موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اساتید @
خوب زحمت کشیدن تاپیک شمارش معکوس 2015 رو هم قفل کردن
من موندم دو نفر ذهنشون خرابه ارجیف میگن بهنر نیست اون دونفر فقط دسترسیشون قطع بشه ؟
تا یهو به کل تاپیک قفل بشه !
بنده به شخصه داشتم از تجربیات بعضی از دوستان استفاده می کردم ! حالا هر جور صلاحه
ممنون
روز خوش
مـا هـا زندگــــــــــــی نـمـیـکـنـیــم، نفــــــــس میکشیـــــم . . .
ششمین سال شد . ملالی نیس ولی فکر میکنید چرا اینجاییم ؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز لطفا به این نکته توجه کنید !!
اگه برای گرفتن دلار یا درهم یا غیره به صرافی ها مراجعه میکنید حتما ازشون بپرسید که تاریخ اون پول نگذشته باشه چون یکی از دوستام دلار گرفته از صرافی ولی تاریخ پولش گذشته بود و در کشور غربت اذیت شده بود و مجبور شد بیاد ایران و زیر قیمت بفروشه چون از اون صرافی که خریده بود قبول نمیکرد
قبل از خرید مشخصات پول جدید هر کشور را از اینترنت سرچ کنید و سعی کنید یک رسید خرید از صرافی ها بگیرید لطفا
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-11 ساعت 11:43)ostokhan نوشته: (2014-04-11 ساعت 10:52)m_yek نوشته: سلام دوستان عزیز لطفا به این نکته توجه کنید !!
اگه برای گرفتن دلار یا درهم یا غیره به صرافی ها مراجعه میکنید حتما ازشون بپرسید که تاریخ اون پول نگذشته باشه چون یکی از دوستام دلار گرفته از صرافی ولی تاریخ پولش گذشته بود و در کشور غربت اذیت شده بود و مجبور شد بیاد ایران و زیر قیمت بفروشه چون از اون صرافی که خریده بود قبول نمیکرد
قبل از خرید مشخصات پول جدید هر کشور را از اینترنت سرچ کنید و سعی کنید یک رسید خرید از صرافی ها بگیرید لطفا
داداش یعنی پی تاریخش گذشته؟ نگرفتم؟ توضیح بده
خواهش می کنم توضیح دهید مگر دلار تاریخ گذشته داریم؟
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-11 ساعت 14:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-11 ساعت 14:11 توسط مامان خانم.)
(2014-04-11 ساعت 13:55)farshadm999 نوشته: (2014-04-11 ساعت 13:22)مامان خانم نوشته: (2014-04-11 ساعت 11:43)ostokhan نوشته: (2014-04-11 ساعت 10:52)m_yek نوشته: سلام دوستان عزیز لطفا به این نکته توجه کنید !!
داداش یعنی پی تاریخش گذشته؟ نگرفتم؟ توضیح بده
خواهش می کنم توضیح دهید مگر دلار تاریخ گذشته داریم؟
به حق چیزهای نشنیده! مگه شیر میهن خریدید؟
https://answers.yahoo.com/question/index...906AAU4X7t
من امروز برای اولین بار دلار های جدید را دیدم نوار میانی دلار حالت سه بعدی دارد اما دیروز که خودم دلار گرفتم همان دلار های مدل قدیمی را به ما داد. اما خوب به مورد دلار تاریخ گذشته برخورد نکرده بودم چون فکر می کردم صرافی مرجعی برای خرید دلار اصل است البته بعضی صرافی ها دلار ها را مهر می کنن.به هر حال ممنون از پاسختان آقای فرشاد
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام, من به تازگی مصاحبه داشتم و افیسر بهم گفت ویزای خودم و دخترم صادر میشه ولی همسرم کلیرنس خورد و قرار شد چند روز بعد برم سفارت برای گرفتن ویزا (ارمنستان).
ولی روز موعود در کمال تعجب در ورودی سفارت بهم گفتن که تلفنی با شخصی صحبت کنم, اون شخص ازم دوباره در مورد کارم پرسید و گفت که سیستم عکس دختر 5 ماهه ام رو نپذیرفته و ازم خواست برگردم ایران و زمان کلیر شدن همسرم با عکس جدید دخترم برای گرفتن هر سه ویزا برگردم ایروان. اما هیچ برگه ای به من ندادن.
الان واقعا نمیدونم کیس من دقیقا چه.مفهومی داره.
خواهشا راهنماییم کنید, خیلی نگرانم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-11 ساعت 16:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-11 ساعت 16:13 توسط mehdir.)
(2014-04-11 ساعت 15:51)behfaza نوشته: (2014-04-11 ساعت 10:52)m_yek نوشته: سلام دوستان عزیز لطفا به این نکته توجه کنید !!
آیا اطمینان دارید که در مورد دلار آمریکا در خاک آمریکا این مورد صادق هست ؟
قبول نکردن دلار با سال های پایین از قبل هم در ایران و بعضی کشورهای دیگه بوده و هست و سلیقه ای ، قانونی نیست ، کسایی هم که قبول نمیکنن دلیلشون اینه که چون تقلبی بودن و اصل بودن دلارای رایج و روز رو راحت تر از قدیمی میشه تشخیص داد
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS