که در ایران شرکت داشتیم باید مدارک مربوط به آن یعنی مالیاتی و ثبت و در صورت انحلال مدارک انحلال آن را هم باید ترجمه کنیم و روز مصاحبه با خودمون ببریم ؟
ممنون
سلام
خیر نیازی به این موارد نیست علی الخصوص در صورت داشتن مدارک تحصیلی مناسب
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.