کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-05-19 ساعت 14:19)mehrzad2013 نوشته:  درود
من هم با کیس نامبر 80XX هنوز نامه دوم رو دریافت نکردم. ولی با توجه به صحبت دوستان و آمار گذشته پس از کارنت شدن ممکن است که تا 2 هفته زمان ببرد تا نامه دوم بیاد.
احتمالا امروز نامه ها میاد. بعضی ها امروز از صبح منتظر دریافت نامه دوم هستند که باید این را در نظر داشته باشید که ساعت محلی شهر کنتاکی دقیقا 8:30 هشت ساعت و نیم
از ما عقب تر است. یعنی هنوز ساعت اداری در آنجا شروع نشده. بنابراین انتظار میرود که به وقت ما تا پایان امشب نامه ها توی سایت آپلود شوند...

خدا از دهنت بفهمه Smile لطفا سفارت انتخابیتون و اعلام کنید مرسی
کیس نامبر: **74 .... سفارت: آنکارا >> ایروان .... ارسال مدارک: 7 Jun .... تعداد : 2 نفر .... نامه دوم : 20 May .... تاریخ مصاحبه: 30 June
تشکر کنندگان: gema
(2014-05-19 ساعت 14:40)chance2 نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 14:19)mehrzad2013 نوشته:  درود
من هم با کیس نامبر 80XX هنوز نامه دوم رو دریافت نکردم. ولی با توجه به صحبت دوستان و آمار گذشته پس از کارنت شدن ممکن است که تا 2 هفته زمان ببرد تا نامه دوم بیاد.
احتمالا امروز نامه ها میاد. بعضی ها امروز از صبح منتظر دریافت نامه دوم هستند که باید این را در نظر داشته باشید که ساعت محلی ایالت کنتاکی دقیقا 8:30 هشت ساعت و نیم
از ما عقب تر است. یعنی هنوز ساعت اداری در آنجا شروع نشده. بنابراین انتظار میرود که به وقت ما تا پایان امشب نامه ها توی سایت آپلود شوند...

خدا از دهنت بفهمه Smile لطفا سفارت انتخابیتون و اعلام کنید مرسی

درود - انتخاب پیش فرض آنکارا بود که من هم تغییرش ندادم.
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
تشکر کنندگان:
بچه ها من همیشه سعی میکنم به بقیه انرژی مثبت بدم....ولی راستش الان خودم یکم به انرژی مثبت احتیاج دارم Sad یکی به من بگه چرا نامه دوممون نمیاد؟؟
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: rainolf ، meisam14 ، exxedus
(2014-05-19 ساعت 19:24)gema نوشته:  بچه ها من همیشه سعی میکنم به بقیه انرژی مثبت بدم....ولی راستش الان خودم یکم به انرژی مثبت احتیاج دارم Sad یکی به من بگه چرا نامه دوممون نمیاد؟؟

دوست عزیز اگر برای بقیه دوستان برای هر 3 سفارت نامه دوم دریافت کردن، حتما به کی سی سی ایمیل بزنید یا تماس تلفنی بگیرید و اعلام کنید که کارنت شدید ولی نامه دوم دریافت نکردید، ولی اگر برای یکی از سفارت ها هنوز نامه دومی صادر نکردن منتظر باشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: gema ، meisam14
(2014-05-19 ساعت 19:28)aghaghia نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 19:24)gema نوشته:  بچه ها من همیشه سعی میکنم به بقیه انرژی مثبت بدم....ولی راستش الان خودم یکم به انرژی مثبت احتیاج دارم Sad یکی به من بگه چرا نامه دوممون نمیاد؟؟

دوست عزیز اگر برای بقیه دوستان برای هر 3 سفارت نامه دوم دریافت کردن، حتما به کی سی سی ایمیل بزنید یا تماس تلفنی بگیرید و اعلام کنید که کارنت شدید ولی نامه دوم دریافت نکردید، ولی اگر برای یکی از سفارت ها هنوز نامه دومی صادر نکردن منتظر باشید...

اقاقیا جان تا الآن از دوستانی که نامه ی قبولیشون اومده همه ابوظبی بودن. دو نفر هم آنکارا افتادن. از ایروان کسی رو نداشتیم تا الآن. ولی بعضی از کاربرها فقط خواننده هستن...به خاطر همین نمیدونم آیا واقعا تا حالا از ایروان کسی نبوده یا نه.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: aghaghia ، chance2 ، pari1392 ، meisam14 ، shayesteh ، exxedus
(2014-05-19 ساعت 19:39)gema نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 19:28)aghaghia نوشته:  

اقاقیا جان تا الآن از دوستانی که نامه ی قبولیشون اومده همه ابوظبی بودن. دو نفر هم آنکارا افتادن. از ایروان کسی رو نداشتیم تا الآن. ولی بعضی از کاربرها فقط خواننده هستن...به خاطر همین نمیدونم آیا واقعا تا حالا از ایروان کسی نبوده یا نه.

دوست عزیز پس منتظر باشید Smile هنوز دیر نشده بالاخر در بین این همه کاربر اگر کسی بود یک نفر اعلام میکرد، نگران نباشید، دوره ای که ما کارنت شدیم هم ایروان دیرتر از بقیه اعلام شد...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: maryam.zahedi68 ، gema ، pari1392 ، meisam14 ، shayesteh
خبری از نامه دوم منم نیست .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: gema ، aghaghia
ما هم آنكارا هستيم و نامه اي نگرفتيم.اما به نظر من نميشه به يكي ندن كه!پس فعلا منتظر ميمونيم.
تشکر کنندگان: aghaghia ، gema
دوستان آیا الان باید سایت ceac کیس نامبر برادر منو بشناسه؟برادرم تازه کلیر شده و نامه دومش اومده.
تشکر کنندگان:
دوستانی که نامه دوم نگرفتن حداکثر تا یک هفته دیگه صبر کنن اگر نامه دوم شون جایگزین نشد حتما پیگیری کنید، ترجیحا تلفنی و تا جواب نگرفتین بی خیال نشید...
تشکر کنندگان: meisam14 ، gema ، Tabassomshojaat ، khder ، H Pier ، shayesteh ، zepehr ، mahan L ، Syassan ، manamilad
(2014-05-19 ساعت 21:24)azri نوشته:  دوستان آیا الان باید سایت ceac کیس نامبر برادر منو بشناسه؟برادرم تازه کلیر شده و نامه دومش اومده.

منظورتون اینه که کارنت شدن؟ خیر سایت سیس اهمیتی نداره اگر حتی کیس نامبرشون رو هم نشناسه! سایت سیس یه سایت جانبی هست که خیلی هم مهم نیست فقط برای دین وضعیت پرونده اونم اگر یکضرب نگیرید بدرد میخوره و معمولا نزدیک مصاحبه کیس ها رو میشناسه...
تشکر کنندگان: meisam14 ، Danial_4139 ، gema ، azri ، shayesteh
(2014-05-19 ساعت 21:24)azri نوشته:  دوستان آیا الان باید سایت ceac کیس نامبر برادر منو بشناسه؟برادرم تازه کلیر شده و نامه دومش اومده.

خیر دوست من کمی قبل از مصاحبه....
تشکر کنندگان: gema ، azri ، shayesteh
(2014-05-19 ساعت 21:19)reza8rgh نوشته:  ما هم آنكارا هستيم و نامه اي نگرفتيم.اما به نظر من نميشه به يكي ندن كه!پس فعلا منتظر ميمونيم.
من نامه دوم گرفتم آنکارا 21 جولای فکر کنم باید پیگیری کنید
تشکر کنندگان: gema ، shekari
[quote='aghaghia' pid='498767' dateline='1400518795']
دوستانی که نامه دوم نگرفتن حداکثر تا یک هفته دیگه صبر کنن اگر نامه دوم شون جایگزین نشد حتما پیگیری کنید، ترجیحا تلفنی و تا جواب نگرفتین بی خیال نشید...
دقیقا همینطوره مال منم نیومد تا اومدم به خودم بیام 2 ماه عقب افتادم .
تشکر کنندگان: gema ، shayesteh ، zepehr
(2014-05-19 ساعت 22:08)bahram2014 نوشته:  دقیقا همینطوره مال منم نیومد تا اومدم به خودم بیام 2 ماه عقب افتادم .
دوست من میشه یکم بیشتر توضیح بدین چه اتفاقی برای شما افتاده دقیقا؟ اگه محبت کنین یه امضا هم درست کنید دیگه عالی میشه Wink
تشکر کنندگان: محبت ، meisam14 ، zepehr ، manamilad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان