2014-04-24 ساعت 15:47
من که میدانم شبی عمرم به پایان میرسد ..
نوبت خاموشیه من سهل و اسان میرسد
پس چرا ؟؟؟ پس چرا عاشق نباشم ؟
نوبت خاموشیه من سهل و اسان میرسد
پس چرا ؟؟؟ پس چرا عاشق نباشم ؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
|
2014-04-24 ساعت 15:47
من که میدانم شبی عمرم به پایان میرسد ..
نوبت خاموشیه من سهل و اسان میرسد پس چرا ؟؟؟ پس چرا عاشق نباشم ؟ تشکر کنندگان: javad1990 ، toghrol120 ، saeed_gh ، Fifi2015 ، Farshid22 ، alirezanz ، King Eagle
2014-04-24 ساعت 16:06
(2014-04-24 ساعت 15:46)saeed_gh نوشته: چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم عالیهههههههههه این عالیهههههههههههههه ا تشکر کنندگان: beigebar ، بازگشت ، alirezanz ، King Eagle
سلاممممممممم
یکم در مورد پروازها بگم در مورد هواپیمایی قطر و امارات تا هیوستون 16 ساعت از دوحه یا دوبی هست واز ایران را هم که بهتر میدانید . استاپ ها از 2- 5 ساعت شروع میشه 10 ساعت هم داریم وبالاتر که باید ویزا بشیم و معمولا در فرودگاه صادر میشه البته پیشنهاد اینه که اصلا رو استاپ بالای 5 ساعت بدون گرفتن ویزا از مبدا حساب نکنید چون ممکنه ویزا نده پس هتلی هم در کار نیست و مجبورید 10 ساعت در لانژ بمانید که بخصوص با در پیش داشتن یک پرواز حداقل 12 ساعت نیویورک و لوس انجلس یا سان فرانسیسکو فکر کنم 17 ساعت باشه واقعا سخت هست .(پیش امده ها!!) اما بدونید 99.99%پروازهای قطر و امارات در رفت و برگشت هندی هستند و علت اینکه دوحه و دبی پروازهای فراوانی به شبه قاره هند دارند و کلا جماعت هند هم زیاده غذای هواپیمایی امارات بهتر از قطر هست.0بخصوص اگر اهل اسپایس و تند و ادویه زیاد نباشید) خدمات بار و مسافری هر دو بسیار بهتر از تر کیش هست(معمولا در هر پرواز یک چمدان را گم میکنند یا برنمیگرده یا 48 ساعت پیدا میشه)(اینها همه تجربه شده ها شخصاا)ولی در هواپیمایی قطر یک بار چمدان ما اسیب دید و کلا چمدان را برای ما در محل عوض کردند و جریمه هم دادند و به موقع و بدون دردسر و کلی عذر خواهی. در مورد ملیتها والا من هیچ پیش قضاوتی نداشتم ولی چند تا اتفاق از جانب هندیها که اصلا هم به روی خود نیاوردندو (اگر کمک ها و گزارش و شهادت و ریز بینی همسایه امریکایی ما که اصلا ما را نمیشناخت نبود برای ما گران تمام میشد) تا همین جا هم خسارات و هدر شدن وقت زیادی برای ما به دنبال داشت و موارد متعددی که خودم دیدم کمی مرا حساس کرده ولی خوب از همکاران همسرم هندی و ژاپنی واز هر ملیتی .. هستند ولی خوب یک سری خصلتها با وجود تحصیلات بالاو شغل خوب و.. در انها هم هست و کلا از نظر فرهنگی تقریبا با جامعه مچ نمیشوند و خلقیات و ذهنیاتو قوانینی را که در هند حکم فرماست معمولا سعی دارند در اینجا هم پیاده کنند. ولی مورد مهمی که همیشه من افسوس میخورم قوی بودن زبان و صحبت کردن و نوشتن معمولا بی غلط (با وجود لهجه فاجعه بار) حتی در سطوح پایین و طبقات ضعیف اجتماعی انهاست که معمولا باعث موفقیتشان میشود.و متاسفانه ما وقتی وارد کشور جدید میشویم تازه کشمکش و استر س بروز کردن زبان شروع میشود و کلا زیر ساخت زبان اموزی بروز و مصطلح در کشور ما قوی نیست.ولی شما یک هندی نمیتوانید پیدا کنید که با اندوخته زبان خود نتواند گلیم خود را از اب بکشد بیرون حتی اگر در موارد اولیه مانند بهداشت شخصی و محیط و اداب معاشرت کلا Out of order باشد.
برنده 2012
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، موعود ، mona_ir ، aida123 ، abas_kashan ، mahbube ، بازگشت ، saeed_gh ، Fifi2015 ، adonis2006 ، sadeghifa ، mamad_msp ، lighter ، babak433 ، gaandolf ، Farshid22 ، alirezanz ، satin ، MEHR52 ، King Eagle ، amir_cool_2001
2014-04-24 ساعت 16:56
(2014-04-24 ساعت 15:00)aminb نوشته: اهداف من از مهاجرت به آمریکا در این 3 عکس خلاصه میشه(شوخی):آقا شوخی چرا؟! اینا که گفتی اهداف مهم من هم هست. بقیش هم فرامنشوریه نمیشه گفت. خدا قسمت همه کنه.
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا همه بودن!
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، saeed_gh ، USA Citizen ،
در ضمن دوستان استاپ 5 ساعت خیلی هم خوب هست و مناسب کمتر از 3 ساعت واقعا زمانی ندارید برای استراحت و راه رفتن و ... زیرا یک مرحله بازرسی مخصوص پروازهای امریکا را هم در پرواز کانکت خواهید داشت و...(تجربه شخصی هست )معمولا پروازهای ترکیش استاپ هاش یا خیلی کوتاه یا خیلی بلند . کلا پروازهای ترجیحی من چه از نظر قیمت و ایمنی و زمان و چه کیفیت خدمات فرودگاهی و بار و بیمار و...اول امارات و بعدش قطر هست . زیرا زمان پروازهاش واقعا عالی هست .
یک نکته جالب: این را حتما میدانید که وقتی از ایران ساعت4 صبح مثلا 1 فوریه راه میافتید با اینکه تقریبا 24 ساعت با استاپ و ... در راه هستید فردا عصر یا طرف ظهر همان روز در امریکا پیاده میشوید یعنی 5 عصر 1 فوریه ؟ چرا؟ به خاطر اختلاف ساعت و زمان زیرا امریکیا از ایران عقب تر است از 8 -12 ساعت بنا به محل. ولی در موقع برگشت از امریکا برعکس میشود یعنی مثلا عصر ساعت 7 اول مارچ به وقت محلی پرواز کنید پس فردا 4 صبح سوم مارچ میرسید ایران. خوب این به چه درد میخورد ؟ بعد از استخدام و پیدا کردن کار که در طول سال شما فقط دو هفته مرخصی دارید و کسانی در ایران(پدری و مادری و همسری)و... محاسبه یک روز هم حیاتی میشود و مثلا چرا میگویم وقت پرواز های عربی بهتر است چون شما شب اخرین روز کاری راه میافتید و هنوز مرخصی شروع نشده در ایرانید و اگر بخواهید از ایران برگردید همان روز عصر امریکایید و بعضا دیدن 1 روز بیشتر عزیزان از همه چیز مهمتر میشود حالا حساب کنید پرواز سر ظهر باشد یا 3 عصر که معمولا ترکیش برای هیوستون اینگونه است شما عملا دو روز را از دست می دهید. در ضمن پرواز بهتر است رفت و برگشت باشد (کلا شک دارم اصلا یک طرفه میدهند یا نه) اول اقتصادی تر است زیرا پرواز یک طرفه گرانتر از نصف دو طرفه هست و دوم برای مواقع اضطراری همیشه بلیطی دارید که سریعا میتوانید برگردید.
برنده 2012
تشکر کنندگان: mona_ir ، faridl14 ، abas_kashan ، mahbube ، saeed_gh ، adonis2006 ، h.shayan ، mamad_msp ، lighter ، babak433 ، babak433 ، eagla ، alirezanz ، Mansour92 ، Fifi2015 ، javad1990 ، satin ، King Eagle ، amir_cool_2001 ، Polonium
2014-04-24 ساعت 17:12
تشکر کنندگان: بازگشت ، saeed_gh ، adonis2006 ، USA Citizen ، h.shayan ، babak433 ، alirezanz ، Mansour92 ، ricky_may1980 ، Fifi2015 ، MEHR52 ، satin ، King Eagle
2014-04-24 ساعت 17:27
استرس دارم استرس پوستمو خراب میکنه
2014-04-24 ساعت 17:29
2014-04-24 ساعت 17:34
2014-04-24 ساعت 17:38
(2014-04-24 ساعت 17:34)crysis نوشته:(2014-04-24 ساعت 17:29)mona_usa نوشته:(2014-04-24 ساعت 17:27)crysis نوشته: استرس دارم استرس پوستمو خراب میکنه همین الان گفتی استرس داری!!! مبارکه پس
2014-04-24 ساعت 17:44
(2014-04-24 ساعت 17:38)mona_usa نوشته:(2014-04-24 ساعت 17:34)crysis نوشته:(2014-04-24 ساعت 17:29)mona_usa نوشته:(2014-04-24 ساعت 17:27)crysis نوشته: استرس دارم استرس پوستمو خراب میکنه خواستم تو رو امتحان کنم برم یکم کرم به پوستم بزنم شاداب بشه
2014-04-24 ساعت 17:45
من شدیدا موافقم که هندی ها تو امریکا اصن مچ نمیشن دوستمم اونجاس میگه
کلا از نظر فرهنگی تقریبا با جامعه مچ نمیشوند و خلقیات و ذهنیاتو قوانینی را که در هند حکم فرماست معمولا سعی دارند در اینجا هم پیاده کنند. ولی مورد مهمی که همیشه من افسوس میخورم قوی بودن زبان و صحبت کردن و نوشتن معمولا بی غلط (با وجود لهجه فاجعه بار) حتی در سطوح پایین و طبقات ضعیف اجتماعی انهاست که معمولا باعث موفقیتشان میشود.و متاسفانه ما وقتی وارد کشور جدید میشویم تازه کشمکش و استر س بروز کردن زبان شروع میشود و کلا زیر ساخت زبان اموزی بروز و مصطلح در کشور ما قوی نیست.ولی شما یک هندی نمیتوانید پیدا کنید که با اندوخته زبان خود نتواند گلیم خود را از اب بکشد بیرون حتی اگر در موارد اولیه مانند بهداشت شخصی و محیط و اداب معاشرت کلا Out of order باشد. این قسمتش واقن درسته من یبار با ی هندی چت میکردم هی میگفتم ای کنت اسپیک انگلیش وری گود حالا اونم زبانش عالی نبود اصن اما من همش کمبود اعتماد به نفس داشتم تو حرف زدنم بعد اون هی میگف نه پرابلم ال بل حرف بزنیم منم زبانم گود نی بعدش که بیشتر حرف زدم باش ددیدم خودم بهتر حرف میزنم اما خب دامنه لغاتش بهتر بود ولی دیکتش افتضاح بود من خیلی بهتر بود وضم تو تایپ کلمات
2014-04-24 ساعت 18:09
(2014-04-24 ساعت 17:45)mahbube نوشته: من شدیدا موافقم که هندی ها تو آمریکا اصن مچ نمیشن دوستمم اونجاس میگهمیدونید ایرانیها شدیدا به لهجه و ادای درست کلمات توجه می کنند در حالی که مردم مناطق دیگه بیشتر به انتقال مفاهیم توجه می کنند ، شاید به خاطر همین مسئلست که مشکلاتی روکه بهش اشاره کردید پیش میاد.
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
2014-04-24 ساعت 18:09
(2014-04-24 ساعت 17:34)crysis نوشته:(2014-04-24 ساعت 17:29)mona_usa نوشته:(2014-04-24 ساعت 17:27)crysis نوشته: استرس دارم استرس پوستمو خراب میکنه مبارررركه ، به سلامتي |