2014-04-18 ساعت 11:16
بچه ها چند روزه دیگه مونده؟ یکی امار بده :-)
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
|
تشکر کنندگان: adonis2006 ، alirezanz ، King Eagle
2014-04-18 ساعت 11:23
مرسییییییییییییی اهنگگگگگگگگگگگگگ من به عشق اهنگا میام تابلوعه نه ؟
صب ادینه بخیر الان میگم چن روز مونده 1می میشه 11 اردیبهشت یحتمل من نتونم اون روز ببینم فرداش میرم نماشگا بعد ببینم بهتره تشکر کنندگان: adonis2006 ، alirezanz ، samansaba
2014-04-18 ساعت 11:34
You'll see that you can breathe without not back up
اینجاش عالی هست شهلا خانوم من که از رانندگی بدم میاد عاشق دوچرخم عوضش منم شنیدم که قوانین رانندگی خیلی سخت گیرانست همش هم حق با عابر پیادست درمورد سیگار و مشروبم شنیدم اما ی سوال یکی بره سیگار بخره ازش شناسنامه میگیرن؟از کجا میفهمن کی چن سالشه؟ اخه سیگارو که دیگ همه دستشونه ! تشکر کنندگان: adonis2006 ، alirezanz ، King Eagle ، samansaba ، karkiaa
2014-04-18 ساعت 11:38
(2014-04-18 ساعت 11:34)mahbube نوشته: You'll see that you can breathe without not back upاز طریق کارت شناسایی ایالتی یا گواهینامه همیشم چک میکنن سنتو (یکی ازدوستان آمریکا رفته میگفت) تشکر کنندگان: mahbube ، adonis2006 ، موعود ، alirezanz ، King Eagle ، samansaba ، karkiaa
بله برای فروش سیگار از جوانها کارت شناسایی میخوان .
ورودی بارها و کلابها هم از جوانها کارت شناسایی میخوان حتی اگر کنسرت باشه و مشروب سرو شه به این سنین اجازه ورود نمیدن . تشکر کنندگان: abas_kashan ، mahbube ، Mansour92 ، adonis2006 ، babak433 ، موعود ، alirezanz ، roya r ، King Eagle ، lighter ، samansaba ، karkiaa ، MEHR52
2014-04-18 ساعت 11:44
(2014-04-17 ساعت 22:59)gaandolf نوشته: Long beach-CAعجب ساحلیه... من از پشت لپتاپ آفتاب گرفتم و برنزه شدم! DV-Lottery'13: FAILED
DV-Lottery'14: FAILED DV-Lottery'15: FAILED DV-Lottery'16: FAILED DV-Lottery'17: FAILED DV-Lottery'18: FAILED DV-Lottery'19: FAILED DV-Lottery'20: FAILED
2014-04-18 ساعت 11:48
عجب! اره ورودی بار ها رو دیدم که کارت شناسایی چک میکنن سیگارو نمدونستم ! بسلامتی باشه چ قانون مند خیلیم خوب چ معنی میده اصن چ صبری واقن!
تشکر کنندگان: Mansour92 ، adonis2006 ، alirezanz ، King Eagle ، samansaba ، karkiaa
2014-04-18 ساعت 11:48
(2014-04-18 ساعت 11:16)panyi نوشته: بچه ها چند روزه دیگه مونده؟ یکی امار بده :-) 13 روز و 8 ساعت و 42 دقیقش مــــــــــــونده
2015 6 may
تشکر کنندگان: mahbube ، adonis2006 ، lighter ، rezijon ، alirezanz ، King Eagle ، samansaba
2014-04-18 ساعت 11:58
تشکر کنندگان: adonis2006 ، tenardie2bai ، mahbube ، doran ، rezijon ، alirezanz ، samansaba ، karkiaa ، eagla
2014-04-18 ساعت 12:10
خداوندا دل هر کسی که دوست داره اسمش دربیادو شاد کن الی امین
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: adonis2006 ، tenardie2bai ، Mansour92 ، rezijon ، feligoli ، babak433 ، alirezanz ، MeMo ، roya r ، eight ، ali258 ، King Eagle ، samansaba ، MEHR52 ، aida123
2014-04-18 ساعت 12:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-18 ساعت 12:12 توسط adonis2006.)
2014-04-18 ساعت 12:22
فكر كن تو امريكا زندگى كنى ... با دوستات برنامه كافى شاپ ميذارى ... وقتى داخل ميشى اين صحنه رو ببينى چه احساسى بهت دست ميده ؟
عكس ارسالی از طرف یکی از دوستام دیشب : كافى شاپ گليس Cafe Glace در وستوود لس آنجلس من خودمم یه همچین تجربه ایی داشتم ...یه بار برای سرکشی از یک بیمارستان طرف های مرز عربستان و امارات وسط صحرا فرستادنم ماموریت...اونجا جز چاه نفت و ماسه زار هیچ چیز دیگه ایی نیست برهوت محض.. حتی پمپ بنزین هم یکی دو تا تو مسیر هست که اگه رد کردی هر کدومش رو کارت ساختست ...خلاصه خسته از رانندگی چهار -پنج ساعته برای بنزین زدن پمپ بنزین توقف کردم و رفتم داخل فروشگاه ( اینجا همه پمپ بنزین ها یک فروشگاه کوچیک مثل سوپر مارکت دارند ) چون هوا گرم بود رفتم سراغ بستنی ...در یخچال رو که باز کردم چشمم به بستنی خرسی میهن افتاد ....وایی که نمیدونید چه ذوقی کردم همه خستگیم در رفت ...عوض یه دونه دوتا گرفتم عینهو این بستنی ندیده ها پشت سر هم خوردم
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
2014-04-18 ساعت 12:32
سلام بر همه منتظران
خواستم خدمت دوستان منتظر بگم که زیاد فکر خودتون رو درگیر لاتاری نکنید احتمال برنده شدن در لاتاری واقعا پایینه من خودم از منتظران 2014 بودم، هیچوقت یادم نمیره از روز اول باز شدن تاپیک منتظران ، که چند ماه قبل از اعلام نتایج بود ، هرروز از صبح تاشب با دوستانی که بعضی هاشون الانم هستند، تو مهاجر سرا بودیم از شهری که قرار بود بریم تا بلیط هواپیما و اجاره خونه و حتی برای پیدا کردن کار هم برنامه ریخته بودیم من خودم این اواخر از قانون راز ! کم کم به قانون زار ! رسیده بودم، هرچی دوستان برنده دوره های پیشین ، و ریش سفیدان ادوار گذشته میومدن مارو نصیحت میکردن که بابا اینقدر رو لاتاری سرمایه گذاری نکنید و روال عادی زندگی خودتون رو پیش بگیرید ، توجه نمیکردیم ! ما هم لیست داشتیم ، هر روز فال میگرفتیم و میومد که تا چند وقت دیگر خبری خوشحال کننده به شما میرسد! حتی این اواخر به تعبیر خواب هم رو آورده بودیم، و به قدری مهارت پیدا کرده بودیم که حضرت یوسف برای تعبیر خوابش میومد پیش ما!!! در این بین بعضی ها فعالتر بودند و بعضی ها هم فقط مطالب رو دنبال میکردند! تا اینکه نتایج اعلام شد، دیگه ناسزایی بود که به درودیوار میگفتیم، مدام صفحه رو رِفرِش میکردیم وهربار مینوشت Has not been selected! وباورمون نمیشد! من نمیگم که تو این تاپیک اصلا فعالیت نکنید ،نه ! فقط حرفم اینه که زیاد فکر خودتون رو درگیر لاتاری نکنید ، من پارسال خیلی به برنده شدن امید داشتم و بعد از قبول نشدن ، ضربه روحی شدیدی خوردم، و مشکلات زیادی سر این قضیه برام پیش اومد! الان افسوس میخورم که کاش همون وقت به حرف بزرگان مهاجرسرا گوش کرده بودم ، و به جای اینکه این همه به لاتاری فکر کنم ، روال عادی زندگیمو پیش گرفته بودم امسال گفتم اگر صلاح باشه قبول میشم ،اگرم نباشه حتما قسمت نبوده ، ولی دیگه برنده شدن رو به زور از خدا نمیخوام!!! به هر حال امیدوارم امسال ، همه شما دوستان جزو برنده ها باشید
2014-04-18 ساعت 13:02
2014-04-18 ساعت 13:06
از اونجایی که من آدم بد شانسی هستم زیاد نگران در نیومدن اسمم نیستم
تشکر کنندگان: adonis2006 ، alirezanz ، samansaba ، ricky_may1980
|