موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید می شه درباره ی ویزای یک ضرب توضیح بدید.
من توی یه تاپیک دیگه شرایط کسانی که یک ضرب ویزا گرفتن رو خوندم.من تمام شرایطشو دارم!
با توجه به کیس نامبرم باید حدودای فروردین یا اردیبهشت سال دیگه برم مصاحبه.من دانشجوام.تیر سال دیگه درسم تموم می شه.اگر ویزای یه ضرب بگیرم تا چه مدت زمان بعدش فرصت دارم که برم؟درسم؟!
مرسی از جوابهاتون
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام درمرد سوال 3 اگر ادرس پستی منزل ما تغییر کرده باید بنویسین?یعنی اگر ادرس ما همونی هست که موقع ثبت نام دادیم باید جواب این سوال رو n/a بزنیم?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من کلی سوال دارم میشه لطفا منو کمک کنین؟من هفته پیش فهمیدم لاتاری ۲۰۱۴ انتخاب شدم من پیش دانشگاهی ندارم،مامان بزرگ،پدربزرگ ۳تا داییم و ۱خالم اونجا زندگی میکنن،مشکله اسپانسرم ندارم،از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ باکو تو یه هتل ۵ستاره که در اصل یه هولدینگ آمریکای بود تو قسمت خرید هتل و حسابداری ۵سال کار کردم که میتونم از اونجام مدرکم بگیرم،میخواستم بدونم با این شرایطی که دارم چقد شانس رفتن و گرفتن ویزا دارم،دیگه اینکه هنوز فرم پر نکردم،وقت دارم یا اینکه دیر شده همه اینا چن روز داغونم کرده ممنون میشم یکی کمکم کنه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی ادرسی که اولین بار برای ثبت نام در لاتاری فرستادیم باید حتما ادرسی می بود که حالا توی فرمها به عنوان ادرس خودت خواسته شده؟ چون من ادرس خواهرم تو آمریکا رو دادم نه ادرس خودمو . ممنون
کیس نامبر: **2014AS000037
3 نفر
کنسولگری انکارا
ارسال مدارک 8 june با پست
مصاحبه : هفته اول مارچ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان...
مادر من برنده شدن و دیپلم هستن و خانه دار اگر کسی میتونه کمک کنه و بگه چه مدارکی رو اماده کنیم و ببریم شانس گرفتن ویزا برامون بیشتر میشه یا اصلا حساب بانکی و مدارک مالی مهم نیست؟؟!!!
اگر کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه...
ممنون میشم.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
عاغا کسی میدونه امسال هم مثل سال پیش قرعه کشی لاتاری دو مرحله ای هست یا نه ؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام شما تا چه کیس نامبر ی شنیدید؟