موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من چند تاپیک رو خوندم اما جایی رو ندیدم که درباره هزینه های مشخص شده سفارت آمریکا و چیزهایی از این دست ( منظورم هزینه ی سفر نیست ) بطور کامل مطلبی نوشته شده باشه.
خواهش می کنم کسی که در این باره اطلاعات کامل و درستی داره، اونرو با دیگران به اشتراک بگذاره.
به نظرم ساخت یک تاپیک با موضوع هزینه های مشخص شده می تونه خوب باشه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام ، من 8 روز پیش مدارکم را فرستادم به KCC و همون روز 1 ایمیل نوشتم که آیا این مدارک رسیده یا خیر و در صورت امکان confirm کنید که متاسفانه بعد از گذشت 3 روز هنوز جوابی نیومده ، به نظر شما دوستان Normal هست یا نه؟ اگر بله تا چند روز دیگه ممکن طول بکشه ؟ و یا پیشنهادتون چی هست؟
ممنون
وصال
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-28 ساعت 11:36)shah.ram نوشته: من چند تاپیک رو خوندم اما جایی رو ندیدم که درباره هزینه های مشخص شده سفارت آمریکا و چیزهایی از این دست ( منظورم هزینه ی سفر نیست ) بطور کامل مطلبی نوشته شده باشه.
خواهش می کنم کسی که در این باره اطلاعات کامل و درستی داره، اونرو با دیگران به اشتراک بگذاره.
به نظرم ساخت یک تاپیک با موضوع هزینه های مشخص شده می تونه خوب باشه.
براي واكسيناسيون و معاينه يك مبلغي ميگيرند كه اين مبلغ بستگي به نظر پزشك معتمد سفارت داره.خود سفارت روز مصاحبه هم به ازاي هر نفر ٣٣٠ د.ل.ا.ر ميگيرن.بعد از گرفتن ويزا هم بايد نفري ١٦٥ د.ل.ار بصورت انلاين پرداخت كنيد براي گرين كارتتون.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 14 می فرمهارو میل کردم ولی هیچ جوابی ندادند بعد من یه میل فرستادم که چک کنم این جوابو دادن
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام با آرزوی قبولی تا آخرین مرحله همه شما ها
من یک سوالی دارم اینکه کسی که خودش برنده اصلی باشه و دیپلم کارو دانش کامپیوتر رو داشته باشه قبول میکنن ؟ و یا این دیپلم چند ساله است ؟ 11 ساله است و یا 12 ساله ؟
برای خودم نیست یکی از دوستانمون قبول شدن من اطلاع کافی ندارم اگه ممکنه سریعا بهم جواب بدین چون میخواد فرم هاش رو پر کنه . با سپاس فراوان
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-28 ساعت 21:02)sepideh_ نوشته: سلام دوستان
من 14 می فرمهارو میل کردم ولی هیچ جوابی ندادند بعد من یه میل فرستادم که چک کنم این جوابو دادن
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من يك هفته پيش فرمها مو با dhl فرستادم ، الان سوالم اينه كه چه مدت بايد صبر كنم تا كارنت بشه شماره ام، البته منتظر ايميل تائيد رسيدن فرمها هستم، كلا مي خوام بدونم چقدر زمان مي بره تا زمان مصاحبه؟؟؟
2014as0006xxx
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-28 ساعت 21:53)Sara_lphmkf نوشته: سلام
من يك هفته پيش فرمها مو با dhl فرستادم ، الان سوالم اينه كه چه مدت بايد صبر كنم تا كارنت بشه شماره ام، البته منتظر ايميل تائيد رسيدن فرمها هستم، كلا مي خوام بدونم چقدر زمان مي بره تا زمان مصاحبه؟؟؟
2014as0006xxx
احتمالا بهمن ماه کارنت میشید(البته اگه روند کار مثل 2013 باشه)، هر زمانی که کارنت بشید 40 50 روز بعدش میرید مصاحبه
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-28 ساعت 23:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-28 ساعت 23:10 توسط Sara_lphmkf.)
سلام مجدد
من فرمها رو با dhl فرستادم، لزومي داره يكبار هم با ايميل بفرستم؟
2014as0006xxx
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،