موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال دارم:
کسی هست که واسه امسال پدر یا مادرش واسه مصاحبه رفته باشند؟
اگه بهشون چک خورده اسم هر دو رو زده یا فقط یکی رو؟؟
اینکه فقط اسم یکی رو برای چک کردن زدن یعنی چی؟
ممنون میشم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-08 ساعت 22:58)شیدا2013 نوشته: سلام دوستان
یه سوال دارم:
سلام اسم کسی که موجب پروسه کلیرنس شده را معمولا می زنند پس نگران نباشید
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میشه کمک کنید که چگونه امضا بسازیم؟
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-09 ساعت 08:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-09 ساعت 19:10 توسط مامان خانم.)
(2014-02-09 ساعت 01:15)mjarim نوشته: سلام دوستان
میشه کمک کنید که چگونه امضا بسازیم؟
سلام دربالا قسمت راست صفحه وارد user cpبشو از your profile می توانی اطلاعاتتان را وارد کنی موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان و عزیزان گلٍ مسافر USA
من یک مشکلی برام پیش اومده یکی از دوستام این سایت رو بهم معرفی کرد گفتش که اینجا میتونم از شما ها کمک بگیرم
راستش من February 25 مصاحبم هست توی ابوظبی حالا به دلایلی میخام مسافرتم رو عقب بندازم فقط من میخواستم مصاحبم رو بندازم برای نیمه اول ماه می اما خیلی از دوستام بهم توصیه میکنن که اگه بعد از اپریل بندازی ریسک تموم شدن ویزا و اینکه بهت کلیر بخوره و از این جریانها زیاد هستش .
من تا نیمه اول اپریل که به هیچ وجه نمیتونم برم پس یا میمونه همون نیمه دوم اپریل و یا نیمه اول می به بعد
میخواستم ازتون بپرسم اختلاف دو هفته واقعا اینقدر تاثیر داره ؟
و سئوال دومم اینه که اگه بخام سفارتمم رو هم عوض کنم آیا میشه؟ و چقدر طول میکشه؟ یعنی با انداختن زمان مصاحبه مثلا به اپریل سفارتمم مثلا در همون موقع میفته یه کشوری که هزینه سفرش ارزونتر باشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-10 ساعت 12:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-10 ساعت 14:09 توسط dariush.mosafer.)
سلام مجدد
خیلی ممنونم ازتون دوستان گلم و همینطور نسیم خانوم خیلی تشکر از استقبال گرمتون
من توی کارهام یکی از دوستانم که برنده پارسال بود خیلی بهم کمک کرد اما تواین تصمیمی که میخام بگیرم واقعا گیر کردم که چه کنم و دیگه باید امروز فردا ایمیل رو بفرستم چون تو سایت ابوظبی خوندم 10 روز کاری طول میکشه تا جواب نامه رو بدن
من دیشب تا حالا خیلی تو سایتتون چرخ زدم و اینجور که نوشتن احتمال گرفتن ویزا یک ضرب برام هست . من سربازی نرفتم شغل دولتی ندارم و چیز هایی که اینجا گفتن که احتمال گرفتن ویزای یک ضرب رو بالا میبره رو رو دارم
کیس نامبرمم ##2014AS000035 هست
از لطفتون خیلی متشکرم و ممنون از توصیه تون ولی اگر میتونستم که خودمم دلم نمیخاست مصاحبم رو عقب بندازم
فقط یک چیزی اگه از لحاظ زود درست شدن کارهام میگین که من عجله ای ندارم( یعنی اگه این پروسه بیشتر هم طول بکشه اما به نتیجه برسه برای من با توجه به کارهایی که قبل از رفتن دارم بهتر هم هست )
حالا به نظر شما با توجه به گفته های نسیم خانوم که تلویحا گفتند زمان مصاحبه تاثیری توی گرفتن یا نگرفتن ویزا نداره به نظرتون من سفارتمم عوض کنم چون هزینه سفرمم برام مهمه ؟
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-10 ساعت 13:29)شیدا2013 نوشته: شما می دونی این پروسه حدودا چقدر طول میکشه؟
مرسی
(2014-02-09 ساعت 00:08)مامان خانم نوشته: (2014-02-08 ساعت 22:58)شیدا2013 نوشته: سلام دوستان
یه سوال دارم:
سلام اسم کسی که موجب پروسه کلیرنس شده را معمولا می زنند پس نگران نباشید
موفق باشید
سلام
کسی نمی تواند جواب دقیقی به سوال شما بدهد الان دز تاپیک مربوط به کلیرنس دوستانی هستند که 4ماه است منتظرند بهتر است آن تاپیک را بخوانید
موفق باشید
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-10 ساعت 12:40)dariush.mosafer نوشته: سلام مجدد
خیلی ممنونم ازتون دوستان گلم و همینطور نسیم خانوم خیلی تشکر از استقبال گرمتون
من توی کارهام یکی از دوستانم که برنده پارسال بود خیلی بهم کمک کرد اما تواین تصمیمی که میخام بگیرم واقعا گیر کردم که چه کنم و دیگه باید امروز فردا ایمیل رو بفرستم چون تو سایت ابوظبی خوندم 10 روز کاری طول میکشه تا جواب نامه رو بدن
من دیشب تا حالا خیلی تو سایتتون چرخ زدم و اینجور که نوشتن احتمال گرفتن ویزا یک ضرب برام هست . من سربازی نرفتم شغل دولتی ندارم و چیز هایی که اینجا گفتن که احتمال گرفتن ویزای یک ضرب رو بالا میبره رو رو دارم
کیس نامبرمم ##2014AS000035 هست
از لطفتون خیلی متشکرم و ممنون از توصیه تون ولی اگر میتونستم که خودمم دلم نمیخاست مصاحبم رو عقب بندازم
فقط یک چیزی اگه از لحاظ زود درست شدن کارهام میگین که من عجله ای ندارم( یعنی اگه این پروسه بیشتر هم طول بکشه اما به نتیجه برسه برای من با توجه به کارهایی که قبل از رفتن دارم بهتر هم هست )
حالا به نظر شما با توجه به گفته های نسیم خانوم که تلویحا گفتند زمان مصاحبه تاثیری توی گرفتن یا نگرفتن ویزا نداره به نظرتون من سفارتمم عوض کنم چون هزینه سفرمم برام مهمه ؟
سلام
دوست خوبم ضمن تایید فرمایشات دوستان شما زمان مصاحبه ت رو اگر مجبوری مکاتبه کن و عوضش کن و ازشون درخواست کن زمان جدید رو برات تعویض کنن اما بهتره سفارتت رو عوض نکنی و جوری برنامه ریزی کن که با توجه به شرایط مساعدت اگر یکضرب گرفتی از همون طرف پواز کنی به طرف مقصد و اینطور هزینه ت هم کاهش پیدا میکنه و درسته ارمنستان هزینه پایینتری داره اما اون کاهش هزینه در سفر مجدد کلی هزینه هات رو پایین میاره و به این مطلب توجه کن که بعد از مشخص شدن سفارتتون توسط KCCتعویض سفارت رو کیست ممکنه حساسیت ایجاد کنه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.