کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
چگونه تمرين مي‌تواند به انگليسي شما لطمه بزند؟

اگر از ديگران بپرسيد: «چگونه مي‌توانم ياد بگيرم که بهتر انگليسي صحبت کنم؟»، بسياري از آنها خواهند گفت: «تا مي‌تواني انگليسي حرف بزن و بنويس.» تمام کلاس‌هاي زبان پر از فعاليت‌هايي است که شامل صحبت کردن و نوشتن است. وقتي مربي‌تان از شما مي‌خواهد که در کلاس به انگليسي صحبت کنيد و يا يک مطلب بنويسيد، شما از خودتان جملات انگليسي مي‌سازيد. گمان مي‌رود که اين نوع فعاليتها و تمرينها براي تقويت انگليسي شما مفيد باشند.

ما هم موافقيم که تمرين براي فراگيري صحيح زبان مفيد و حتي لازم است. پس مشکل کجاست؟ مسئله اين است که براي بسياري از زبان‌آموزان، «صحبت کردن» يا «نوشتن» به معني «بسيار اشتباه کردن» است. خيلي‌ها در هر جمله مرتکب حداقل يک اشتباه مي‌شوند!

اگر شما اشتباهات زيادي مرتکب نمي‌شويد، مي‌توانيد به انگليسي صحبت کنيد يا بنويسيد و اين مي‌تواند براي شما مفيد باشد. ولي اگر اشتباهات شما زياد باشد، هر موقع که چيزي مي‌نويسيد يا صحبت مي‌کنيد، اشتباهاتتان را نيز تقويت مي‌کنيد. زيرا همينطور که مي‌نويسيد يا صحبت مي‌کنيد، مرتباً اشتباهاتتان را نيز تکرار مي‌کنيد و بدين ترتيب عادتهاي غلط در شما قوي‌تر مي‌شوند.
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
تشکر کنندگان: mona_ir ، mahbube ، lighter ، babak433 ، alirezanz ، Fifi2015 ، satin ، King Eagle
5 قانون صحبت کردن که شما نیاز دارید آنها را بدانید
1.عبارات را یاد بگیرید و مطالعه کنید
2.گرامر را مطالعه نکنید
3. خواندن و گوش کردن کافی نیست. آنچه را که میشنوید با صحبت کردن تمرین کنید!
4. خود را غوطه ور کنید
5. چیزهای درست را مطالعه کنید
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
تشکر کنندگان: mona_ir ، mahbube ، mahnam7 ، mamad_msp ، lighter ، babak433 ، aida123 ، abas_kashan ، alirezanz ، Fifi2015 ، satin ، King Eagle ، amir_cool_2001
(2014-04-24 ساعت 17:05)smu نوشته:  در ضمن دوستان استاپ 5 ساعت خیلی هم خوب هست و مناسب کمتر از 3 ساعت واقعا زمانی ندارید برای استراحت و راه رفتن و ... زیرا یک مرحله بازرسی مخصوص پروازهای آمریکا را هم در پرواز کانکت خواهید داشت و...(تجربه شخصی هست )معمولا پروازهای ترکیش استاپ هاش یا خیلی کوتاه یا خیلی بلند . کلا پروازهای ترجیحی من چه از نظر قیمت و ایمنی و زمان و چه کیفیت خدمات فرودگاهی و بار و بیمار و...اول امارات و بعدش قطر هست . زیرا زمان پروازهاش واقعا عالی هست .
یک نکته جالب: این را حتما میدانید که وقتی از ایران ساعت4 صبح مثلا 1 فوریه راه میافتید با اینکه تقریبا 24 ساعت با استاپ و ... در راه هستید فردا عصر یا طرف ظهر همان روز در آمریکا پیاده میشوید یعنی 5 عصر 1 فوریه ؟ چرا؟ به خاطر اختلاف ساعت و زمان زیرا امریکیا از ایران عقب تر است از 8 -12 ساعت بنا به محل. ولی در موقع برگشت از آمریکا برعکس میشود یعنی مثلا عصر ساعت 7 اول مارچ به وقت محلی پرواز کنید پس فردا 4 صبح سوم مارچ میرسید ایران.
خوب این به چه درد میخورد ؟ بعد از استخدام و پیدا کردن کار که در طول سال شما فقط دو هفته مرخصی دارید و کسانی در ایران(پدری و مادری و همسری)و... محاسبه یک روز هم حیاتی میشود و مثلا چرا میگویم وقت پرواز های عربی بهتر است چون شما شب اخرین روز کاری راه میافتید و هنوز مرخصی شروع نشده در ایرانید و اگر بخواهید از ایران برگردید همان روز عصر آمریکایید و بعضا دیدن 1 روز بیشتر عزیزان از همه چیز مهمتر میشود حالا حساب کنید پرواز سر ظهر باشد یا 3 عصر که معمولا ترکیش برای هیوستون اینگونه است شما عملا دو روز را از دست می دهید.
در ضمن پرواز بهتر است رفت و برگشت باشد (کلا شک دارم اصلا یک طرفه میدهند یا نه) اول اقتصادی تر است زیرا پرواز یک طرفه گرانتر از نصف دو طرفه هست و دوم برای مواقع اضطراری همیشه بلیطی دارید که سریعا میتوانید برگردید.

دوست عزیز ممنون بابت توضیحات مفید و کاملا دقیق . توضیحات شما همانند آرش عزیز ....( " اشاره به موضوع دیدگاه های آرش در مورد امریکا " ) .....بسیار طلایی و مفید است .

لطفا بیشتر سر بزنید تا از وجودتون بهره ببریم .

همیشه موفق باشی .
تشکر کنندگان: mahbube ، mona_ir ، meghdad matador ، Farshid22 ، lighter ، remarya ، aida123 ، smu ، alirezanz ، King Eagle
یکی از بهترین راههای یادگیری لیستنینگه بعد خوندنو صحبت کردن.
من واقعا نمیتونم 7 روز صبر کنم.به امید قبولی لاتاری 2015.
تشکر کنندگان: mahbube ، mona_ir ، USA Citizen ، Farshid22 ، aida123 ، hedyhoney ، alirezanz ، saeed_gh ، Fifi2015 ، King Eagle
(2014-04-24 ساعت 17:45)mahbube نوشته:  من شدیدا موافقم که هندی ها تو آمریکا اصن مچ نمیشن Smile دوستمم اونجاس میگه
کلا از نظر فرهنگی تقریبا با جامعه مچ نمیشوند و خلقیات و ذهنیاتو قوانینی را که در هند حکم فرماست معمولا سعی دارند در اینجا هم پیاده کنند.
ولی مورد مهمی که همیشه من افسوس میخورم قوی بودن زبان و صحبت کردن و نوشتن معمولا بی غلط (با وجود لهجه فاجعه بار) حتی در سطوح پایین و طبقات ضعیف اجتماعی انهاست که معمولا باعث موفقیتشان میشود.و متاسفانه ما وقتی وارد کشور جدید میشویم تازه کشمکش و استر س بروز کردن زبان شروع میشود و کلا زیر ساخت زبان اموزی بروز و مصطلح در کشور ما قوی نیست.ولی شما یک هندی نمیتوانید پیدا کنید که با اندوخته زبان خود نتواند گلیم خود را از اب بکشد بیرون حتی اگر در موارد اولیه مانند بهداشت شخصی و محیط و اداب معاشرت کلا Out of order باشد.
این قسمتش واقن درسته
من یبار با ی هندی چت میکردم هی میگفتم ای کنت اسپیک انگلیش وری گود حالا اونم زبانش عالی نبود اصن اما من همش کمبود اعتماد به نفس داشتم تو حرف زدنم
بعد اون هی میگف نه پرابلم ال بل حرف بزنیم منم زبانم گود نی
بعدش که بیشتر حرف زدم باش ددیدم خودم بهتر حرف میزنم اما خب دامنه لغاتش بهتر بود ولی دیکتش افتضاح بود من خیلی بهتر بود وضم تو تایپ کلمات Smile

دوست عزیز به خاطر این بود که زبان انگلیسی زبان رسمیه هندوستان هستش و برای همین میتونن راحت صحبت کنن .
تشکر کنندگان: mahbube ، smu ، alirezanz
بعله میدونم زبان هندو پاکستان اینگلیش هس! اما هم چینم خوب نی زبانشون
تشکر کنندگان: adonis2006 ، alirezanz
منو نميبينين خوش ميگذره؟ Big Grin

يه هفته مونده ...
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: mona_ir ، adonis2006 ، mahbube ، Seattle2015 ، toghrol120 ، alirezanz ، Fifi2015 ، King Eagle
بریم سراغ آهنگ دم غروب <<<<<<

دانلود
تشکر کنندگان: mona_ir ، Farshid22 ، mahbube ، alirezanz ، Mansour92
امیدوارم هممون 7 روز دیگه این نامه رو ببینیم
آمیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن

[عکس: 681219886.jpg]
(2014-04-24 ساعت 11:58)hedyhoney نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 11:40)danial91 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 10:42)hedyhoney نوشته:  بچه ها کیا تصمیم دارند بلیت آمیرکاشون و دو طرفه بگیرن؟موضوع مهمیه ها
منکه دوطرفه میگیرمو با پاس سفید بر میگردم یه خورده ریزه کاریارو انجام بدم .
فقط با پروازای عربی نمیرم حوصله ی دور کردن راهو طولانی تر شدنه پروازو ندارم .
فعلا نظرم رو لوفتانزاس ولی پرواز یک استاپش یه خورده گرون تر در میاد .
به هر حال برای انتخاب پرواز یکی قشر مسافرارو در نظر میگیرم یکی زمان ترانزیت بین دو پرواز حداکثر 4 ساعت .
کاملا موافقم که با پرواز عربی ها نریم اما ترکیش هم بد نیست یک بررسی بفرمایید

اتفاقا ترکیش هر هفته از شهر من پرواز داره .
ولی چند تا مسئله هست .
یکی کمبود جای پا توی هواپیماهای ترکیش .
دیگه اینکه فرودگاه شهر من در منطقه ای قرار گرفته که دائم مه هست و اکثر پرواز ها کنسل میشه . پسر عمه ی من 3 ماه پیش پرواز داشت برای تورنتو اصلا پرواز ترکیش بخاطر مه از اتاتورک نیومده بود . خلاصه که پروازش کنسل شدو با هزار مکافات با لوفتانزا رفت .
خلاصه که واقعا حوصله ی استرسو اونم توی اولین سفر اصلا ندارم .
تشکر کنندگان: adonis2006 ، mona_ir ، zabina ، nora ، smu ، alirezanz ، javad1990 ، amir_cool_2001
[عکس: time.JPG]
تشکر کنندگان: mona_ir ، h.shayan ، aida123 ، baran21 ، alirezanz ، amir_cool_2001
با سلام به همگی
به همه دوستان منتظر توصیه میکنم این تاپیک را با دقت مطالعه کنند تا از تجربیات دوستان برنده سالهای قبل استفاده کنند.
آرزوی موفقیت را برای همگی دارم

لاتاری برنده شدم , بگم یا نگم ؟
http://www.mohajersara.com/thread-5923.html
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx
اولین اقدام: 2011
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ تکمیل مدارک : 2011
تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013
تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014
تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014
تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014
تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014

تشکر کنندگان: mona_ir ، پدی ، babak433 ، aida123 ، alirezanz ، Mansour92 ، Fifi2015 ، feligoli ، javad1990 ، King Eagle ، amir_cool_2001
(2014-04-24 ساعت 12:01)amir_cool_2001 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 11:40)danial91 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 10:42)hedyhoney نوشته:  بچه ها کیا تصمیم دارند بلیت آمیرکاشون و دو طرفه بگیرن؟موضوع مهمیه ها
منکه دوطرفه میگیرمو با پاس سفید بر میگردم یه خورده ریزه کاریارو انجام بدم .
فقط با پروازای عربی نمیرم حوصله ی دور کردن راهو طولانی تر شدنه پروازو ندارم .
فعلا نظرم رو لوفتانزاس ولی پرواز یک استاپش یه خورده گرون تر در میاد .
به هر حال برای انتخاب پرواز یکی قشر مسافرارو در نظر میگیرم یکی زمان ترانزیت بین دو پرواز حداکثر 4 ساعت .

منم اول با شما هم عقیده بودم. ولی ظاهرا پرواز های None Stop گرونتره. جدیدا گلف ایر (پرواز بحرین) پرواز گذاشته از امام خمینی به اکثر فرودگاه های آمریکا تقریبا نصف قیمت. همه پرواز هاش هم ایرباس A332 یا بویینگ 757 البته زمان پرواز خیلی طولانی تره. مثلا من تهران - لوس آنجلس رو چک کردن یک طرفه حدود 530 دلار دو طرفه 850 دلار زده بود. حدود 30 ساعت هم زمان رسیدن رو زده بود. همین مسیر با لوفت هانزا حدود 20 ساعت زده بود قیمت حدود 1500 دلار دوطرفه
والا مسئله ی اصلی پروازای عربی همون اکثریت مسافر های هندی و پاکستانیشونه . اکثرشون 5-6 تا بچه ی قدو نیم قدر دارن که دائم میخوان از اول تا اخر پرواز ونگ بزننو مخمونو بخورن .
30 ساعت به زبون گفتنش سادس . ولی حساب کنین کلی استرسه اولین سفرو دارین بخواد خستگی پرواز هم به تنتون بمونه .
ماهم که شانس نداریم صندلیمون یا میفته دم بال یا پشتش که سرو صدای موتور حسابی روحو روانمونو نوازش میده . نظر شخصیم اینه که پرواز و توقف هاش کوتاه تر باشه و مسافر هاش کم سرو صدا تر .
همون لوفتانزا پرواز دو تقفه با قیمت زیر 1000 دلار هم داره اگر اشتباه نکنم اول میره فرانکفورت بعد مونیخ و بعد هم امریکا .
دیگه انتخاب با مسافره که چطوری بخواد سفرشو اغاز کنه .
تشکر کنندگان: پدی ، mona_ir ، mahbube ، adonis2006 ، aida123 ، nora ، alirezanz ، Fifi2015 ، amir_cool_2001
این اهنگایی که امرو گذاشتید هم حجمش زیادن هم دیر دانلود میشن! بخدا من دیرو حجم 2 گیگ گرفتم Sad باز تموم شه حوصله ندارم شارژ کنم
تشکر کنندگان: reyhaneh_h ، mona_ir ، alirezanz ، Mansour92 ، Fifi2015
(2014-04-24 ساعت 19:41)mahbube نوشته:  این اهنگایی که امرو گذاشتید هم حجمش زیادن هم دیر دانلود میشن! بخدا من دیرو حجم 2 گیگ گرفتم Sad باز تموم شه حوصله ندارم شارژ کنم

حجم free به درد همين جاها ميخوره؛ اونم ١ ميگ. Cool
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023