موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من برنده اصلی هستم کیس نامبرم حدود 7500 هست .خودم خانه دارم شوهرم پرسنل بیمارستان زمان تولد کودکم 14 سال قبل پسوند فامیلش را برداشت.الان تو کارت معافیت جدیدش بدون پسونده و توی کارت ملیش هم همینطور فقط مدرک دانشگاهیش پسوند داره.به نظر شما کلرینس ما به خاطر این مورد طولانی تر میشه چون زمان هم برای ما کمه
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-26 ساعت 20:38)sophia نوشته: دوستان من خيلي نگران شدم چون چند سال پيش مدرک مهمانداري ايران اير رو گرفتم و جزو مدارکم نوشتم که اين مدرکو دارم حالا يعني اين برام مشکل ايجاد ميکنه؟؟؟؟ يا اينکه ربطي نداره ؟
دوست عزيز هيچ مشكلي نيست اصلاً نگران نباشيد و از الآن بفكر برنامتون تو يو اس آ باشين.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
در سایت وزارت خارجه امریکا خواندم که عکس را باید بر اساس ظاهر روزمره که در جامعه داریم بگیریم. ایا خانمها باید با حجاب(روسری و مقنیعه) عکس بگیرند. نداشتن حجاب برای خانمها و کربات زدن اقایان مشکلی ایجاد نمی کند؟
متن نوشته شده در سایت وزارت خارجه امریکا:
Taken in clothing that you normally wear on a daily basis
Uniforms should not be worn in your photo, except religious clothing that is worn daily.
Do not wear a hat or head covering that obscures the hair or hairline, unless worn daily for a religious purpose. Your full face must be visible, and the head covering must not cast any shadows on your face.
Headphones, wireless hands-free devices, or similar items are not acceptable in your photo.
If you normally wear glasses (without tinted lenses), a hearing device, or similar articles, they may be worn in your photo.
Dark glasses or glasses with tinted lenses are not acceptable.
Glare on glasses is not acceptable in your photo. Glare can be avoided with a slight downward tilt of the glasses or by removing the glasses or by turning off the camera flash.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
داشتن نمره تافل ، جی ار ای و کلاً مدارک بین المللی کمکی به افزایش شانس اخذ ویزا می کند؟
داشتن تحصیلات عالیه چطور؟