کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
با سلام بچه ها ی که دارید برای مصاحبه میروید هر کدام زیر رشته پزشکی هستید و کار نکردید و به امید خدا یک ضرب گرفتید پیام بدید ما رو از نگرانی در بیاورید
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: zepehr
(2014-06-01 ساعت 23:56)محبت نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 23:09)bahram2014 نوشته:  سلام ببخشید میشه بگی از چه منبعی پیدا کردید که راحت میگید مشکلی نیست .
سلام
عزیز دل بر اساس تجربه گذشتگان و مصاحبه رفته ها که حتی تا 3 ماه قبل از تاریخ مصاحبه رفتنشون تمکن مالی گرفتن و ویزاشون رو هم گرفتن
نمونه ش دوست خوبم mtcanada دو ماه قبل مصاحبه ش تمکن گرفت و یکماه پیش هم یکضربش رو گرفت و رفتن به همین راحتی میگم.
و در هیچ جای برنامه دستوری لاتاری تاریخی برای صدور تمکن مالی داده نشده و اگر داده شده خوشحال میشم منبعش رو ببینم.
چون خودمم تمکن مالیم هم برا قوامینه که گفتن بانک مسئله داریه و البته وسواس بیخودیه و هم مال 2 ماه قبل از تاریخ مصاحبه مه.

البته امین جان من 16 روز مانده به زمان مصاحبه تمکن مالی گرفتم Smile

ولی می شناسم کسی را که حتی 3 ماه به زمان مصاحبشون مانده بود و این نامه را از بانک گرفته بودند و هیچ مشکلی هم برایشان پیش نیامده بود. Wink
تشکر کنندگان: bahram2014 ، shahrzad001 ، محبت ، azadeh2014 ، pari pariaaa
(2014-06-04 ساعت 16:18)mtcanada نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 23:56)محبت نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 23:09)bahram2014 نوشته:  سلام ببخشید میشه بگی از چه منبعی پیدا کردید که راحت میگید مشکلی نیست .
سلام
عزیز دل بر اساس تجربه گذشتگان و مصاحبه رفته ها که حتی تا 3 ماه قبل از تاریخ مصاحبه رفتنشون تمکن مالی گرفتن و ویزاشون رو هم گرفتن
نمونه ش دوست خوبم mtcanada دو ماه قبل مصاحبه ش تمکن گرفت و یکماه پیش هم یکضربش رو گرفت و رفتن به همین راحتی میگم.
و در هیچ جای برنامه دستوری لاتاری تاریخی برای صدور تمکن مالی داده نشده و اگر داده شده خوشحال میشم منبعش رو ببینم.
چون خودمم تمکن مالیم هم برا قوامینه که گفتن بانک مسئله داریه و البته وسواس بیخودیه و هم مال 2 ماه قبل از تاریخ مصاحبه مه.

البته امین جان من 16 روز مانده به زمان مصاحبه تمکن مالی گرفتم Smile

ولی می شناسم کسی را که حتی 3 ماه به زمان مصاحبشون مانده بود و این نامه را از بانک گرفته بودند و هیچ مشکلی هم برایشان پیش نیامده بود. Wink
دوستان عزیز بنظر من درسته که تمکن مالی قطعا نیاز هست ولی اینقدر هم وسواس بخرج ندهید چرا که انها بعنوان یک مدرک وشاهد بهش نگاه میکنند کما اینکه انها میدانند که وجه گواهی شده به ریال است و در ایران که هیچ تضمینی هم نداره که بشه دلار و شما با خودتون ببرید اگر اینقدر مهم بود که جلوتر میگفتند تبدیل کنید و بصورت حواله یا چک ارزی نشان بدهید . لذا بنطر من تاریخ دور و نزدیک زیاد مهم نیست اگر چه خوب تاریخ زودتر بهتر است . از طرف دیگر بنظر من چیز مهمتر این است که از یک بانک رسمی شناخته شده بگیرید. بانکی که در سیستم جهانی حضور داشته باشه نه هر صندوق اعتباری محلی ودم پیتی!؟!
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
تشکر کنندگان: bahram2014 ، محبت
سلام به دوستان 2014
من برنده 2015 هستم، شماره کیسم بین 7000 تا 8000 هستش، پست های بقیه بچه ها رو که خوندم برای گرفتن ویزا خیلی نا امید شدم. من خدمتم تو سپاه بوده و با شماره کیس بالا، وضعیت بچه های 2013 و مخصوصا 2014 رو که خوندم ،اگه کلیرنس بخورم که 100 درصد میخورم زمان کلیر شدنم خیلی طولانی میشه و سپتامبر تموتم میشه،از دوستان 2014 مشابه کیس من هست؟ تا چه اندازه امیدوار باشم؟ سالهای قبل با این شرایط کسی بوده؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
به امید موفقیت همه بچه های 2014
تشکر کنندگان: محبت ، zepehr
(2014-06-04 ساعت 17:41)mbsamani نوشته:  سلام به دوستان 2014
من برنده 2015 هستم، شماره کیسم بین 7000 تا 8000 هستش، پست های بقیه بچه ها رو که خوندم برای گرفتن ویزا خیلی نا امید شدم. من خدمتم تو سپاه بوده و با شماره کیس بالا، وضعیت بچه های 2013 و مخصوصا 2014 رو که خوندم ،اگه کلیرنس بخورم که 100 درصد میخورم زمان کلیر شدنم خیلی طولانی میشه و سپتامبر تموتم میشه،از دوستان 2014 مشابه کیس من هست؟ تا چه اندازه امیدوار باشم؟ سالهای قبل با این شرایط کسی بوده؟

دوست عزیز نگران نباش. هر چه به آخرین ماه ها می رسه کلیر ها سریعتر انجام می شه.به امید موفقیت شما
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
تشکر کنندگان: mbsamani ، محبت ، zepehr
(2014-06-02 ساعت 23:46)reza16 نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 20:46)پرویز تابنده نوشته:  دوستان عزیز باسلام من امروز دم ابوظبی مصاحبه داشتم فقط جهت اطلاع دوستان میگم اصلا استرس نداشته باشید فقط 1.توکل بخدا 2.ترجمه آخرین مدرک تحصیلی 3.تمکن مالی که برای دونفر من صد ملیون گذاشته بودم 4.نداشتن شغل حساس دولتی 5.سربازی که من معافی داشتم خیلی راحت ویزا ی یکضرب گرفتم اعتماد بنفس داشته باشید بامید خدا

باسلام وعرض تبريك ايا شما شغل دولتي داشتيد؟من برنده خانمم هست كه خانه دار و فوق ديبلم خودم كارمند بيمارستان نظرتون در مورد كيس ما چطور هست؟ايا خانم افيسر با شما مصاحبه كرد؟در ضمن بنده معافم

سلام دوست عزیز معمولا با نفر برنده بیشتر مصاحبه میکند بهترین کیس خانه دار بودن است من خودم نفر اصلی بودم که شغل بخش خصوصی ومعافی داشتم یکضرب گرفتم ولی خانمم آموزش پرورش بوده که کلیرنس خورد گفتند باید بررسی شود دو هفته. طول میکشد
تشکر کنندگان: moqadam ، gema ، محبت ، pari1392 ، zepehr
(2014-06-04 ساعت 20:17)majid_eng نوشته:  

دوست عزیز نگران نباش. هر چه به آخرین ماه ها می رسه کلیر ها سریعتر انجام می شه.به امید موفقیت شما

سلام دوست عزیز من 2014 هستم و با شرایط شما .
کی سی سی از وقتی اطلاعاتت رو براشن ارسال میکنی پروسه چک کردنت شروع میشه. از کجا معلوم شاید هردومون یکضرب بگیریم Wink
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: mbsamani ، محبت ، mehrzad2013
(2014-06-04 ساعت 21:55)م.ق نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 20:17)majid_eng نوشته:  

سلام دوست عزیز من 2014 هستم و با شرایط شما .
کی سی سی از وقتی اطلاعاتت رو براشن ارسال میکنی پروسه چک کردنت شروع میشه. از کجا معلوم شاید هردومون یکضرب بگیریم Wink
انشاالله همین طور که گفتید میشه Wink
تشکر کنندگان:
سلام. اگر فرمهای آپدیت شده رو بخواهیم روز مصاحبه بدیم به آفیسر باید سنمون رو یک سال اضافه کنیم یا اگر تغییر آدرس داریم بنویسیم؟ تاریخ امضا رو باید جدید کنیم؟ پرینتش رنگی باشه؟
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2014-06-05 ساعت 22:57)shahrzad001 نوشته:  سلام. اگر فرمهای آپدیت شده رو بخواهیم روز مصاحبه بدیم به آفیسر باید سنمون رو یک سال اضافه کنیم یا اگر تغییر آدرس داریم بنویسیم؟ تاریخ امضا رو باید جدید کنیم؟ پرینتش رنگی باشه؟

سلام
پرینت رنگی لازم نیست، مگه خود فرم رنگیه؟؟؟ منم سنمو یکی بیشتر نوشتم و فرستادم
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: anahita 62 ، shahrzad001
من از این پیج عروج کردم ودر کلیرنس جلوس مینمایم.خداحفط منتظران عزیز
تشکر کنندگان: anahita 62 ، محبت ، maryferfere ، pouya892 ، mbsamani ، Sara_lphmkf ، ffrfar ، zepehr ، gema
(2014-06-06 ساعت 00:40)p.arsa نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 22:57)shahrzad001 نوشته:  سلام. اگر فرمهای آپدیت شده رو بخواهیم روز مصاحبه بدیم به آفیسر باید سنمون رو یک سال اضافه کنیم یا اگر تغییر آدرس داریم بنویسیم؟ تاریخ امضا رو باید جدید کنیم؟ پرینتش رنگی باشه؟

سلام

دوستان برای مصاحبه به غیر از مدارک ترجمه شده فرمی هم باید آپدیت کنیم و تحویل بدیم؟
تشکر کنندگان:
(2014-06-06 ساعت 17:28)farzad40 نوشته:  

سلام

دوستان برای مصاحبه به غیر از مدارک ترجمه شده فرمی هم باید آپدیت کنیم و تحویل بدیم؟

خیر لازم نیست فرمی تحویل بدید. اگر تغییراتی توی فرمی که فرستاده بودید ایجاد شده اونو آپدیت کنید و با خودتون ببرید.
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، zepehr
(2014-06-06 ساعت 17:48)shahrzad001 نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 17:28)farzad40 نوشته:  

سلام

منظورتون از تغییرات مثلا تغییر آدرس یا تغییر شغل و ... هست ؟
خیر لازم نیست فرمی تحویل بدید. اگر تغییراتی توی فرمی که فرستاده بودید ایجاد شده اونو آپدیت کنید و با خودتون ببرید.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان گرامی
تا حالا به کسی جمعه ویزا دادن چون من چهارشنبه مصاحبه دارم اگر یکضرب بگیرم .....
تشکر کنندگان: zepehr

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان