موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان ممکنه لینک مطلبی که گفته ایرانیا سو پیشینه نمیخوان رو برام بذارید؟ ممنون از همکاریتون
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-31 ساعت 17:05)nazanin fatemi نوشته: (2013-12-31 ساعت 16:42)amir_leo نوشته: (2013-12-31 ساعت 15:41)nazanin fatemi نوشته: (2013-12-31 ساعت 12:50)amir_leo نوشته: (2013-12-31 ساعت 11:43)nazanin fatemi نوشته: حرفهای محبت عزیز کاملا منطقی و متین.... به قول سهراب سپهری چشمها را باید شست ...جور دیگری باید دید...امیدوارم این قضیه لاتاری را به عنوان یک شانس نبینیم به عنوان یک مهاجرت ببینیم با تمام ابعاد مالی ...شخصیتی...کاری...حتی روحی ...روانی و عاطفی
سلام و عرض ادب
میخواستم بدونم شما که نوشتید مدارکتون تایید شده ، یعنی همون نامه دوم معروف رو دریافت کردید ؟ و از چه طریقی بهتون خبر دادن( پست یا ایمیل)؟
دوست عزیز...این تایید مدارک که در امضای ما می بینید..تایید رسیدن فرمهای اولیه به kcc است...و از طریق ایمیل به ما ابلاغ می شه...هیچ مواردی رو از طریق پست به برندگان اعلام نمی کنند...نامه دوم هم بعد از کارنت شدن کیس ...جایگزین نامه اول می شه
مجدد سلام
مرسی از راهنماییتون
یک سوال دیگه : من خیلی دیر اقدام به ارسال فرمها کردم ولی طبق چیزایی که دوستان اینجا نوشته بودن در ایمیل ارسالی به KCC ازشون خواستم که دریافت مدارک رو بهم خبر بدن که دو روز بعد از ارسال این ایمیل واسه من اومد:
Thank you for your inquiry
The information you provided will be included in your case file for review
منظور شما از تاییدیه همین هست آیا؟
بله....این ایمیل یعنی تایید مدارک...کیس شما حدود چند است ؟
سلام
کیس نامبر من در حدود 8000 هست
شماره کیس 2014as7###/ سفارت : ایروان/ 1 نفر /مصاحبه : هفته آخر جولای /کلیرنس هم خوردم مثل مرد /مقصد : دالاس / اگه خدا بخواد جور میشه ما هم میریم
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-01 ساعت 17:18)amir_leo نوشته: (2013-12-31 ساعت 17:05)nazanin fatemi نوشته: (2013-12-31 ساعت 16:42)amir_leo نوشته: (2013-12-31 ساعت 15:41)nazanin fatemi نوشته: (2013-12-31 ساعت 12:50)amir_leo نوشته: سلام و عرض ادب
میخواستم بدونم شما که نوشتید مدارکتون تایید شده ، یعنی همون نامه دوم معروف رو دریافت کردید ؟ و از چه طریقی بهتون خبر دادن( پست یا ایمیل)؟
دوست عزیز...این تایید مدارک که در امضای ما می بینید..تایید رسیدن فرمهای اولیه به kcc است...و از طریق ایمیل به ما ابلاغ می شه...هیچ مواردی رو از طریق پست به برندگان اعلام نمی کنند...نامه دوم هم بعد از کارنت شدن کیس ...جایگزین نامه اول می شه
مجدد سلام
مرسی از راهنماییتون
یک سوال دیگه : من خیلی دیر اقدام به ارسال فرمها کردم ولی طبق چیزایی که دوستان اینجا نوشته بودن در ایمیل ارسالی به KCC ازشون خواستم که دریافت مدارک رو بهم خبر بدن که دو روز بعد از ارسال این ایمیل واسه من اومد:
Thank you for your inquiry
The information you provided will be included in your case file for review
منظور شما از تاییدیه همین هست آیا؟
بله....این ایمیل یعنی تایید مدارک...کیس شما حدود چند است ؟
سلام
کیس نامبر من در حدود 8000 هست
ارسالاتون که به 10 رسید ...امضاتون کامل کنید...موفق باشید
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
رتبه:
13
1 تشکر در 0 ارسال
2014-01-01 ساعت 18:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-01 ساعت 18:22 توسط mohammad19911991.)
دوستان توصیه میکنم به آشناهای خودتون بگین لاتاری خواستن ثبت نام کنن ، اینکارو از طریق رامین دلاوری انجام بدن ، آی پی های ویژه این آقا حساسیت کامپیوتر های نیوهمپشر رو بالا میبره =)))))))))))))))))))))))))))) اونم فقط با سه میلیون تومن
شما هم نگاهش میکنید ؟ بمب خندس !!!
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
میتونم بپرسم آیا "منتظرسرا " آپدیت شده جدیدا یا نه؟
با تشکر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
با سلا م و عرض ادب
سوال من از دوستان عزیزم اینکه میتونم برای تمکن مالی بجای موجودی حساب بانکی، گزارش دارایی سهام را ارائه بدم؟؟
ضمنا مقدارش قابل توجه هست.......
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-02 ساعت 02:38)اسفند89 نوشته: با سلا م و عرض ادب
سوال من از دوستان عزیزم اینکه میتونم برای تمکن مالی بجای موجودی حساب بانکی، گزارش دارایی سهام را ارائه بدم؟؟
ضمنا مقدارش قابل توجه هست.......
سلام
دوست خوبم شما هر انچه که دارایی خونده میشه رو میتونید ترجمه و ارائه کنید اما اون حضرات معمولا نمیان برن شاخص بورس رو و قیمت سهام رو بررسی کنن و ببینن آیا نماد سهام باز هست و قابل فروشه و اینکه آیا صف خرید دارن اون سهام یا خیر پس بهتره خودتون رو بابت این قضایا دچار استرس و یا نقص مدارک نکنید و یه موجدی حساب بانکی ارائه بدید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-02 ساعت 16:51)hamid_nazanin نوشته: با تبریک سال نو میلادی به همهٔ دوستانم
سوالی در ارتباط با تمکن مالی دارم که ممنون میشم راهنمایی کنین
من ۱ سال هست که در اروپا زندگی میکنم مقدار مبلغی که اینجا میشه در بانک گذشت زیر ۱۰۰۰ یورو باید باشد و در ایران من حسابی که دارم برای اینکه بتونم مبلغی به حساب ایران بگذارم باید وکالت نامه به خانوادهام بدم که متاسفانه چون به یاد ندارم که موقع افتتاح حساب چه طور امضا کردم این امر میسر نیست،آیا من میتونم موجودی حساب را به اسم پدرم بگیرم که پدرم من رو ساپورت میکنن.؟ لطفا راهنمائی کنین که باید چی کار کنم
ممنون
سلام
متاسفانه شما نمیتونید به حساب پدرتون تمکن مالی ارائه بدید اما میتونید وکالت بدید برای افتتاح حساب حتی و در خصوص امضای حسابتون هم با داشتن وکالتنامه هیچ مشکلی نیست، ضمن اینکه واریز به هر حسابی رو سایر اشخاص میتونن انجام بدن و در خصوص برداشت به مشکل میخورن که نیاز به وکالتنامه رسمی و امثالهم هست که اونم با درخواست رمز اینترنتی و یا فعال نمودن رمز دوم کارت هیچ مشکلی برای نقل و انتقالش نیست و هر کس با داشتن این کدها میتونه از حسابتون پول برداشت کنه و حضورتون باز هم نیاز نیست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من به تازگی یه پیشنهاد شغلی خوب از طرف یک شرکت خصوصی گرفتم. ولی کارم با استفاده از نرم افزار GIS هستش. حالا واقعا موندم اگه پیشنهاد رو قبول کنم یه موقع توی کلیرنس و مدت اون تاثیر گذار نباشه و یا کلا بهتره تا زمان مصاحبه بی خیال کار کردن بشم؟ لازم به ذکره تا به حال سابقه کار رسمی نداشتم.
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر