موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای سفارت ابوظبی نیازی به police certificate داریم یانه؟ من حدود 17 سال پیش در سن 10 سالگی، 2 سال در امارات زندگی کردم.
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان 2014 اگر پاسخ جواب ها را سودمند یافتید لطفا از دکمه تشکر استفاده کرده تا تکلیف پاسخ دهنده مشخص شود .
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
برا واکسن زدن باید از کجا شروع کرد ؟ تو ذهن من این سوال ها هستش . که باید از کجا شروع کنم و پیش کدوم دکتر برم که معتبر باشه و سفارت گیر نده و باد قبلش نوبت بگیرم ؟ و اونجا رفتم چی بگم که اونا متوجه بشن ؟ آیا فقط زدن واکسن هستش ؟ یا اگه آزمایشاتی انجام میدن چه نوع آزمایشاتی هستش ؟ مثلا امکان داره به خاطر داشتن یه نوع مریضی که اصلا خطرناک نیستش و فقط چند سال پیش داشته ام مثلا بیماری مثله گوآتر ممکن هستش که همچین چیزی آزمایش بشه ؟ گرچه من الان خوب شده ام ... ولی میخوام بدونم دقیقا چه آزمایشی میگیرن و چه نوع بیماری براشون مهم هستش ؟ مثلا ضعیفی مقداری چشم یا کمبود ویتامین و یا مثلا حساسیت ؟؟ ببخشید که این سوال هارو میپرسم چون میخوام دقیقا بحث در مورد این آزمایشات و واکسن ها مشخص بشه برام . مرسی
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-27 ساعت 14:08)adonis2006 نوشته: برا واکسن زدن باید از کجا شروع کرد ؟ تو ذهن من این سوال ها هستش . که باید از کجا شروع کنم و پیش کدوم دکتر برم که معتبر باشه و سفارت گیر نده و باد قبلش نوبت بگیرم ؟ و اونجا رفتم چی بگم که اونا متوجه بشن ؟ آیا فقط زدن واکسن هستش ؟ یا اگه آزمایشاتی انجام میدن چه نوع آزمایشاتی هستش ؟ مثلا امکان داره به خاطر داشتن یه نوع مریضی که اصلا خطرناک نیستش و فقط چند سال پیش داشته ام مثلا بیماری مثله گوآتر ممکن هستش که همچین چیزی آزمایش بشه ؟ گرچه من الان خوب شده ام ... ولی میخوام بدونم دقیقا چه آزمایشی میگیرن و چه نوع بیماری براشون مهم هستش ؟ مثلا ضعیفی مقداری چشم یا کمبود ویتامین و یا مثلا حساسیت ؟؟ ببخشید که این سوال هارو میپرسم چون میخوام دقیقا بحث در مورد این آزمایشات و واکسن ها مشخص بشه برام . مرسی
سلام
دوست خوبم به تاپیک واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی مراجعه کنید و سوالتون رو مطرح کنید و البته جواب تمام سوالاتتون هم همونجا قبلا داده شده.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه جایی تو همین سایت دیدم یک نفر نوشته بود تا سال 2015 آخرین سال لاتاری هستش .. آیا این حقیقت داره ؟
البته خودش هم نوشته بود اینطور که میگن ( یعنی خودش مطمئن نبود )
آیا اصلا هیچ وقت امکانش هست که لاتاری کلا تعطیل بشه ؟ لااقل برای ما ایرانی ها ؟
یه سوال دیگه هم برای خودم جالبه که بدونم اصلا امریکا چه نیازی داره به این لاتاری که این همه آدم رو اجازه میده که وارد امریکا بشن ؟ کلا هدف از این سیاست چیه ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-28 ساعت 14:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-28 ساعت 15:59 توسط ana3.)
دوستان چند تا سوال دارم
1. زمان مصاحبه حدودا چقدر طول میکشه؟
2. جوابشو همون موقع میگن یا نه؟
3. آیا علاوه بر وجود مدارک پزشکی باز هم در زمان مصاحبه معایناتی انجام میدن؟
ممنون.
Case Number : 2014AS000024XX