موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه و تبريك به كارنتي هاي عزيز اين ماه.
مساله: منم كارنت شدم. مرحلهي بعد چيه؟ من هنوز مداركم رو ترجمه نكردم. نامهي تمكن رو هم نگرفتم. واكس مرحلهي سوم هپاتيت همسرم و آنفلوآنزاي هر دومون مونده. هنوز اطلاعاتم رو هم در مورد سفر به ارمنستان تكميل نكردم.
امتحان تافل و جي آر اي رو هم ندادم!!!!
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-15 ساعت 15:25)a.rahaa نوشته: سلام به همه و تبريك به كارنتي هاي عزيز اين ماه.
مساله: منم كارنت شدم. مرحلهي بعد چيه؟ من هنوز مداركم رو ترجمه نكردم. نامهي تمكن رو هم نگرفتم. واكس مرحلهي سوم هپاتيت همسرم و آنفلوآنزاي هر دومون مونده. هنوز اطلاعاتم رو هم در مورد سفر به ارمنستان تكميل نكردم.
سلام، تبریک متقابل
باید صبر کنید نامه ی دوم بیاد که توش تاریخ و مکان مصاحبه اعلام شده که باید به ایمیلتون بیاد. از همون سایتی هم که دفعه ی اول برنده شودنتونو چک کرده بودید، می تونید چک کنید ببینید نامه ی دومتون اومده یا نه
مدارکتونو زودتر ترجمه کنید
برای نامه ی تمکن هنوز وقت هست
واکسن آنفولانزا هم ۳ ~۴ هفته قبل از مصاحبه بزنید
مطمئن نباشید مصاحبه تون ارمنستانه، شاید سفارت تغییرش بده
هر موقع کشور مصاحبه تون مشخص شد، اون موقع برید سراغ تکمیل اطلااعتتون به اون کشور
تافل و جی ار ای برای چی؟ می خواید ادامه تحصیل بدید؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-15 ساعت 16:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-15 ساعت 16:11 توسط m_nikparvaz.)
برای job offer چه فرم و مدارکی لازم است
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-15 ساعت 16:25)pouria.narimisa نوشته: (2014-04-15 ساعت 15:25)a.rahaa نوشته: سلام به همه و تبريك به كارنتي هاي عزيز اين ماه.
با عرض تبریک خدمت شما دوست عزیز
شما باید نامه ی دومتون رو از سایت که جایگزین نامه ی اول شده و شامل محل و تاریخ مصاحبه میباشد رو دریافت کنید.
برای گرفتن تمکن مالی میتونید یک هفته قبل از سفرتون هم اقدام کنید
اگر کارنت شدید هر چه زودتر برای ترجمه اقدام کنید
واکسن مرحله ی سوم هپاتیت رو اگه نمیرسید بزنید موردی نداره . دکتر سفارت براتون برای آینده تاریخ معین میکنه که بعد باید بزنید
واکسن آنفولانزا برای کسانی که تاریخ مصاحبشون بعد از 31 مارچه نیازی نیست ( طبق فرموده ی دوستان و پزشک معتمد سفارت )
دوست عزیز اطلاعاتتم هر چه زودتر بروز کن در مورد سفر به ارمنستان
میتونی برای این از سفرنامه های دوستانی که به ارمنستان رفتند اطلاعات کسب کنی.
امتحان تافل و جی آر ای رو هم که اصلا" نیازی نداری
اینا فقط برای تحصیل مورد نیاز میباشند
باز هم اگه سئوالی داشتی در خدمتم
ا، جدی واکسن آنفولانزا برای مصاحبه های بعد از ۳۱ مارچ لازم نیست؟
جدیه؟ از کجا شنیدید اینو؟
تو پست مربوط به واکسن، چیزی در این مورد ننوشتن
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
درود
دوستان هنوز نامه دوم برای کارنتی های جدید تو سایت اومده یا نه ؟ من چک کردم هنوز همون نامه اول برنده شدن هست .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من یه سوال دارم من در ایتالیا زندگی میکنم و سؤ پیشنه را از اینجا گرفتم به زبان ایتالیای با توجه به اینکه نمیدونم سفارت انتخابی منو قبول میکنن یا نه آیا باید این گواهی رو به انگلیسی ترجمه کنم هم چنین کارت واکسن رو که از اینجا تکمیل کردم و در کارت زرد نوشته شده ؟
با تشکر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی اینجا میدونه که برای ورود به سفارت در ابوظبی هر نفر چند دلار باید پرداخت کنند؟
کیس نامبر***2014AS00006
ارسال اولین فرم ها: yasam nis
زمان مصاحبه: may