کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
درود
تقریبا بیست دقیقه پیش از کی سی سی به من ایمیل زدند و اعلام کردند که صفحه شما در ESC آپدیت شده.
الان صفحه رو باز کردم و نامه دوم رو دیدم. برای من هم ایروان-هفته سوم قرار مصاحبه تایین شده Cool
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
تشکر کنندگان: gema ، exxedus ، pari pariaaa ، shahrzad001 ، aghaghia ، shekari ، azadeh2014
درود
نامه دوم منم اومده. از الان برا دكتر بايد وقت بگيرم؟
CN: 2014-80xx/ ANKARA>>>>>YEREVAN
تاريخ مصاحبه: 14 جولاي 2014
تعداد افراد كيس: 1 نفر
پرونده نياز به طي مراحل اداري دارد! Wink
آپديت: 15 جولاي
تشکر کنندگان: gema ، mehrzad2013 ، exxedus ، pari pariaaa ، aghaghia ، محبت ، shekari ، azadeh2014
(2014-05-20 ساعت 17:47)gema نوشته:  بچه ها نامه ی من اومد!هوووورراااااااااااااااااا! برید چک کنید! من هفته ی سوم افتادم ایروان!! درخواستم هم برای ایروان بوووود! پبشاپیش تبریییک به همتون!! برید ببینید بیاید خبر بدید!

سلام مبارکه مال منم اومد

مرسی
همه موفق باشید
case number : 2014AS79XX
interview : Yerevan in July
my case includes : 3 person
Big Grin
تشکر کنندگان: gema ، mehrzad2013 ، pari pariaaa ، aghaghia ، محبت ، shekari ، azadeh2014
سلااام نامه دوم منم امد ١٧ جولاى ايروان
كى بايد وقت دكتر بگيريم؟؟؟
مرسى خدا جووون
برنده خودم هستم
Case: 2014AS000077xx
تاریخ رویت قبولی: 31/May
تاریخ ارسال فرم های اولیه: email در تاریخ22/jun
کنسولگری: ایروان
تعداد افرادمنظور شده در کیس: خودم
تاریخ کارنت شدن کیس:07/may
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC: may/20
مدرك لیسانس
شغل : -
محل سكونت: تهران
مقصد: minessota
سربازي: -
هزینه ها: تا الان تقریباً 12000تومان
تشکر کنندگان: exxedus ، meisam14 ، mehrzad2013 ، pari pariaaa ، aghaghia ، shekari ، azadeh2014 ، masoud z
نامه دوم من هم اومد موفق باشید
کیس نامبر: **74 .... سفارت: آنکارا >> ایروان .... ارسال مدارک: 7 Jun .... تعداد : 2 نفر .... نامه دوم : 20 May .... تاریخ مصاحبه: 30 June
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، mehrzad2013 ، pari pariaaa ، aghaghia ، gema ، محبت ، shekari ، azadeh2014
(2014-05-20 ساعت 18:35)maryam.zahedi68 نوشته:  سلااام نامه دوم منم امد ١٧ جولاى ايروان
كى بايد وقت دكتر بگيريم؟؟؟
مرسى خدا جووون

ما وقت مدیکالمون با دکتر انوش بود و دو روز قبل از مصاحبه به ما وقت داده بود شما هم ایمیل بزنید تا تاریختون مشخص بشه البته ناگفته نماند دکتر خیلی خوبی بود
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، aghaghia ، محبت ، maryam.zahedi68 ، shekari
آقا مال ما هم اومد ... 16 جولای، ایروان هووووووررررررررراااااااااااااا .....
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، shahrzad001 ، aghaghia ، محبت ، shekari ، shayesteh ، azadeh2014
ضمن تبریک به دوستان زمان مصاحبه به آفیسرتون در کی سی سی و روند بررسی اون ربط داره من کیس نامبرم 7900 و بعید میدونم کسی زودتر از من فرستاده باشه با پست هم فرستادم ولی هفته سوم افتادم.....
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، aghaghia ، gema ، exxedus ، manamilad ، shekari ، shayesteh
با سلام به همه دوستان گرامی،
آخرشمن هم کارنت شدم و برای بیست جولای وقت مصاحبه از ابوظبی گرفتم. به دکتر شوکا ایمیل زدم و درخواست وقت مدیکال کردم.
کارت ملی، شناسنامه و مدارک دانشگاهی را هم در دو نسخه ترجمه کردم. لطفا اگر کار دیگه لازم هست که انجام بدهم و فراموش کردم یاد آوری فرمایید.
در ضمن مدارک رو در چه زمانی باید پست کنم؟ و آیا نیاز به ثبت نام در سایت سیس هست؟
** 75
تاریخ کارنت شدن: 07 may
تاریخ دریافت نامه دوم: 15 may
زمان و مکان مصاحبه: ابوظبی 20 july
منتظر
http://montazersara2014.vvs.ir//
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، azadeh2014 ، meisam14 ، behdist ، pari pariaaa
نامه ما هم اومد.هفته سوم جولاي.آنكارا بود كردن ايروان!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: EmJay ، meisam14 ، mehrzad2013 ، gema ، aghaghia ، ramaya ، manamilad ، shekari ، azadeh2014 ، zepehr ، pari pariaaa
دوستان خوشحالم که انتظارهامون داره به نتیجه می رسه
بلاخره نامه دوم جایگزین شد.
آنکارا شد ایروان
هفته آخر جولای

راستش هم خوشحالم هم نگران. 2 تا سوال دارم
1. وقتی لاتاری پر می کردم، فامیل بچه ها عین پاسپورتشون حرف "I" داشت، بعد که پاسپورتشون رو عوض کردم و مثل خودم شد، حرف"Y" شد و توی فرم ها هم همین رو نوشتم. ولی الان که دعوتنامه اومده ، دوباره با همون "I" نوشتن که با پاسپورت جدیدشون و فرمهای ارسالی، مغایره. به نظر شما مشکلی هست و باید به کنتاکی یا سفارت اعلام کنم؟
2. من آمادگیم برای سفارت آنکارا بود و فرآیند گرفتن وقت دکتر اونگان رو می دونستم، لطفاً با اطلاعات و لینکهای مرتبط با ایروان، من و سایر دوستان رو راهنمایی کنید.
ممنون از همه
به امید تموم شدن روزهای عدم قطعیت. انتظارش قشنگه، ولی عدم قطعیتشه که آدم رو دیوونه می کنه

خداجونی میسی Rolleyes
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: Reza20002 ، shadi79 ، zepehr ، aghaghia ، mehrzad2013 ، gema ، محبت ، ramaya ، shekari ، azadeh2014 ، mahan L ، khder ، pari pariaaa
دوست عزیز نگران نباشید ایروان خیلی راحتر هست
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: zepehr ، aghaghia ، meisam14 ، EmJay ، gema ، محبت ، manamilad ، shekari ، khder ، pari pariaaa
هوراااااااا یک مرحله جدید........ بالاخره نوبت ما کیس بالا ها رسید.....ایروان هفته اول جولای....
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

تشکر کنندگان: aghaghia ، pari1392 ، mehrzad2013 ، gema ، EmJay ، محبت ، exxedus ، ramaya ، shekari ، shayesteh ، azadeh2014 ، khder ، pari pariaaa
(2014-05-20 ساعت 19:01)h_s2108 نوشته:  با سلام به همه دوستان گرامی،
آخرشمن هم کارنت شدم و برای بیست جولای وقت مصاحبه از ابوظبی گرفتم. به دکتر شوکا ایمیل زدم و درخواست وقت مدیکال کردم.
کارت ملی، شناسنامه و مدارک دانشگاهی را هم در دو نسخه ترجمه کردم. لطفا اگر کار دیگه لازم هست که انجام بدهم و فراموش کردم یاد آوری فرمایید.
در ضمن مدارک رو در چه زمانی باید پست کنم؟ و آیا نیاز به ثبت نام در سایت سیس هست؟
نه دوست من ابوظبی نه ثبت نام سیس میخواد و نه پست کردن مدارک؛ فقط مدارک رو با خودتون میبرید همین.....
تشکر کنندگان: pari1392 ، gema ، EmJay ، aghaghia ، محبت ، shekari ، behdist ، h_s2108 ، zepehr
سلام دوستان
نامه دوم ما امد بالاخره ،**76 ایروان ،14 JULY
تشکر کنندگان: pari1392 ، meisam14 ، mehrzad2013 ، aghaghia ، محبت ، exxedus ، ramaya ، manamilad ، shayesteh ، azadeh2014 ، mahan L ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان