موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ممنون میشم اگه لطف کنید و بگید وقتی می خواهیم برای ویزا پاسپورت ها رو تحویل سفارت بدیم چه مدارکی باید همراه پاسپورت باشه
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای بردن سی دی نرم افزارهایی مثه کینگ و کد و.... با توجه به قانون کپی رای ت اونجا ، مشکلی پیش نمیاد برامون چه تو فرودگاه اگر توی بارمون باشه و چه بعد از اون ؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کسی هست که در فلوریدا تازگی گواهینامه گرفته باشه ؟
کیس نامبر :4000 . مصاحبه : هفته 2 فوریه . سفارت انکارا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ،ميخواستم بدونم ،وقتي براى اولين بار براى دريافت گرين كارت رفتيم امريكا ميتونيم يه سفر به كوبا هم داشته باشيم ؟
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما رفتیم برای مصاحبه و بهمون گفتن که ویزا رو میگیرین فقط مدارکمون نقص داشت که گفتن بیارین
سوالی که دارم اینه که
در برگه (آبی) که دادن یه جا نوشته مدارکتون رو در روز های معین بیارین و در پایین همون قسمت نوشته بعد از دیدن کیس نامبر در لینک مورد نظر مدارکتون رو تحویل بدین حالا مدارک ما کامل شده یعنی میتونیم تحویل بدیم یا باید صبر کنیم؟؟ کسی این مورد براش پیش اومده؟؟
ممنون از راهنماییتون
Case Number : 2014AS000024XX
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-06 ساعت 21:09)aghaghia نوشته: (2014-02-06 ساعت 20:49)EKAM نوشته: (2014-02-06 ساعت 20:38)EKAM نوشته: (2014-02-06 ساعت 20:31)ana3 نوشته: دوستان ما رفتیم برای مصاحبه و بهمون گفتن که ویزا رو میگیرین فقط مدارکمون نقص داشت که گفتن بیارین
سوالی که دارم اینه که
در برگه (آبی) که دادن یه جا نوشته مدارکتون رو در روز های معین بیارین و در پایین همون قسمت نوشته بعد از دیدن کیس نامبر در لینک مورد نظر مدارکتون رو تحویل بدین حالا مدارک ما کامل شده یعنی میتونیم تحویل بدیم یا باید صبر کنیم؟؟ کسی این مورد براش پیش اومده؟؟
ممنون از راهنماییتون
كسري مداركتون رو ميتونيد در روز معين و حتي ساعت معين شده توسط سفارت تحويل بدين يا بكسي بدين ببره.
دوست عزيز الان حرف من با گفته مدير جان فرق كرد من اينو گفتم چون كسري مدارك يكيو بردم سفارت با برگه ولي كامل ورقو نخوندم كه مورد مشابه نوشتن يا نه ....
ANA جان شما الان ارمنستان تشریف دارید یا برگشتید؟ اگر برگشتید که هیچ همونی که گفتم اگر هم ارمنستان هستید خب برید مدرک رو تحویل بدید...
ما ارمنستان زندگی میکنیم مدارک رو کامل کردیم در مورد کلیرنس هم نه در برگه و نه موقع مصاحبه چیزی نگفتن
حالا موندم برم تحول بدم یا نه
Case Number : 2014AS000024XX