موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
تو برگه ای که سفارت میده نوشته باید از داخل یو اس حداقل 30 روز قبل از خروج برای پاس سفید اقدام کنیم. حالا اگه کمتر از 1 ماه بخوایم بمونیم تکلیف چیه؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-06 ساعت 11:42)himmlisch نوشته: سلام دوستان
تو برگه ای که سفارت میده نوشته باید از داخل یو اس حداقل 30 روز قبل از خروج برای پاس سفید اقدام کنیم. حالا اگه کمتر از 1 ماه بخوایم بمونیم تکلیف چیه؟
با سلام
1- تو کدام برگه ؟ سفارت برای Re-entry Permit مگر برگه به شما تحویل داده ؟
2- اقدام برای دریافت مجوز ورود مجدد (یا اصطلاحاً پاس سفید) پس از اولین ورود به آمریکا و فعال شدن پروسه مهاجرت و الزاماً از داخل خاک آمریکا بایستی صورت بگیره . از خارج و کنترل از راه دور نمیشه!!!
3- پروسه هم با درخواست شما و پرداخت هزینه بوسیله Money Order شروع و حداقل 40 روز زمان می بره .( دریافت تایید + تعیین محل انگشت نگاری + انجام انگشت نگاری) . بعد از انگشت نگاری شما می توانید از آمریکا خارج شوید و Re-entry Permit به آدرس US شما پست می شود و باید به دستتان برسانند چون دفعه بعد برای ورود فقط این مجوز را قبول می کنند حتی اگر زیر شش ماه برگردید .(گرین کارتتون را به تنهایی نمی پذیرند)
بنابراین باید اونقدر بمانید تا کار انگشت نگاریتون انجام بشه .
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-06 ساعت 14:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-06 ساعت 14:08 توسط lotus_8491.)
سلام دوستان من ویزامو یکضرب گرفتم الان یه سوال دارم من موقع ثبت نام متاهل بودم و اسم همسرم را نوشتم ولی بعد از قبولی از هم طلاق گرفتیم و من تنها رفتم ابو ظبی الان میخواهیم با هم ازدواج کنیم و ویزای من تا 6 اذر 93 اعتبار داره ایا من میتونیم همسرم رو برای گرفتن ویزا ببرم ابوظبی
در ضمن همسرم از ازدواج قبلیش یه بچه 10 ساله داره و من موقع ثبت نام اسمشو قید نکردم ولی برنده خودم هستم
ممنوم میشم اگه سریع بهم پاسخ بدین.