موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همگی
من اگر اشتباه نکنم برای یازدهمین بار در لاتاری شرکت می کنم ( راستش انقدر شرکت کردم و برنده نشدم که آمار دقیقش از دستم در رفته ! ) ولی به هر حال امیدوارم پس از این همه مدت امسال به آرزوی خودم برسم و راهی سرزمین فرصتها بشوم . من عاشق امریکا هستم و از آشنایی با این جمع خیلی خوشحالم .
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-19 ساعت 15:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-19 ساعت 15:42 توسط amir_cool_2001.)
(2014-04-19 ساعت 15:07)King Eagle نوشته: (2014-04-19 ساعت 13:12)mahbube نوشته: برای خانوما ینی اجباری رود عکس سرلخت ؟ پس من ردم دیگ!
شما هم نگران نباش اونا شرایط اجتماعی مذهبی فرهنگی هر کشوری رو درک میکنن در نیجه پوشش های مذهبی مشکلی رو برای عکسها پیش نمیاره
منظور از پوشش های دردسر ساز کلاه غیر مذهبی مثل کلاه فوتبال و عینک آفتابی و از این دست اجسامه مه مقنعه و روسری و چادر
در صفحه 6 آیین نامه ثبت نام در سایت اداره مهاجرت به صراحت قید شده که مشکلی برای حجاب وجود نداره.
پوشش سر و کلاه
#عکس های متقاضیانی که دارای پوشش سر یا کلاه هستند تنها در شرایطی پذیرفته می شوند که دلیلی اعتقادی یا مذهبی بر آن مترتب باشد؛ حتی در
چنین شرایطی این کلاه یا پوشش نمی بایست هیچ قسمتی از صورت متقاضی را بپوشاند. عکس هایی که متقاضیان در آنها دارای دست افزارهای قبیله ای »
یا کلاه های دیگر با ماهیت هایی غیردینی به سر دارند، پذیرفته نمی شود. عکس پرسنل نظامی و کارکنان شرکت های هوایی و دیگر افرادی که باید به »
دلایل حرفه ای کلاه بپوشند مورد پذیرش نیست.
لینک خبر:
http://travel.state.gov/content/visas/en...tions.html
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
یکی چند تا عکس از لوس آنجلس بذاره یکم آرامش پیدا کنم مردم از استرس و هیجان
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.