کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-06-02 ساعت 21:19)م.ق نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 21:16)م.ق نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 21:14)پرویز تابنده نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 21:08)م.ق نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 13:38)پرویز تابنده نوشته:  سلام دوستان من هم امروز دوم جون مصاحبه داشتم در ابوظبی ویزا ی یکضرب

گرفتم خیلی راحت بعدا توضیح میدهم

آقا شادمون کردی . مبارک باشه Smile

انشاالا شماهم میگیرید توکل بخدا داشته باشید

راستیی ایوظبی بودی؟ معاف خدمت بودی؟ تمکن چه رقمی برده بودی؟
خدا از زبون شما بشنوه توکل به خدا

خیلی سوال پرسیدم . اما کنجکاو شدم.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: گلپری
(2014-06-02 ساعت 20:46)پرویز تابنده نوشته:  دوستان عزیز باسلام من امروز دم ابوظبی مصاحبه داشتم فقط جهت اطلاع دوستان میگم اصلا استرس نداشته باشید فقط 1.توکل بخدا 2.ترجمه آخرین مدرک تحصیلی 3.تمکن مالی که برای دونفر من صد ملیون گذاشته بودم 4.نداشتن شغل حساس دولتی 5.سربازی که من معافی داشتم خیلی راحت ویزا ی یکضرب گرفتم اعتماد بنفس داشته باشید بامید خدا

باسلام وعرض تبريك ايا شما شغل دولتي داشتيد؟من برنده خانمم هست كه خانه دار و فوق ديبلم خودم كارمند بيمارستان نظرتون در مورد كيس ما چطور هست؟ايا خانم افيسر با شما مصاحبه كرد؟در ضمن بنده معافم
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: mbsamani
کسی در مورد گواهی بانک پارسیان اطلاعی داره؟
آیا گواهی لاتین میده؟
مثل بانک پاسارگاد
تشکر کنندگان: zepehr
(2014-06-03 ساعت 05:19)ara.y نوشته:  کسی در مورد گواهی بانک پارسیان اطلاعی داره؟
آیا گواهی لاتین میده؟
مثل بانک پاسارگاد

بله گواهی لاتین میده من خودم از پارسیان گرفتم. 3000 تومان هم هزینه میگیره پول هم باید یه روز تو حسابتون بمونه چون گواهی که میده موجودی روز قبل هستش
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: محبت ، gema
دوستاي عزيزم سلام
من روز سه شنبه ساعت 8 صبح حركت دارم به سمت دبي . و پنج شنبه ساعت 8 صبح مصاحبه دارم . براي مديكال نميدونم چه ساعتي ميتونم اونجا حضور داشته باشم كه كارامو انجام بدم و فرداش جوابمو بگيرم . ميشه راهنماييم كنيد . چون يه جا خوندم تا قبل از 9 انجام آزمايشات صورت مي گيره . نگران شدم
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
دوستان عزيز يك سوال دارم.
دوستاني كه ويزاي يك ضرب ميگيرند چند روز بايد بمانند تا كارهايشان انجام بشود. ؟ سفارت ما براي مصاحبه ايروان است
لطفاً پاسخ بفرماييد
تشکر کنندگان:
(2014-06-03 ساعت 13:08)Farnoodh نوشته:  دوستان عزيز يك سوال دارم.
دوستاني كه ويزاي يك ضرب ميگيرند چند روز بايد بمانند تا كارهايشان انجام بشود. ؟ سفارت ما براي مصاحبه ايروان است
لطفاً پاسخ بفرماييد

2 روز کاری طول میکشه تا ویزا تحویلتون بشه....
تشکر کنندگان: محبت ، gema
سلام. روز مصاحبه باید تاریخهای دبیرستان رفتنمون یا سرکار رفتنمون یا چیزهای مشابه رو به شمسی یا میلادی حفظ باشیم؟ ممکنه از این سوالات هم بپرسن؟
یا اگه تاریخها رو توی تبدیل به میلادی چند روز اینور اونور نوشته باشیم مشکلی هست؟
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2014-06-02 ساعت 21:22)م.ق نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 21:08)م.ق نوشته:  آقا شادمون کردی . مبارک باشه Smile

بله من معافی کفالت داشتم نامه بانکم یکصد میلیون تومن
ن

(2014-06-02 ساعت 21:22)م.ق نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 21:08)م.ق نوشته:  آقا شادمون کردی . مبارک باشه Smile

بله من معافی کفالت داشتم نامه بانکم یکصد میلیون تومن
ن
تشکر کنندگان:
(2014-06-03 ساعت 14:39)shahrzad001 نوشته:  سلام. روز مصاحبه باید تاریخهای دبیرستان رفتنمون یا سرکار رفتنمون یا چیزهای مشابه رو به شمسی یا میلادی حفظ باشیم؟ ممکنه از این سوالات هم بپرسن؟
یا اگه تاریخها رو توی تبدیل به میلادی چند روز اینور اونور نوشته باشیم مشکلی هست؟

از ما تاریخ ازدواجمون را پرسید که همسرم تاریخ عروسی را اعلام کرد و بعد گفت اشتباه است و بعد بهش توضیح دادیم که رسم به چه صورت هست و بعد همش میگفت چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنظرم بهتر که یکسری تاریخها رو مثل تولد - ازدواج را برای همه اعضای کیس بدونیم
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، gema ، zepehr
دوستان این لیستی که از سفر های خارج از کشور می خوان چیه؟ کسی اطلاعی داره ؟ایا لازم هستش؟
تشکر کنندگان:
(2014-06-04 ساعت 00:36)niki88 نوشته:  دوستان این لیستی که از سفر های خارج از کشور می خوان چیه؟ کسی اطلاعی داره ؟ایا لازم هستش؟

برای بعضی از دوستان ایمیل میشه و اگر ازتون بخوان خیلی ساده نوع سفر؛ مقصد و تاریخ رو توی یک برگه مینویسید و تحویل میدین..... همین.
تشکر کنندگان: niki88 ، محبت ، gema
(2014-06-04 ساعت 00:41)rainolf نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 00:36)niki88 نوشته:  دوستان این لیستی که از سفر های خارج از کشور می خوان چیه؟ کسی اطلاعی داره ؟ایا لازم هستش؟

برای بعضی از دوستان ایمیل میشه و اگر ازتون بخوان خیلی ساده نوع سفر؛ مقصد و تاریخ رو توی یک برگه مینویسید و تحویل میدین..... همین.

با تشکر از شما
برای من هم ایمیل میشه؟
Case Number: 2014AS78XX نامه دوم: 16 May .... مصاحبه: هفته سوم جولای ابوظبی ....
اگر ممکنه با شما بیشتر هماهنگ بشیم و با شما اطلاعاتمون رو تکمیل کنیم اگر امکان داره در پیام خصوصی شماره تماس برای هم بگذاریم
تشکر کنندگان:
شماره کیس نامبر من دو سه ماه پیش کارنت شده ولی من حدوداً یک ماهه که فهمیدم و مدارکم رو فرستادم به نظرتوون کی اعلام میکنن برای مصاحبه؟
شماره کیس: **70
تعداد نفرات: 2 نفر
مصاحبه: 2 سپتامبر
وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 2 سپتامبر
(2014-06-04 ساعت 01:27)maryferfere نوشته:  شماره کیس نامبر من دو سه ماه پیش کارنت شده ولی من حدوداً یک ماهه که فهمیدم و مدارکم رو فرستادم به نظرتوون کی اعلام میکنن برای مصاحبه؟
سلام
آگوست و یا سپتامبر زمان مصاحبه شما خواهد بود و به احتمال بیشتر آگوستSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: gema ، zepehr ، maryferfere ، manamilad ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان