موضوعها: 0
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان... کسانی که خرید خدمت هستند در کارت های جدید هوشمند براشون چی نوشته میشه و نوع معافیت چی ذکر میشه؟ با تشکر
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
روز مصاحبه میتونیم فرمها رو که برخی تغیرات را وارد کردیم را آپدیت کرد و تحویل داد مشکلی نیست؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-16 ساعت 19:10)azadeh2014 نوشته: سلام دوستان... کسانی که خرید خدمت هستند در کارت های جدید هوشمند براشون چی نوشته میشه و نوع معافیت چی ذکر میشه؟ با تشکر
نوشته میشه: موارد خاص ... حداقل در مورد خود من اینطور نوشته
اگر به سایت نیروی انتظامی مراجعه کنید معافیت سه چهار نوع هست و موارد خاص جزو یکی از این انواع هست.
موفق و پیروز باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا یکی به من کمک کنه خواهش میکنم
کسی میدونه فرم ۲۶۰ چی هست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام ،یک سوال داشتم:
من متاهل هستم و موقع ثبت نام هم خوب مشخصات همسرم را توی فرم نوشتم... اگه خدا خواست و امسال قبول شدم به همسرم هم گرین کارت تعلق می گیره یا فقط به عنوان همراهه و فقط ویزا بهش میدن؟...و اگه فرم 230 رو فقط واسه خودم پر کردم و برا kcc فرستادم تو مصاحبه گیر نمی دن (آخه ممکنه کسی بخواد با اینکه متاهل ولی در مرحله اول خودش تنهایی بره و گرین رو دریافت کنه...) که چرا باهمسرت نمیری ...
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-17 ساعت 13:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-17 ساعت 13:25 توسط محبت.)
(2014-04-17 ساعت 13:11)aiwa نوشته: با سلام ،یک سوال داشتم:
من متاهل هستم و موقع ثبت نام هم خوب مشخصات همسرم را توی فرم نوشتم... اگه خدا خواست و امسال قبول شدم به همسرم هم گرین کارت تعلق می گیره یا فقط به عنوان همراهه و فقط ویزا بهش میدن؟...و اگه فرم 230 رو فقط واسه خودم پر کردم و برا kcc فرستادم تو مصاحبه گیر نمی دن (آخه ممکنه کسی بخواد با اینکه متاهل ولی در مرحله اول خودش تنهایی بره و گرین رو دریافت کنه...) که چرا باهمسرت نمیری ...
سلام
دوست خوبم اولا که امیدوارم برنده بشید و دوم بله برای همه اعضای کیس گرین کارت صادر میشه و برای همه اعضای خانواده باید 230 رو پر کنید و حتما تمام اعضاء خانواده میبایست در زمان مصاحبه حاضر باشن ولی بعدش برنده اصلی فقط میتونه به تنهایی بره .
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا شماره تلفن سفارت اوظبی که اپراتور فارسی داره را برام بذارین...ممنون
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه سوال داشتم
من توی فرم هام که قبلا برای kcc ارسال کردم سوابق شغلی خودمو نوشتم، یعنی اینکه از چه سالی تا چه سالی کجاها کار کردم.
حالا سوالم اینه :
آیا باید از همه اون شرکتها گواهی اشتغال بکار بگیرم؟
یا اینکه از آخرین محل اشتغالم (محل کار فعلیم) گواهی بگیرم؟
یا اصلا نیازی به گواهی کار نیست؟
چون یکی بهم می گفت چون مدرک فوق لیسانس دارم براشون مهم نیست که کار هم میکنم یا نه، همون مدرک کافیه
کیس نامبر:**78 .............تعداد افراد: خودم و همسرم و دختر 3 ساله ام............سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییرش دادن........زمان مصاحبه: هفته آخر جولاي
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-18 ساعت 13:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-18 ساعت 15:42 توسط aghaghia.)
(2014-04-18 ساعت 13:37)aiwa نوشته: (2014-04-17 ساعت 13:24)محبت نوشته: (2014-04-17 ساعت 13:11)aiwa نوشته: با سلام ،یک سوال داشتم:
سلام
دوست خوبم اولا که امیدوارم برنده بشید و دوم بله برای همه اعضای کیس گرین کارت صادر میشه و برای همه اعضای خانواده باید 230 رو پر کنید و حتما تمام اعضاء خانواده میبایست در زمان مصاحبه حاضر باشن ولی بعدش برنده اصلی فقط میتونه به تنهایی بره .
پس تا اینجا اینطور متوجه شدم که برای تمام اعضای کیس گرین کارت صادر میشه و همه ی اعضا باید روز مصاحبه سفارت باشن... درسته؟خوب برای دریافت گرین کارتها(برنده و اعضای کیس) میشه به تنهایی سفر کرد واونها رو گرفت؟ اگه زحمتی نیست تاپیک مربوط به این مبحث رو برام بزارید ممنون میشم......
نه نمیشه دوست من. حنما باید قبل از تاریخ انقضا ویزاها تمامی افراد وارد آمریکا شوند. بعد میتوانند برای مدت کوتاهی برگردن یا پاس سفید بگیرن و به مدت دوسال ایران باشند. موفق باشید
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو
خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.